Osta Ben & Jerry’s -jäätelöä! Tuet pakolaisten maahanmuuttoa ja vastustat Trumpia!

Unilever taistelee USA:n demokraattisesti valittua presidentti Donald Trumpia vastaan. Sen jäätelöä tuottava Ben & Jerry’s -valmistaja on lanseerannut jäätelön Trumpia vastaan.

Vuosi sitten Unileverin omistama Ben & Jerry’s jäätelötuotemerkki aloitti kampanjan, jolla se keräsi rahaa pakolaisten hyväksi. Jäätelöpurkissa luki ”Refugees welcome”, ’tervetuloa, pakolaiset’.

Nyt jäätelö on valjastettu uudelleen poliittiseksi välineeksi; tällä kertaa demokraattisesti valittua USA:n presidenttiä Donald Trumpia vastaan. Pecan Resist -jäätelöllä nimittäin taistellaan Trumpin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

Ben & Jerry’s -Twitter-tilillä kerrotaan, että ”Pecan Resist -jäätelö tukee ryhmiä luomalla tasavertaisemman ja oikeudenmukaisemman kansakunnan meille kaikille, jotka taistelevat presidentti Trumpin taantumuksellista agendaa vastaan”. Samalla ihmisiä pyydetään osallistumaan Trumpin vastaiseen kampanjaan.

Ben & Jerry’s on alkujaan amerikkalainen jäätelönvalmistaja, joka myytiin vuonna 2000 kansainväliselle Unileverille. Yrityksen pääpaikka on USA:ssa.

Unilever kampanjallaan vastustaa USA:n demokraattisesti valittua presidenttiä. Mieti tätä hetki, kun seuraavan kerran haluat jäätelöä ja näet Ben & Jerry’s -tuotemerkin kaupan pakastealtaassa. Tai jonkun muista Unileverin tuotemerkeistä:

https://www.unilever.com/brands/?page=1

Aiheeseen liittyvää:

25 thoughts on “Osta Ben & Jerry’s -jäätelöä! Tuet pakolaisten maahanmuuttoa ja vastustat Trumpia!

 • 31.10.2018 at 23:29
  Permalink

  Erinomainen juttu että kannustetaan kansallismielisiä ihmisiä välttämään epäterveellisen roskan syömistä.
  Tuo on vähintään yhtä tehokas karkoite kun keuhkosairauskuvat tupakkiaskeissa.
  Pidetään kansallismieliset entistä paremmassa fyysisessä kunnossa!

  Reply
 • 1.11.2018 at 00:12
  Permalink

  Kiva kun reilusti ilmoittavat kantansa. Eihän sitä muuten osaisi noita karttaa. Felix on jo boikotissa täällä, samoin mielipidepoliisi Fazer. Ja nyt meni Unilever.

  Reply
  • 1.11.2018 at 09:42
   Permalink

   Hitto kohta ei vaan voi ostaa enää yhtään mitään. Vidutaa noi ruokayhtiöiden pökälöiskampanjat. Suksikoot hiiteen kampanjoineen.

   Tosin en osta makeeta ja muuta roskaa eli ei paljoo vaikutusta ostopäätöksiin.

   Reply
 • 1.11.2018 at 05:26
  Permalink

  Noita on ainakin oman vakiomarketin jäätelöallas täynnä. Saas nähdä milloin poistuvat kun eivät kelpaa edes alennuksella. Ja se että ovat poliittisia suvakkijäätelöitä joka tuli ullatuksena, ei kelpaa edes ilmaiseksi meikäläiselle. Muutenkin yleensä kierrän kaukaa monikansallisten yhtiöiden moskat.

