Reijo Tossavainen: Halventava natsittelu toi tuomion. Nyt vastaavat tapaukset käräjille!

Käräjäoikeus on tuominnut agendajournalisti Johanna Vehkoon sakkoihin ja korvauksiin kunnianloukkauksesta.  Puntarissa olivat ilmaukset natsipelle, natsi ja tunnettu rasisti. Oikeus katsoi Vehkoon ilmaukset halventaviksi ja siten laittomiksi. Lokka on tullut tunnetuksi mm. siitä, että hän ensimmäisenä toi esille Oulun raiskausjutut.

Vehkoo on toisten agendajournalistien arvostama tekstinikkari, ja hänet on palkittu kirjoituksistaan. Lisäksi Vehkoo on ollut Julkisen sanan neuvoston jäsen ja on toiminut myös faktantarkistajana.

Oikeuden päätös on merkittävä, ja sillä on laajempia seurauksia.

Punavihreät moraaliposeeraajat käyttävät somessa ja perinteisessä agendamediassa erilaisen näkemyksen omaavista hyvin usein natsi ja rasisti nimityksiä. Henkilöt, joihin tällaiset syytökset ovat kohdistuneet, ovat kokeneet ne perusteettomina ja loukkaavina. He ovat myös ajatelleet, että asialle ei ole mitään tehtävissä.

Nyt on. Siksi kehotan kaikkia tekemään välittömästi rikosilmoituksen, jos on jo joutunut tai joutuu myöhemmin vastaavien halventavien syytösten kohteeksi. Vain näin menetellen päästään ajanmittaan asialliseen kielenkäyttöön.

Mielestäni agendajournalistien käytös on ollut tämän asian yhteydessä asiatonta. Vehkoo on laajasti uutisoiden julistettu etukäteen syyttömäksi, ja Lokkaa on mustamaalattu kaikin keinoin. Ja vielä oikeuden tekemän ratkaisun jälkeenkin Vehkoon erinomaisuutta kiitellään ja Lokkaa mustamaalataan.

Suomalainen punavihreä agendajournalismi on vajonnut uskomattoman alas.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

23 thoughts on “Reijo Tossavainen: Halventava natsittelu toi tuomion. Nyt vastaavat tapaukset käräjille!

 • 12.4.2019 at 15:57
  Permalink

  Johanna Vehkoo kuvitteli olevansa ”kuolematon” ja ”pinnaltaan täyttä teflonia” tai sitten omistavansa ”ankan selän”, jota pitkin vesi valuu kuin vesilinnuilla.

  Sen mitä olen hänen vastenmilisyytensä takia edes saattanut seurata niitä julkisia esiintymisiä, joissa tuo kommunisti on ollut. On hänen käytöksensä ollut oksettavan ylimielistä sukien hiuksiaan kuin paraskin kauneuskuningatar nirppanokka pystyssä puhumassa kuin paraskin asiantuntija kaikkitietävästi aivan kuin kaikkia alaspäin katsoen korokkeelta, jonne häntä ei ole nostanut kukaan muu kuin hän itse ja valtamedia.

  Lisäksi kuuntelin kolmatta vuotta sitten MV-lehden avustajan tai paremminkin Janitskinin julkaisussa omia kommennti -videoita eli vlogeja julkaissut tavis-toimittaja, jonka tuotokset olivat asiantuntevia aiheista, joita haittamaahanmuuttoon liittyi kaikilta osin. Niin tämä henkilö soitti Johanna Vehkoolle ja haastatteli siinä sivussa Vehkoota hänen jo tuolloin ”kupruisesta” suhtautumisesta ns. ”valhemediaan” ja sen parissa työskenteleviin taviksiin. Vehkoo käytti suurimman ajan itsensä kehumiseen ja pätevyyksiensä esille tuomiseen mm. kaikki ne tutkinnot, joita on suorittanut muistaakseni aina Yhdysvaltoja myöten sekä pitkällisen ammattikokemuksen toimittajan työssä, joka näin antaa hänelle kaikki ne pätetyyvdet ja valtuudet toimia nk. ”faktantarkistajana”!

  Loppukaneetiksi voikin siteerata wanhaa suomalaista sananlaskua: ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä!!!”

  Reply
  • 13.4.2019 at 05:12
   Permalink

   ”Kovimmankin kuoren alla on herkkä sydän”. Tietenkin on liikaa vaadittu, että siellä olisi myös aivot.

