Ovatko kristityt ja kristinusko maailmanlaajuisen hyökkäyksen kohteena?

Notre Damen katedraalin palo on ollut viikon ajan koko maailman ykkösuutisaiheita, aina siihen asti, kun Sri Lankan räjähdykset nousivat esiin. Tuoreimpien tietojen mukaan Sri Lankan uhriluku on noussut 290 kuolleeseen ja yli 500 loukkaantuneeseen. Samalla huhut Ranskan yli 800 vandalisoidusta kirkosta kiertävät vahvana, unohtamatta Nigerian kristittyihin kohdistuvaa islamistista kansanmurhaa. Ovatko kristityt ja kristinusko hyökkäyksen kohteena?

Nykysuomi kertoi maaliskuussa Nigeriassa käynnissä olevasta kansanmurhasta, jossa jopa 6000 kristittyä on tapettu muslimien toimesta. Jo kertaalleen lyödyksi julistetun erroristijärjestö Boko Haramin epäillään teurastavan uskonnollisesti kahtiajakautuneen maan kristittyä väestöä urakalla. Toistaiseksi tilanne Nigeriassa ei ole osoittanut rauhoittumisen merkkejä.

Kuten sanottua, Ranskassa Notre Damen yli 800 vuotias katedraali kärsi pahoja vahinkoja tulipalossa, jonka virallista syttymissyytä on vieritetty milloin sähkövian ja milloin muun remonttitöihin liitännäisen vahingon piikkiin. Toisaalta maassa huhutaan yli 800 kirkon joutuneen ilkivallan kohteeksi yksin vuonna 2018. Tuhottuja patsaita, rakenteita ja muuta sekalaista ilkivaltaa aina ulosteilla sotkemisesta lähtien… Näihin tietoihin nojaten on vaikea uskoa, että kyseessä olisi ollut ”vahinko”.

Sri Lankassa räjähti pääsiäissunnuntaina kymmenkunta pommia hotelleissa ja kirkoissa. Uhriluku on noussut 290 kuolleeseen ja yli 500 loukkaantuneeseen ja uhreiksi on ”valikoitunut” lähinnä paikallisia kristittyjä ja ulkomaisia turisteja. Viranomaiset epäilevät syylliseksi  National Thowheeth Jama’ath nimistä terroristijoukkoa, jonka aikomuksista virkavallan väitetään saaneen varoituksen jo hyvissä ajoin ennen iskuja. Lukuisia pidätyksiä on tehty ja samaan aikaan ensimmäisten ratsioiden kanssa räjähti lisää pommeja. Viranomaisten mukaan kyseessä on kaikkien aikojen pahin maan kristittyihin kohdistettu isku.

Miksi kristittyihin kohdistuneita iskuja on juuri nyt niin paljon? Onko kyseessä sattuma vai kansainvälinen ”jihadin” julistus ”vääräuskoisia” kohtaan? Jatkuvatko iskut ja missä palaa seuraavaksi?

Lähde: Newsweek, AFP

21 thoughts on “Ovatko kristityt ja kristinusko maailmanlaajuisen hyökkäyksen kohteena?

 • 22.4.2019 at 10:44
  Permalink

  Kristinuskoa vainotaan myös Israelissa. Boko ym. terroristijärjestöt saattavat olla Mossadin luomuksia. Sionistit vihaavat kristinuskoa. Onko PS-puolue osa kristinuskoin tuhokoneistoa, koska se fanittaa Israelia ja mädättää uskoa Israel-hihhuloinnilla?

  Reply
 • 22.4.2019 at 12:01
  Permalink

  Nyt kannattaa luoda pitkä ja syvä katsaus aikaan ennen ristiretkiä, jolloin eurooppalaisilta kesti satoja vuosia tajuta että ihan oikeassa sodassa ollaan. Käykö nytkin niin että islamistit saavat valloittaa maita ja tehdä hyökkäyksiä kristittyihin maihin ilman vastarintaa eikä kukaan tee mitään? Viedä vallottamiltaan mailta miljoonia ihmisiä arabimaihin orjuuteen? Ja sitten kun lähes koko eurooppa on jo menetetty, järjestetään pari vasta iskua joilla barbaarit ajetaan pois? Eikö olisi tehokkaampaa vaan myöntää tosiasiat ja toimia nyt kun olemme vielä enemmistöä?

