Suomen Kansa Ensin sai kannattajakortit kerättyä – hakeutuu puolueeksi

Suomen Kansa Ensin ry on kerännyt puolueeksi rekisteröitymiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Tarkka korttimäärä on 5050. Kortit on toimitettu Oikeusministeriöön tänään.

Puolueeksi hakeutuva Suomen Kansa Ensin -yhdistys on tullut tunnetuksi useista kymmenistä rauhanomaisista mielenosoituksistaan. Myös Helsingin Rautatieaseman ympäristössä 2017 ja Narinkkatorilla 2018 tunnetuksi tullut, niin kutsuttu Suomi-Maidan, on ollut välillä esillä julkisuudessa.

Suomen Kansa Ensin vastustaa haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota ja Natoa. Yhdistys hakeutuu puolueeksi, jonka tavoitteena on erota EU:sta ja eurosta järjestämällä niistä kansanäänestykset.

Suomen Kansa Ensin haluaa palauttaa oman valuutan (markan) takaisin. Tavoitteena on osallistua 2019 eduskuntavaaleihin. Tavoitteena on myös piirien ja yhdistysten perustaminen koko maahan.

Lähde: SKE:n lehdistötiedote

58 thoughts on “Suomen Kansa Ensin sai kannattajakortit kerättyä – hakeutuu puolueeksi

 • 31.10.2018 at 21:59
  Permalink

  Mahtavaa,saadaan aito kansallismielinen puolue eikä mikään valekansallismielinen niin kuin Perussuomalaiset.

  Reply
 • 31.10.2018 at 23:00
  Permalink

  Onnea Ske:lle.Aidot kansallismieliset ehdokkaat,puoluehankkeet voi vielä muuttaa Suomen suunnan.Myönnettäköön, että on välillä pessimistinen fiilis, kun katsoo Suomen suuntaa.

  Perussuomalaiset eivät meille enää ole vaihtoehto-valitettavasti ja perustelen tätä sillä, että teot ovat jääneet ”laihanlaiseksi”, vaikka ymmärtääkseni puolue saa kohtuullisesti puoluetukea yhteisistä verorahoista niinkuin muutkin eduskuntapuolueet.Tällä hetkellä ikävä kyllä Eduskunnassa ei ole puolueita, jotka ajavat aidosti/tekojen kautta tämän kansan ja maan etua.
  Terveisiä Unkarista.Siellä ollaan oikeasti ”massamaahanmuuttoa” vastaan, eeuta myöskin, kansallistunnetta on ja mikä tärkeää,kuulimme, että he muistavat oman historian… kommunismin ”ikeen”,ottomaanien ”valloituksen” jne . Ja näistä elementeistä vaistosin ”kumpuaa” heidän vahva kansallistunne tänä päivänä. Ei enää ”niitä aikoja”.Meille sanottiin, että he ovat tottuneet olemaan ”köyhä maa”,mutta maata ei viedä ”massamaahanmuutolla” ”taisinnepäin”.Siellä ei ”ymmärretä ”huonoa käytöstä kuten” muukalaisten tekemiä ”rikoksia, raiskauksia jne”päinvastoin.Rangaistukset ovat todella kovat.
  Historian tuntemus, olen monet kerrat todennut eri ”saiteilla”,on a ja o.Me tulemme menneisyydestä, olemme sukupolvien jatkumo.
  Esivanhempamme eivät luovuttaneet vuosisatojen kuluessa ” eri sortokausien paineessa”, he säilyttivät suomen kielenkin,vaikka sitäkin oltiin muistaakseni kieltämässä jossain vaiheessa.Yhtymäkohta nykyiseen,eikös suomen kieltäkin olla ”häivyttämässä” tai ainakin koetetaan.Kieli on todella tärkeä,silläkin ”nivoudumme ”historiaan , suomen kieli oli itämeren alueella vielä vallitseva 400-500 jKr, suomensukuiset heimot ja upea historiamme rautakaudelta ja ennen sitä, ”häivytetty”.
  Kulttuuri ja perinteet, ne ovat tärkeitä.Kaikista näistä ja muistakin muodostuu ”vahva kansallistunne ”.Ylläpidetään historian ”jatkumoa”ja ”puhalletaan samaan hiileen ”esivanhempiemme ja tulevien polvien vuoksi.

