63 vuotias ryöstettiin kirveellä raakaa väkivaltaa käyttäen

Kemissä, Peurasaaren ja Syväkankaan välissä, Mineanpolulla olevien alikulkusiltojen välissä tapahtui maanantaina 1.4.2019 noin kello 18 törkeä ryöstö. 63-vuotias lenkillä ollut mies ryöstettiin nuoren miehen ja naisen toimesta kirveellä, raakaa väkivaltaa käyttäen.

Tekijät olivat poliisin tietojen mukaan noin 18 – vuotiaita tummiin vaatteisiin pukeutuneita, noin 170 cm pitkiä, hoikkia ja kalpeakasvoisia. Miehellä oli tumma, mahdollisesti musta takki yllään, huppu päässä sekä mahdollisesti tumma siilitukka. Naisella taas oli yllään musta, pidemmän mallinen takki. Tämän lisäksi naisella oli tummat, olkapäille ulottuvat hiukset. Kaksikolla oli mukanaan reppu ja he kuuntelivat kovaäänisestä keskusteluohjelmaa.

Tapahtuma-aikaan paikalla on ollut liikkeellä kaksi noin 10 -vuotiasta tyttöä, jotka ovat mahdollisesti nähneet tapahtuman. Tapahtumapaikan läheisyydessä on ollut myös viisi 14 -vuotiasta poikaa, jotka olivat nähneet mahdollisten tekijöiden poistuvan Syväkankaan terveysasemaa kohti.

Poliisi pyytää kaikkia mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan numeroon 029 541 6194 tai sähköpostiosoitteeseen rikostiedustelu.lappi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “63 vuotias ryöstettiin kirveellä raakaa väkivaltaa käyttäen

 • 5.4.2019 at 10:31
  Permalink

  Mikäli kemiläisiä tunnen rötöskaksaria kohtaa merilapin kenttäoikeus kaikessa ankaruudessaan. Perämeren pohjassa on tilaa.

  Reply
 • 5.4.2019 at 16:16
  Permalink

  Jos olisi ollut 81 v niin olisi vielä pystynyt puolustautumaan. Tosin nykyisen oikeus (tark. vääryys) käsityksen mukaan uhrista käytettäisiin termiä, epäilty, hänestä pyydettäisiin havaintoja, hänestä annettaisiin mediassa tarkat tuntomerkit ja häntä uhkaisi tuomio.

  Reply
 • 5.4.2019 at 19:45
  Permalink

  Ellei jalkapallotaituruus tullut Suomeen, niin sitten brasialainen raaka väkivalta ja mahdollisuus tulla sen uhriksi missä vain ja milloin vain.

  Ehkä Suomen viranomaisten olisi syytä tiukentaa aselakeja niin, että wanhoilta pieruilta vietäisiin vyöt housuista, jotta toteutuisi wanha sanonta: ”Yllätettiin housut nilkoissa!”

  Samalla tämä vyö on niin vaarallinen ”ase”, jos nimittäin niinkseen sattuu, koska voihan joskus epätasaisen taistelun tuoksinassa uhrin käteen jotenkin purkautua vyö, jolla hän sitten suorittaa suuren rikollisen teon lyömällä sillä varkaita tahi murhaajia, mikä taasen on aivan sopimatonta ja julkeaa sekä etenkin epäkristillistä ”tarttua miekkaan”, joka onkin ainoa kohta, jonka demlakin allekirjoittaa muutoin niin taantumuksellisesta ja helvetillä pelottelevasta ihmistä turhasti kahlehtivasta wahan parta-ukkelin ”houre -päiväkirjasta, jonka ovat lukuisat lapsiveden mukana aikoinaan tulleet tiedemihet ja -naiset osoittaneet sen tuhanteen kertaan viimeisimpänä ”heurekana” sukupuolia on alun kolmattasataa, mutta syyllisiä on olemassa vain yksi ja ihan kaikkeen: Valkoinen lihaa syövä naisen perään kuolaava punaniska eli mies, joka puhisee molemmista päistä.

  Reply
 • 9.4.2019 at 22:04
  Permalink

  Henkilöt nimeltään Titti Uurtimo ja Niki Koskelo ovat vangittu kyseisestä törkeästä teosta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.