Nykysuomen eduskuntavaalikysely on täällä – Mikä puolue saa äänesi vai saako mikään?

Eduskuntavaalit häämöttävät vajaan kuukauden päässä ja mitä erilaisimpia galluptuloksia saadaan hämmästellä käytännössä viikoittain. Gallupit eivät tunnetusti äänestä, mutta mielenkiintoisia ne eittämättä ovat.

Kuten tavallista, myös Nykysuomi kantaa kortensa tähän kekoon. Edellinen puoluekysely tehtiin viime heinäkuussa ja löydät sen täältä.

Nyt Nykysuomi kysyy Sinulta

Mitä puoluetta sinä aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?

 • Perussuomalaiset (69%, 767 Votes)
 • Seitsemän tähden liike (9%, 96 Votes)
 • Suomen Kansa Ensin (8%, 93 Votes)
 • Reformi (4%, 47 Votes)
 • En mitään (2%, 20 Votes)
 • Itsenäisyyspuolue (1%, 16 Votes)
 • Joku muu (voit tarkentaa kommenttiosiossa) (1%, 13 Votes)
 • Vasemmistoliitto (1%, 9 Votes)
 • Vihreät (1%, 8 Votes)
 • Keskusta (1%, 8 Votes)
 • Kansalaispuolue (1%, 6 Votes)
 • Kokoomus (0%, 5 Votes)
 • SDP (0%, 5 Votes)
 • Feministinen puolue (0%, 4 Votes)
 • Suomen kommunistinen puolue (0%, 4 Votes)
 • RKP (0%, 3 Votes)
 • Piraattipuolue (0%, 3 Votes)
 • Eläinoikeuspuolue (0%, 2 Votes)
 • Kommunistinen työväenpuolue (0%, 2 Votes)
 • Sininen tulevaisuus (0%, 2 Votes)
 • Kristillisdemokraatit (0%, 2 Votes)
 • 313 (0%, 0 Votes)

Total Voters: 1 115

Loading ... Loading ...

Voit halutessasi perustella vastaustasi kommenttiosiossa. Haasta kaverisikin mukaan ja  jaa kyselyä moniäänisen yhteiskunnan nimissä sosiaalisessa mediassa!

20 thoughts on “Nykysuomen eduskuntavaalikysely on täällä – Mikä puolue saa äänesi vai saako mikään?

 • 17.3.2019 at 20:10
  Permalink

  Valitettavasti vaalit Suomessa on olleet vilpilliset jo vuosikymmenen ainakin. Katsokaa vaikka tämä:
  http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194096-vaalivilppia-suomessa

  Nyt jo on julkistettu valheellisia gallup-tuloksia, joissa sdp ja vihreät on valheellisesti nimetty suomalaisten äänestäjien mielusimmiksi hallituspuolueiksi. Samoja valheellisia galluppeja julkaistaan lisää ja vaalitulos tulee olemaan näiden mukainen. Mikään ei muutu, koska Tieto Oyj väärentää vaalitulokset Suomessa.

  Ja sitten taas syytellään, että ”itse olette äänestäneet”. Tosiasia kuitenkin on että kansa ei ole näitä isänmaanpettureita valtaan äänestänyt. Hyödylliset idiootit valitaan valtaan siksi, että heitä on helppo ohjailla. Raha ratkaisee ja money talks. Eduskunnassa ei edes päätetä mitään. Se on valtaeliitin kumileimasin, joka ainoastaan toteuttaa eliitin tekemät päätökset. Myös kansalaialoite on täysin turha. Mikään oikeasti tärkeä asia ei ole mennyt eikä tule menemään läpi. Onhan se jo nähty useaan otteeseen.

  Meillä on tasan yksi suuri ongelma tällä hetkellä tässä maassa. Jos sitä ei ratkaista pian, niin koko maa on tuhoon tuomittu. Millään muulla asialla ei ole sen jälkeen mitään merkitystä. Se ongelma on islamisaatio.