  Reply
 • 1.11.2018 at 00:21
  Permalink

  SKE on keskittynyt keräämään ääniä muita puolueita haukkumalla ja se ei koskaan ole eduksi.

  Reply
  • 1.11.2018 at 01:19
   Permalink

   Tämäkään hupipuolue ei koskaan kyllä tule eduskuntaan pääsemään, että siinähän haukkuvat. Ei tätäkään puoluetta voi kovinkaan vakavasti ottaa valitettavasti. Sitä paitsi tuskin suostuu kokoomukset ja keskustat tätä ottamaan hallituskumppaniksi vaikka ääniä tulisikin tarpeeksi.

   Reply
  • 6.11.2018 at 08:54
   Permalink

   Hajoita ja hallitse on homman nimi. Näitä tattipuolueita putkahtelee pintaan ja ensimmäinen sade pesee ne pois. Ainoa mitä saavat aikaan on menetetyt äänet jotka olisi pitänyt kohdentaa olemassaolevalle puolueelle jonka toimintaan olisi itse pitänyt vaikuttaa jäsenenä. Ja sitten puolueen isossa bakkanaalissa heitetään ulos jo sinertyneet idut…. ja mikään ei muutu?

   Reply
 • 1.11.2018 at 05:33
  Permalink

  Tämä on kyllä venäläismieliseksi leimautunut puolue. Samoin Reformi. Odotellaan, josko viranomaiset sallisivat kolamnnen puoluehankkeen läpimenon knsallissosialistien leiristä (tätä en tosin usko)

  Reply
 • 1.11.2018 at 05:40
  Permalink

  Ihan turhake ja marginaali ”puolue” Sinänsä jos joku noista pääsisi ”kansanedustajaksi” olisi se lähinnä jonkinmoista viihdykettä kansalle. Pikkujoulut ja ilmaiset viinat toisivat otsikoihin.

  Reply
 • 1.11.2018 at 09:02
  Permalink

  Suomen kansallistunteen, suomalaisille perinteille ominainen yksilönvapaus, ajattelu ja sanavapaus, jonka tukahduttaminen on liittovaltiokehityksen ensimmäisiä toimenpiteitä, näyttää olevan samalla lailla vastustettava ja pelottava kuin aina ennenkin ulkomaisten vallanpitäjien taholta. Kotimaiset johtohenkilöt, jotka odottavat saavansa näiltä isosilta makupaloja, ovat toimeenpanevia tekijöitä kuten aikoinaan, Ruotsin, Baltian, Puolan ja Saksan aatelisten voudit, jotka keräsivät läänityksiltään verot ja sotakuntoiset miehet Ruotsin kuninkaan laskuun. Suomalaisia tappelutettiin ympäri Eurooppaa uskon- ja vallanperimyssodissa. 1616 Suomen säädyt Kustaa ll Adolfin myötävaikutuksella päättivät antaa valtuudet kerätä sotaveroja ja väenottoa sekä kyyditys- ja kestitysjärjestelmän virkamiehille ja aatelisille ja maksajina Suomen talonpojat. Aivan kuin edelleenkin suomalaiset veronmaksajat joutuvat tekemään. Ei oikein meinata kunnolla edes keksiä mistä kaikesta pitäisi haukkua ja syyllistää näitä toimijoita. Toisaalta verrataan saksalaisiin natseihin ja toisaalta venäjän putinisteihin ja kaikkea siltä väliltä. Kuitenkin aivan vain tavallisten suomalaisten etu ja pysyvyys kartalla, johon sata vuotta sitten pääsimme on tässä kyseessä. Nämä kansallismieliset toimijat näyttävät tekevän ahneesti ilman palkkaa ja vain pieniä yksittäisiä tukia saaden, pyyteettömästi työtä yhteisen tulevaisuuden eteen. On kyllä olemassa suuri potentiaalinen ihmismäärä, joka ajattelee samoin ja heidät pitää rohkaista äänestämään. Nyt kovan propagandan ja sensuurin ja uhkailun vuoksi pysyvät hiljaa. Tästä sohvan kulmasta seurattuna ja vain jääkaapilla käyntiä varten kun takamus nousee, tuntee ihan muunkinlaisen piston kuin sepelvaltimon ahtauman sydämessään näiden esitaistelijoiden puolesta. Persut tietysti pelkäävät, että puoluehanke kohdistuu samaan äänestäjäkuntaan, mikä on ihan luonnollista ja siksi herättää kaunaa. SKE:n toimijat taas ovat katkeria, kun laajennettu tiedustelu pääasiassa kohdistuu heihin, hankaloittaen toimintaa ajojahdin luonteisesti. Persut eivät jo vakiintuneena puolueena sillä tavoin tästä kärsi ja se osa, joka koskee ulkomaista, lähinnä sotilastiedustelua on varsin perusteltua. Joka tapauksessa olisi hyvä saada näitä eduskuntaan, sillä loppujen lopuksi myös persut hyötyvät kansallismielisten voimien kasvusta.

