Reijo Tossavainen: Petteri Orpon moraaliposeeraus sattui omaan nilkkaan

Entinen kansanedustaja Tapani Mäkinen (kok.) sai tänään syytteet törkeästä lahjuksen ottamisesta ja törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä.

Entinen kansanedustaja Juhani Sjöblom (kok) sai tänään syytteet törkeästä lahjuksen antamisesta.

Hieman aikaisemmin tänään Petteri Orpo (kok) harrasti moraaliposeerausta ja syytti perussuomalaisia ja vaati puh.joht. Jussi Halla-aholta toimenpiteitä.

Jussi Halla-ahon huumori on yleensä sarkasmia. Nyt hän voisi vastavuoroisesti vaatia Petteri Orpoa ryhtymään toimenpiteisiin.

Eniten tuomioita nykypoliitikoista on kokoomuksen Jan Vapaavuorella. Nuo rötökset ovat rattijuopumus, pahoinpitely ja varkaus.

Rikoksista pahin oli pahoinpitely. Syyttäjä vaati Vapaavuorelle rangaistusta erityistä raakuutta ja julmuutta osoittavalla tavalla tehdystä törkeästä pahoinpitelystä. Lopulta oikeus tuomitsi hänet tavallisesta pahoinpitelystä. Vapaavuori sai ehdollisen vankeustuomion.

Kokoomuksen entinen pitkäaikainen kansanedustaja Kimmo Sasi on tuomittu kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

12 thoughts on “Reijo Tossavainen: Petteri Orpon moraaliposeeraus sattui omaan nilkkaan

 • 20.8.2019 at 19:45
  Permalink

  Lohduttakaa pikku-Petteriä!
  Pikku-petterillä on vaikeata, on niin vaikeaa sopeutua vasta TOISEKSI-suurimman oppositio puolueenjohtajana.
  Kehtasi vielä vaatia Iltaplöräyksen jutussa Jussilta toimenpiteitä ja vastuuta. Missä asiassa. ei ilmennyt jutussa.
  Ei mulla muuta ja sori siitä…

  Reply
 • 20.8.2019 at 19:52
  Permalink

  Petteri Orpo vaati kommentissaan nimenomaan Jussi Halla-Aholta toimenpiteitä väkivallan suitsimiseksi Perussuomaalisen puolueen LIEPEILTÄ, ei puolueestä itsestään. Vaikka seuraan ahkerasti sekä valtamediaa että vaihtoehtomediaa, niin minun muistiini Perussuomalaisiin tai oikeistoon yleensä ei ole väkivallan tekoja Suomessa tähän asti liittynyt.

  Perussuomalaisten liepeillä on kylläkin mielenilmauksissa pyörinyt anarkisteja, jotka kieltämättä ovat aika väkivaltaisia. Tarkoittiko Orpo nyt sitten sitä, että nuivahkon oloisen kynäniska Halla-ahon pitäisi kääriä hihansa ja lähteä antamaan näille räkänokille oikein isän kädestä?

  Mikäli Orpo sitten liepeillään tarkoitti perussuomalaisen puolueen kannattajakuntaa, joka tällä hetkellä on siinä 20%:n hujakoilla kaikista äänioikeutetuista, niin kyllähän näin suureen porukkaan monenlaista mahtuu. Ei Halla-aho voi olla kaikista äänestäjistään vastuussa, eikä hän ehdi jokaiseen perjantai-illan snägärijonoon päivystämään. Toivonkin Li Anderssonin ja Antti Rinteen näyttävän ensin mallia pistämällä vasemmistolaisen paremman väkivallan kuriin, vasemmistohan tunnetusti kuvittelee olevansa hyveellisyyden ja vastuullisuuden ruumiillistuma tässä yhteiskunnassa.

  Reply
 • 20.8.2019 at 19:58
  Permalink

  Moraalista ja Urposta ei voi puhua samassa lauseessa.

  Reply
 • 20.8.2019 at 20:03
  Permalink

  Niinpä! Tätä voi nyt kutsua malliesimerkiksi kivien heittelystä lasitalosta, jota varsin kokreettisella tasolla tekee Helsingin Sanomat.

  On ollut sanomattakin selvää, että valtapuolueiden tekopyhyys on ollut ainoa läpinäkyvä asia suomalaisessa politiikassa. Muu onkin sitten suhmuroitu takahuoneissa ilotyttöjen kanssa ja ilman.

  Valtapuolueet ovat pullollaan erilaisiin rikoksiin syyllistyneitä poliitikkoja, joista on langetettu tuomioita vesitettynä tai ilman. Jopa Suomen perustuslaki on ollut pelkkää persepaperia jo vuosikymmeinien ajan vastoiin asiantilaa Suomen itsenäisyyden alkuaikoina ja muutamia vuosikymmeniä sen jälkeen, jolloin valtioviisaat miehet istuivat pohtimassa niin kauan, että naavaa kasvoivat, onko kyseinen poliittinen päätös perustuslain vastainen vaiko ei.

  Nyt Suomea on johtanut vihatun presidentti Urho Kaleva Kekkosen (1900-1986) jälkeen sellaisten politiikkojen ”laskumaito”, että käytettyjen autojen myyjäkunta on itkenyt tuon valiojoukkion omistaumista ”väärälle alalle” kuin pienet lapset, sillä tuo ammattikunta näkee sielunsa silmin niiden menetettyjen rahamäärien kasan siinä missä tuulihaukka voi nähdä myyrien virtsavanan korkeuksista peltojen yläpuolella.