   Reply
 • 12.4.2019 at 16:09
  Permalink

  Toisaalta. Miksi tuhlata ruutia noihin nokkimisjärjestyksessä varsin alhaalla olevin tapauksiin, kuten Vehkooseen? Toisaalta vastaveto on silloin tällöin ihan paikallaan tasoittelemaan puntteja ja muistuttamaan siitä, että mamu-kriittisellä suomalaisella on vielä sentään tässä maassa ihmisarvo ja periaatteessa tasaveroinen asema lain edessä.

  Reply
 • 12.4.2019 at 16:50
  Permalink

  Kansalaisaloite saanut 5700 nimeä viikossa:

  Yle-vero on kumottava

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4144

  Mielestäni olisi hyvä jos YLE lakkautettaisiin. Kauheeta paskaa.

  YLE myös opettanut kouluikäisille lapsille haukkumasanaa ”trolli” ja leimannut monia Suomalaisia ”trolleiksi”. Näin vaikka sanalla trolli on myös haukkumasana merkitys. Edes pikkulapsia ei jätetä rauhaan.

  YLE veroa maksetaan vuodessa 500 miljoonaa eli 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

  Reply
 • 12.4.2019 at 17:10
  Permalink

  Journalistiliiton puheenjohtaja: Oulun käräjäoikeus toi toimittajien kiusaamisilmiön Suomeen
  Uusi Suomi

  Johanna Vehkoo pettyi sakkoihinsa – harkitsee valittamista hovioikeuteen:
  ”Tuomio lähettää todella vaarallisen viestin”
  Iltalehti

  nämä ihmiset asettavat itsensä lain yläpuolelle

  Tuomio lähettää todella vaarallisen viestin”

  siis senkö etä toimittajat eivät voi itse sanoa mitä huvitaa

  mietikää kuinka monta ihmistä valtamedia on tuhonnut viimeisen 20 vuoden aikana

  oli sitten kyse julkiksista tai jostain muusta

  jos he sen noitavainonsaovat päätäneet viedä loppuun

  tässähän on kyse poliitikasta journalisti liiton linja on että kaiki kansalismieliset ihmiset ovat vapaata riistaa ja heitä saa nazitella niin paljon kuin vasemmisto vihreän toimitajan kantti kestää
  ilman seuraamuksia

  Reply
  • 12.4.2019 at 18:46
   Permalink

   ”Tuomio lähettää todella vaarallisen viestin”

   Aivan. Todella vaaralline viesti sanoo, että suvakki voi joutua vastuuseen leimakirveillään huiskimisesta. Tämähän vaarantaa kulttuurimarksismille kuuluvan mielivallan. Siis, että joutuisi pysymään tosiasioissa faktantarkastajakin!

   Reply
 • 12.4.2019 at 17:22
  Permalink

  https://www.vastarinta.com/valetoimittaja-johanna-vehkoolle-tuomio-faktantarkastaja-junes-lokan-herjaamisesta/

  ”Lokka syytti Vehkoota useista valheellisista väittämistä, joista kunnianloukkauskokonaisuus koostui. Valtamedia on keskittynyt vain Vehkoon käyttämiin ”natsi”- ja ”rasisti”-termeihin. Lokka itse on kuitenkin painottanut, että tökeröintä Vehkoon toiminnassa oli se, että tämä väitti Lokan yrittäneet ”väijyttää” tämän.

  Väijytystarinoita kertomalla Yle-toimittaja yritti siis luoda valheellista mielikuvaa siitä, että rauhanomaisesti käyttäytyvä faktantarkastaja Lokka olisi ”väkivaltainen natsi”, joka on uhaksi ympäristölleen. Käräjäoikeus linjasi, että Vehkoo ylitti rikoksen rajan mielikuvituksellisilla valheillaan.

  Vehkoo yritti oikeudenkäynnin aikana vaikuttaa tuomariin järjestämällä itkemisesityksen, josta valtamedia raportoi näyttävästi. Lopulta säälipisteiden kerjääminen ei auttanut, vaan tuomari totesi Yle-toimittajan olleen hyökkääjä eikä uhri.”

  Reply
 • 12.4.2019 at 17:23
  Permalink

  journalisti liiton puheenjohtaja pitäisi pistää vaihtoon

  koska hän ei ymmärrä obejktiivisuudesta journalistista ohjeista näköjään mitään

  ja hän on umpi politisoitnut liberaali vasemmalle

  asian on täysin sevä että asia on näin ilman mitään muttia

  Reply
  • 12.4.2019 at 21:32
   Permalink

   Mitä se gentiili siellä? Kai nyt tajuat että roolisi on enää kärsiä sionistisen vallankumouksen litistäessäsi gentiilit sinne tomuun mistä tulivatkin? Toimme arabian ja afrikan kuvottamimmat kansat teitä kiusaamaan, ettekä osaa edes poistaa näitä keskuudestanne, koska meidän aivopesu on tehonnut ja lamauttanut.