  Reply
 • 1.11.2018 at 12:01
  Permalink

  Hyvä juttu. Suomessa on aikamoinen tyhjiö sellaisen talous- ja sosiaalipoliittisesti vasemmistoon kallellaan olevien puolueiden suhteen, jotka olisivat kuitenkin sekä maahanmuuttokriittisiä että arvokonservatiivisia. Tällaisia puolueista ei ole juuri muita kuin IPU tai Väyryseen viritelmät. Halla-Aho on vienyt Persuja retorisesti hieman vasemmalle, mutta aito työväenpuolue se ei kai vieläkään ole.

  SKE:n kritisoijat ja pilkkaajat voisivat keskittyä omia puolueidensa joko kannattamiseen tai perustamiseen. En ymmärrä näitä SKE:n haukkujia varsinkin, kun ne eivät itse saa yhtään mitään aikaiseksi.

  Reply
  • 1.11.2018 at 12:19
   Permalink

   ”En ymmärrä näitä SKE:n haukkujia varsinkin, kun ne eivät itse saa yhtään mitään aikaiseksi.”
   Minä taas en ymmärrä näitä SKE:ssä haukkuvia jotka kuvittelee muuttavansa yksin kaiken kunhan vaan pääsee puolueeksi tai eduskuntaan, se katos vaatii yhteistyötä se muutos ja jos et saa samanmielisiä mukaan et saa yksin mitään aikaan vaikka haluaisitkin.

   Reply
 • 1.11.2018 at 12:37
  Permalink

  Perussuomalaisten petturuus on saatava kaikkien tietoon ja siihin tehtävään SKE on erittäin tervetullut puolue vaikka jokainen tilanteen vakavuuden ymmärtävä varsin hyvin tietää ettei suomen umpikorruptoituneen poliittisen järjestelmän kautta mitään merkittävää muutosta pysty aikaansaamaankaan.

  Reply
  • 1.11.2018 at 12:50
   Permalink

   Nykyiset siniset petoksen teki he päättivät kaikesta ja kun aidot PS:t päättivät vaihtaa petturi johdon nämä petturit halusi pitää kiinni hillotolpastaan ja salkuistaan ja hylkäsivät koko puolueen. Luuletko todella että muilla oli sananvaltaa kun Soini oli johdossa, jos et totellut sinut uhattiin erottaa, vasta puoluekokouksessa voitiin näyttää mitä mieltä oltiin. Turha toistaa tuota ikuista mantraa.

   Reply
   • 1.11.2018 at 13:21
    Permalink

    Nykyiset persut kiirehti onnensa kukkuloilla Halla-ahon siunatessa rikoksen jolla hallitus tuhosi perustuslakia joka tulee jatkossa tuhoamaan suomen isänmaalliset totaalisesti, järkyttävillä sakoilla ja linnatuomioilla. Noin tekemällä osoitti Halal-aho ajavansa myöskin ählämeiden ja suvakkien asioita ja tyhmät kehuu taas ko henkilöä tietämättä totuudesta yhtään mitään.

    Persut on samaa takinkääntäjä porukkaa kun taannoin soinisian vetämänä.

