Suomessa lukuisia lapsia ja nuoria ihmiskaupan uhreina – Suomalaiset uhrit eivät ole avun piirissä

Seksuaalista hyväksikäyttöä, rikollisuuteen pakottamista ja pakkoavioliittoja. Näin näyttäytyy Suomessa tapahtuva lapsiin ja nuoriin kohdistuva ihmiskauppa. Asia selviää 21.3.2019 julkaistavasta Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän ja Euroopan kriminaalipolitiikan instituutin (HEUNI) tekemästä selvityksestä lapsiin ja nuoriin kohdistuvasta ihmiskaupasta Suomessa.

Selvityksen mukaan hmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmässä on autettu vuosien 2006–2018 aikana 55 alle 18-vuotiasta ja 141 nuorta (18–21-vuotiasta), mutta moni tapaus jää kuitenkin syystä tai toisesta tunnistamatta.

Erityisesti avun saamisen suhteen paitsiossa tuntuvat olevat suomalaiset lapset ja nuoret, joita auttamisjärjestelmään ei ole päätynyt tutkimuksen kattamana aikana yhtäkään, vaikka tuomiolauselmien mukaan myöskin suomalaisia ihmiskaupan uhreja on ollut useampia.

– Suomessa on kohdattu erityisesti lapsia ja nuoria, jotka ovat joutuneet seksuaalisesti hyväksikäytetyksi tai prostituutioon pakotetuksi, tekemään rikoksia pakotettuna tai avioitumaan vastentahtoisesti. Yhtenä ryhmänä selvityksessä nousivat esiin hatkaajat eli sijoitetut nuoret, jotka karatessaan sijoituspaikastaan saattavat joutua hyväksikäytetyksi, tutkija Elina Kervinen kertoo.

Lähde: Maahanmuuttovirasto

5 thoughts on “Suomessa lukuisia lapsia ja nuoria ihmiskaupan uhreina – Suomalaiset uhrit eivät ole avun piirissä

 • 21.3.2019 at 10:39
  Permalink

  Kansainvälisiä tuulahduksia. Ei tässä ole mitään yllättävää. Tämä vain tulee lisääntymään. Vai mitä Kock, Kepu, SDP ja Virhevammaisto.

  Reply
 • 21.3.2019 at 11:45
  Permalink

  Globalisti-eliitti ylläpitää ja suojelee ihmiskauppaa. Myös Suomessa.
  H.Clintonin humanitaarinen avustus säätiö on yksi suurimmista lapsikauppa toimijoista. Senpä takia YLE ja H.S. jumaloivat Deep Staten kuningatarta H.Clintonia.

  Reply
 • 21.3.2019 at 12:05
  Permalink

  Rotusota vale-juutalaisten kasaarien/sionistien toimesta on siis jo näin pitkällä, että jos on valkoihoinen, ei saa enää apua väkivallateon uhrina?

  He haluavat muun muassa salata tuhansien kristittyjen rasistiset ja uskonsota- murhaamiset joka vuosi arabimaissa.

  Some-korporaatiot ovat sionistien valloittamia, ja he harjoittavat tänään avointa, brutaalia rasistista sotaa varsinkin valkoihoisia kohtaan:

  https://www.infowars.com/watch-live-big-tech-officially-announces-plan-to-censor-all-conservatives-christians-on-a-planetary-scale/

  Reply
 • 21.3.2019 at 17:14
  Permalink

  Sehän on selvää ettei suomalainen ole minkään arvoinen tälle maalle. Suomi on suomalaiselle maailman huonoin maa.
  Työtä kyllä teetetään, mutta mitään vastinetta sille ei saa. Päinvastoin rangaistaan kaikesta mahdollisesta raskaimman kaupalla tietenkin siitä edestä kun haittamaahanmuuttajat ”pääsevät kuin koira veräjästä”!

  Reply
 • 22.3.2019 at 00:50
  Permalink

  Suomalainen on arvokas pankkiireille ja ryöstökorporaatioille niin kauan kuin suostuvat maksamaan monikultturismin hinnan ALV:ssä ja muissa veroissa, eli oman kansanmurhansa ja hävittämisensä planeetalta parissa sukupolvessa. Jos tätä vastustaa, on heti kova natsi ja fatsi ja rasisti.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.