Tanja Vahvelainen: Miksi äänestäisit EU-vaaleissa?

Moni suomalainen jättää tai on aiemmin jättänyt äänestämättä EU vaaleissa. EU tuntuu kaukaiselta. Tästä huolimatta kansalaisten keskinäisissä puheissa nousee usein esille lausahduksia: EU-direktiivit, EU määrää, Kreikan tuet EU:n vuoksi, Suomi on vain nettomaksaja ja niin edelleen.

Nuo lausahdukset ovat totta. Suomi on ollut koko 2000-luvun lähinnä maksajan roolissa suhteessa EU:hun. Monella on mielikuva, että saamme maataloustukia EU:sta ja siksi hyödymme jäsenyydestä. Totuus on, ettemme saa noita tukia likimainkaan niin paljon kuin mitä maksamme EU:lle.

Lisäksi EU:n lainsäädäntö määrää pitkälti toimintaamme. Oma lainsäädäntömme on alisteista EU lainsäädännölle. Nämä ovat asioita, joita harvemmin tulee tavallinen kansalainen ajatelleeksi. Me päätämme Suomessa loppujen lopuksi asioista hyvin vähän, ja tätä menoa eduskuntamme tulee olemaan lähinnä kumileimasin EU:n piakkoin määrätessä lähestulkoon kaikesta.

Tätä Perussuomalaiset vastustavat. Me haluamme pitää Suomen itsenäisenä, emme osana liittovaltiota, itsemääräämisoikeutemme menettäneenä. Me emme halua, että rajojemme yli marssii kuka vain EU:n sääntöjen vuoksi. Me emme halua, että EU määrää saammeko jatkossa ajaa polttomoottoriautoilla, ja käyttää maksamiamme rahoja velkaantuneiden maiden velkojen maksuun.

Me Perussuomalaiset haluamme säilyttää Suomen kansallisen päätöksenteon. Nykyinen liittovaltiokehitys on tehty salakavalasti, kansaa kuulematta, pala palalta, päätös päätökseltä ja mikäli kehitys jatkuu tällaisenaan, EU:n jäsenmaat menettävät täysin oman itsenäisen päätäntävaltansa.

EU:n tulee olla ensisijaisesti vapaakauppaliitto. Liitto, jossa eri maat hyötyvät synergisesti toisistaan. Ei nykyisen kaltaisesti, jossa toiset maat maksavat ja toiset hyötyvät. EU:n alkuperäinen perusidea on hautautunut, vapaa kaupankäynti on jäänyt monen muun asian jalkoihin.

Pahin pelko ja tulevaisuuden kuva on unionin suora kansalaisten verotusoikeus, jota nyt väläytellään. Pian maksamme veroja suoraan EU:lle, hyötymättä tästä kuitenkaan, köyhtyen mahdollisesti vain vielä entisestään rajojen pysyessä yhä edelleen avoimina.

Äänestä siis myös EU vaaleissa. Varsinainen äänestyspäivä on sunnuntaina 26.5.2019.

Tanja Vahvelainen, Ps, Vantaan kaupunginvaltuutettu, eurovaaliehdokas nro 160

17 thoughts on “Tanja Vahvelainen: Miksi äänestäisit EU-vaaleissa?

 • 24.5.2019 at 10:15
  Permalink

  Myös ne väitteet, että persut ei pääse hallitukseen tai eivät voi pysäyttää haittamaahanmuuttoa kannattaa sivuuttaa.

  Kannattaa silti äänestää mielestään parasta vaihtoehtoa ja itselleni se on persut. En halua antaa ääntäni nykymenon jatkumisen puolesta.

  Reply
   • 24.5.2019 at 15:42
    Permalink

    Hyvä kirjoitus täynnä asiaa. Noh persut liittynee siihen koalitioon, joka haluaa lisätä kansallisvaltioiden päätäntävaltaa ja suvereniteettia.