    Reply
    • 1.11.2018 at 13:46
     Permalink

     Se laki tulee voimaan jokatapauksessa ja jos sitä ei tehdä kiireellisesti vaan se siirtyisi seuravalle hallitukselle lain sisältöön ei PS ehkä pystyisi sillon vaikuttamaan, nyt siihen on mahdollisuus. Jos et pysty estämään tulevaa pyri vaikuttamaan sen sisältöön, pitää joskus ajatella pitkällätähtäyksellä vaikka se oliskin vastenmielistä.
     PS. Tuo sinun käyttämä nimittelysi kertoo juurikin oleellisen SKE:n tyylistä.

     Reply
     • 1.11.2018 at 14:32
      Permalink

      Sikäli hienoa, minä kun en kannata yhtään puoluetta enkä edustajaa, kaikkein viimeiseksi ainakaan kannattaisin jotain juoppojen ske räpistelyä.
      Kehotan kyllä seuraamaan ja myös tutkimaan politiikkaa hiukan myöhäisemmiltä vuosilta, siitä saa hyvän kuvan mitä Halla-aho on tehnyt.
      Menee pari kolme vuotta jos sitäkään ja taas persujen kannattajat kiroilee miten heidät petettiin.

     • 1.11.2018 at 19:12
      Permalink

      Kannatat jokaista voittanutta puoluetta jota vastaan et ole äänestänyt.

     • 1.11.2018 at 20:14
      Permalink

      Hölmö täytyy ihmisen olla joka luulee että nämä youtube striimajatkaan saisivat todellista muutosta aikaan yhtään missään. Pelkkä vitsi tämäkin lähinnä.

    • 1.11.2018 at 15:36
     Permalink

     Siinä kunnon itkuraivarit.
     En äänestä kentää enkä kannata yhtäkään puoluetta, jos et osannut lukea aikaisempaa.
     Esiinny raukka edes omalla naamallasi.

     Reply
    • 1.11.2018 at 16:50
     Permalink

     Hah. Epätoivoista valehtelua persulta

     Reply
    • 1.11.2018 at 19:13
     Permalink

     Kannatat jokaista voittanutta puoluetta jota vastaan et ole äänestänyt. Et vain ymmärrä sitä.

     Reply
  • 3.11.2018 at 16:55
   Permalink

   Halla-aho näytti karvansa tiedustelulakiäänestyksestä määrätessään. Persut ovat pelinsä pelanneet? Natosympatiseeraava pj on myynyt sielunsa eu-hegemonialle.Lammaslauma seuraa perässä. Pari oli poissa äänestyksestä.

   Tosi raskas isku. Sitä ei voi unohtaa. Kansan vapautta äänestää seuraavissa vaaleissa perustuslaistaan ei ollut joidenkin mielestä puolustamisen arvoista. Totalitarismia pukkaa oikein kiireellisenä.

   Tämä on tosiasia ja jos sitä ei saa arvostella, niin sitten ei saa. Sanonpa kuitenkin.
   Puolueessa olevat eivät suostu kommentoimaan koko asiaa ja kiertävät kuin kissa kuumaa puuroa. Vastauksena syytetään joidenkin persuehdokkaiden taholta haukkumisesta. Eikös tämä ole niin tärkeä asia, ettei ihan heti eduskunnassa eteen tule? Oli kyse perustuslaista ja sen kaventamisesta.

   Reply
   • 4.11.2018 at 13:11
    Permalink

    Kerrankin persuilla oli mahdollisuus vaikuttaa – läpimeno oli heistö kiinni!

    Reply
 • 1.11.2018 at 14:34
  Permalink

  Nimimerkille ”kovat puheet”…olisiko NYT AIKA ALKAA TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ JA VUOROPUHELUA SUOMEN KANSAN KANSSA eikä miettiä puolueita,puoluekuria jne . Liian pitkään puolueet on unohtaneet kansan ja sen MITÄ VARTEN ON OLEMASSA EDUSKUNTA JA MINISTERIÖT+MUUT JULKISEN VALLAN ORGANISAATIOT,JOTKA SAA TOIMINTAANSA RAHAT KANSAN MAKSAMISTA KORKEISTA VEROISTA.
  Tyhjiä puheita,lupauksia jne…niitä olemme saaneet ja joutuneet”maksamaan asioita,joita ei edes halua.Ajattele, että sitä haluaisi ihan itse käyttää maksankaan korkeita veroja vaikka auttamalla jälkikasvua.
  SUOMEN ASIAT on niin ”syvältä”, että vaikka kaikki nykyiset eduskuntapuolueet putoisivat eduskunnasta, ei haittaisi.On niin nähty, mihin ne vie Suomea eikä samalla menolla tule muutosta.
  Siksi kaikki uudet oikeasti kansallismieliset puolueet,liikkeet ovat enemmän kuin TETVETULLEITA,koska muutosta Suomi tarvitsee ja kipeästi.

