Joensuussa puukotus – Valvontakamera kertoo toista kuin asianomaiset ilmoituksen tullessa

Joensuun poliisi on suorittanut esitutkintaa tapauksessa, jossa 37-vuotiaan joensuulaisen naisen epäillään lyöneen 41-vuotiasta joensuulaista miestä teräaseella olkapäähän. Asiaa on tutkittu törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi sai 2.10.2018 hieman ennen klo 14 ilmoituksen Joensuun Marjalassa sijaitsevalta huoltoasemalta. Ilmoituksen mukaan huoltoasemalla asioinut mies oli kompastunut ja veitsi oli osunut miehen olkapäähän.

Tapahtumapaikalla suoritetuissa alustavissa puhutuksissa sekä myöhemmin tehdyissä kuulusteluissa kävi ilmi, että tapauksen asianomistaja ja rikoksesta epäilty olivat olleet yhdessä syömässä huoltoaseman tiloissa. Aivan yllättäen nainen oli lyönyt teräaseella miestä olkapäähän. Teko oli tallentunut myös huoltoaseman valvontakameratallenteisiin.

Nainen on esitutkinnassa myöntänyt toimineensa kuvatulla tavalla. Esitutkinnassa on ilmennyt, että pariskunnalla oli ollut riitaa aiemmin päivällä, mutta muuta motiivia yllättävälle ja väkivaltaiselle käytökselle esitutkinnassa ei selvinnyt. Alkoholilla oli oma osuutensa tapahtumienkulussa.

Tapauksen esitutkinta on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. Rikoksesta epäilty nainen on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Joensuussa puukotus – Valvontakamera kertoo toista kuin asianomaiset ilmoituksen tullessa

 • 8.11.2018 at 16:55
  Permalink

  Jospa eukko mieli vuolla karjalanpaisti lihat ukon olkapäästä, kun Sipilän aktiivimalli leikkasi ikävästi talousrahoja?
  ,

  Reply
 • 8.11.2018 at 17:15
  Permalink

  Nainen olisi voinut jättää tällä kertaan ”lihan” väliin. No, hyvä kumminkin, ettei kukaan kuollut. Ikävää, että parisuhde hiertää, se vie ilon koko elämästä, joskin ”ilo” on kovin suhteellinen käsite aikana jona elämme.

  Reply
 • 8.11.2018 at 18:46
  Permalink

  On saanut ukko ryypätä tämän viikon ilman väkivallan uhkaa.

  Reply
 • 9.11.2018 at 13:23
  Permalink

  Millainen nainen kulkee veitsi käsilaukussaan?

  Reply
  • 10.11.2018 at 12:57
   Permalink

   Nykyisin pitää naisilla olla mukana sumutteet ym,kun näitä vaaratekijöitä on tullut lisää ympäristöömme muista maista. Välillä niitä joutuu varmaan käyttämään puolustuksena väkivaltaisiin miehiin!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.