  Reply
  • 23.4.2019 at 07:25
   Permalink

   Meidän ryhmä lakkautti isänmaallisen keskusteluryhmämme VK:ssa. Koska tultiin johtopäätökseen että elämme uudessa neuvostoliitossa, jossa kristittynä oman maan sivistyksen suojelijana oleminen on vaarallista, ja itsensä puolustaminen verbaalisti jo mahdotonta, islamistisen ja polpo-kommunistisen pakkopaidan vuoksi.

   Päätimme (meitä on 20 – 200 henkilöä, en kerro tarkemmin) että turvaudumme fyysiseen väkivaltaan jatkossa. Koska argumentoida ei saa, ei saa puolustaa itseään verbaalisti, eikä vaaleilla ole enää mitään merkitystä. Olemme kaikki tästä lähtien yksinäisiä susia. Löydämme kotimaamme ja kirkkomme vihaajat heidän tekojen puheiden ja kirjoitusten perusteella, ja teemme näille ikävää jäynää. Vähitellen yhä enemmän.

   Muuta vaihtoehtoa emme näe tässä tilanteessa. On vaihtoehto. Se että valkoihoisilla lapsillamme ei olisi enää ihmisoikeuksia, turvallista arkea tai mahdollsuutta parantaa elämäänsä omilla valinnoillaan. Sen vaihtoehdon olemme vastuullisina kristittyinä ja vanhempina hylänneet. Tulemme matkustamaan myös irlantiin ja saksaan, koska näissä maissa on tiettyjä kohteita joiden toiminta vaikuttaa myös täällä.

   Reply
 • 22.4.2019 at 13:46
  Permalink

  Kyllä ovat ankaran hyökkäyksen alla ja ovat olleet jo pitkään. Suomessakin vaikuttaa ahkera 5. kolonna, joka nakertaa maamme arvokasta kulttuuriperimää halventamalla kristinuskoa. Tuo kolonna toimii monella eri rintamalla. Ahkerimpia tietenkin ovat vihervasemmistolaiset, jotka näkevät kristinuskon pönkittävän patriarkaattia ja porvarillisuutta, jotka nähdään kapitalistisen yhteiskuntajärjestyksen tukirankoina. He eivät kuitenkaan ymmärrä lainkaan sitä, että kristinuskoon alunperin kulunut tiukka moraalin säätely ulottui myös talouden puolelle, kielsi koronoton ja raa’an orjuuttamisen ja näinollen tarjosi äärikapitalismia hillitsevän vastavoiman.
  Vasta uskonpuhdistuksen myötä juutalainen vaikutus pääsi tunkeutumaan kristikuntaan, erityisesti kalvinistisiin ja anglikaanisiin kirkkokuntiin tunnetuin seurauksin ja näin valloitushaluinen kapitalismi ja velkarahatalous sai alkunsa (lähtölaukauksena Bank of Englandin perustaminen 1694). Äärikapitalismin viimeisin versio eli globalismi tekee juuri parhaillaan selvää kristikunnan viimeistä itsenäisistä maista, kuten Suomesta.

  Reply
 • 22.4.2019 at 13:51
  Permalink

  Kyllä. Kristinusko, länsimainen kulttuuri ja perinteet(jotka kumpuavat kristinuskosta) ovat hyökkäyksen kohteena.

  Syntyvyys on ennätysalhaista länsimaissa ja samaan aikaan vyörytetään pahimmassa sotilas ja raiskausiässä olevia matuja Afrikasta ja Lähi-idästä länsimaihin.

  Vihollinen on sisällä ja on avannut portit tungettelijalle. Uusi vilpillinen eduskunta on täynnä näitä myyriä.

  EU käy neuvotteluja Turkin kanssa että se otettaisiin jäseneksi EU:hun! Jos Turkista tulisi EU jäsen, yhdessä yössä tulisi 80 miljoonaa muslimia lisää EU:hun. Eli huomataan missä ne petturit ovat!
  Turkki suoritti aikanaan etnisen puhdistuksen kristityistä joka oli niin hirveä että maahan ei käytännössä jäänyt yhtään kristittyä!

  Koptikristittyjä vainotaan järjestemällisesti Egyptissä.

  Etelä-Afrikassa vainotaan järjestelmällisesti valkoisia jotka ovat kristittyjä.

  Kiinassa vainotaan kaikkia toisinajattelijoita mukaan lukien niitä jokta lukeutuvat kristityiksi. Suomen valtavalemedia on värittänyt petollisen kuvan Kiinasta josta saatiin – lainaksi – hellyttäviä Pandoja, mutta se on yksi massiivinen poliisivaltio.

