Kalaöljy tekee sen, mihin oma elimistömme ei pysty

Kalan rasvan toinen nimitys on kalaöljy ja se on erittäin pehmeää, terveellistä rasvaa, joka muuttuu huoneenlämmössä juoksevaksi. Kalaöljyssä on runsaasti tyydyttämättömiä omega-3-rasvahappoja. Ne ovat erittäin tärkeitä ihmisen terveydelle ja yleiselle hyvinvoinnille.

Elimistömme ei kykene tuottamaan omega-3-rasvahappoja itse, vaan niitä tulee nauttia ulkoisista lähteistä. Yksi erittäin hyvä rasvahappojen lähde on kalaöljy. Kalassa näitä happoja on valtavasti, mutta vain harva syö kalaa niin paljon, että rasvahappoja tulisi joka päivä nautittua tarpeeksi. Tämän vuoksi apuna voi käyttää päivittäin käytettävää Wellvitan Luonnollista kalaöljyä.

Valitse luonnollinen kalaöljy

Monissa kalaöljyissä voi olla keinotekoisia lisäaineita eivätkä kaikki kalaöljyt ole yhtä hyvä. Wellvitan kalaöljyssä on vain 100 % aitoa ja luonnollista kalaöljyä eikä siinä ole mitään keinotekoisia lisäaineita. Se on pakattu pieniin ja helposti nieltäviin kapseleihin, joiden avulla öljyn pystyy nauttimaan ilman, että suuhun jäisi karvasta jälkimakua. Voit nielaista kapselin helposti eikä ikävä maku pääse yllättämään. Wellvitan kalaöljyt on valmistettu laadukkaan prosessin mukaisesti. Kalaöljystä on haluttu tehdä niin tasokasta kuin vain mahdollista ja siinä on tavoiteltu mahdollisimman paljon tuoreeseen kalaan verrattavia hyötyjä. Tämän lisäksi Wellvitan kalaöljy on edullista verrattuna moneen muuhun merkkiin, sillä Wellvitan tuotteita voi ostaa ilman välikäsiä, eli suoraan tuottajalta kuluttajalle. Säästät siis rahaa tilaamalla kalaöljysi suoraan nettisivuilta. Valitse tästä kalaöljy.

Wellvitan kalaöljyssä on sekä EPA että DHA:ta, jotka molemmat edistävät sydän normaalia toimintaa. DHA on erittäin hyvä aivojen virkistäjä ja se edistää aivojen normaalia toimintaa sekä myös ylläpitää normaalia näkökykyä.

Wellvitan kapselit ovat pienikokoisia ja ne voi helposti niellä. Jotkin kalaöljyt tulevat suurikokoisissa kapseleissa, joiden nieleminen on epämiellyttävää ja hankalaa. Tämän vuoksi kalaöljy saattaa jäädä jopa kokonaan ottamatta. Wellvita on panostanut helposti nieltäviin kapseleihin, jotta nauttisit terveellistä kalaöljyä mielelläsi joka päivä. Kalaöljy on myös täysin luonnollista, eikä siinä ole mitään keinotekoisia tiivisteitä niin kuin joillain muilla kalaöljyvalmistajilla voi olla. Kaikki kalan hyvää tekevät öljyt tulevat siis luonnollisessa koostumuksessa kapseliin. 

Miten kalaöljy auttaa terveyttä?

Kalaöljyn vaikutus on hyvin yksilöllistä ja se vaihtelee ihmisestä toiseen, syystä jota ei ole vielä saatu selvitettyä. Esimerkiksi perintötekijöillä voi olla vaikutusta tähän. Kalaöljy vaikuttaa sepelvaltimotautipotilailla positiivisesti sydämen rytmiin sekä valtimon ahtaumiin tehden niistä vakaampia. Kalaöljyä nauttivien henkilöiden ahtaumat eivät repeydy suonissa niin helposti kuin sellaisilla, jotka eivät kalaöljyä käytä. Muilla kuin sepelvaltimotautia sairastavilla on saatu ristiriitaisia tuloksia, jonka vuoksi sitä ei ole aktiivisesti suositeltu muille kuin sepelvaltimotautipotilaille. Kalaöljy myös ehkäisee sydäntapahtumia. Kalaöljyn EPA-ainesosa on sydämelle hyväksi, sillä EPA-valmistetta käyttäneet ovat tutkimuksessa saaneet vähemmän sydän- ja aivoinfarkteja. Myös äkkikuolemat vähenivät EPA-valmistetta käyttäneiden keskuudessa merkittävästi.

Miten löydät parhaan kalaöljyn?

Kalaöljyssä on tärkeää, että se on hyvälaatuista. Puhtainta kalaöljyä saadaan sardelleista, jotka ovat pieniä ja näin ollen ravintoketjussa alhaalla. Niissä on paljon EPA:ta ja DHA:ta, toisin kuin esimerkiksi lohessa, joka on kasvatettu. Sardelleihin ei kerry yhtä paljon epäpuhtauksia ja raskasmetalleja. 