  Nyt tarvittaisiin samanlainen Jumalan ihme, joka pelasti Suomen viime sodassa. Tuolloin meillä oli jumalaapelkäävä johto maassa. Presidentti Kallio kehotti kansaa rukoilemaan ja tekemään parannuksen. Kansa nöyrtyi, rukoili polvillaan Luojaansa. Jumala kuuli rukoukset ja itsenäisyys pelastui. Nyt tarvittaisiin samanlainen asenteiden muutos ja ihme.
  https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

  Reply
 • 17.3.2019 at 20:39
  Permalink

  Upeeta että joku järjestää näitä gallupeita.

  Reply
 • 17.3.2019 at 20:48
  Permalink

  Ihan hieno juttu tosiaan, että on näitä galluppeja, joiden tuloksia ei väärennetä. Harmi vaan että vaalien tulokset on kerta toisensa jälkeen aina ihan muuta, kuin näiden rehellisten galluppien tulokset antavat ymmärtää.
  Huhtasaari olisi tällä hetkellä Suomen presidentti, jos vaalit olisivat olleet rehelliset. Ei kai kukaan tosissaan usko, että esim. homoseksuaali Haavisto olisi saanut enemmän ääniä kuin Huhtasaari? Kaikissa puolueettomissa gallupeissa Huhtasaari oli täysin selkeä voittaja.

  Reply
 • 17.3.2019 at 20:59
  Permalink

  Nyt tarvitaan ihan täyskäännös eduskuntaan, jos halutaan, että neljän vuoden kuluttua meillä on vielä jonkinlainen älyllinen maa.

  Nykypuolueet ovat kykynsä näyttäneet. Jotakin puoluetta siellä kyllä voisin äänestää, mutta kun sen pj on niin eri linjoilla (epäluotettava, haahuileva, myötäileviä ja mitäänsanomattomia kannanottoja) kun mitä ajattelen ja kaiken lisäksi puoluekuri-puolue. Niin, että ei mitään merkitystä mitä sen puolueen tavallinen edustaja ajattelee. Isoissa asioissa tulee pj:lta käsky äänestää tietyllä lailla.Eli se ratkaisee pelin luultavasti.

  Reply
 • 17.3.2019 at 21:46
  Permalink

  Nyt tarvitaan täyskäännös juuri sinun elämässäsi! Lopeta syntielämä ja tee täyskäännös. Tee parannus ja usko että Jeesus kuoli sinunkin syntiesi edestä. Ota vastaan Jumalan ilmainen lahja – pelastus Herrassa Jeesuksessa.

  ”Minä olen tie ja totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”. Nämä Jeesuksen sanat ovat voimassa tänäänkin. Rakas ystävä, valitse elämä, valitse Jeesus.

  Pelastus ei maksa mitään eikä vaadi mitään tekoja, kuten eri uskonnot vaativat. Usko ja uskonto ovat toistensa vastakohtia. Uskonto ei pelasta ketään ja silti vaatii tekoja. Ainoastaan USKO Jeesukseen pelastaa.

  Sinun ei tarvitse muuta kuin tunnustaa syntisyytesi ja sydämestäsi haluta tehdä parannus. Ja pyytää Jeesusta sydämeesi asumaan – elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi. Jumala on sanassaan luvannut antaa voiman elämäsi muutokseen. Ei tarvitse enää miettiä, että miten käy kun aika jättää. Poistuu kuoleman pelko ja muutkin pelot, kun annat elämäsi hallintavallan Pyhälle Jumalalle, Taivaalliselle Isälle.

  Reilu seitsemän vuotta sitten tein itse päätöksen ja sain ottaa vastaan Jumalan armolahjan. Pelastuksen Jeesuksessa. Minä entinen juoppo, peluri ja huorintekijä sain synnit anteeksi. Nyt elän päivä kerrallaan Herraan luottaen. Koetan noudattaa tätä: niinkuin haluatte ihmisten teille tekevän, tehkää te samoin heille.
  Sekä ns. rakkauden kaksoiskäskyä: rakasta Jumalaa enemmän kuin mitään muuta ja lähimmäistä niinkuin itseäsi.