  Reply
  • 1.11.2018 at 15:12
   Permalink

   Juu jos noin ajattelee mitä enempi kansallismielisiä puolueita sen varmemmin äänet jakautuu ja sitä vähemmän edustajia saadaan sisälle näistä puolueista ja mikään ei tule muuttumaan.

   Reply
   • 1.11.2018 at 23:08
    Permalink

    Hieman samaa mieltä tuon jakautumisen suhteen, pitäisi olla yhtenäisyyttä siitä, kenelle ääniä kekitettäisiin.
    Jos halutaan päästä keskusteluihin ja tuoda asioita ns suuren yleisön tietoon niin puolueeksi pääseminen on hieno etappi, onnea!!

    Reply
 • 1.11.2018 at 17:20
  Permalink

  Onko otettu tarvittavat kopiot näistä korteista rehellisesti tunnettujen tahojen todistamana. Nimittäin voivat ”kadota” kuin ”tuhka tuuleen”, sillä oikeusministeriöllä on saunar esidenssi Turun saaristossa kristallikruunuin ja sen saunan pesä vetää melkoisen hyvin. Eikä tuolla ”paljakalla” puut kasva, joten sytyt ovat aina varsin ”arvokasta” materiaalia, josta tuo huvikeskus onkin hyvin, jossa demokratian karaisemat oikeuden palvelijat säntillisesti pitävät samalla työlomaa, sillä kuten jo 1800-luvulla tunnetuksi tulleet kamreerit ovat he nuukimmista nuukimpia pitämään erityisen huolen siitä, ettei veronmaksajien rahoja turhuuksiin kuluteta. Kuten sekin, että sammen mädit ja sampanjat eivät ole mitään ”turhaa tavaraa”, vaan kalliilla Ranskasta ja Venäjältä hankittu eli ”parasta A-luokkaa”.

  Hienoa Kansa Ensin -porukka. Herrojen ja narrien tie alkaa käymään ohdakkeiseksi ja ”maan etua” ajavat ”turvallisuuspoliisin” organisaatiolle se tietää melkoista valheiden verkkoa ja parakkeja uusiksi ”parlamentti taloiksi”!
  Tulemme elämään eräitä Suomen historian mielenkiintoisimpia aikoja aivan eturivistä.

  Reply
  • 1.11.2018 at 17:23
   Permalink

   Korj. ”…huvikeskus onkin hyvin TUNNETTU, jossa demokratian karaisemat…”

   Reply
  • 1.11.2018 at 19:26
   Permalink

   Opettele nyt ensin vastaamaan oikein ketjussa niihin viesteihin joita kommentoit ja lainaat. Ja kyllä, kannatat jokaista voittanutta puoluetta jättämällä äänestämättä sitä joka edustaa päinvastaista. Juuri sinunlaistesi laiskojen luusereiden ansiosta kotikaupungissasi ovat vihreät vallassa.

   Reply
   • 1.11.2018 at 19:40
    Permalink

    Viestiketju oli kyllä jo aiemmassa täynnä.
    Eli, jos joku vaikka lyö sinulta takaapäin tajun pois, olet itse siihen syyllinen ja halusit sitä kun et pistänyt vastaan.
    Tuo että kerrot että olen laska luuseri, kertoo kyllä enemmän sinusta.

    Reply
    • 1.11.2018 at 19:47
     Permalink

     Ketjun haaraan voi silti vastata haluamalleen kirjoittajalle kun vain tajuaa että miten 😉 Mutta enpä kerro vaan saat opetella itse, katsotaan hoksaatko 🙂

     Väkivaltavertauksesi oli typerä ja kertoo sen mikä sinun yksinkertaisen ensimmäinen vastaus asioihin on ; väkivalta eli primitiivireaktio.

