Vihreiden ek-vaaliehdokas syyttää Oulun poliisia rasistiseksi raiskaustapausten tiedottamisen vuoksi

Vihreistä eduskuntavaaleihin ponnistavalta Paula Pohjanrinteeltä kuultiin Kalevan vaalikoneessa melkoisen erikoinen lausunto. Pohjanrinne syytti Oulun poliisi rasistiseksi ja puolueelliseksi Oulun raiskaustapauksista tiedottamisen vuoksi. 

Pohjanrinne muotoili vaalikonevastauksensa seuraavasti:

– Oululainen poliisi näyttäytyy rasistisena ja puolueellisena, koska katsoi asiakseen nostaa juuri nämä rikokset julkisuuteen juuri vaalikeväänä, mistä herää ajatus Oulusta erityisen rasistisena kaupunkina.

Oulusta alkoi viime vuoden lopulla kantautua äärimmäisen synkkiä uutisia lasten joukkoraiskauksista. Sekä uhreja että epäiltyjä on tusinatolkulla, eikä loppua tunnu näkyvän.

Asiasta keskustelua on rajoitettu sosiaalisessa mediassa mm. kommenttien poistojen, ”bannien” ja tilien sulkemisen muodossa. Kotimainen valtamedia on ollut pakotettu kirjoittamaan aiheesta ja tämä on saanut useita Pohjanrinteen kaltaisia vasemmistoaktiiveja takajaloilleen.

Lähde: Kaleva

15 thoughts on “Vihreiden ek-vaaliehdokas syyttää Oulun poliisia rasistiseksi raiskaustapausten tiedottamisen vuoksi

 • 17.3.2019 at 18:27
  Permalink

  Haluaisivat salata lastemme raiskaukset. Voiko iljettävämpiä otuksia ollakkaan?

  Reply
 • 17.3.2019 at 18:45
  Permalink

  voiristussaatana, olisiko pitänyt piilottaa vaalienyli?

  Reply
 • 17.3.2019 at 18:56
  Permalink

  Vihreät on todellakin virheen sairas puolue Sen tarkoituksena lakaista maton alle lasten ja nuorten raikas rikoset

  Reply
  • 17.3.2019 at 18:59
   Permalink

   Anteeksi kirjoitus virhe (R******s ) rikokset

   Reply
 • 17.3.2019 at 20:31
  Permalink

  Tärkeintä on, että isänmaalliset uskaltaa aina tilanteessa kertoa mielipiteensä. Ja jossain vaiheessa mokuttajien narratiivi muuttuu tomuksi.

  Reply
 • 17.3.2019 at 21:37
  Permalink

  Eihän Oulun poliisi edes tuonut niitä esille.
  Suurinta rasismia oli tietenkin rikolliset teot, jotka muut etniset ryhmät kohdistivat suomalaisiin lapsiin.
  ”Rasismi on oppi tai ideologia, jonka mukaan rodulliset tai etniset erot ihmisryhmien välillä oikeuttavat ryhmien välisen epätasa-arvon.” R******s osoittaa mitä suurinta alistamista ja epätasa-arvoa.

  Reply
 • 17.3.2019 at 22:10
  Permalink

  Kulttuurimarxismi on vakava mielisairaus.

  Reply
 • 18.3.2019 at 03:20
  Permalink

  Eli tuota henkilöä äänestämällä et välttämättä lisää lapsiraiskauksia, mutta…

  Reply
 • 18.3.2019 at 03:57
  Permalink

  Vihreiden mielestä pitäisi olla vaalirauha, jonka aikana totuutta ei saa julkaista, jottei se vaikuttaisi vaaleihin.

  Reply
 • 18.3.2019 at 15:29
  Permalink

  Tyhmyyden rajat eivät ole tulleet vastaan, luulin vihreiden jo saavuttaneen kuopan pohjan, mutta vielä löytyy kuopan kaivajia siitäkin alaspäin, hyvä niin

  Reply
 • 18.3.2019 at 16:45
  Permalink

  Anteeksi kovasti nasiväelle ja muille ”tavan ihmisille”, mutta meikäläisen ”vaalikone” sanoo ihan jo ”reikäkortti” -pohjalla, että:

  ”MENISI ITSE JAKAMAAN PERSETTÄÄN MATUILLE NIIN ”LIUKKAASTI”,

  että KUNNON IHMISET eli Naiset ja tyttölapset saisivat tai edes %o saisi olla RAUHASSA ja tuntea olonsa TURVALLISEKSI ja etenkin murrosikäiset ja vieläpä laspenomaisimmat TYTÖILLE kaitselmus soisi suuressa LAUPEUDESSAAN suojatun aidon LAPSUUDEN, sen lyhykäisen ajan, jonka nykyaika suo sen HEILLE!!!

  Aikoina entisinä kuin tytöt vielä leikkivät nukeilla ja kuiskuttelivat kylän korkeimmalle puuhun kiipeävästä pellavapäisestä pojasta NYT kuten aivan Etelä-Amerikassa tyttelit jot twerkkaavat vatkaten peppuaan kuin vanhat tekijät, niin että sitä ei voi katsoa ilman häpeän punaa naamalla siunaten kuin wanhat mummot tätä maailman menoa ja lainaten kylän akkojen huokaisua: ”On sitä aikoihin eletty!!!”

  Reply
 • 19.3.2019 at 05:04
  Permalink

  PESSIMISTI: ”Haluaisivat salata lastemme raiskaukset. Voiko iljettävämpiä otuksia ollakkaan?”

  Näin. Lisäksi nuo tuntuvat olettavan että samaan aikaan on olemassa valtava määrä suomalaisten grooming-jengejä raiskaamassa lapsia, ja rasistinen poliisi valitsi tarkoituksella juuri ulkomaalaistaustaiset jengit, eikä niitä kantasuomalaisten oululaisia groomaajia… joita todellisuudessa ei yksittäisiä häiriintyneitä tapauksia lukuun ottamatta ole olemassa.

  Noista ihmisistä on välillä mahdotonta sanoa milloin puhuu tietämättömyys ja totaalinen naivius, ja milloin kyseessä on poliittinen taktiikka.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.