  Reply
 • 22.4.2019 at 13:52
  Permalink

  sodassa tässä ollaan oltu jo pitkään, vaikkeivat päättäjämme ja suvakit sitä edes ymmärrä, vaan hyysäävät ja viihdyttävät vihollissotilaita takapihallamme

  Reply
 • 22.4.2019 at 14:19
  Permalink

  Sri Lankassa taas räjähdys kirkon lähellä

  eikö tosiaan sitten missään euroopan maassa ääri islam terrorismin uhka ole kasvanut

  outoa kun siitä asiasta ei tiedoteta mitään

  koska tämähän aivan selkeä ääri islamistien hyökkäys
  ja heitä on aikas paljon esim ranskassa tarkailussa 15 000

  koska tämä isku aalto siirtyy eu maden sisäpuolelle

  sitä venäilessa

  Reply
 • 22.4.2019 at 14:49
  Permalink

  Tuohon ikävään kysymykseen on helppo vastata: Kyllä ovat!

  Ensinnäkin Suomen kansankirkko on solutettu kulttuurimarxisteilla ja kommunisteilla, joka on johtanut kaikenlaisen homostelun yms. nostamiselle kirkon nk. ”sanoman” pääteemoiksi jättämällä ”Herran Sana” ja Raamatussa olevat ikiaikaiset perustavaalaatua olevat peruskallioon hakatut Jumalan käskyt ja vähintäinkin; kehoitukset pysyä niissä, koska Jumala on ikuinen aivan kuten Raamatun sisältökin, jotka eivät tunne ”parasta ennen” -päivää tai vielä vähemmän ovat ihmisen väänneltävissä kulloisenkin hapatuksen mukaiseksi, jota myös ”muodiksi” kutsutaan.

  Ja vaikka paukutan tällaistä tekstiä, en voi sanoa olevani uskovainen sinänsä, mutta niin paljon wanha pieru, että mieleeni on paaluttunut tietyt tosiasiat ja lainalaisuudet elämässä, niin moraalin kuin maallisten asioiden eli politiikan eräänlaiset ”paasikiviläiset tosiasiat” sekä se inhorealismi, joka loppujen lopuksi pätee niin valtioiden kuin ihmistenkin välisissä suhteissa arkirealismina, joka on ja pysyy kuin ”paska seinässä” niin, että kaikenlainen maailman- sekä puiden halaaminen (halatkaa akkaanne) kaikkine hyvesingnalointineen sekä maailman ilmastonmuutos -uskonnon liturgian toistamiset tolpan päässä istuen ovat täyttä roskaa ja hullujen houreita vailla tavalla, joka johtaa ja on aina johtanut kaikkein suurimpiin katasrofeihin maailmassa kuin sen sijaan, jos kaikella ”viisaudella” ja ”tiedolla” pilatut murrosiän tasolle jääneet ja taantuneet idiootit olisivat ”keulineet” vähemmän ja olisi pysyttä ”puiden välissä” pelkän kokemustiedon valossa siitä, että se on aina toiminut kaikkina aikoina ja tulee näin myös toimimaan hamaan tulevaisuuteen.