    Reply
 • 24.5.2019 at 10:58
  Permalink

  Persut voisivat olla edelleen radikaalimpi puolue, myös ilmastonmuutoksen osalla. Eräs vaalimainoskuva, jossa esiintyy tummaihoinen perhe on johtanut jopa rikostutkintaan kiihottamisena kansanryhmää vastaan.
  Kokonaan jää huomioimatta, miksi me suomalaiset ja muut pohjoisen asukkaat olemme valkoihoisia.

  Kysymyksessä on geenimuunnos, joka on biologisesti tarpeen pohjoisen asukkaille, jotka saamme vähän auringon valoa. Vaalea iho saa aikaan enemmän D-vitamiinia vähäisestä auringon valosta. Kulttuurierotkin ovat olemassa. Pohjoisessa joudumme turvautumaan lisävaatetukseen kylminä aikoina ja olemaan ilman vaatteita ainakin saunan kuumuudessa. Erojen seurauksena etelän tummaihoinen väki ei helposti sopeudu meidän oloihin. Pohjoisen väestön koulutuksesta johtuen rasismi on vähäistä verrattuna etelän asukkaiden rasismiin vaaleita kohtaan.

  Reply
  • 25.5.2019 at 07:34
   Permalink

   Lisää dataa ilmastonmuutos-huijauksesta jota poliittinen kerma ja valtamedia syöttävät ihmismassoille, vaatimuksenaan että ihmisen aiheuttaman ilmastomuutoksen epäilijät pitäisi poistaa poliittiselta areenalta:

   ”Venäjä-trollauksella pyritään samalla viemään huomia pois siitä että käytännössä Suomi on antanut suvereniteettinsa YK -järjestölle sekä suoraan että EU:n kautta.

   YK:n ahdasmielinen globalistis-sosialistinen agenda, joka taustoiltaan on korporativistinen ja globalistinen, löytyy JOKAISELTA Suomen viranomaisen sivustolta ja kaikista päätöksistä mitä tässä maassa tehdään.

   Jos olet nähnyt sanoja kuten ”kestävä kehitys”,”ilmastonmuutos”, ”monikulttuurisuus”, ”pakolaiskriisi”, ”positiivinen syrjintä”, ”rasismi”, ”vihapuhe”, ”maalittaminen” jne, olet nähnyt YK:n ajamat agendat.

   Esimerkkinä alla sitaatti Kuopion kaupungin sivuilta. Sitaatti sisältää valheen jota yhä toistetaan vastoin todisteita:

   ”Ilmastonmuutos ja sen vaikutukset

   Maapallon keskilämpötila on noussut noin 0,7 astetta viimeisen sadan vuoden aikana. Lämpeneminen johtuu pääosin maapallon kasvihuoneilmiön voimistumisesta. Kasvihuoneilmiö on voimistunut, koska ihmisen toiminta on lisännyt hiilidioksidin ja muiden kasvihuonekaasujen määrää ilmakehässä.”

   URL kuopio.fi/ymparistotietoisuus

   Siinä valehdellaan että lämpötila olisi noussut pääasiallisesti ”ihmisen aiheuttamana”. Totuus:

   Sata vuotta sitten oli kylmempää kuin nyt, koska aurinko oli juuri toipunut syklisestä minimistä tuolloin. Lämpötila on noussut syystä että aurinko on siirtynyt normaalin syklisen vaiheensa lämpimämpään ajanjaksoon. Alle linkkiin on koottu empiiristä dataa auringon sylkien tämänhetkisestä tilanteesta:

   URL auroraborealispage.net/solarmax.html

   PS. Niin kutsuttu ”Maunder minimum” tarkoitti että aurinko vajosi kylmään vaiheeseen ajanjaksolla 1645 – 1715.

   Tämä aiheutti viileän ajanjakson 1550 – 1920. Huomaa miten syklit ovat pitkiä mitä tulee kokemiimme lämpötiloihin.

