Orban ei taipunut globalistien vaatimuksiin – EPP hyllytti unkarilaisen Fidesz-puolueen

EU:ssa toimiva Euroopan kansanpuolue, EPP on hyllyttänyt äärioikeistolaiseksi tituleeratun Fidesz-puolueen toiminnastaan. Syyksi on tiettävästi tarjottu mm. sitä, ettei Fideszin puheenjohtaja ja Unkarin pääministeri Viktor Orban suostunut lopettamaan Unkarissa toteuttamaansa kampanjointia Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckeria kohtaan.

Helmikuussa alkanut kiista sai alkukipinänsä Unkarissa toteutetusta julistekampanjasta, jossa Juncker kuvattiin globalistimiljardööri George Sorosin työkaluksi. EPP:n vaatimuksissa ilmaistiin mainitun laisten kampanjoiden toteuttaminen ”valeuutisten levittämisenä”.

Sorosin ja Fidesz-puolueen välejä voidaan kuvata varsin kylmiksi, sillä jo vuonna 2017 Fidesz esitti televisiossa mainoksia, joissa varoitettiin ”antamasta Sorosille viimeistä naurua”.

EPP syyttää Fidesz-puoluetta ja Viktor Orbania salaliittoteorioiden levittämisestä ja pelon lietsomisesta Euroopassa. EPP:n joidenkin jäsenten vaatimaan anteeksipyyntöön Orban ei ole taipunut paitsi niiltä osin, kun tämä on kutsunut EPP:n jäseniä ”hyödyllisiksi idiooteiksi”.

Orban vuorostaan huomautti, että tulevat Europarlamenttivaalit näyttäisivät muodostuvan tulokseltaan sellaiseksi, että EPP:llä olisi syytä olla huomattavasti empaattisempi Fideszin kaltaisia puolueita ja näkemyksiä kohtaan.

Toistaiseksi Fidesz on kuitenkin hyllytetty EPP:n toiminnasta, EPP:n mukaan ainakin siksi aikaa, kunnes Fidesz suostuu sen vaatimuksiin.

Lähde: Voice of Europe

Aiheesta lisää:

 

 

10 thoughts on “Orban ei taipunut globalistien vaatimuksiin – EPP hyllytti unkarilaisen Fidesz-puolueen

 • 21.3.2019 at 10:20
  Permalink

  Jossakin on vielä tosi miehiä, isänmaallisia, toisin kuin meidän hallitseva rottalauma.

  Reply
 • 21.3.2019 at 11:09
  Permalink

  Juoppo-Junkkerin valta EU:ssa on kuin Kekkosen valta Suomessa aivan loppuaikoina: Hän on vain kulissi, jota pitävät pystyssä ne, jotka pelkäävät vaikutuksen menettämistä kulissien kaatuessa.

  Reply
 • 21.3.2019 at 11:49
  Permalink

  Orban on todellinen valtiomies ja patriootti. Kateeksi käy.
  Suomea on johtanut Deep Staten nukkehallitukset viimeiset 32 vuotta ja totalitaristinen kuri ja kansan taloudellinen ahdinko vain lisääntyy.

  Reply
 • 21.3.2019 at 11:53
  Permalink

  Onko Suomen kansa niin saatanan tyhmää että äänestävät samat globalistien, Bilderbergin, Sorosten ja kumppaneiden PERSEENNUOLIJAT eduskuntaan kerta toisensa jälkeen?

  Reply
  • 21.3.2019 at 11:58
   Permalink

   Vähän luulen että ei, sillä empä usko että tässä maassa vaalit on olleet rehellisiä enää vuosiin.

   Reply
 • 21.3.2019 at 11:57
  Permalink

  Nostanpa lipun salkoon ja korkkaan konjakkipullon kun ILJA JANITSKIN pääsee eduskuntaan!
  Ja suvakit paskovat housuunsa!

  Reply
 • 21.3.2019 at 12:00
  Permalink

  Joko Saska Saarikoski on ilmoittanut Janitskinin mahdollisuudet. 0,0% ???

  Reply
 • 21.3.2019 at 12:02
  Permalink

  Miksi ihmeessä Orban hengailisi kulttuurimarxisti-kokoomuksien kanssa samassa porukassa?

  Reply
 • 21.3.2019 at 12:33
  Permalink

  EPP on muuten ”Euroopan Ihmisten Puolue”, European Peoples Party.

  Tämä puolue siis heittää sellaiset puolueet pois, jotka ovat liikaa oman kansansa eli ihmisten asialla. Soroksen ja Goldman Sachs -miljardööri-bisnekset kun kärsivät?

  Ketutus-hirviö, perus-suomalaisten tuore vaalivideo, sopisi tähän rakoon (varoitus, sisältää väkivaltaisia kohtauksia):

  Reply
 • 21.3.2019 at 16:13
  Permalink

  Ei pidä taipua hullujen kelkkaan. Unkari voi ottaa EU:lta vaikka minkälaisia iskuja vastaan ja se voittaa aina! Sillä matujen ottaminen maahan… no, kyllä sen kaikki tietävät!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.