Kuinka paljon kalaöljyä olisi sitten hyvä nauttia. Asiasta on montaa eri mielipidettä ja toisten mukaan rasvahappoja saa riittävästi jos syö kalaa 2-3 kertaa viikossa. Tähän eivät kuitenkaan monet yllä, jolloin kapselit voivat olla hyvä vaihtoehto. Kalaöljyn lisäksi omega-3-rasvahappoja löytyy pellavansiemenöljystä, pellavansiemenistä, rypsiöljystä sekä saksanpähkinöistä. Jotta rasvahaposta olisi hyötyä, sitä tulee saada päivittäisen annoksen verran. Perusterveelle aikuiselle se on 2-3 grammaa päivässä. Ruokana eli kalana nautittuna tämä vastaa yhtä lohiannosta, rypsiöljynä nautittuna se vastaa kahta ruokalusikallista rypsiöljyä. 

11 thoughts on “Kalaöljy tekee sen, mihin oma elimistömme ei pysty

 • 18.12.2019 at 16:20
  Permalink

  Suosittelen Marinin kulissihallituksen ministereille vahvaa kalaöljy lisää samoin kaikille globalistipuolueiden jäsenille ja heidän kannattajilleen. Ehkäpä kuplaan jumittunut ajattelu vapautuisi tukkeista ja alkaisi juosta vuolaammin?

  Reply
  • 18.12.2019 at 16:24
   Permalink

   Myös globalistipuolueiden ykköselle kokoomukselle?

   Reply
 • 18.12.2019 at 16:23
  Permalink

  Gelatiinikapseleissa on se ongelma ettei voi tietää minkä naudan ja sian jäteosista se on keitetty. BSE vaanii halvimmalla ostetuissa raaka-aineissa.

  Reply
 • 18.12.2019 at 17:17
  Permalink

  Ainakin ennen oli niin, että kassilohille syötettiin rehuviljaa ja possuille taas rehusilakkaa, mitä vain halvimmalla saatiin. Nyt parhaat lihat myydään ulkomaille samalla,kun tuomitaan Suomessa lihansyönti, mutta omat ja ostetut / puoli-ilmaiseksi saadut teurasjätteet syötetään suomalaisille eineksinä.

  Reply
  • 19.12.2019 at 09:09
   Permalink

   Toihan on ihan niikuin 20- ja 30 lukujen Neuvostoliitossa. Kansa näki nälkää ja ruoka myytiin ulkomaille.

   Reply
 • 18.12.2019 at 23:47
  Permalink

  En vedä mitään pillereitä vaan syön tuoretta aina, eli kalaa, ja muuta lihaa, en ikinä osta mitään valmiina vaan aina teen kaikki ruuat ite alusta loppuun.
  Vetäkööt muuta pilleireitä ja syökööt valmisruokia joissa lähes kaikissa on takuu saada syöpä, eli palmuöljyä.

  Suositankin lukemaan ruokien valmisteosat aina tuotteista kun kaupasta ostatte, esim, nyt joulun aikaan kannattaa olla tarkkoina, nimittäin kaikki suklaakonvehdit kun otetaan silmäiiltäväksi niin nähdään että lähes 90% noista sisältää palmuöljyä, ja mikäli leivotte itse, älkää ikinä käyttäkö lehtitaikinoita sillä kaikki niistä sisältää palmuöljyä.

  Lähes 97% kaupan valmiskekseitä ja leivonaisista sisältää palmuöljyä, joten voitte huomat miten meitä myrkytetään, tarkkuutta peliin niin säästytte ainakin varmalta syövältä minkä saisitte syömällä eineitä joissa tuo supermyrkky on sisällä.

  Hyvää ja etenkin tervettä joulua kaikille.

  Reply
 • 19.12.2019 at 13:27
  Permalink

  Kannattaa tutustua Vitamar1000 kalaöljyyn. Siinä hinta/laatu/hyöty suhde on paljon parempi. Jo ensinnäkin siksi että siinä on EPA 600mg ja DHA 300mg per kapseli ja toisekseen se on vielä etyyliesteröityä joten tuo erittäin herkkään hapettuva rasvahappo ei pääse härskiintymään matkalla soluun. Ja härskiintyneet rasvat tekee paljon haittaa kun meidän elimistö ei niitä osaa eikä halua käyttää. Näin käy esimerkiksi rypsiöljylle elimistössä…

  Reply
  • 25.12.2019 at 11:10
   Permalink

   En tajua mikä hinku ihmisillä on imuroida pilleretä naamaansa kun halvemmalla saa kalaa kaupasta ja paremmalla hyötysuhteella.

   Reply
   • 25.12.2019 at 15:10
    Permalink

    Tai vielä parempaa, kalastaa ite niin saa myös liikuntaa bonuksena.

    Reply
   • 27.12.2019 at 22:32
    Permalink

    Niin…TERVEELLISEMPÄÄ se varmaan olisi syödä ehtaa kalaa joka päivä,
    mutta kumotaanpas tuo naurettava väite nyt ihan heti alkuunsa,
    että HALVEMPAA olisi kalan osto kaupasta.
    Ei nyt tule ihan heti mieleen, että mitä kalaa sitä kokkailisi kuukauden kymmenellä eurolla?

    Reply
    • 28.12.2019 at 09:19
     Permalink

     Paras opetella kalastamaan.
     Pilleri kun pilleri aiheuttaa enemmän haittaa kun hyötyä.
     Kun ettii kaupasta halvinta kalaa vaikkapa seitiä niin ei se kovin palojoa lompakkoa kirpaise, ja yhdessä seitipalassa on enemmän kalaöljyjä kun koko purkissa pillereitä.
     Siitä kun keittelee keiton ja pakastaa loput niin kyllä sitä jo 10€ syä kuukauden, eikä kyllä maksa edes tuota määrää vaan jää alle.

     Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.