Migri: Viisi VOK:ia lopettaa toimintansa vuoden 2019 aikana

Maahanmuuttovirasto on ilmoittanut neljän vastaanottokeskuksen ylläpitäjille uusista sopimusten irtisanomisista. Näiden irtisanomisten ja Helsingin vastaanottokeskuksen Kaarlenkadun toimipisteen määräaikaisen sopimuksen päättymisen myötä majoituspaikat vähenevät 630 paikalla kesäkuun 2019 loppuun mennessä.

Syynä irtisanomisille on se, että paikkoja arvioidaan tarvittavan alkuvuonna nykyistä vähemmän.  Ylisuuren majoituskapasiteetin ylläpito on kallista, ja paikkamäärä pyritään siksi pitämään koko ajan mahdollisimman lähellä tarvetta. Viraston tavoite on ylläpitää vastaanottokeskuksissa 90 prosentin käyttöaste.

Vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä noin 7 800 majoituspaikkaa.

Seuraavien vastaanottokeskusten toiminta päättyy vuoden 2019 aikana

 • Helsinki/Metsäläntie, SPR Helsingin ja Uudenmaan piiri, 100 paikkaa, 30.4.2019 mennessä
 • Kankaanpää, Medivida Oy, 90 paikkaa, 30.6.2019 mennessä
 • Kokemäki, Pihlajalinna Terveys Oy, 90 paikkaa, 31.3.2019 mennessä
 • Raasepori, Medivida Oy, 150 paikkaa, 31.3.2019 mennessä

Tämän lisäksi määräaikaisuuden päättymisen myötä lakkautetaan Helsingin Kaarlenkadun toimipiste, Helsingin kaupunki, 200 paikkaa, 31.5.2019 mennessä.

Yhteistoimintaneuvotteluista vastaanottokeskusten henkilöstön kanssa vastaavat keskusten ylläpitäjät.

Lähde: Migri

31 thoughts on “Migri: Viisi VOK:ia lopettaa toimintansa vuoden 2019 aikana

 • 3.1.2019 at 13:47
  Permalink

  Kyllä nyt harmittaa bisnesten väheneminen.
  Odotanpa sitä päivää kun vihoviimeinenkin suljetaan!
  Se on juhlan paikka!
  Ai prkle, nehän jää kuitennii Suomeen. Perutaan juhlat.

  Reply
  • 3.1.2019 at 14:27
   Permalink

   Päinvastoin, nämähän on saatu ”sopeutumaan yhteiskuntaan”, eli he elävät kaliissa vuokra-asunnoissa, tyttölastemme kortteleissa jne jne. He ovat yhä ainakin 17X taipuvaisempia raiskaamisiin sun muihin hirmutekoihin, kuin valkoihoiset tai ei-muslimit.

   Joka oikeasti uskoo, että hallituksemme tavoite on ollut työvoiman maahantuonti, tuomalla maailman hankalimmin työkuntoon saatavissa olevat massat tänne, uskoo sokeasti silkkaan satuun.

   Meille olisi tuotu taiwanilaisia ja kiinalaisia, myös manner-Euroopan väkeä, jos hyvää työvoimaa oltaisiin tänne haluttu.

   Kuten kaikki fiksut jo tietävät, agenda on ihan muu kuin ”työvoiman hankkiminen”.

   Olkoonkin että työvoiman palkkatason romuttaminen maassamme, eli keskiluokan kansanmurhaaminen, näyttää olevan yhä selkeämmin yksi eliitin päätavoitteista.

   Reply
  • 3.1.2019 at 16:00
   Permalink

   Eli nuokin siirretäänv almistuviin kerostaloihin asumaan. Ei ne täältä Suomesta mihinkään lähde. Ne vain asutetaan uudemman kerran, tällä kertaa keskelle kantaväestöä.

   Niin aikoinaan Kangaslaan B-mielisairaalassa olleet matut kuskattiin kahden viikon aikana iltaisin tilatakseilla Vantaalle. Sen kahden viikon aikana Vantaalle saatiin se vajaa 500 uutta asukasta.

