Katso kuvat! Ulkomaalaistaustaisten jengi pahoinpiteli ja ryösti miehen Hyvinkäällä

Sami (nimi muutettu) vietti lauantai-iltaansa Hyvinkään Amarillossa ja kun tunnelma ei enää tuntunut sopivalta, päätti hän lähteä ”nakkikioskin kautta kotiin”. Matka läheiselle MacDonaldsille sujui odotetunlaisesti, mutta matka juna-asemalle, kotiinpääsyä varten toi mukanaan ei-toivotun yllätyksen.

Hyvinkään rautatieaseman sillan alla Sami kuuli takaansa juoksuaskelia ja välittömästi käännyttyään katsomaan taakseen, tuli ensimmäinen isku: pamppu ohimoon. Uhrin kertoman mukaan viiden ulkomaalaistaustaisen miehen jengi käytti mitä monipuolisinta väkivaltaa pahoinpidelläkseen uhriaan.

Lukuisat sähkölamauttimen iskut poistivat kaikki edellytykset vastarintaan ja Samin maatessa maassa, osa porukasta löi ja potki tätä kasvoihin ja vartaloon, yhden istuessa Samin rinnan päällä tökkien tätä nenään noin 5cm pitkällä terä-aseella.

Sadistisen pahoinpitelyn lopuksi ulkomaalaisjengi ryösti uhrinsa ja veivät mukanaan puhelimen ja lompakon lisäksi Samin kaulassa roikkuneen kultaketjun.

Lopulta pahoinpitelijät päättivät pahaa-aavistamattoman uhrinsa telomisen ja poistuivat paikalta. Sami jatkoi matkaansa kohti juna-aseman taksitolppaa, josta uhrin kuvailun mukaan ”ystävällinen taksinkuljettaja vei hänet kotiin”, siitäkin huolimatta, ettei Samilla ollut ryöstön jäljiltä maksuvälinettä mukanaan matkan maksamiseksi.

Uhri on antanut luvan sekä nimensä, että kuviensa julkaisuun, mutta uhrin turvallisuuden ja yksityisyydensuojan vuoksi Nykysuomi jättää uhrin oikean nimen julkaisematta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Hyvinkäälle sijoittuneet maahanmuuttajataustaiset miehet ovat ”kunnostautuneet” väkivallan saralla. Esimerkiksi viime elokuussa Hyvinkäällä raiskattiin nuori nainen ja tapauksesta etsittiin kolmea vieraskielistä ja ulkomaalaistaustaista mieshenkilöä.

Lähde: Yksityinen

 

21 thoughts on “Katso kuvat! Ulkomaalaistaustaisten jengi pahoinpiteli ja ryösti miehen Hyvinkäällä

 • 26.3.2019 at 13:18
  Permalink

  Tätä ihanaa etnistä värinää tulee riittämään…

  Reply
 • 26.3.2019 at 13:20
  Permalink

  toivottavasti jollain kilahtaa päässä näiden paskavarpaiden sikailuihin ja käy posauttamassa muutaman ylimääräsen persereiän niille

  Reply
 • 26.3.2019 at 13:24
  Permalink

  Miten voi olla mahdollista että taas Hyvinkäällä tapahtuu jotain näin kamalaa?

  Ja mistä nuo ovat saaneet haltuunsa ETÄLAMAUTTIMIA? Sairasta!

  Reply
  • 26.3.2019 at 15:02
   Permalink

   Etälamautin ja sähkölamautin on eriasioita.

   Reply
  • 27.3.2019 at 11:45
   Permalink

   Sähkölamauttimet ovat Suomessa laittomia, joten tämä täytyy olla valeuutinen. Myös laittomat aseet ovat kielletty, samoin pahoinpitelyt. Eli valeuutinen. Ja tämä oli ironiaa, ihan vain tiedoksi.

   Reply
 • 26.3.2019 at 13:35
  Permalink

  Jos tätä ei pidä rikkautena, sitten on rasisti.

  Reply
  • 27.3.2019 at 08:35
   Permalink

   Eipä sitä uskalla enää iltaisin ulkona olla Vai kuinkas jos laittais ison liinan päähänsä ja kretonki hameen pitkän myös

   Reply
 • 26.3.2019 at 13:52
  Permalink

  Allekirjoita kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  Jakakaa tätä!

  Reply
 • 26.3.2019 at 15:35
  Permalink

  Valitettavasti kyseisen henkilön ura on vaarassa. Hän on artistina Meininkiviihde Entertainment levy-yhtiössä ja on menossa tänään lääkäriin. Vointi on uhrilla huonontunut ja se vaatii nyt lääkärin selvitystä.

  Tapahtuneesta on keskusteltu uhrin kanssa, ja 3Aisti artistinimellä esiintyvä artistimme on päättänyt myös tehdä asiasta rikosilmoituksen. Pyrimme olemaan hänen tukenaan niin pitkään kuin tilanne sitä vaatii.

  Kiitoksia Nykysuomelle pikaisesta toimituksesta!

  Reply
 • 26.3.2019 at 16:23
  Permalink

  Muistakaa huvinkaalaiset äänestää demareita ja vihervasemmistoa, niin ullatukset ovat jatkossa entistä uleisempia ! Niin makaa kuin petaa.

  Reply
 • 26.3.2019 at 19:14
  Permalink

  Mistähän kehitysmaalaiset ryöstäjät oli saaneet näitä sähkölamauttimia?Olisin kuvitellut ,että niitä on vain poliseilla.Tskinpa näitä työkaluja kelakaan jakaa,tai mstä minä tetäisin sitäkään. Luulis, että jos puolenkymmentä hyökkää yhden kimppuun,niin siitä selviävät ilman sähkölamauttimia tai muita aseita,mutta reksvisiittaa pitää olla kun valtaa näytetään.