   Valtamedia on meidän hallussa, kuten poliisi ja oikeuslaitos. Nyt mennään vauhdilla kohti suomalaisen chekan verilöylyjä, ”rasistikansaa” hävittämään. Tähänkään et usko, vaikka Persut on aseistettu viemään asiat vielä yhden pykälän tähän suuntaan. Kuten tiedät,juuri Persujen vahtivuorolla saapui 30 000 nuorta sotaikäistä maahan. Sattumaa?

   Reply
   • 12.4.2019 at 23:58
    Permalink

    Pääministeri Halla-Aho ei voi tai ei halua kääntää takkiaan ihan niin rivakasti kuin Soini ja niinpä miestä varten on järjestettävä samantapainen mediasota kuin mitä USA:ssa käytiin sikäläisen suvakkimedian ja Trumpin välillä. Halla-Aho käy urhoollisesti korruptiota eli ”Deepstatea” vastaan samalla, kun Suomen lopullinen muuttaminen globalistien alusmaaksi jatkuu savuverhon suojissa. Halla-Aho matkustaa Moskovaan ja torjuu kovissa neuvotteluissa sieltä uhkaavan 100.000 mamun lauman samalla, kun niitä tulee koko länsirajan leveydeltä junilla ja laivoilla. Jossain vaiheessa H-A julistaa, että anti-semitistiset natsit ovat soluttautuneet kansallismieliseen liikkeeseen ja otteita on kovennettava, jottei persujen aito, oikea, puhdas ja alkuperäinen nationalismi-projekti vaarannu. On suoritettava laajat puhdistukset ja leiritykset.

    Reply
    • 13.4.2019 at 07:15
     Permalink

     Urhoollisesti savustaa etnonationalistit ulos puolueestaan, kannattaa Israelia ja TTIP:tä, kiirehtii tiedustelkulakia ym. ym. On 10 vuotta ollut kuuliaisesti lihottamassa Soinin petosta. Samassa puolueessa, jossa edelleen Soinin valkkaamat lahkolaiskristityt johtoasemissa. Eihän hänen tarvi edes kääntää takkiaan. Jatkaa vain samaan tapaan, kuin ennenkin. Uutisten mukaan Kaikkien puolueiden sihteerit haluavat myös vihapuhepykäliä lisää lakiin ym.

     Reply
 • 12.4.2019 at 17:37
  Permalink

  Toimittaja tuomittiin kunnianloukkauksesta, kun hän kutsui oululaista kaupunginvaltuutettua natsiksi ja rasistiksi
  Oikeuden mukaan arvostelu kohdistui

  Junes Lokkaan henkilönä, kun toimittaja

  Johanna Vehkoo kutsui häntä muun muassa natsipelleksi.

  JA JOUKO JOKINEN ON NÄKÖJÄÄN SAMAA MIELTÄ

  MIETIKÄÄ KUINKA NÄMÄ LÖÖPIIT TOISTAVAT SITÄ SANOMAA

  **MISTÄ VEHKOO TUOMITIIN **

  Kun hän kutsui oululaista kaupunginvaltuutettua **natsiksi ja rasistiksi**

  kun toimittaja Johanna Vehkoo kutsui häntä muun muassa **natsipelleksi.*

  EIKÖ NÄMÄ TAJUA ETTÄ JOKAINEN TÄLLÄINEN LÖPPI

  VOISI OIKEUTAA UUTEEN OIKEUDEN KÄYNTII

  YLEÄ JA MUUTA VALTAMEDIAA VASTAAN

  Reply
 • 12.4.2019 at 20:14
  Permalink

  valtamedia ei pihadakaan vehkoon poliitisesta vasemmistolaisuudesta

  HYS HYS JA VIELÄ KERRAN HYS HYS

  Eli journalisti liitoin puheenjohtaja on avoimen vasemmistolainen

  johanna vehkon ääri vasemmistolainen projekti

  Huhumyllyn tarkoitus on kerätä tietoa pakolaisia ja

  turvapaikanhakijoita koskevista huhuista ja nettihuijauksista.

  Huhumyllyn taustalla vaikuttavat etenkin äärioikeistoa

  tutkiva journalismikollektiivi Kaivuri ja verkon

  disinformaatiosta tiedottava Sylttytehdas-kollektiivi.

  Kaivurista mukana ovat olleet:

  **Mikael Brunila** (mm. tekninen toteutus)

  hänestä enemmän

  Äärioikeisto Suomessa on vuonna 2012 julkaistu kirja suomalaisesta äärioikeistosta.