   Reply
   • 9.1.2019 at 03:02
    Permalink

    Suomen petturihallitus:

    ”Me olemme parasta ikinä, mehän tajuamme, että on järkevää pelotella kansalaisia väestön vähenemisestä, samalla kun pelottelemme heitä myös siitä, miten liikakansoitus on huono ja maailmaa saastuttava asia, jonka vuoksi varsinkin maamme pienyrittäjät on laitettava ahtaalle ja mustamaalattava jotta eivät kehittele ja tuo markkinoille liikaa uusia tuotteita.
    Me edistämme vain kansainvälisten super-korporaatioiden toimintaa jossa nämä luovat siirtolaisia ryöstämällä alkuasukkaiden asuinalueet kansainvälistä kaupankäyntiä ja voitontavoittelua varten, samalla kun toitotamme, miten kaikki pitää hoitaa paikallisesti ja köyhyys pitää saada pois maailmasta. Samalla kun edistämme vähemmistökansojen häviämistä planeetalta, pois super-korporaatioiden kvartaalitulosten tieltä, toitotamme vähemmistöjen ja etnisten ryhmien oikeuksista kuin ne olisivat meille se tärkein asia. Näin vaalikarja pidetään sokeana, ja halveksuttavana roskana, jolle teemme mitä huvittaa, milloin huvittaa. Ja kyllähän meitä huvittaa. Hehheh..”

    P.S. Eräs havainto:

    Eija-Riitta Korhola

    @ER_Korhola

    ”Kyllä @vihreat puhuvat ihmisoikeuksista mutta haluavat naisvihan keskuksen keskelle Helsinkiä #suurmoskeija”

    Reply
 • 3.1.2019 at 14:02
  Permalink

  Hyvä uutinen, mutta eikö Migri ole kuullut GCM:tä?
  Tulevat elintasopakolaiset sijoitetaan suoraan kuntien ja kaupunkien vuokra asuntoihin?
  Vai haluaako Mykkänen & kump. ihan uudet omistus asunnot etp:lle?

  Reply
  • 3.1.2019 at 15:08
   Permalink

   Mykkäsellä ja kumppaneilla on jo isot sopimukset ruotsalaisten tms. rakennusfirmojen kanssa? Jos vaikkapa 20 eduskuntatason palkkaa nauttivaa (n. 8 000/kk), niin näillä on yhteensä lähes 200 000 kuukausitulot laittaa pantiksi isoakin vuokrakortteliprojektia varten?

   Veronmaksaja on edelleen tyytyväinen siihen, että saa kustantaa varainsiirtoa tälläkin kansanmurhaavalla tavalla, monelta harvoille, keskiluokalta ja köyhiltä ökyrikkaille.

   Pankkiirit, eli se yhteiskuntaluokka joka alunperin loi YK:n tarkoituksiinsa, hymyilevät myös. Lsää korkovelkaa kansojen selkään, lisää korkotuloja ökyrikkaille lois-pankkiireille, ja lisää vaikutusvaltaa. Tätä on YK:n ”New Global Human Order”http://www.un.org/en/ga/62/plenary/globalhumanorder/bkg.shtml

   Reply
   • 3.1.2019 at 15:25
    Permalink

    Vuokrahintojen vapauttaminen aikanaan oli täysin tietoinen ja salakavala toimenpide, jonka tähtäimenä oli juurikin ”kansanedustajien” ja muiden loiseläjien omien bisneksien tuottoisuuden lisääminen.