  Reply
  • 28.3.2019 at 01:52
   Permalink

   Eivät nuo selviä. ”Rohkeimmat” ottavat naisen yksinään, mutta porukalla sekin homma onnistuu varmiten.

   Reply
 • 26.3.2019 at 19:50
  Permalink

  Uhri olisi aivan hyvin saattanut kuolla, jolloin rikoksesta olisi ”paperilla” tullut ryöstömurha!

  Nyt tarvittaisiin jonkin sortin liivijengiä vastaamaan kaduilla samalla mitalla aivan kuten niissä monikulttuurissa maissa tehdään, koska monikulttuuri ja poliisi myös monikulttuuri oikealla tavalla ettei se puutu sakinhivutukseen, sillä katuoikeus on usein sitä parasta, koska homman hoitava ”tuomiokunta” ei kuulu vapaamuurareihin, demlaan, SDP:hen, Vihreisiin, Vasemmistoliittoon, Kokoomukseen, Keskustaan, RKP:hen, Sinisiin, SPR:ään, Feministeihin, Animaliaan, Diakonissalaitokseen eikä Suomen luterilaiseen kirkkoon.

  On Suomelle ja etenkin suomalaiselle poliisilaitokselle ja poliisille, joista taas yksi täyttää kalteiren taustaa sen sijaan kuin olisi heittämässä itse heittämässä sinne tosi-miehen ottein haittamaahanmuuttaja taustaisia rikollisjengejä, joita voi pitää järjestäytyneenä rikollisuutena, koska se on järjestelmällistä toimintaa, joka nojaa Suomen paska-housu -hallituksen sekä kulttuurimarxistisen monikulttuurisuus ruton sairaaseen ilmapiiriin, jossa pisteenä ii:n päällä on se, että poliisi on kintaan peukalot suorina kuin ö-paskalla käyttäen ”Malli -oululainen” toimintaperiaatteena, joka merkitsee samaa kuin myrkyn syömistä kun pitäisi hoitaa omaa virkatyötänsä eikä harjoittaa kokoomuksen hallussa olevan sisäministeriön maahanmuuttopolitiikkaa ja nettipoliisi urkintaa ”vihapuhetta”, ”rasismia”, ”kansallismielisyyttä”, ”natsismia” ja ”äärioikeistolaisuutta kohtaan ja vastaan juuri niitä ihmisiä, joita pitäisi suojella niiltä rotumuukalaisilta, jotka ovat kaiken kuohunnan ja epäjärjestyksen alku ja syy ja joista koituvat suvakkien rekisteröimät ”rauhattomuudet” sekä ”rikokset” ovat vain oire heidän omasta mielisairaasta utopiasta, jota ajetaan kuin käärmettä pyssynpiippuun välittämättä tahi ymmärtämättä ”ettei se kerta kaikkiaan käy”, siteerakseni ”Lapinlahden lintujen” 30-vuotta vanhaa hittiä.

  Poliiseja on vähän, mutta se ei ole sorron alla elävän suomalaisen kansakunnan syy, vaan teidän käskijänne yksiselitteinen syy ja seuraus.

  Kun on vajaa ”miehitys” ja ”valkea päästetään talon yli” silloin on peli menetetty ja Suomen kommunistisen kansandemokratian ”maanpäällinen paratiisi” on yhtä sekasortoinen tai ”normaali” kuin Venezuelankin on.

  Syyllisiä ei ”saada” kiinni koskaan!

  Reply
 • 26.3.2019 at 20:33
  Permalink

  Vastaus ongelmaan on korpilaki.

  Reply
 • 26.3.2019 at 21:55
  Permalink

  Ja esivalta ei taaskaan tee yhtään mitään hyeenalauman kuriin saattamiseksi, mutta vihapuhe valvonnan resursseja lisätään.
  Eu parlamentti tuhosi tänään myös internetin koska meemit ovat niin tehokkaita kansan valistamisessa.

  Reply
 • 27.3.2019 at 12:07
  Permalink

  Hahaha jopas on tarinan väsännyt! Poket heittäny ukon pihalle ja menny maahan turvalleen. 😀

  Reply
 • 27.3.2019 at 19:14
  Permalink

  Miettikää nyt vähän, miltä ihminen näyttää, jos olisi saanut edes yhden potkun naamaan. Nyt ei ole yhtään mustelmaa edes.

  Reply
 • 28.3.2019 at 10:18
  Permalink

  Näitä otetaan Suomeen muka inhimmillisyyden nimissä ja sitten he vievät suomalaisilta inhimmillisyyden. Ei heillä mitään hätää ole, mutta tarvitsevat rahaa turhaan kulutukseen ja muotikuteisiin. Ehkä jopa huumeisiin arvelen ja taidan olla siinä aika oikeassa. Näin se vain taitaa olla todellisuudessa, mutta näistähän ei saisi puhua lainkaan.

  Reply
 • 28.3.2019 at 18:21
  Permalink

  Kuvan kaveri ei kyllä tippaakaan näytä siltä, että olisi kuvatunlaisen pahoinpitelyn uhri. Kuva verestä katukivillä on kuvapankista, ehkäpä tuon henkilön kuvakin. Ja se on mielenkiintoista, että muut lehdet eivät ole tarttuneet näin herkulliseen klikkiaiheeseen.

  Reply
 • 31.3.2019 at 16:44
  Permalink

  Ville s on kaatunu kengän nauhoihin ja saanu asfalli ihottumaa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.