     Mutta jätetäänpä fantasiasi hetkeksi, ja keskitytään todellisuuteen. Suhteellisen vaalitavan vuoksi jokainen käyttämättä jätetty ääni koituu voittajan hyväksi. Sinä ja kaikki kaltaisesi nukkuvina mölisevät olette vallitsevan järjestelmän, ja status quon kannattajia vaikka ette mitä ilmeisimmin sitä edes itse tajua.

     Reply
     • 1.11.2018 at 19:59
      Permalink

      Et tunnu ymmärtävän, että vaalitulos väärennetään suhteellisen rajusti joka vaaleissa.

      Sitäpaitsi jos on pelkki kommaripuolueita, niin miksi ylipäänsä äänestää

     • 1.11.2018 at 20:09
      Permalink

      Ja sitten kääritään foliopipoa tiukaksi ”argumentiksi”. Typerintä mitä voi olla, on itkeä, uikuttaa ja ulista siitä kuinka huonosti asiat ovat ja olla samalla nukkuvana itse syyllinen siihen että asiat ovat niin huonosti kuin ovat.

     • 1.11.2018 at 20:51
      Permalink

      Esim. Vastarintaliikkeen aktvismi on parempaa kuin äänestäminen ja sen huomaa jo eliitin suhtautumisestakin. Tosin suhtautuvat myös siksi, että vastassa on aito oppositio, jota ei kai koskaan edes päästetä äänestämisen kohteeksi. Eliitinvalheiden ulkopuoliset jutut foliota, vaikka pitäisi tajuta, kuinka kurja eliitti on.

     • 1.11.2018 at 20:54
      Permalink

      No kerropas että mitä vastarintaliike on saanut aikaan ja miten vaikuttanut, siis muuten kuin saanut aikaan lakeja ja ennakkopäätöksiä tuomioina jotka tulevat vaikeuttamaan kaikkien kansallismielisten toimintaa? Et taida ymmärtää että juuri sinua on viety kuin litran mittaa.

     • 1.11.2018 at 21:22
      Permalink

      ”Jeppes” Vai oli törkeä vertaus, no, ei sen törkeämpi kun sinun kirjoitus että olen laiska luuseri.
      Minä en unelmoi väkivallalla, ehä se olet sinä kun sitä valita koko ajan, minä hoidan asiat naamatusten en netissä.

     • 2.11.2018 at 07:13
      Permalink

      Totta kai kaikkea, mikä ei edisytä tuhoa ja kansanmurhaa, vainotaan

    • 1.11.2018 at 21:41
     Permalink

     Kirjoitin että typerä vertaus, en törkeä. Siis typerä. Yhtä typerä kuin itkusi siitä kuinka huonosti asiat ovat, kun juuri itse olet asiat huonoksi päästänyt olemalla passiivinen ja antamalla vallan sille joka nyt virtuaalisesti vetelee sinua takaapäin pitkin vedoin ja läpsii takaraivolle samalla kun nauraa hölmöydellesi.

     Reply
    • 1.11.2018 at 21:48
     Permalink

     ”minä hoidan asiat naamatusten en netissä”

     Tuo on muuten erityisen huvittava lause sillä ethän sinä noin tee, vaan nythän juuri iniset anonyyminä netissä. Iniset vieläpä asioista joihin olet itse syypää.

     Reply
  • 1.11.2018 at 21:38
   Permalink

   Mistä me tiedämme että tuossa kuvassa, jonka naama näyttää ummetuksesta kärsivän aamuhetkeltä valtaistuimellaan, on edes oma kuvasi. Voit toki aina laittaa oman osoitteesi tähän näkyville niin tullaan tapaamaan 🙂

   Reply
   • 1.11.2018 at 22:17
    Permalink

    Noin pahoja persekipuja kärsivän pitäisi mennä jo hoitoon, ja sinä ilmeisemmin kutsut itseäsi aikuiseksi, olet kuin paha kersa kurat vaipoissa.
    No, tavallaan ymmärrän, jyväjemmari kun olet ja liikaa lehmänpaskaa haistellut ikäsi.