    Reply
 • 3.1.2019 at 14:37
  Permalink

  Pah. yrittävät rauhoitella islamilaisiin miehittäjiin suivaantunutta kansaa. Katsotaan vaikka niin eduskuntavaalien jälkeen Migri avaa tusinan verran uusia VOK:keja laukkautettujen sijaan. SDP. kokoomus, keskusta, vihreät, vas ja rkp ovat jo sopineet vapaamuurari loosheissa mihin kuntiin ja keiden omistamiin kiinteistöihin. Aivan varmasti myös uusista tavaran toimittajista ja pyykkäys ja gatering-palvelujen toimittajista on sovittu jo ennakkoon. Oletettavasti urheiluseuroihin ollaan oltu yhteydessä keneltä saisi karate koulutusta sotaa ja vainoa paenneille partalapsosille. SPR-naiset huolehtivat käytännön s***i valistuksesta, kuten tähänkin asti. Valtiojohtoinen islamisaatio etenee vauhdilla, kuten Oulun sairaat groomingraiskuut todistavat.
  Työssä käyvillä olisi mahdollisuus lopettaa hulluus totaalisella yleislakolla, jota jatkettaisiin kunnes joka ikinen ulkomaalainen on heitetty ulos maasta, viher kusetus lopetettu, eu:sta erottu ja otettu kultakantaan sidottu kansallinen valuutta käyttöön ja alettaisiin vihdoinkin toimimaan kansallisen edun mukaisesti. Suomen tulee käyttää resursseja joita sillä on. Metsät, mineraalit, pohjavedet, turvesuot ym.
  Suomella pyyhkii mahtavasti heti kun viimeiset 60 vuotta vellonut mätä puhdistetaan juuriaan myöten kaikista yhteiskunnallisista rakenteista.

  Reply
  • 3.1.2019 at 15:01
   Permalink

   Olet juurikin asian ytimessä!
   Miksi kansa suostuu olemaan tämän ”eliitin” orjuuttamana?

   Reply
   • 3.1.2019 at 15:40
    Permalink

    Ei suostu, vaan pakotetaan, erilasiilla psykologisilla ja muilla ”sotatoimilla” kansaa vastaan.

    Se mitä muun muassa Dresdenissä tehtiin ”suvakkien” eli sionisti-fiilien toimesta, voidaan tehdä myös koko Euroopan alueella, ei-toivotut kansat pyyhkäistään tulimeren avulla pois:

    http://www.ihr.org/jhr/v20/v20n4p15_Crowell.html

    Jos ei-toivotut kanta-asukkaat halutaan hävittää, ja tuoda tilalle muuta porukkaa, on ongelmana kiinteistö-infran tuottavuus sillä välin?

    Pitää järjestää sellaista ihmismassaa joka automaattisesti vakaumuksensa pohjalta aina etsiytyy samoihin kortteleihin ja asuinalueille. Näin saadaan tarvittava segragaatio, ja voidaan pommittaa valikoivasti valkoihoisten alueita.

    Mitä enemmän näitä massamaahanmuuton kiemuroita kaivaa, sitä enemmän löytyy tällaisia ”talmudistisia” aspekteja.

    Reply
    • 3.1.2019 at 15:51
     Permalink

     Nykyään on helppoa grillata ihmiset vaikkapa 5G -teknologialla, paljon halvempaa ja infraa säästävämpää kuin pommitukset. 5G on ihan eri tasolla kuin edelliset. 5G -taajuus sisältää mikroaaltoa, mutta myös korkeampaa, ionisoivampaa säteilyä, jopa 200 GHz.

     https://prepareforchange.net/2016/02/11/weaponized-cell-towers-feature-large-kill-radius/

     5G tekniikalla voidaan käristää vääriä kommentteja nettiin kännykällään kirjoittava reaaliajassa, koska säteily voidaan kohdistaa kyseiseen henkilöön monesta lähellä olevasta tornista.

     Näihin torneihin menevät sähköjohdot ovat paljon paksumpia kuin olettaisi niiden ilmoitettujen lähetystehojen perusteella.

     Linkin videolla olevat asiat pitää tutkia. Jos et tutki, et tiedä, uskot vain suuntaan tai toiseen. Voit sitten syyttää vain itseäsi:

     https://www.youtube.com/watch?v=AvKNnuSp2Gw

     ”Prepare to Get Freaked Out: Wetware, 5G Radiation Death, Panopticon Surveillance and S*x Trafficking”

     Reply
    • 3.1.2019 at 20:26
     Permalink

     Jokainen johtolanka päättyy juutalaisiin. Aina.