  Missä sinä haluat viettää ikuisuutesi? Taivaassa vai helvetissä. Jokainen ihminen on syntinen (paitsi vauva, joka ei vielä ymmärrä hyvän ja pahan eroa) ja matkalla kadotukseen. Sielu on kuollut ja matkalla kohti ikuista kuolemaa. Usko Jeesukseen uudestisynnyttää ja alkaa matka kohti ikuista elämää. Sielu uudestisyntyy eikä koskaan kuole jos et hylkää uskoa Herraan Jeesukseen. Jeesus on yhtä kuin kristinusko. Ilman Jeesusta ei ole kristinuskoa. Jeesus on ainoa nimi maan päällä, jossa ihmisellä on pelastus. Voimakkain ja kaunein nimi päällä maan!

  Vielä kerran, suosittelen, valitse elämä, valitse Jeesus! Valinta on yksin sinun ja se täytyy tehdä tämän ainoan meille suodun elämän aikana. Voit kuolla jo tänään tai huomenna ja sitten on myöhäistä. Unohda ihmispelko äläkä viivyttele! Ota Jeesus vastaan jo tänään!

  Reply
  • 17.3.2019 at 23:09
   Permalink

   Asia selvä. Suomalainen versio kristinuskosta perustuu pelkkään ”toisen posken kääntämiseen” sekä nöyristelyyn -ja se on tuhoisa ajattelutapa kun otetaan huomioon suomen tämänhetkinen tilanne. Toisin on esimerkiksi yhdysvalloissa missä kristittyjen keskuudessa tiedetään, ja toisin kuin suomessa, myös USKALLETAAN SANOA vihollinen nimeltä. Suomen ev.lut kirkko ja sen opit ovat todella kaukana siitä mitä raamatussa on kirjoitettu.

   Reply
 • 17.3.2019 at 23:34
  Permalink

  Se on todellakin totta, että ev.lut.kirkko toimii nykyään paljonkin Raamatun vastaisesti. Saarnataan vaan suvaitsevaisuutta ja rakkautta, mutta synti ja sen seuraus, helvetti on kokonaan unohdettu.

  Reply
 • 17.3.2019 at 23:35
  Permalink

  Jumala vihaa syntiä, mutta rakastaa jokaista ihmistä. Hän odottaa sinuakin, tuhlaajapoikaa tai -tyttöä, takaisin kotiin Isän luokse ja on valmis unohtamaan kaiken menneen.

  Reply
 • 18.3.2019 at 01:33
  Permalink

  Suomen Kansallissosialistit (SKS) näyttää puuttuvan listalta.

  Reply
 • 18.3.2019 at 01:54
  Permalink

  Entä jos Kokoomuslaisia, Keskustalaisia ja Sinisiä ei ole oikeesti olemassakaan ? Ja gallupit ja vaalitulokset ovatkin täyttä huijausta ?

  Mielestäni asiaa pitäisi selvittää lisää järjestämällä lisää galluppeja.

  Reply
 • 18.3.2019 at 02:01
  Permalink

  Tärkeintä on nyt äänestää eduskuntapuolueiden ulkopuolisia ehdokkaita. Omasta mielestäni paras on Reformi, joka ei ole puolue eikä sitä orjuuttavaa puoluekuria. Mutta jos on aivan pakko äänestää perussuomalaisia, niin koettakaa valita joku rehellinen sentään. Valeoppositiohan siinä on kyseessä, mutta mitään en voi, kun ei kansalaiset usko vieläkään.

  Reply
 • 18.3.2019 at 10:07
  Permalink

  Koko nykyinen politiikka on menettänyt merkityksensä.En ole ainoa,joka näin ajattelee.

