United brotherhood ja Bad union väliaikaiseen toimintakieltoon

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus määräsi perjantaina 24.1.2020 United Brotherhoodin ja sen alajärjestö Bad Unionin väliaikaisiin toimintakieltoihin. Poliisi valvoo käräjäoikeuden toimintakieltojen toteutumista kuten se on valvonut Pohjoismaisen vastarintaliikkeenkin toimintakiellon toteutusta.

Valvonnan käytännön toteuttamisesta on valmisteilla ohjaava kirje, joka toimitetaan poliisin yksiköihin sen valmistuttua. Tavoitteena on, että tämä tapahtuu viimeistään maanantain 27.1.2020 aikana. Kirje on julkinen ja se julkaistaan poliisin verkkosivulla sen jälkeen, kun se on toimitettu yksiköihin.

Kanteen järjestöjen lakkauttamisesta nostivat Itä-Uudenmaan syyttäjänviraston erikoissyyttäjä ja Poliisihallitus 6.9.2019. Sen myötä Suomessa on viimeisten parin vuoden aikana kielletty kahden järjestön toiminta. Kansallissosialistiseksi julistautunut Pohjoismainen vastarintaliike sai kiellettyjen listalle seurakseen pitkän linjan ammattirikollisista koostuvan, huume- ja asekauppaan ynnä muuhun liitetyn United Broherhoodin ja Bad unionin.

United Brotherhood sai alkunsa vuonna 2010 kolmen rikollisjengin yhdistymisen jäljiltä. United brotherhood (Yhdistynyt veljeskunta) syntyi M.O.R.E (Me Olemme Rikollisten Eliittiä)-jengin, Rogues Galleryn ja Natural Born Killersin yhdistyttyä.

Lähde: Poliisi

One thought on “United brotherhood ja Bad union väliaikaiseen toimintakieltoon

  • 26.1.2020 at 12:44
    Permalink

    Milloin ylikansallinen Kokoomus kielletään? Ja vapaamuurarit? Tai bolshevistista maailmanvallankumousta ajava vihervasemmisto?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.