Tunnistatko K-marketin ryöstäjän – Kuva!

Poliisi on julkaissut kuvan Etelä-Karjalassa K-marketin ryöstäneestä miehestä.

Poliisi on vapauttanut keskiviikkona 7.11. 2018 illalla noin klo 22 aikaan tapahtuneesta Merenlandentien varrella sijaitsevan K-Marketin törkeästä ryöstöstä kiinniotetun miehen. Miehellä ei ole osuutta asiaan.

Tekoon epäillään kuvassa olevaa miestä.

Poliisi pyytää yleisön apua rikoksen selvittämisessä ja toivoo asiasta tietäviä tai Merenlahdentien tai Uus-Lavolan suunnalla havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä poliisiin: rikostorjunta@etela-karjala.fi.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Tunnistatko K-marketin ryöstäjän – Kuva!

 • 8.11.2018 at 15:31
  Permalink

  Olisi kannattanut harrastaa rajavalvontaa ja irtautua alun alkaenkin Schengen sopimuksesta niin TÄTÄKÄÄN ryöstöä ei olis tapahtunut.
  Sale Niinistö ja Lipponen maksakoot omasta pussistaan miljoona korvaukset kaikille Euroopan integraation ja globalisaation uhreille.

  Reply
 • 8.11.2018 at 16:14
  Permalink

  Oi oi. Ensin poliisi ottaa kiinni jonkun ja laskee sitten pois kun toteaa ettei ehkä ollutkaan rikoksen tekijä.
  Sitten poliisi julkaiseen hallussaan olleen kuvan naamioidusta tyypistä. Miten poliisi pystyy päättelemään tuosta kuvasta ja alkaa väittämään, että tätä marketin kassalla seisovaa asiakasta voisi epäillä mistään vilunki pelistä. Ovat ne terävää porukkaa.

  Reply
 • 8.11.2018 at 17:30
  Permalink

  Kuva oli oikein ”miehen kokoinen”. Saakohan tuosta plussa pisteitä? Kassojen ja kaupan myyjien kannalta erittäin paskamaisia tilanteita, jotka voivat saada herkimmille univaikeuksia ja sydämentykytyksiä. Ulkomailla ikävä kyllä ryöstäjät ovat perin raakoja ja kärsimättömiä, jos rahaa ei ala heti kuulumaan johtuen myyjän ”salpaantumisesta” tilanteessa, koska hekin tietävät sen, että puukosta tulee tai aseella ammutaan vähänkin vitkastelun jälkeen kostoksi siitä, että homma menee mönkään. Usein tälläisissä tapauksissa ryöstäjä ampuu tai puukottaa myyjää ”lohdutus palkinnoksi” hänen poistuessaan paikkakunnalta.
  Etelä-Amerikassa selviönä tapetaan ryöstön kohde oletusarvoisesti valtaosassa ryöstöissä.

  Mielestäni kauppoihin ja kioskeihin kohdistuvat ryöstöt pitäisi tuomita raskaimman kaupalla höystettynä vielä yksilöiden myyjän ryöstö vastaamaan kadulla tapahtuvan ”luonnollisen henkilön” törkeään ryöstöön lisä kakkuna vielä sen päälle, että anastaa luvatta kaupan tai kioskin rahaa.
  Lisäksi joka kauppa ryöstöstä pitäisi tuomita tekijä vielä vahingonkorvauksiin henkisestä kivusta ja särystä kaupan työntekijöille ja asiakkaille.

  Mutta tuo edellinenhän täyttä hepreaa Suomen oikeusministeriölle puhumattakaan demlasta. Vielä mitä, päinvastoin. Allekirjoittanuthan tästä häkkiin viedään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.