  On muslimien ja islamin näkökulmasta selvää, että ”vääräuskoiset” kristityt pyritään teurastamaan jo erääksi taiteen alaksi muodotunein islamilaisen ”keittokirjan” eli koraanin mukaisesti, joka on yhtä varmaa kuin sekin, että tyhmyys ei tule koskaan loppumaan tästä maailmasta, sillä ne jotka jotain tietävät ovat ”rasisteja” ja ne jotka eivät tiedä yhtään mitään, puolustavat ”ihmisoikeuksia” ja perustavat oman olemassaolonsa sekä maailmankatsomukselliset kysymykset pelkästään ”kikseihin” ja ”viboihin” sekä sellaisen ”sananvapauden” vaalimiseen, joka merkitsee samaa kuin toisinajattelijoiden kurkkuun kaadetaan ratilla juoksevaa semettiä, joka kovettuessaan vaikenevien myöntyvien määrän moninkertaistumista tavalla, joka jättää kylmäksi ne tahot, jotka kenties ja varmuudella olisivat kykeneväisiä pelastamaan maan vähämielisiltä kermaperseiltä ja käkikellon käkilöiltä, joiden ajatusten kulku on yhteneväisen perustelematonta kuitenkin erotuksena metafoorastaan, että tuo ”käki” sentään osaa laskea käyttäen kuitenkin tuohon johdonmukaisuuteen algoritmia tavalla, joka ”verrokiryhmältä” täysin puuttuu rajoittuen täysin perustarpeiden tasolle eli pahnojen syömiseen, naimiseen ja vessassa käynteihin sekä tietysti viimeisimpänä muttei vähäisimpinä sosiaalipummina elämiseen valtiolta, joka alta oksaa he niin innokkaasti sahaavat vain siksi, että nämä termiitit eivät itse ole koskaan joutuneet tai saaneet olla jälleenrakentamassa maata siihen uskoon kuin se on jo aikaa sitten ollut nämä parasiitit ovat ensimmäisen kerran rääkäiseet tullessan maailmaan, joka on antanut heille kaiken ilmaiseksi ja ympäristössä, joka ei ole milloinkaan heitä itseään kaltoin kohdellut vaan lellinyt heidät niin piloille, että pelkkä istuminen on heille työtä ja yhteiskunnan toimintojen ja instuutioiden romuttaminen suurin huvi, josta vielä maksetaan palkkaa niiden taholta, jotka käyttävät omien kunniattomien tarkoitusperiensä ajamiseksi tavalla, joka tekee heistä itsestään kansanpettureita sekä palkkamurhaajia globalistien ja EU:n laskuun jättäen ”spagetti-westernit” kalpeaksi yritelmiksi heidän rinnallaan, koska kaiken takana on ”BrysselWoodin” mogulit formaatilla: ”Licence to Kill!!!”

  Reply
 • 22.4.2019 at 15:10
  Permalink

  Mitä nopeammin tämä ymmärretään ja tajutaan sen parempi, me todellakin ollaan jo täydessä sodassa, suomi ei voi välttyä tältä samalta kohtalolta jos tänne otetaan vielä näitä lisää, se on maan petos päättäjiltä jos eivät edes näin yksinkertaista asiaa tajua.

  Reply
 • 22.4.2019 at 15:42
  Permalink

  Oikeastaan kristityt ja länsimainen kulttuuri ovat hyökkäyksen kohteena sisältä päin ja tässä käytetään muslimeja välikappaleena. Tätä on jo pohjustettu pitkään rapauttamalla omaa arvopohjaa, jolloin on kasvanut kokonaisia sukupolvia, jotka eivät ymmärrä yhteiskuntarauhan ja turvallisuuden peruspilareja eivätkä näin ollen kykene niitä ylläpitämään. Nykyiset sukupolvet ovat toki suvaitsevaisia, mutta he eivät ymmärrä, että suvaitsevaisuus on kaksisuuntainen tie. He eivät ymmärrä, etteivät kaikki kulttuurit ja ihmiset vastaa suvaitsevaisuuteen suvaitsevaisuudella ja että on pahansuopuutta ja pyrkimyksiä alistaa ja valloittaa. Paras suoja tällaisia pyrkimyksiä vastaan ovat valtion rajat ja maahanmuutolle asetetut ehdot. Siinä vaiheessa, kun vihollinen asuu lähiössä eikä häntä voi erottaa kirjavasta väestöstä, on myöhäistä. Me suomalaiset olemme saaneet asua rauhallisessa ja stabiilissa maassa kaukana levottomuuksista yli 70 vuotta ja kyky samaistua esim. Sri Lankan tilanteeseen on olematon. Todennäköisesti joku tätäkin lukiessa ajattelee, etteiväthän ne kaikki muslimit ja että kirjoittajan pitäisi mennä töihin. No eivät Sri Lankankaan iskun takana ole kaikki maan muslimit pommeineen, ihan muutama riitti.Silti nuo iskut ovat liikaa.

  Reply
 • 22.4.2019 at 15:52
  Permalink

  Minusta kuitenkin tuntuu, että kristinuskoa selkeämmin hyökkäyksen kohteena on rationaalinen ja aktiivinen mielenmalli, jonka eliitti haluaa korvata islamiin liittyvällä kohtaloon uskovalla, alistuvalla ja passiivisella mielenmallilla. Tällöin ihmisistä tulee alistuvampia ja helpommin ohjelmoitavia. En itse usko kaikkiin kristinuskon teeseihin, mutta protestanttiseen etiikkaan liittyvä ”Jumala auttaa sitä, joka itseään auttaa” on yksi periaate, jonka voimalla eurooppalainen korkeakulttuuri on rakennettu ja Suomen korvetkin kaskettu.

