Lukijan kynästä: YLE, vaalikone ja ”vihapuhe”

Tässä se taas kiitos seisoo, kun suomen vaalikarja käy äänestämässä samat puolueet ja marxisti / globalisti mädättäjät eduskuntaan.
Ja tottahan toki poliisi yhdessä ylen kanssa myy myös samaan syssyyn poliisin uhriutta keksityn ”maalittamisen” myötä. Kysehän koko maalittamis höpötyksessä on siitä, että poliisi(POLPO) on läpeensä politisoitunut ja alkanut läksyttää kansalaisille netissä, milloin mistäkin.
Tästä on tietysti seurannut, että kansalaiset ovat antaneet suoraa palautetta poliisille ja tästähän poliisissa ei ole tykätty, joten piti taas keksiä joku syy, millä voidaan käydä sananvapauden kimppuun.
Ei voi kuin ihmetellä, miksi ihmiset äänestävät näitä samoja tuholaisia eduskuntaan, kun esim. näiden GLOBALISTIEN suhtautuminen tärkeimpään perustuslailliseen oikeuteen on tälläinen.

Miksi ihmiset tekevät omalle yhteiskunnalleen tälläistä?

Kaiken hulluinta tässä on vielä ns. vihapuhetyöryhmä.
Jpnka vetäjänä on juoppo ex-piispa, tottakai myös POLPO on mukana, sekä valtionsyyttäjä ja kaiken huippuna julkisen sanan neuvoston Elina Grundström.
Viimeisin onkin kunnostautunut lähinnä TYÖPAIKKAKIUSAAJANA ja sensuurin edistäjänä.
Alla pientä bioa kyseisestä mussukasta:
Grundström suututti lokakuussa 2016 jopa Suomen mediaeliitin yrittämällä sensuroida Suomen Kuvalehden artikkelia, joka käsitteli JSN:n toimintaa. Grundströmin henkistä väkivaltaa on katsottu kuitenkin sormien läpi, sillä hän on vannoutunut monikulttuurisuusfundamentalisti ja kulttuurimarxistisen Vihreän Langan entinen päätoimittaja. Lisäksi hän on kampanjoinut valtamediassa näkyvästi muun muassa maahanmuuttokriittisiä MV-Mediaa ja Magneettimediaa vastaan.
Onkin vain loogista, että hänet palkittiin työpaikkaterrorista ja median sensurointiyrityksistä toimella ”vihapuhetyöryhmässä”.
Tälläiset poliisin ja ylen jutut vain alleviivaavat sitä tosiasiaa, että poliisi(POLPO) on läpeensä politisoitunut ja kääntynyt kansaa vastaan.
Linkki ylen juttuun.
”KUHMU”

Aiheeseen liittyvää:

13 thoughts on “Lukijan kynästä: YLE, vaalikone ja ”vihapuhe”

 • 4.4.2019 at 09:58
  Permalink

  Olisikohan parempi keskittyä vihapuheen sijasta viestien asiallisuuteen ja todenperäisyyteen. Julkinen valehteleminen tulis määritellä rikokseksi. Panisi poliitikotkin puhumaan totta.

  Reply
 • 4.4.2019 at 09:59
  Permalink

  Onko totta että suomenruotsalaiset ovat kryptojuutalaisia? Ainakin nämä rantaruotsalaiset todistavat toimillaan ja ”ruotsinkielittämisvaatimuksillaan” vihaavan kantiksia, ja toimivat kuin talmudistit gentiilejä kohtaan konsanaan.

  Thors, Biaudet, Henriksson, Stubb, jne jne, kaikki suomalaisia vihaavia talmudisteja? Biaudetissakin ”klassinen” kasaari-rumuus on alkanut näkyä meikin alta yhä enemmän hänen ikäännyttyään?

  Reply
  • 4.4.2019 at 10:22
   Permalink

   Suomenruottalaiset tulivat Suomeen valloittajina. Kokevat itsensä parempana väkenä yhä ja halveksivat suomalaisia yli kaiken. Esimerkiksi maakunnan nimi Uusimaa kertoo että kyseessä on valloitetu alue. Rannikko alueiden nimistössä on paljon valloitukseen liittyviä paikan nimiä. Ruotsalaiset valloittajat hirttelivät kantasuomalaisia kukkuloilla joiden nimeksi annettiin esim galgbacka=hirttokukkula.
   Suomenruotsalaiset ovat siis jihadisteihin verrattavia maahantunkeutujia. Ansaitsevat turpiinsa.

   Reply
   • 4.4.2019 at 11:37
    Permalink

    Suvakisto mouhuaa Suomen taakasta kolonialismin uhreille, mutta todellisuus on että Suomi oli kolonialistisen hirmuvallan ikeen alla vuosisatoja. Ruotsin vallan aika olisi tunnustettava siirtomaavallan ajaksi Suomessa, ja lässytys orjalaivojen tervasta on lopetettava. Esim. Lipposen paskanjauhannan ruotsalaisesta kulttuurista ja kielestä Suomen hyvinvoinnin perustana voisi asettaa oikeaan viitekehykseen, puhujana äärikapitalistinen sortovallan kannattaja.