  Kirjan kirjoittajat ovat

  vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson,

  toimittaja Mikael Brunila sekä vasemmistoliiton kunnallisvaltuutettu *Dan Koivulaakso.-

  Teoksessä käsitellään suomalaisia äärioikeistolaisia sekä oikeistopopulistisia liikkeitä

  OKEI SIIS HUHUMYLLYÄ TOIMITAA ÄÄRI VASURIT

  LOKAN ÄÄRI VASTUSTAJAT

  Veikka Lahtinen

  Ja Sylttytehtaasta:

  Petra Nyqvist

  Johanna Vehkoo

  Mikael Brunila

  **Dan Koivulaakso**

  Vehkoo kirjoittaa Ylen Kuningaskuluttajan sivuille joka toinen viikko

  ilmestyvää Valheenpaljastaja-juttusarjaa.

  Huhumylly sai alkunsa,

  kun Valheenpaljastaja kertoi saksalaisesta Hoaxmap-projektista.

  Kollektiivien ulkopuolelta projektissa ovat olleet mukana:

  **Dan Koivulaakso**

  Mikael Brunila

  eli

  Äärioikeisto Suomessa
  Kirjan kirjoittajat ovat

  vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson,

  toimittaja Mikael Brunila sekä **vasemmistoliiton kunnallisvaltuutettu ***Dan Koivulaakso.-

  Aleksi Lilleberg (tekninen toteutus)

  Marsh Norris (logon suunnittelu)

  Huhumylly on toteuttu VASEMMISTOLAISIN talkoovoimin.

  Työlle ei ole haettu rahoitusta

  BRUNILA

  Peli poikki! -mielenosoitus: marssi, puheet, muut esiintyjät

  Uuden Suomen päätoimittaja oudoksuu Peli Poikki –

  mielenosoituksen politisoitua osuutta: ” Särähti pahasti”

  Politiikka

  Uuden Suomen vastaava päätoimittaja Markku Huusko oudoksuu blogissaan Mikael Brunilan viikonloppuna pitämää poliittista mielenosoituspuhetta, jossa sätittiin viranomaisia.

  Peli Poikki -mielenosoituksessa puhunut Brunila kertasi ensin Espanjassa 1930-luvulla käydyn sisällissodan teemoja ja hyökkäsi sitten Suomen istuvaa hallitusta vastaan. Seuraavaksi olivat vuorossa viranomaiset.

  – Miltä näyttäisi antirasistinen yhteisymmärrys, jonka turvin uskaltaisimme yhdessä sanoa siirtolaisia etsivälle rasistiselle poliisille ja viranomaisille, että ”ei, tästä te ette kulje”?,
  Brunilan puheessa kysyttiin.

  Brunila uskoi, että kaikki torilla olleet olivat etsimässä vastausta näihin kysymyksiin.

  Tämä osuus särähti Huuskon korvaan.

  TAAS VASEMMISTOLAISUUS PIMITÄÄN

  JA TEHDÄÄN RADIKALI TAISTOLAIS VASURI TOIMITTAJISTA UHREJA

  Aikamoista DDR Meinikiä mitä valtamedia suomessa näkojään edustaa

  Reply
 • 12.4.2019 at 21:06
  Permalink

  On mahdollista, että suvakit kokoavat kaikki voimansa ja tuomio kumotaan hovissa.

  Käjäoikeuden tuomarit joutuvat kärsimään ratkaisustaan. Heidät tarvitaan varoittaviksi esimerkeiksi.
  Hovissa sitten asia käännetään kokonaan toisin päin. Suvakeilla on niin paljon pelissä, että he eivät voi antaa tuomion pysyä voimassa. He kirjoittavat vaikeaselkoisia selvityksiä, joista kukaan ei saa selvää, ja hovissa tuomarit eivät yksinkertaisesti uskalla vastustaa suvakkivyörytystä.

  Loppupeleissä Vehkoosta leivotaan kansallissankari ja valtamedia tukee häntä.

  Tosiasioilla ei eli mitään merkitystä suvakkilandian oikeusistuimissa. Toivottavasti olen väärässä.

