Katso kuvat: Tältä näyttää koronaviruksen typistämä ”aamuruuhka” Helsingissä

Koronavirus on saanut ihmiset ryhtymään toimenpiteisiin ja toisaalta myöskin toimettomuuteen kuten asettautumaan omaehtoiseen karanteeniin ja välttämään julkista liikennettä sekä liikkumista ylipäätään. Normaalisti Suomen vilkkaimpiin paikkoihin kuuluva Helsingin rautatieasema näyttää jopa hivenen aavemaiselta…
Normaalisti aamuisin työmatkalaisista täyttynyt Rautatientori näytti olevan maanantaina klo 06:30 täysin kuollut.
Turistien ja työmatkalaisten puute näkyy myöskin asemahallissa, jossa oli normaalin ”aamuruuhkan” aikaan vain kourallinen ihmisiä.
Edes laiturialueella ei näkynyt sen enempää työmatkalaisia, turisteja kuin muutakaan väkeä.
Tavallisesti asematunnelin liukuportaisiin vievä kulkuväylä tungeksii ihmisiä.
Elielinaukion puoleinen katualue on yleensä aamuisin yhtä ihmisvirtaa Helsingin ja Espoon paikallisjunien tuomien työmatkalaisten kansoittamana.

 

Kuinka sinun arkiympäristösi on muuttunut koronaepidemian vuoksi? Voit kertoa havainnoistasi kommenteissa tai lähettää sähköpostia osoitteeseen nykysuomi.vihje@gmail.com.

18 thoughts on “Katso kuvat: Tältä näyttää koronaviruksen typistämä ”aamuruuhka” Helsingissä

 • 16.3.2020 at 07:35
  Permalink

  Sieltä ne juutalais/vapaamuurari gulakit sitten tulivat liian moni näki läpi kusetuksen ja maanpettureiden oman turvallisuuden takia kansaa vastaa poikkeustila lait näin ei pääse muodostumaan uhkaa vapaamuurari eliitille!

  Urho tekemistä minkään korona viruksen kanssa joku tekosyy oli pakko keksiä! toki goyim lauma on täysin ulapalla mitä tapahtuu tapansa mukaan!

  https://m.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Freemason 33 corona hoax!

  Reply
 • 16.3.2020 at 07:36
  Permalink

  Semmosta sosialismi-viher-vasemmisto hallitusta Suomessa.

  Reply
 • 16.3.2020 at 08:07
  Permalink

  Jos parempaa elintasoa etsineet lähi-idän kultamunat olisivat päässeet Kreikan rajasta läpi, niin ne olisivat nyt täälä kävelemässä kenenkään estämättä. Maahan saisi tulla vapaasti ja helposti koska junat, laivat ja lentokoneet olisivat tyhjiä. Ja ihmiset olisivat kodeissaan.

  Olikohan tämä virus sittenkään luonnon luoma?

  Reply
 • 16.3.2020 at 16:41
  Permalink

  Haistatetaan vitut tälle koronahysterialle ja pistetään talouden pyörät pyörimään. Muuten on edessä yrityksillä konkurssien aalto ja sen seurauksena suurtyöttömyys. Ne jotka saa tartunnan potee sen ja siitä jatketaan eteenpäin. Tässä on kyse normaalia vähän ärhäkämmästä flunssasta. Nyt loppu koronahysterialle.

  Reply
 • 16.3.2020 at 16:56
  Permalink

  Käykää normaalisti ravintoloissa ja baareissa. Käykää normaalisti kaupoissa. Älkää menkö paniikkiin ja hysterian ansaan. Noudattakaa tervettä järkeä arjessa. Älkää uskoko valtion ja viranomaisten propagandaa ja terroria. Älkää alistuko.

  Reply
 • 16.3.2020 at 17:46
  Permalink

  Norjassa koronaan sairastuneista kuollut 0,1 prosenttia. 99,9 prosenttia selvinnyt hengissä.

  Reply
  • 1.4.2020 at 10:56
   Permalink

   Ihan tiedoksi että covid-19 tuhoaa jokaiselta ihmiseltä mihin iskee osan keuhkoista, ihan sama onko perusterve tai ennestään sairas, lapsi tai vanhus.
   Tuollaiset hourut kun sinä, pitäsi laittaa kokemaan henkilökohtaisesti tuon viruksen vaarallisuus, niin eiköhän alkaisi käsitys muuttumaan.