   URL theclimatescepticsparty.blogspot.com/2013/04/mini-ice-age-has-started-prof-warns.html

   PS. Ylläolevan sivuston dataan pitäisi lisätä se tieto että ilmastovouhottajien käyttämiä lämpömittareita on sijoitettu jopa lähelle kiinteistöjen kuumailman poistoaukkoja, (!) ja yleensä kiinteistöjen lähelle, eli ”ihmisen aiheuttaman” lämmön lähteitä on paljon. Eräs tiedemies on listannut näitä sijainteja:

   -lähellä parkkipaikalla sijaitsevia kuumia autojen moottoreita
   -asfaltilla peitetyillä katoilla
   -lähellä kuumailman poistoaukkoja
   -lämpöä varastoivilla lentokentän kiitoradoilla
   -lämpöä varastoivien kallioiden tai tiilirakennusten lähellä

   URL americanthinker.com/articles/2018/10/4_reasons_why_climate_change_is_a_flatout_hoax.html

   Reply
   • 25.5.2019 at 07:43
    Permalink

    Tuolla Americanthinker -sivustolla mainitaan miten ilmastonmuutos-hömppää ajavat tahot ovat dokumentoidusti sopineet keskenään että puppugeneraattori on hyödyllinen työkalu, ja että jokainen mukana oleva saa vapaasti määritellä missä kulkee agendan ihmismassoihin pieksimisen ja rehellisyyden raja!

    Sitten mainitaan esimerkkejä miten nämä yllä kuvatun agendan mukaisesti toimivat ovat salanneet mm. satoja vuosia kestäneitä kuivia kausia, koska nyt on tärkeää tähdentää että ”tilanne on nyt pahempi kuin koskaan”. Yksi näistä kuivuuskausista alkoi vuonna 850 jKr.

    Reply
 • 24.5.2019 at 11:19
  Permalink

  Äänestän Euro-vaaleissa perussuomalaista ehdokasta, mutta millä varmistamme äänten laskennan rehellisyyden?

  Reply
 • 24.5.2019 at 11:39
  Permalink

  Mitä vaikutusmahdollisuuksia on muutamalla suomalaisella mepillä?
  Tai yleensäkään koko parlamentillä?
  Kyllähän EU:n koneisto on viritetty ainoastaan toteuttamaan globalistien ja Bilderbergin eliitin tavoitteita.
  Eli rikastuttamaan pientä eliittiä.
  Komissaarit ovat sätkynukkeja jotka tekevät kuten Sorokset ym sionistit käskee.
  Sama meininki USA:ssa, juutalaisjärjestöt ja superrikkaat lobbaavat joka asiassa.

  Reply
  • 24.5.2019 at 12:49
   Permalink

   Kyllä eliitillä on riitävästi rahaa ilman EU:n tapaista kontrollikoneistoa. Mutta lisää valtaa ne haluavat. Pelkkä rahallinen rikastuminen käy ajan mittaan tylsäksi. Suurin osa isorikkaista oligarkeista sotkeutuu enemmin tai myöhemmin politiikkaan, jossa voivat toteuttaa itseään. Siellä ne luovat kytköksiä demokratiaksi nimitetyn koneiston avulla korkeimpiin valta-asemin nostamiinsa hahmoihin. Näin raha- ja poliitinen valta sekä virkavalta näiden alaisuudessa luovat kansan mielihaluille ja eduille läpäisemättömän kontrollikoneiston. Väestöjen kontrollointi ja alistaminen orjuuteen on sen ainoa päämäärä ja tarkoitus. EU:sta pyritään luomaan poliittis-sotilaallinen maailmanmahti ja käyttää siihen tarkoitukseen ohjelmoitavaa väestöpohjaa näiden elämänlaadusta lainkaan välittämättä.

   Reply
   • 24.5.2019 at 20:10
    Permalink

    Tuo oli totta myös Neuvostoliitossa. EUCCP?

    Reply
  • 25.5.2019 at 10:15
   Permalink

   Vähänhän nillä suomalaisilla mepeillä on vaikutusta. Äänestän silti, koska vaiva on pieni, mutta en odota liikoja.