    Reply
    • 4.4.2019 at 14:16
     Permalink

     Yhä vielä suomalaisten kallot Ruotsissa tutkittavina koska ”ali-ihmisiä”.Että semmosta rassismia.

     Reply
     • 4.4.2019 at 18:00
      Permalink

      Ruotsin saisi tuhota ydinpommeilla eikä jättää ko maassa ketään henkiin, maa on ansainnut kaiken paskan mitä niskaansa saa.

   • 4.4.2019 at 15:38
    Permalink

    Tein lyhyen tutkimuksen paikkanimistä Närpiön läheltä saaristosta:

    Salamonasudden = Vanha juutalais-nimi Salamon, Salomon-nimestä.*

    Samalla saarella tai lähellä olevia paikkanimiä:

    Sköthällan = Ampuikallio (kallio jossa ammuttiin)

    Gråsjälsgrynnor = Harmaiden sielujen karikot

    Rödberget = Punavuori (Helsingissä on myös Punavuori, jossa on Leninin muistomerkki).

    Pålnäsgrynnan = Seiväsniemen karikko

    *Pikahaussa löytyi tätä nimeä Norjasta ja Suomesta:

    https://www.geni.com/people/Salamon-Isaksen/6000000006339678367

    Reply
 • 4.4.2019 at 10:19
  Permalink

  Tällaista se on ollut ennenkin vasemmiston saadessa yliotteen. Vielä ei ole peliä menetetty, mutta alakynnessä kuitenkin ollaan.

  Reply
 • 4.4.2019 at 19:33
  Permalink

  Punikit eivät ole ihmisiä, vaan ”susia lammasten vaatteissa”.”

  Ihqu ihana Halonenkin ei ollut muuta kuin äkäpussi, jolla ei ollut minkäälaisia hermoja kestää virkansa tuomia vähäisiäkin paineita, joka realisoitui tuittuilulla ja huutamisella alaisilleen presidentin kansliassa ellei kaikki ollut juuri siinä paikassa kun piti tai muutoin ”palvelu” ei ollut riittävän kunnioittavaa.

  Lisäksi Halonen oli tyypillinen sosiaalidemokraatti, joka ei ”suvainnut” mitään muuta kuin oman mielipiteensä toteamalla mm. ”ettei suvaitsemattomuutta tarvinnut suvaita!”
  Pakolaisista ei saanut sanoa poikkipuolista sanaa, vaikka raiskasivat ja tekivät muita rikoksia. Seta on oli jumala ja homo -ahteri kaikkein tärkein arvo Suomessa kuten myös ”romaanien asema vähemmistönä”.

  Ollakseen oikea punikki, Halonen ei omistanut koko 12-vuoden aikana sanaakaan Suomen sotaveteraaneille ”Sotaveteraani” -yhdistyslehdessä, vaan toivotti vain ”hyvää joulua ja jotain sekavaa uudesta vuodesta.

  Kaikki hänen edeltäjänsä kirjoittivat pidemmän tai lyhyemmän joulutervehdyksen sotaveteraaneille ja heidän puolisoilleen kiittäen heitä vielä ”tehdystä työstä”!

  Kiitos kokoomuksen naiset Halosen 12-vuodesta, joka vei Suomea sinne missä laidunnettu ruoho on syöty ihmisten toimesta. Eli Pohjois-Korea.

  Reply
 • 5.4.2019 at 13:41
  Permalink

  Hurjia paljastuksia globalistien taustoista löytyy sellaiselta kaverilta kuin Christopher Jon Bjerknes. Jälleen menee historian kirjat uusiksi.

  Reply
 • 5.4.2019 at 15:15
  Permalink

  Tuo havaintosi jossa toteat seuraavaa: ”poliisi(POLPO) on läpeensä politisoitunut ja kääntynyt kansaa vastaan.” On itseasiassa vanha ilmiö joka on aina kuulunut romahtavien yhteiskuntien tunnusmerkistöön, samoin kansalaisten jakautuminen eri ”leireihin” on poikkeuksetta edeltänyt romahdusta…
  Aikaisempina vuosisatoina nämä romahdukset olivat hitaita, jopa sukupolvia kestäviä tapahtumaketjuja, mutta nykyaikaiset romahdukset näyttävät olevan nopeita tapahtumia joita edeltää muutaman vuosikymmenen kehityskaari ja sitten pikainen ”blackout” (kuten Venezuelassakin jossa prosessi edelleen päällä)…
  Suomen osalta ei vielä kannata panikoida, aikaa on… kukaan ei vielä edes mellakoi ( jos äärivasureita ei huomioida)…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.