    Reply
    • 1.11.2018 at 22:22
     Permalink

     Jyväjemmari? 🙂 Ei, vaan sinulla ei ole argumentteja ja perusteluita jotka selittäisivät ja ylittäisivät toimintasi typeryyden. On erittäin typerää itkeä netissä että asiat ovat kuralla, kun samalla on itse se joka on niitä asioita ollut kuralle laittamassa antamalla vapaaehtoisesti vallan sen väärinkäyttäjille.

     Reply
     • 2.11.2018 at 21:22
      Permalink

      Itkeä, juu.. ai niin kun sinä vuodat verta joka kerta kun äänestät persuja ja tulet petetyksi, minua tuollaiset itikan tekstit hetkauta, on kuule ollut sellainen elämä että sinä et olsi selvinnyt siitä edes viikkoa pitemmälle.
      Jännä miten maalainen alkaa pätemään asoista joista ei hällä ole hajuakaan, no, hakkaa päätäsi seinään, minua ei kiinnosta tuollaisen nettitrollin kanssa enää kirjoitella.

    • 1.11.2018 at 23:54
     Permalink

     Näitä Jeppeksen kommentteja jo pidempään seuranneena on jo varmistunut se asia että kyseisen kommentoijan kommenttien painoarvo on nykyään vakiintunut nolla.
     Ihme tyyppi. Selvästi pahoja narsistisia ja kroonisen öykkärin piirteitä.

     Reply
     • 2.11.2018 at 00:00
      Permalink

      Ei vaan nyt on varmistunut se että kuten ”markkatakaisin eroeurosta” -nimisellä herralla,ja ”Runtiti-pou” -nimisellä pojalla, myöskään sinulla ei ole oikeita argumentteja vaan pelkkää nollan arvoista länkytystä.

      Faktahan on se että äänestämättä jättämällä antaa mandaatin voittajalle, ja silloin on erittäin typerää itkeä sitä kuinka asiat menevät koska itse päästi ne menemään niin. Kerropas nyt että mikä tässä tosiasiassa ei pitäisi paikkaansa?

     • 2.11.2018 at 08:45
      Permalink

      Kirjoittaessasi siinä olet somessa.

      Jo on aikoihin eletty että kun latelee tosiasiat tiskiin niin jopa kansallismielisinä itseään pitävien joukossa alkaa yleensä vassareille tyypillinen itku pahoista narsisteista ym. yliopistojen henkisten turvatilojen peukunimijöiden roskaa.

      Äänestämättä jättämällä annat suostumuksesi valtapolitiikalle ja se on kylmä fakta. Siksi on turhaa itkeä siitä mitä on itse ollut aiheutamassa.

      Yksi hyväkäs uhoaa ”hoitavansa asiat naamatusten” mutta vaikenee kun kysytään osoitetta, ja samaan aikaan kuitenkin ruikuttaa anonyyminä netissä asioista joita on ollut itse päästämässä menemään pän p*rsettä.

      Toinen hyväkäs hourii että ei kannata äänestää, koska ”vastarintaliikkeen aktivismi on parempaa”, mutta vaikenee tyystin kun kysytään vastarintaliikkeen saavutuksia, siis muita kuin sitä että vastarintaliikkeen ansiosta jokainen kansallismielinen rinnastetaan nyt nutipäiseen uusnatsiin ja koko liike toimii lyömäaseena kaikkia kansallismielisiä vastaan. Kuten muuten toimii itse hourijakin juutalaishorinoineen. Foliopipoisempi voisi jopa arvella molempia, sekä vastarintaliikettä että ”Runtiti-pou”:ta palkatun työn tekijöiksi kaiken kansallismielisyyden leimaamiseksi samaksi ja nujertamiseksi. Mutta koska en ole foliopipo, en tee niin vaan arvelen toiminnan johtuvan pelkästä yksinkertaisuudesta.

     • 2.11.2018 at 19:03
      Permalink

      Miten niin muita kansallismielisiä on mulka lyöty samaan tapaan kuinuusnatseja? Tuohan on täyttä valehtelua ja päöätöntä länkytystä. Tosiasiassa pahin kansallismielisten kriminalisoija on ollut Soinin ja Halla-ahon puolue. Ja siis juutalaisista ei saisi puhua mitään? No persuthan tunnetusti ovat jokin Israel-kristittyjen lahko

 • 1.11.2018 at 21:42
  Permalink

  No jes! Hyvä juttu! 🙂 Onnea SKE!!