   Kai jokin voisi muuttua, jos kaikki tajouis äänestää järkevästi, mutta suurin osa ei. Äänestän silti.

   Reply
 • 24.5.2019 at 12:58
  Permalink

  Tappion vaaleissa kärsineet kokoavat uutta hallitusta, joka on kompastunut ilmastohysterian ja eriarvoisuuden kannokkoon. Galluppien tämän hetken suurin voi vain seurata sivusta kuinka maatamme tullaan tuhoamaan, yhä kiihtyvällä vauhdilla. Toivotaan, että näissä vaaleissa PS saa sellaisen äänivyöryn, että säätytalolla hortoillaan sekapäisenä ja vaahto suusta valuen pitkin käytäviä.

  Reply
 • 24.5.2019 at 20:56
  Permalink

  Suomen ja koko EU:n elitistisillä nk. ”politiikoilla on nyt huonot housuissa. Sen näkee helposti suoranaisesta hysteriasta ja pelosta sekä huippuunsa nousseesta persu -vihasta kaikilla tasoilla, joka pätee tietysti koko Eu-alueen kansallismielisiin puolueisiin. Heitä syytetään putinisteiksi, joka on jo niin rispaantunut solvaus, että päivä paistaa sen läpi yölläkin.

  Kaikkein huvittavinta ja samalla makaaberereintä seurattavaa ovat olleet Eurovaali -tentit, jossa elitistiset federalismia ja monikulttuurisuutta eli euroopan valkoisen väestön murhaamista kannattavat jakkukalkkunat ja pöhöttyneet kaljamahaiset miehet, jotka eivät ole nähneet omia varpaitaan vuosikymmeniin huutavat suoraa huutoa kuin pistettävät siat teurastuspäivänään persu -ehdokkaan puheen päälle haukkuen ja solvaten kaikin keinoin ja kaikilla tavoilla, koska ”eurooppalaiset arvot” ja surkuhupaisin aivopierujen kruunamaton kuningas…. ”Sananvapaus???”.

  Tähän päälle vielä samalla luonteella ja juutalaisen kommunisti miljardöörin Geoge Soroksen rahoittama sekä vielä suomalaisten maksamat verorahat siihen päälle kuoiriva YLE, joka itse harjoittaa kaikkein suurinta VALEHTELUA, PIMITTÄMISTÄ ja KUSETUSTA niin, että Neuvostoliitossa ilmestynyt ”Pravda” oli vain vappulehti, jonka pitin olla vain hauska eikä niinkään kommunistisen aivopesun aviisi, joka kertoo totuuden ja vain totuuden.

  Nyt kaikki äänestämään, sillä se merkitsee sitä, että kaksoisleualla ja loppumattomilla sampanjan juonnillaan pikkuleipänsä hankkivat valtapuolueiden mepit istuvat nyt kusiasipesässä oma perse valkeassa eikä kuten tavallisesti: He istuvat suomalaisten veronmaksajien rahoilla tuleen hurskastellen monikulttuurisuudella ja muslimien ihanuudella samalla kun ilakoivat siitä, että ovet ovat heilllä lukossa ja HE ovat TURVASSA sillä aikaa kun joulukaiduilla teurastetaan tavallisia ihmisiä kuoliaiksi kristikunnan suurinpana juhalana eikä se merkitse valtapuolueiden kusipäisille korruptiotuneille maanpettureille YHTÄÄN MITÄÄN!!!!

  Jos NYT haluaa nähdä Euroopassa jotain tosi jännää ja voi itse vielä vaikuttaa siihen ylensyöneiden maanpettureiden ja varsinkin -juoneiden meppien suuren ”hengen” hädän ja valtamedian itkuiset toimittajat aivan kuten rapakon takana kävi. Siis käykää äänestämässä persuja.

  Ellei muuten niin piruuttaan… sillä tätä näkee harvoin, että herroilla ja rouvilla on hätä. Eikä aina kansalla kuten aina aikojen alusta on ollut.