  Pahin puliveivari ja Suomen kansan vihollinen numero yksi on virkaa selittävä nykyinen presidenttimme Sauli Niinistö, joka ei edes itse katso olevansa mies paikallaan, vaan sen pitäisi olla Euroopan Liittovaltion päämies tahi -nainen, jolle despoottinen valta ja väkijuomat maistuvat kuin hunaja karhulle.

  Reply
 • 21.8.2019 at 10:26
  Permalink

  Eikös Poris kokoomuslainen uhannut polttaa Huhtasaaren talon.

  Reply
 • 21.8.2019 at 12:42
  Permalink

  PettUri Urpo avasi syksyllä 2015 kaikki portit auki 30000 kehitysmaalaiselle barbaarille, komensipa vielä asevelvolliset kantaamaan noiden miehittäjien matkalaukkuja odottamaan tilattuihin linja-autoihin.
  Nuo barbaarit raiskaavat kantasuomalaisia alaikäisiäkin ja tekevät suhteellisesti paljon enemmän rikoksia kuin kantasuomalaiset. Tuo lysti maksaa lisäksi jo tällä hetkellä yli 3 miljardia euroa vuodessa suomalaisille veronmaksajille, joka joudutaan rahoittamaan paisuttamalla jo ennestään suurta KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME vastaavalla summalla, http://www.velkakello.fi

  Brysselin lihapatojen tuoksu on varmasti vastustamaton PettUrin nenässä: ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””, https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Reply
 • 21.8.2019 at 13:09
  Permalink

  Pahimpia ovat kuitenkin valtiorikokset ja kaikenlainen itsemääräämisoikeudesta luopuminen ja vieläpä peruuttamattomasti. EU-puheenjohtajamaa Suomi tekee nyt juuri sen, mitä kansalaiset eniten pelkäsivät. Eli aloittaa EU:n federalistis-militantin siiven nuoleskelun ja vaatii rangaistustoimien aloittamista eli rahoituksen lopettamista EU:n ”arvopohjaa” rikkovilta mailta. Tämä alemmaksi ei oikeusvaltiopatsasteleva korruptio-Suomi voi paljoa enää vajota.

  Reply
 • 21.8.2019 at 16:32
  Permalink

  KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen Vapaavuoren ja viherkommunisti, natsittaja-sisäministeri Ohisalon yhteinen unelma ”värikkäästä” SuOMALIASTA on hyvää vauhtia toteutumassa:

  ”Joillain Helsingin alueilla jo liki 40 prosenttia vieraskielisiä, osalla kasvu huimaa vuodesta 2010 – ”Muutamia huolestuttavia merkkejä””,
  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/793170-joillain-helsingin-alueilla-jo-liki-40-prosenttia-vieraskielisia-osalla-kasvu?fbclid=IwAR2UfQyL036d0q-bgym6iltKFtFCFn3VaVavGE-bFTe-Gr8yG8Qok9ZcXjU

  Reply
 • 21.8.2019 at 16:58
  Permalink

  Olli Pusa: ”Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

  Jostakin syystä eurooppalaiset poliitikot (määräyksestä?) ajavat valtavaa maahanmuuttoa Afrikasta ja islamilaisesta maailmasta. Vaikea ymmärtää, mitä järkeä tässä maahanmuutossa on?

  Tulijat ovat pääasiassa kouluttamattomia ja kielitaidottomia. Parhaillaan on käynnissä muutos, jossa tekoäly ja automaatio tuhoavat 5-10 vuodessa suurimman osan sellaisista työpaikoista, joihin tulijat voisivat työllistyä. Eli työvoimaa ei tule, sen sijaan eurooppalaisille jää vuosikymmeniksi heidän elättämisvelvollisuutensa.

  Tulijat aiheuttavat valtavan määrän kustannuksia, joka johtaa eurooppalaisten elintason laskuun. Tutkimukset osoittavat, että tulijoiden lapset vaikuttavat kielteisesti koulujen toimintaan. He oppivat huonosti, liittoutuvat samanuskoisten kanssa ja pahimmillaan terrorisoivat kouluja. Ruotsissa monissa maahanmuuttajalähiöissä on valtavia vaikeuksia saada opettajia kouluihin. Mikä on tämän koulutuksen rapautumisen vaikutus eurooppalaisten maiden kilpailukykyyn tulevaisuudessa? Tuhoisa.

  Entä sitten yhteiskuntarauha? Ruotsissa lähes kaikki raiskaukset aiheuttavat maahanmuuttajat Afrikasta ja islamilaisista maista. Monissa maahanmuuttajalähiöissä poliisin ja pelastushenkilöstön toimintamahdollisuudet ovat olemattomat. Ammuskelu, räjähdykset, autojen polttaminen ja väkivalta ovat jokapäiväistä – vaikka suomalainen valtamedia sitä yrittääkin pimittää…”

  Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-118405

  Reply
 • 26.8.2019 at 15:46
  Permalink

  Onkohan Petterillä pieni pippeli? Vai oliko Petteri koulukiusattu?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.