     Reply
     • 4.1.2019 at 07:44
      Permalink

      Ketkä sitä toista maailmansotaa ylläpitivät ja lietsoivat? Oleellinen kysymys, josta koulukirjamme ja valtamedia valehtelee erittäin räikeästi ja julkeasti.

      Alla linkissä ovat Hitlerin kymmenet vetoomukset, että saataisiin rauha Eurooppaan, myös sodan aikana. Englannin ja Ranskan johtajat olivat kuitenkin päättäneet että Euroopan mantereen saattaminen sionisti-juutalaisten hallintovallan alle oli heidän päämäärä, ja he hylkäsivät kaikki nämä Hitlerin rauhanpuheet, eivätkä edes vastanneet osaan näistä:

      http://ihr.org/other/what-the-world-rejected.html

      Olihan kyse juutalaisten itsensä v. 1933 valtamediassakin julkilausumasta maailmansodasta Saksaa vastaan, eivätkä nämä fanaattiset sionisti-juutalaiset halunneet kuunella Hitlerin erittäin järkeviä rauhan-ehdotuksia asiestariisuuntumisineen.

      Tässä yksi Hitlerin rauhanehdotuksista. Käytännössä samaa, karkeasti sanoen, kuin millä EU:n luomista perusteltiin. Hitler taisi vaan olla väärää rotua, josta syystä hänet hylättiin idean esilletuojana:

      1. Saksa saa tasa-veroiset oikeudet muihin kansoihin nähden
      2. Täysin aseistautuneet valtiot sopivat, että eivät enää lisää aseistustaan.
      3.Saksa pitää tämän sopimuksen, käyttäen vain sen verran tasaveroisia oikeuksiaan, että ei ole uhaksi minkään toisen Eurooppalaisen mahdin turvallisuudelle
      4. Kaikki valtiot suostuvat tiettyihin velvollisuuksiin sodankäyntiin humanismin näkökannasta, olla käyttämättä tiettyjä aseita siviileihin.
      5. Kaikki valtiot perustavat valvontaelimet mainittujen velvollisuuksien täyttämisen monitoroimista varten.
      6. Euroopan valtiot vannoutuvat keskenään ehdottomaan rauhan ylläpitämiseen, solmien rauhanliittoja, jotka uusitaan kymmenen vuoden välein.”

      ”This proposal included the following six points:

      “1. Germany receives full equality of rights.

      2. The fully armed states undertake among themselves not to increase their armaments beyond their present level.

      3. Germany adheres to this agreement, freely undertaking to make only so much actual moderate use of the equality of rights granted to her as will not represent a threat to the security of any other European power.

      4. All states recognize certain obligations in regard to conducting war on humane principles, or not to use certain weapons against the civilian population.

      5. All states accept a uniform general supervision that will monitor and ensure the observance of these obligations.

      6. The European nations guarantee one another the unconditional maintenance of peace by the conclusion of non- aggression pacts, to be renewed after ten years.””

 • 3.1.2019 at 15:38
  Permalink

  Vastaanottokeskusten asukit on siirtyneet Sukevalle, Pelsoon, Vantaalle, Riihimäelle myös Kylmäkoski on saanut kokea uuden kulttuurin ihanuuden,

  Reply
  • 3.1.2019 at 15:54
   Permalink

   Eivätkö siellä asuvat miehet osaa järjestää saapuneille häiriötekijöille ”ikävyyksiä”??

   Säälittävää, todella säälittävää.

   Reply
 • 3.1.2019 at 15:43
  Permalink

  Kai zippilän ja urpon kavereille ansionmenetykset jotenkin korvataan? Vaikka niistä 2400 000 000€:n taskurahoista

  Reply
 • 3.1.2019 at 17:16
  Permalink

  Nyt nuo vapautuvat paikat voisi antaa vaikka pelastusarmeijalle, asunnottomien käyttöön. Eikö sillon menisi tarpeeseen???