  Reply
 • 24.5.2019 at 23:20
  Permalink

  YLEN TYHMÄT INTERNATIONALISTIT:

  ”Yhtenäisen kahvinruskeasta kuluttajamassasta haaveilevat kalergisti-globalistit pyrkivät imartelemaan hyödyllisiksi idiooteiksi katsomaansa koulutettua keskiluokkaa väittämällä internationalistien olevan kaikessa suhteessa sitä fiksuinta väkeä. Toistaalta tuo sama klienteeli soimaa nationalisteja tyhmiksi, koska nämä eivät jostain syystä suostu luovuttamaan kotimaitaan kleptoparasitismia harjoittaville rotumuukalaisille.

  Rappiollisen EU-eliitin viimeisin alatyylinen kommentti kuultiin ei niin yllättäen Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker suusta. Viinahuuruissaan sihissyt Juncker eritti myrkyllistä sappeaan kutsumalla nationalisteja vähä-älyisiksi uutiskanava CNN:lle antamassaan haastattelussa. Asiasta kertoi Yle verkkosivujensa uutisessa Juncker CNN:lle: ”Tyhmät nationalistit” ovat uhka Euroopan solidaarisuudelle. Siinä seniili nappomies toisti jälleen kerran gloobalikommunistisen horinan kehitysmaiden ylijäämäväestön elättämisestä ja Eurooppaan päästämisestä:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/ylen-tyhmat-internationalistit.html

  Reply
 • 24.5.2019 at 23:23
  Permalink

  Euroopan Unionia hivutetaan pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta kohti täydellistä diktatuuria ja poliisivaltiota – osana lopullista päämäärää, harvojen hallitsemaa NWO-tyranniaa.

  Britti-patriootti David Noakes sivustollaan ”Expose the EU dictatorship and its police state”:

  ”The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.” – https://eutruth.org.uk/

  Reply
 • 24.5.2019 at 23:35
  Permalink

  Unkarin pääministeri Orbán: ”Eurooppa on eurooppalaisten ja tarvitsee JOHTAJIA puolustamaan sitä, maahanmuutto on lakkautettava eikä organisoitava”. – https://voiceofeurope.com/2019/05/orban-europe-is-for-europeans-and-needs-leaders-to-defend-it-migration-should-be-stopped-not-organised/

  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Reply
 • 29.5.2019 at 06:10
  Permalink

  https://www.vastarinta.com/perussuomalaisten-laura-huhtasaari-ei-tahdo-eu-eroa/

  ”Helsingin Sanomien haastattelussa Huhtasaari muisti myös osoittaa tukeaan juutalaisille, mikä on hyvin tyypillistä kansallismielisyyden vesittäneille populistipuolueille. Huhtasaaren mukaan nimenomaan juutalaisuus yhdistää Eurooppaa.

  – Henkilökohtaisesti olen Israelin ystävä ja olen sitä mieltä, että antisemitismi on noussut EU:ssa tosi paljon. Ranskasta on muuttanut kymmeniätuhansia juutalaisia Israeliin, koska heitä vainotaan. Eli minkäänlaista juutalaisvastaisuutta en hyväksy. Juutalais-kristilliset arvot ovat nimenomaan se, joka Eurooppaa yhdistää, Perussuomalaisten varapuheenjohtaja julisti.

  Huhtasaari on aiemminkin kehuskellut olevansa Suomen juutalaismyönteisin kansanedustaja, minkä lisäksi hän on vaatinut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä. Huhtasaari on matkustanut Sinisen Tulevaisuuden johtaja Simon Elon kanssa Israeliin, josta hankittua Daavidin tähti -riipusta hän pitää kaulassaan omien sanojensa mukaan ”Vastarintaliikkeen tyyppien karkottamiseksi”.”

  Mitähän tuo Huhtasaaren nollatoleranssi juutalaisvastaisuuteen oikein on suomeksi? Jos kyseessä on juutalainen, saako häntä vain ylistää tai on oltava hiljaa?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.