  Niinkauan kuin olemme eeuussa, käytännössä Suomella ei ole omaa politiikkaa ja niinkauan kuin AIDOT SUOMALAISET, ISÄNMALLISET eivät pääse päättämän asioista, ei mikään muutu.

  Heh, ihan oikeasti jos vaikutusmahdollisuus tässä maassa on sitä, että pystyn ”piirtämään” numeron lappuun joka neljäs vuosi , ihan vitsi ja kun sillä ei voi muuttaa tätä mätää systeemiä?

  Koko Suomen rakenteet ovat läpikotaisin ”lahot koko Suomessa.

  Eli ehdokkaille, jotka lupaa…”Minä laitan vanhustenhuollon kuntoon ja nuorten asiat”, voisi todeta, et pysty tuohon, älä lupaa sellaista, mitä et voi tehdä oikeasti.Järki käteen.

  Jokaisen päättäjän/päättäjäksi pyrkivän olisi VIISASTA TAJUTA, MITÄ TARKOITTAA POLITIIKKA = YHTEISTEN KORKEIDEN VERORAHOJEN KOHDENTAMISTA ARVOPOHJALTA.

  Tärkeää tietää, että monta nollaa on miljoonassa tai esim. miljardissa.

  Ei kuulkaa, Suomi on niin syvällä,että nämä vaalit eivät tätä muuta.

  Mutta Luojan siunausta Suomelle ja sen mukaville isänmaallisille ihmisille

  Reply
 • 18.3.2019 at 18:51
  Permalink

  Ottamatta kantaa itse puolueeseen, mutta mistä tietää, ettei tämä ole Valtamedia?

  V: Listalta löytyy perussuomalaiset.

  Reply
 • 20.3.2019 at 17:27
  Permalink

  Miksei perussuomalaiset voisi olla suurin puolue Suomessa? Media ilmeisesti on este, sille, että kansalaiset eivät saa tietoa persuista tai sitten manipuloituvat vihamieliseen propagandaan. Perussuomalaiset kunnioittavat sananvapautta kun taas sosisoituneet puolueet ovat vapauksien rajoittamisen kannalla. Tämä on ymmärrettävää, koska avoin totuuden puhuminen näkyisi vihervasemmiston heikkenevänä kannatuksena.

  Reply
 • 21.3.2019 at 16:46
  Permalink

  Nykysuomella on lukijoita noin 300 000 kuukaudessa.

  Marco de Witin ja Ilja Janitskinin läpimeno vaikuttaa todennäköiseltä.

  Reply
 • 21.3.2019 at 19:26
  Permalink

  Kallupit on propakandaa jolla pyritään vaikuttamaan ihmisten päätöksiin! Ei ne mitään todellisuutta ole. Ne on globalistien järjestelemiä kortteja eikä kansan tahto.

  Reply
 • 21.3.2019 at 21:08
  Permalink

  Miten vaalivilppi saadaan paljastettua ja järjestettyä uudet vaalit?

  Ei taida onnistua, vaikka moni varmasti tietää että ääniä ei lasketa oikein.

  Gallupit ovat tarkoitushakuisia ja harhaanjohtavia. Ja YLE on valheiden ja mädätyksen keskus.

  Liian moni suomalainen tekee äänestyspäätöksensä luulon, harhakuvitelman ja valheiden perusteella.

  Pohjoismainen Vastarintaliike kiellettiin Suomessa. Nyt on aika kieltää Kokoomus, Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP, Kristilliset ja Siniset.

  Reply
 • 22.3.2019 at 15:15
  Permalink

  Kyllä on juhlan paikka kun JANITSKIN PÄÄSEE EDUSKUNTAAN!
  Voi sitä itkupotkuraivareiden määrää suvakki ja vihervassarileireissä. Ja miksei näiden globalistien perseennuolijoidenkin, kokkarit sun muut.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.