Tunnistatko helsinkiläiseen ravintolaan murtautujan? Katso video

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tuhotyötä ja pyytää yleisöltä apua rikoksesta epäillyn tunnistamiseen. Valvontakameratallenteilta selviää, kuinka toistaiseksi tuntematon mies murtautuu ikkunan kautta suljettuun ravintolaan Yrttimaantiellä Tapaninkylässä. Hetkeä myöhemmin saman kiinteistön toisessa päässä sijaitsevassa asuinhuoneistossa syttyi tulipalo.

– Poliisi epäilee henkilöä varkaudesta ja mahdollisesti myös osallisuudesta tulipaloon. Kiinteistössä tapahtumahetkellä olleet henkilöt pääsivät ulos asunnosta ilman fyysisiä vammoja, kertoo rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta.

Epäillyt rikokset tapahtuivat varhain aamulla sunnuntaina 7.10.2018.

Poliisi pyytää Facebookissa julkaistulla videolla esiintyvän henkilön tunnistavia ottamaan yhteyttävä sähköpostitse yleisvaaralliset.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse 029 547 5433. Videon voi katsoa rekisteröitymättä Facebookiin.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Tunnistatko helsinkiläiseen ravintolaan murtautujan? Katso video

 • 31.10.2018 at 22:32
  Permalink

  Vuonna 2015 Päivi Nerg sanoi että kaikki tulijat tunnistetaan. Miksi poliisi kysyy yleisöltä kun maahanmuuttovirasto ja sisäministeriö on oikea kysely paikka. Samalla poliisi voisi nostaa syytteet virkavelvollisuuden laiminlyömisedtä ja rikoksiin suosimisesta sisäministeriön virkamiehille sekä istuvalle että edelliselle sisäministerille, mutta Suomihan ei kuulu länsimaisiin demokratioihin vaan jälki Neuvostoliittolaiseen kommunistifederaatioon EU:hun.

  Reply
 • 1.11.2018 at 05:37
  Permalink

  Olisiko ollut sokea kun on keppi mukana ja vain eksynyt ravinteliin epähuomiossa. Naama ja kallon muoto tosin viittää itä-eurooppaan. Helsinki tarvitsee näitä moniosaajia ja onhan poliisilla jotain tekemistä, se työllistävä vaikutus nääs ja työttömyys laskee.

  Reply
 • 1.11.2018 at 17:10
  Permalink

  Hän OLI sukulaiseni. Lähti nimittäin ”töihin” Helsinkiin kun kuuli, että ravintola-alalla kääritään nykyisin sievoisia summia rahaa.

  Reply
 • 6.11.2018 at 18:17
  Permalink

  Taas on kuvattu kännykkäkameralla suoraan monitorista jotta kuva olisi mahdollisimman huono! Estääkö tekijoiden suojaväri kunnon kuvien julkaisun

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.