Tämä Nykysuomen artikkeli oli liikaa Facebookille, tosin vain Nykysuomen julkaisemana

Nykysuomi julkaisi itsenäisyyspäivän alla lyhyellä haastattelulla varustetun jutun Soldiers of Odin-katupartiojärjestön järjestämästä itsenäisyyspäivan mielenosoituksesta. Tuttuun tapaan artikkeli jaettiin Nykysuomen eri sosiaalisen median kanaviin, kuten VK-palveluun, Twitteriin ja Facebookiin. Yhdellä näistä artikkeli oli liikaa.

Facebook ilmoitti Nykysuomen fb-sivun ylläpidolle kyseisen artikkelin tulleen poistetuksi, sillä siinä mainostettiin facebookin mukaan vaarallisiksi katsottuja henkilöitä tai yhteisöjä ja silloinhan julkaisu oli luonnollisesti yhteisönormien vastainen.

Erikoisen facebookin päätöksestä tekee se, että käytännössä kaikilla muilla kyseisestä aiheesta kirjoittaneilla medioilla artikkeli pysyi löydettävissä facebookissakin. Näihin medioihin kuuluu esimerkiksi ilta-sanomat, joten voitanee todeta, etteivät säännöt sitten kuitenkaan ole samat kaikille.

Asiasta pyydettiin tottakai tarkistusta, mutta kuten arvata saattoi, ”tuomio” pysyi ennallaan. Voit lukea artikkelin tästä.

Osallistu keskusteluun: Oliko facebookin päätös Sinun mielestäsi oikea?

Aiheeseen liittyvää:

4 thoughts on “Tämä Nykysuomen artikkeli oli liikaa Facebookille, tosin vain Nykysuomen julkaisemana

 • 8.12.2019 at 16:45
  Permalink

  Sano yksikin poikkipuolinen sana esim. ”turvapaikanhakijoista” niin tuo juutalaispaska bannaa sinut.
  Neuvo: Hävittäkää profiilinne, pystytte elämään oikein mainiosti ilman sitä.

  Reply
 • 8.12.2019 at 17:12
  Permalink

  Lainaus
  ”Mikä on tapahtuman sanoma ja miksi mielenosoitusmarssi koettiin tarpeelliseksi järjestää?

  – Tapahtuman sanoma on se, mikä otsikossa tuodaan esille: tahdomme turvallisen suomen takaisin.”

  Kannattaa lukea entisen poliisijohtajan Paateron kirja ”Sisäinenen turvallisuus horjuu” Kuka muu turvallisuudesta parhaiten tietäisi, kuin eläkkeelle jäänyt ja sisäministerille sanomisistaan vapautunut poliisijohtaja.

  Reply
 • 8.12.2019 at 19:18
  Permalink

  Mitä sitä jutkualustoilta voi muuta odottaa.
  Esim, vaikka youtubessa saa kanavansa jos ei banneihin niin ainakin listattua mustalle listalle jos hiukankin esittää materiaalia missä mokkanahat on tekemässä rikosta.
  Mutta ´jos on ite mokkanahka niin tuubissa voi esittää mitä tahansa, vaikka naisten kivitystä kuoliaaksi ja homojen katoilta heittelyä.

  Reply
  • 9.12.2019 at 02:48
   Permalink

   Tästäpä tuli mieleen että tuota teoriaa pitäisi oikein kunnolla koeponnistaa.

   Eli nyt pitäisi luoda muutama eri suojaritetyn henkilön fake tili ja ryhtyä julkaisemaan tyypillistä viherkommunistisen ideologian mukaista väkivaltaa ja vihasheissea.

   Sitten voisi itse ilmiantaa tiliä ja katsoa miten käy.

   Lopulta datan todisteineen voisi antaa medialle.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.