   Reply
 • 16.3.2020 at 20:57
  Permalink

  Kansalla on enemmän järkeä kuin Sanna Marinin hallituksella, joka on ajellut ”korona rallia” ”luu ulkona”. Kun samaan aikaan muut maat ovat olleet täydessä ”säpissä”.

  Tämän asian taisi kansa päättää ensin ja hallitus löntysteli perässä.

  SMP:n legendaarinen puheenjohtaja Veikko Vennamon (1913-1997) lentävä slogan oli: ”Kyllä kansa tietää!”, joka oli eräs monien hänen keksimiensä ohella.

  Reply
 • 17.3.2020 at 10:58
  Permalink

  Alepa fillarit ja sähköpotkulaudat pois käytöstä! Nehän varsinaisia räkäpesäkkeitä ovat.

  Reply
 • 17.3.2020 at 11:41
  Permalink

  Koronassa haisee voimakas palaneen käry.

  Aasialainen influenssa 1950-luvulla oli todellinen pandemia. Se tartutti noin 900 miljoonaa ihmistä johon lopulta kuoli noin 2 miljoonaa.

  Koronaan on sairastunut vajaa 200 000 ihmistä joista karkeasti puolet on jo toipunut.

  Jos tällä bioaseella jotain saatiin aikaiseksi niin se oli ajaa ihmiset taloudelliseen ahdinkoon ja pitää heitä pelon terrorin vallassa.

  Nyt lopetetaan tämä hysteria ja aletaan elää normaalia elämää ettei käy niin että joudumme vihollisen sanelemaan ja pakottamaan köyhyys loukkuun joka sitten todella on uhka myös meidän terveydelle.

  Reply
 • 17.3.2020 at 14:46
  Permalink

  Lopetan tiedotustilaisuuksien katsomisen koronasta.

  Reply
 • 17.3.2020 at 16:50
  Permalink

  En olisi uskonut näkeväni NÄIN nössöä, lammasmaista ja täysin kyykyssä olevaa kansaa joka ei uskalla katsoa edes omia kenkiä kadulla. Ilja Janitskinin sanoin: on tämä yksi vitun spede maa.

  Reply
 • 18.3.2020 at 12:37
  Permalink

  Viherkommunisti on viherkommunisti vaikkahan voissa paistaisi:

  ”Suomi on siirtynyt poikkeustilaan poikkeuksillisissa merkeissä: Kuulimme eilen [16.3.2020] pääministeri Sanna Marinilta, että Suomen rajat suljetaan muulta kuin suomalaisten paluuliikenteeltä ulkomailta, ja tietty tavaraliikenteeltä. Tänään [17.3.2020] sisäministeri Maria Ohisalo täsmentää, että turvapaikkahakemuksia otetaan vastaan entiseen tapaan, eikä Suomen sulkeutuminen koske taikasanaa ”asyl” käyttäviä.” – https://www.extrauutiset.com/eduskunnan-istunto-jatkuu-puolilta-oin-suora/

  Ts. viherkommunisti[-hallitus?] katsoo, että tätä jo nyt KOROLLISELLA ULKOMAANVELKARAHALLA katettavaa kustannuserää voidaan edelleen paisuttaa, vaikka kantasuomalaisille, varsinkin vähäosaisille on vain ankaraa vyönkiriristystä luvassa mm. tulevan konkurssiaallon ja suurtyöttömyyden seurauksena:

  ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa” [VUODESSA],
  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

  Reply
  • 18.3.2020 at 12:37
   Permalink

   Viherkommunistit tietävät, että rahaa saa automaatista, sähköä tulee pistorasiasta ja valtionvelkaa ei koskaan tarvitse maksaa takaisin, MUTTA

   ”Korona iskee talouteen – Ekonomisti: Suomi syöksyy lamaan ja suurtyöttömyyteen

   GnS Economicsin pääekonomisti, valtiotieteen tohtori Tuomas Malinen sanoo, että Suomea odottavat hirveät ajat.
   Riippumaton GnS Economics ennustaa, että Suomen talous kutistuu tänä vuonna 5 prosenttia, ensi vuonna 14 prosenttia ja 11 prosenttia vielä 2022, kun koronaviruksen laukaisema lama kurittaa maailmantaloutta ja Suomea sen mukana.
   – Tämä on ihan hirveätä, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan kuultavaksi matkalla ollut Malinen kommentoi Iltalehdelle perjantaina…”
   Koko artikkeli: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/3f993086-e576-4079-9364-9dfa4ae4785a

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.