  Reply
  • 12.4.2019 at 23:22
   Permalink

   ”Vapaamuurari”-efekti tuppaa kasvamaan aina, mitä ylemmäksi oikeusasteissa mennään. Korkeimmat asteet ajavat kansallisen eliitin ja globalistieliitin asiaa noin pääpiirteissään. Mediakontrolli on NWO-suunnitelman läpiviemiselle tärkeä asia, mutta onko Vehkoon tapaus sittenkään niin merkityksellinen?
   NWO voi aivan hyvin toimia myös nationalistis-populistisen valeopposition kautta. USA:n Donald Trump lienee tästä huippuesimerkki. Miehelle järjestettiin savuverhoksi ”Deep Staten” vastainen näytösottelu ja Venäjä-tutkinnat, joiden suojassa sai ajaa omaa ”zio-mason-neocon” -agendaansa.

   Reply
 • 12.4.2019 at 21:47
  Permalink

  Ihan oikein. Sillä että vastustaa kehitysmaalaisten massamuuttoa tänne elämään sosiaalituilla ei ole mitään tekemistä natsismin kanssa.

  Reply
 • 12.4.2019 at 21:55
  Permalink

  Onko Vehkoo juutalainen? Ainakin melkein koko maamme valtamedia, sekä sen rahan omistajat jota ulkomailta vuokraamme eli ”lainaamme”, ovat juutalaisia. Nämä kaksi monopolia riittävät yhteistyössä alistamaan maan poliittinen tahto juutalaisuudelle.

  ”Juutalaisten ajattelu perustuu siihen että he ovat ainoita aitoja ihmisiä ja muut kansat eivät ole mitään muuta kuin ihmisen hahmoisia eläimiä sielultaan. Heidän epäpyhät kirjoituksensa julistavat että on heidän kohtalonsa ja oikeutensa orjuuttaa kaikki muut kansat ja viedä heidän omaisuutensa. Paatunein natsi näyttää juutalaisen rinnalla suvakilta, jos samat säännöt pätisivät kaikille tässä maailmassa, mutta sekin on juutalaisten ajattelutavan mukaista että heille on omat sääntönsä ja muille muut. Moraali on siis subjektiivista sen mukaan onko synnin tekijä/uhri juutalainen vai ei.”

  Sitaatti netistä, jostakin anonyymin kommentista.

  Reply
 • 13.4.2019 at 14:14
  Permalink

  Lokka on mikä on mutta mielestäni ei edes poliitikkoja saa nimitellä natsiksi. Ja Ylen sekaantuminen asiaan tuomion arvostelulla on tuomittavaa. Oikeuslaitoksemme pelkää julkisuutta ja saattepa nähdä niin Lokka vielä häviää jutun ylemmissä asteissa. Äänestämällä voimme vielä yrittää ottaa itsenäisen Suomen takaisin punavihreältä vallalta mutta luulenpa ettei enää onnistu.
  Radiossa aamulla rkp:n puheenjohtaja syytti suomalaisia rasismista eikä ymmärtänyt että itse syyllistyi rasismiin suomenkielisiä maanmiehiään kohtaan. Tilanne on vakavampi kuin miltä se näyttää. Kohta täällä tarvitaan jäsenkirja elämiseen kuin muinoin NL:ssä.

  Reply
 • 14.4.2019 at 09:40
  Permalink

  Saako ketään kutsua Kommunistiksi? Sekin voi loukata.
  Loukkaantuuvatko ihmiset yleisestikin siitä jos kutsutaan ”väärän” puolueen kannattajaksi?
  Kyllä meikäläistä enemmän loukkaisi kommunistiksi kutsuminen koska olen äärioikeistolainen.

  Reply
 • 17.4.2019 at 02:07
  Permalink

  Olen maininnut natsi- ja rasistisyyttelyt kunnianloukkauksiksi jo vuosia sitten sillä nimimerkillä joka silloin sattui hengissä olemaan. Väkivaltavasurit ja anarkomarkot kyllä ovat heti oikeuteen menossa jos jonkin sanan tulkitsevat väärin, eikö meillä veroja oikeasti maksavilla ole kuitenkin isompi oikeus puolustaa kunniaamme? Onko meidän kunnia niin vähäinen ettei edes jakseta rikosilmoitusta tehdä, kun joissakin kulttuureissa tappavat samalla syytteellä omia lapsiaan ilman että silmä räpähtää?

  Reply
 • 18.4.2019 at 22:30
  Permalink

  Yksinkertaisesti, ihan joka kerta kun tuota natsittelua ja rasistiksi nimittelyä esiintyy, niin aina käräjille.

  Reply
 • 27.4.2019 at 08:02
  Permalink

  Persut tekevät virheen tai ehkä tahallaan sellaisen, kun haluavat tässäkin lisää kunnianloukkausoikeudenkäyntejä eli sananvapauden rajouttamista tosiasiassa. He ovat myös antaneet suuren panoksen vihapuhejahdin kautta suidemme tukkimiselle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.