Sattuipa sopivasti? – Tulli harjoittelee Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Haavisto häärää ISIS-lasten palautusta

Tulli on aloittanut tänään muiden viranomaisten kanssa klo 09:00 harjoitukset Helsinki-Vantaan lentokentällä. Tullin eilen klo 15 julkaistussa tiedotteessa todetaan hyvin lyhyesti, että kentällä voi harjoituksen aikana näkyä normaalista poikkeavaa toimintaa. 

Harjoituksen aiheena on biologiset uhat, joten odotettavissa on joidenkin alueiden eristämistä ja evakuoimista. Pienehköllä foliohatun sovituksella joku voisi jo tullin antaman lyhyen varoitusajan perusteella todeta: ”Sattuipas sopivasti”…

Hiljattain on puhuttu paljon siitä, että ulkoministeri Pekka Haavisto olisi vastoin lakia ja kansainvälisiä sopimuksia tuoda suomalaisten ISIS-naisten lapset, mahdollisesti vanhempiensa muassa Suomeen. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho taas on vihjannut omaavansa tietoja siitä, että tarkoitus olisi tuoda ISIS-lapset Suomeen Charter-lennolla lähipäivinä. Luonnollisestikaan kansalaiset eivät yksiselitteisesti ihastuisi salailun ja valehtelun värittämään toimintaan ja tullin harjoitus voisikin olla oiva peiteoperaatio asian salaamiseksi.

Hallituksella ei tiettävästi ole päätöstä ISIS-lasten palautuksesta, joten Haaviston nähdään toimineen omin päin ja siinä sivussa mm. painostaneen virkamiehiä. Hallituspuolueista kukaan ei tunnu tietävän asiasta yhtään mitään ja Haavisto väistelee kysymyksiä asian tiimoilta. Perussuomalaiset jättää tänään koko opposition tukeman välikysymyksen asian tiimoilta. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lähde: tulli

Aiheeseen liittyvää:

9 thoughts on “Sattuipa sopivasti? – Tulli harjoittelee Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Haavisto häärää ISIS-lasten palautusta

 • 11.12.2019 at 11:35
  Permalink

  Bolsevikit mielityössään. Tuhoamassa Suomea, joka ennen heitä oli niin hyvä paikka elää.
  Tästä vielä maksetaan hintaa, kuten vähintään 100 000 uudesta haittamaahanmuuttajasta, jotka odottavat vain hilojen aukeamista Suomeen.

  Reply
 • 11.12.2019 at 12:15
  Permalink

  Jos kuviteltaisiin että tuolta tuotaisiin terrosistiseen järjestöön kuuluneita hankilöitä Suomeen, niin missä on terveystarkastus? Sieltähän saattaa tulla tauteja joita Suomessa ei edes ole. Ja siksi tämä biologisen uhan harjoittelu on ihan paikallaan.

  No, poliota löytyy Tampereeltakin. Joka kuukausi otetussa vesinäytteessä on poliovirusta. Vaikka sen kerrotaan hävitetyn maapallolta kokonaan. Yllätyksiä tulee löydöksinä, ei siinä mitään. Mutta se että Turkulaiset ottavat Tampeeen laskuojasta talousvetensä raakaveden Virttaankankaan kautta, se vähän ihmetyttää. Tulevaisuudessa saattaa Turussakin olla poliota.

  Reply
 • 11.12.2019 at 12:25
  Permalink

  Tarttuvien tautien vaara kestää tietysti vain sen ajan, että saadaan kuskattua Itiksessä ja Suvelassa odottaviin asuntoihin. Ennemmin vaikuttaa siltä, että tarttuvia tauteja halutaan suojella suomalaisilta ja varaudutaan lentokentälle tulevia vastaanottokomiteoita varten.

  Reply
 • 11.12.2019 at 13:06
  Permalink

  Voisikohan Trumpilta pyytää kohdennettua ilmaiskua sinne noutopaikkaan, minne näitä terroristeja ollaan kuljettamassa haettavaksi…

  Reply
  • 11.12.2019 at 17:04
   Permalink

   Trump on käskyttänyt euroopan maita ottamaan isisläisensä takaisin.

   Reply
 • 11.12.2019 at 13:08
  Permalink

  Vihervassarit! Kuka hitto niitä äänestää!

  Reply
 • 11.12.2019 at 15:37
  Permalink

  Haavisto kuljetuttaa koko leirillisen konsulinennoilla Suomeen ja muutaman satatuhatta lisää. Sillä etelä Suomen kaupunkeihin on rakennettu jo vuosia uusia kerros- ja luhtitaloja jotka odottavat kalustettuina tulijoita. Punavihreiden, kepun ja kokoomuksen VOK bisness ajaa turvallisuuden edelle.

  Reply
  • 11.12.2019 at 22:29
   Permalink

   Suomalaisten tulee siis jättää nämä kaupungit ja siirtyä asumaan kaupunkien ulkopuolelle, naapurikuntiin. Sielä missä ei ole diskoja eikä värivaloja, sinne eivät nämä vihaiset jätesäkit tule. Samalla kertaa kaupunkeihin jäävät ne jotka ovat ongelman aiheuttaneet, ja jotka sitten saavat nauttia tilanteesta koko rahan edestä.

   Tämä tarkoittaa että on aika valita se paikka missä haluaa viettää loppuelämänsä. Onko se maaseutu jossa voi käydä uimassa lähijärvessä vai onko se kaupunki missä ovia ei voi jättää auki eikä heitää tikkaa? Minä valitsin jo kauan aikaa sitten lähiseudun kunnan. Enkä ole katunut. Ja nyt ovat lapsetkin saaneet työpaikkansa tästä kunnasta. Eikä meitä saa kaupunkiin edes pakottamalla. Sielä kun asunnot ovat niin turkasen pieniäkin.

   Reply
 • 11.12.2019 at 22:26
  Permalink

  Vanha sanonta tuntee kamelin ja viimeisen oljenkorren, joka lopulta murtaa eläimen liian raskaasti kuormatun selkärangan. Mehän tiedämme, millaisia ihmisiä ovat bolshevistit ynnä muut vallanhimoiset fanaatikot ja psykoopaatit. Ne eivät lopeta koskaan, vaan vievät kaiken aina äärimmäisyyksiin — loppuun asti. Jopa alun perin hyvää tarkoittavista ihmisistä kuoriutuu valtapelin myötä mielipuolisia sosiopaatteja, jotka voivat ajaa kansakunnan perikatoon vain oman pakkomielteisen intohimonsa vuoksi.
  Nykyiset vihervasurit ovat nyt näitä ’kamelin’ eli Suomen kansan kuormittajia, jotka keräävät kuormaan joka ikisen tapaamansa risun ja männynkävyn. Välillä heitetään selkään isoja raskaita säkkejä. Jossain vaiheessa näennäisen pieni lisäkuorma voi olla kamelille liikaa. Onko Isis-leiriläisten palautuksesta tulossa sellainen? Tulijoiden määrä ja merkitys lienee itsessään marginaalinen, mutta niiden Suomeen tuottamiseen liittyvässä episodissa on jotain karmaisevaa, joka voi toimia nyt selkärangan katkaisijana. Ainakin varmistimet poistetaan ja viimeinenkin usko suvakkien arvostelukykyyn haudataan lopullisesti.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.