Kokoomuskansanedustaja nukkui eduskuntasalissa? – ”torkkupeitto ei tunnu enää ollenkaan turhakkeelta”

Kansanedustajille taannoin jaetut ilmaiset torkkupeitot herättivät kummastusta asian noustessa pinnalle. Moni kansalainen kysyi ”miksi kansanedustajat tarvitsevat torkkupeittoja työpaikallaan?” ja vastaus saatiin kokoomuksen kansanedustaja Anna-Kaisa Ikoselta…

Viimeöisessä twiitissään Ikonen toteaa: ”Puolen yön jälkeen eduskunnassa #torkkupeitto ei tunnu enää ollenkaan turhakkeelta, kun ennen omaa puheenvuoroa jonossa on vielä noin 60 muuta. #budjettiviikko #joulunalusruuhka”. 

Tamperelainen Anna-Kaisa Ikonen valittiin eduskuntaan Pirkanmaan vaalipiiristä ja hän sai eduskuntavaaleissa 9 103 ääntä.

Lähde: Twitter

2 thoughts on “Kokoomuskansanedustaja nukkui eduskuntasalissa? – ”torkkupeitto ei tunnu enää ollenkaan turhakkeelta”

 • 18.12.2019 at 14:26
  Permalink

  Eiköhän kokoomuksen likaiset sedät keksi peiton alus puuhaa odottelu ajaksi. Ai niin Jaskarin välitysringistä saa rahalla niitä jotka eivät soittele perään kun on taas vaimon luona.
  Sentään siveämpi kinttukuva kuin Marinin keväinen vaalimainos kinttukuva.

  Reply
 • 18.12.2019 at 14:38
  Permalink

  Sitten haukutaan ”nukkuvia äänestäjiä”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.