  Reply
 • 2.11.2018 at 07:18
  Permalink

  Meidän tulisi saada diktaattori, joka ymmärtäisi asiat ja jonka ei tarvitsisi juosta kansalaismielipiteen perässä, vaan joka opettaisi kansasta korkeatasoisempaa. Demokratiaa ei voi olla Eurostoliitossa ja muutenkin sille pitäisi luoda edellytykset muokaamalla yhteiskunta siihen valmiiksi. Emme tarvitse nyt demokratiaa, vaan pelastuksen tuholta. Huonoina aikoina tulisi valita diktaattori asioita hoitamaan. No diktatuurihan SUomi on nytkin, vihollisen hallussa olevan puoluekoneiston oligarkit toteuttavat käskyjä ulkomalta.

  Jos kansa ei ole kypsää eikä sille ole tarjolla ehdokkaita, on tilanne huono. Kansan pitäisi se kumous jotenkin tehdä.

  Reply
 • 2.11.2018 at 21:28
  Permalink

  Tuo, ”Jeppes” .. ai vaikenen kun kysytään osoitetta, no, kerroppa omasi.
  Minun ei tarvitse enää tässä isässä uhota, mutta uhoa sinä kun näköjään et vieläkään ole päässyt vaippaiästä pitemmälle.

  Reply
 • 25.1.2019 at 13:45
  Permalink

  Hyvä herra / rouva,

  Tarjoamme lainoja kaikkiin tarkoituksiin.
  Hae nyt ja saat rahoituksen 3 työpäivän kuluessa.
  – Lainan vähimmäismäärä: 5 000 dollaria
  – Lainan enimmäismäärä: 50 000 000 dollaria
  – Korko: 2% vuodessa
  Lisätietoja saat sähköpostitse: williammasonfinance@yahoo.com

  Reply
 • 13.3.2019 at 17:47
  Permalink

  Tarvitsetko lainaa? Jos kyllä, ota yhteyttä osoitteeseen: offer0148@gmail.com. Ja täytä alla olevat tiedot?

  Etunimi:
  Sukunimi:
  Kansallisuus:
  Ikä:
  Kuukausitulot:
  Lainan määrä:
  Lainan kesto:
  Lankapuhelinnumerot:
  Mobiilinumerot:

  Parhain terveisin
  Kiitos

  Reply
 • 27.3.2019 at 12:58
  Permalink

  Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka antaa erilaisia lainoja kansainvälisille maille kiireellisesti 3%: n korolla, jos kiinnostunut ota yhteyttä minuun sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  Reply
 • 3.10.2019 at 13:51
  Permalink

  xmas loan

  This is to inform the public that Ms. mercy, personal loan lenders financial opportunity for those who need financial assistance. We provide loan interest rate by 2% for individuals, businesses and corporations in accordance with the terms that are clear and easy to understand. contact us today via email: This is to inform the public that Ms. mercy, personal loan lenders financial opportunity for those who need financial assistance. We provide loan interest rate by 2% for individuals, businesses and corporations in accordance with the terms that are clear and easy to understand. contact us today via email: johnleemill12345@gmail.com

  Reply
 • 7.10.2019 at 17:15
  Permalink

  Nabídka pujcky mezi jednotlivci za 72 hodin Jsme ochotni pujcit s úrokovou sazbou 2%, nabízíme pujcky komercním a soukromým organizacím v rozsahu od 50 000 do 50 000 000 v období od 1 do 30 let, nabízíme S úverem s nízkou úrokovou sazbou a bez kreditní kontroly nabízíme osobní pujcky, pujcky na konsolidaci dluhu, rizikový kapitál, komercní pujcky, studentské pujcky, úvery na bydlení. \”uvedte výši potrebného úveru a trvání, které si mužete dovolit, jsme dobre certifikováni a registrováni, naše pujcky jsou dobre pojišteny pro maximální bezpecnost, což je naše nejvyšší priorita.: lubicapotocka4@gmail.com

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.