  Reply
  • 22.4.2019 at 20:50
   Permalink

   Fluori hammastahnassa, lihatuotteiden nitraatti, alkoholi, elohopea hampaissa, tupakointi, mielialalääkkeet, aspartaami. Lisää tuohon vielä uudet vitsaukset kuten kännykkä- ja muu langaton säteily, sekä led-TV:n patentoidut mielienmuokkausjärjestelmät…?

   Unohdinko sanoa koulun penkki? Järjestelmällisen aivopesuagendan peruspilari.

   Aivomme ovat hyökkäyksen kohteena. Milloin aivomme alkavat puolustautua?

   Reply
  • 24.4.2019 at 17:33
   Permalink

   Päättäjät muovaavat kansaa talmudin oppien mukaisiksi, eli itseään halveksuvaksi, koko kotimaansa muille vapaaehtoisesti luovuttavaksi tautiseksi vaalikarjaksi joka ei osaa tai viitsi ottaa mistään selvää itse, vaan uskoo sokeasti valtaapitävien aivopesun. Tähän liittyen, erittäin informatiivista asiaa videolla:

   Tästä videoista löytyy lisää juttuu vaikka kuinka paljon, esim maahanläpsytelliöiden mielenterveys tilastot THL yms itse kertomana, on aika järkyttävää kuultavaa ja herättää kysymyksen maksameko kaiken tämän ?

   youtu.be/FG3voiL-jss?t=37m24s VideonetChannel

   Järjen ääni kasvaa nyt suomessa – yksi niistä tässä:

   https://www.youtube.com/watch?v=ae5ZmrXwZG4

   Reply
 • 22.4.2019 at 17:35
  Permalink

  olen asunut kauan etela marokossa ja arabiaa puhuvan vaimoni kautta tiedan mista puhutaan. Suuri hyokkays kristittyjen kimppuun on suunnitteilla kaikkialla euroopassa

  Reply
 • 23.4.2019 at 01:35
  Permalink

  Kirkko on täynnä pettureita, vapaamuurareita, ilveilijöitä, mädättäjiä.

  Nyt tarvitaan uutta puhtia kirkon toimintaan.

  Reply
 • 27.4.2019 at 16:22
  Permalink

  Notre Dame oli juuri sopivasti tyhjennetty patsaista ym. arvotauluista. Kaikista turvatoimista ja harjoituksista huolimatta tuli pääsi irti ja jopa kahdesta kohtaa.Sitten kaiken jälkeen kaikkea ei halutakaan entisöidä, vaan uudistaa ”modernimmaksi”, ilmeisesti mokutuksen ja ekumenian hengessä. Kaikki kuin suunniteltua sotaa kristinuskao vastaan. Israelissa useampi rabbi oli hyvillään ja tärkeä rabbi piti tuhoa jumalaisena rangaistuksena kristinuskovaisten toimista, mm. Talmudien polttamisista 1200-luvulla

  Reply
 • 11.6.2019 at 10:45
  Permalink

  Varmasti hyökkäys kristinuskoa vastaan on menossa. Kuitenkin kaiken takana on nimenomaan hyökkäys itse Jumalaa vastaan. Paholainen aloitti sen jo taivaassa, mutta nyt hän tietää, että hänellä on vain vähän aikaa saada ihmisiä puolelleen tässä maailmassa.
  Hän itse sanoo, että tämä maailma on annettu hänen haltuunsa. Hänen metkujaan ihmiskunnan suuri enemmistö noudattaa. Sen hedelmiä me näemme joka hetki. Lue Gal. 5. luku osa vaeltakaa hengessä. Siitä näkee tämän maailman menon.
  Vain pieni vähemmistö on uskollisesti Jumalan puolella ja heidän aseensa ovat hengen hedelmät. Vaikka he ovat vähemmistö, heidän johtajansa Jeesus Kristus on voittaja.
  Kun Suomen kirkko taipuu ja seksuaaliset vähemmistöt valtaavat kirkkojen käytävät, tämän maailman ruhtinas on saanut suuren voiton.
  Mikä sen mieluisampaa kuin vallata Jumalalle pyhitetyt huoneet maallisen lain voimalla.
  Jeesus sanoi: Olkaa rohkealla mielellä, minä olen voittanut maailman(omakseni, oma lisäykseni) Me vähemmistössä olevat voimme luottaa voittajan sanaan. Hän tulee noutamaan omansa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.