  Reply
  • 3.1.2019 at 19:12
   Permalink

   Niin mutta nämä kodittomat eivät ole ihmisiä, vaan karjaa, ja tarpeettomia. Erään sionistien uskon mukainen toteama. Suomella on sionisti-hallitus. Etkö tiennyt?

   Reply
 • 3.1.2019 at 17:16
  Permalink

  Mitäpä vokeilla tekee, kun kaikille hommattu omat asunnot veronmaksajien piikkiin.

  Reply
 • 3.1.2019 at 17:35
  Permalink

  Jos gcm-paperista kerrotut tiedot pitävät paikkansa, niin VOKeja ei jatkossa enää käytetä, vaan porukka majoitetaan suoraan normaaleihin asuntoihin ”hakemaan töitä” eli kotoutettavaksi. Vokkibisneksen painopiste siirtyy kotoutusbisnekseen ja se tulee olemaan isoa ja siihen voi liittyä massiivinen ulkomaisen halpatyön palkkatuki.

  Reply
 • 3.1.2019 at 17:48
  Permalink

  ”Syynä irtisanomisille on se, että paikkoja arvioidaan tarvittavan alkuvuonna nykyistä vähemmän.” Paino sanalla ”alkuvuonna” = ennen vaaleja.

  Reply
 • 3.1.2019 at 18:47
  Permalink

  Todennäköisesti kaikki ovat karanneet omille ”teilleen”. Mutta älkää huoliko. Heistä kuullaan vielä!

  Älkääkä unohtako Suomen tekemää uutta YYA-sopimusta eli YK:n valkoisen rodun kansanmurha sopimusta, jonka Juha Sipilän hallitus ”Ohi on” -tunnelmissa ilakoi sellaisessa kliimaksissa, että sitä voidaan pitää jo tyydyttävämpänä kuin lapsentekoa perin viehättävän epä suomalaisen naisen kanssa.

  Reply
 • 3.1.2019 at 20:09
  Permalink

  Kotikunnassani oli 90- luvulla VOK, joka suljettiin ja avattiin syksyllä 2015 uudestaan. Niin ne tekevät nytkin, sulkevat ja avaavat määrätyn ajan kuluttua uudelleen. NWO etenee vaiheittain, jotta kansan tyytymättömyys ei heräisi ja entiset raiskaukset ja terroriteot ehtisivät unohtua. Todennäköisesti näidenkin vokillisten verran on potkittu syrjällään olevia kaupunkien, hyväntekeväisyysjärjestöjen ja säätöiden vuokra-asunnoista maantielle tai tiputettu asuntojonojen hännille.

  Reply
 • 3.1.2019 at 20:20
  Permalink

  Mutta suomalaisia ihmisiä paleltuu tänäkin talvena hengiltä lumihankiin ympäri Suomea, kun ei löydy minkäänlaista kattoa pään päälle….

  Heille ei keskuksia rakenneta eikä heille keskuksia riitä sen jälkeenkään kun eksoottiset tummahipiäiset nuorukaiset poistuvat nuorten naistemme sänkyjä lämmittämästä

  Reply
 • 3.1.2019 at 23:23
  Permalink

  Onpa käynyt mäihä VOKin asukkaille, tulee oma ilmainen asunto , ja muut KELAn etuudet, sitten perheenyhdistämiseksi hakemus . Mukavaa kun kaikki on ilmaista, nähdään KELAssa.

  Reply
 • 4.1.2019 at 06:07
  Permalink

  Kauhavalaisille ei helpotusta, se tulee lisääntymään koska noita siirretään lentosotakoulun entisiin tiloihin.
  Kauhava oli muuten siinä listalla joka oli ehkä puoli päivää jomman kumman iltapäivälehden sivulla, ennen kuin poistui, raiskaustilastoissa melkoisella piikkipaikalla. Olisiko tapauksia ollut joku 50 kpl, kun naapurikunnissa muutamia kpl:a. Olisko kauhajoella myös ollut ”lievää” nousua. Piru kun ei tullut otettua talteen sitä listaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.