  Reply
 • 1.11.2018 at 08:04
  Permalink

  Tärkeä uutinen. Ben & Jerry hyökkäys on jälleen yksi todiste illujen maailmanherruus pyrkimyksistä.
  Unilever on yksi niistä jättimäisistä globaaleista korporaatiofirmoista, jotka yhdessä pyrkivät alistamaan maailman kaikki valtiot määräysvaltansa alle.
  Globalisti-satanistien agendaan kuuluu että myös Unilever valmistaa terveydelle haitallisia tuotteita kuten margariinia. Kaikki ruokajalosteet ovat muutenkin täyttä myrkkyä ja paskaa joille ei pitäisi myöntää elintarvike nimeä. Suomenkin elintarvike-virasto on täysin korruptoitunut. Samoin THL rokotusteollisuudesta tulleen pääjohtajansa kanssa. Edellinen THL-pamppu Pekka Puska oli poliittisin perustein Kekkosen nimittämä.Eli sopivin, muta ei pätevin. Ylistetty Pohjois-Karjala projekti on pseudotieteellinen tutkimus. Ne tutkimuksen kohteena olleet ihmisryhmät ja ihmiset jotka eivät sopineet projektin toivottuihin tuloksiin suljettiin raportista ulos. Oikeassa tieteessä yksikin teorian kumoava tapaus kumoaa koko teorian. Pohjois-Karjala kusetuksessa esim. kuopiolaisista ihmisistä kasattu tutkimus ryhmä ei sopinut Puskan agendaan ja heidät suljettiin pois.
  Puskan ruokaohjeilla kansa on saatu lihoamaan ja diabetes on räjähtänyt käsiin. Hommaan kuuluu myös kolestrolilääkkeiden turhaan syöttäminen, koska se on valtava bisness.

  Reply
 • 1.11.2018 at 09:16
  Permalink

  Kiitos tiedosta. Paska jää hyllyyn.

  Reply
 • 1.11.2018 at 09:52
  Permalink

  Onneksi en ole koskaan ostanut, enkä tule koskaan ostamaan homojen poliittista jäätelöä.

  Reply
 • 1.11.2018 at 10:35
  Permalink

  Katselin noita muita tuotteita ja kotoota löytyy ainakin: Axe, lipton, rexona, omo..
  Käytän loppuun kun olen niitä ostanut mutta kaupan hyllyyn tulee jäämään vastaisuudessa, perkele.

  Reply
 • 1.11.2018 at 13:39
  Permalink

  Kuvitteleeko nuo tampiot oikeasti edistävänsä myyntiä ”tiedostamalla” ja suvakkiudella? Voi pitkän päälle osua omaan nilkkaan aika pahasti, Ben&Jerrys on kuitenkin sen hintaluokan jäätelöä että sossurahoilla ei vihervasurit sitä juuri osta vaikka heitä tässä yritetään näköjään kosiskella.

  Reply
  • 1.11.2018 at 19:47
   Permalink

   Vihervassarinuoret ovatkin usein keskiluokan tai rikkaiden äpäriä. Kaiken saaneet ilmaiseksi, vanhempiensa kapitalismiin liittyvällä, tai sosiaalisektorin työllä. Samaa kuin laajemmassa kuviossa:

   Ihmiset pakenevat sosialistihelvetti-maistaan kapitalistimaihin, jossa äänestävät sosialismia. Koska vähäinen älykkyys-osamäärä. Latinoilla keskimäärin 82, tieteellinen kova fakta.

   Reply
 • 1.11.2018 at 17:03
  Permalink

  Maailma on likaisempi kuin muistinkaan! Ei viistä kaukaa, että kyseinen firma on niiden, jotka ”näkevät vain oman nenänsä”!

  Reply
 • 1.11.2018 at 17:30
  Permalink

  Kaukaa pitää kiertää tuo jäätelömerkki.

  Reply
 • 1.11.2018 at 18:29
  Permalink

  ”Vihaa ja uhkauksia kellon ympäri! – Miksi Suomi24 ei joudu poliisitutkinnan kohteeksi?
  Suomen näkyvimmällä saitilla kenestä tahansa saa sanoa ihan mitä vain ilman toimivaa moderaatiota. Ilman vastuuta.

  Tunnettuja suomalaisia yrityksiä mainostaa sivustolla, kuten mm. Fazer.

  On jotakuinkin absurdia, että nimenomaan Fazer on aloittanut näyttävän kampanjan vihapuhetta vastaan ja heidän mainoksensa esiintyy nimenomaan Suomen suurimmalla ”vihapuhe-saitilla”. Eikö? Fazer siis rahoittaa tätä toimintaa isolla rahalla…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/10/31/vihaa-ja-uhkauksia-kellon-ympari-miksi-suomi24-ei-joudu-poliisitutkinnan-kohteeksi/

  Reply
 • 1.11.2018 at 21:36
  Permalink

  Eli ei Fazeria eikä tuota jädeä meille. 😀

  Reply
 • 1.11.2018 at 21:38
  Permalink

  Pitääkö nyt jumaliste JÄÄTELÖN JA MAKEISTENKIN olla poliittisia, voi jumanpieksut!!! :,D Sitten ne ihmettelee kun meitä ärsyttää.

  Reply
  • 1.11.2018 at 21:43
   Permalink

   Marxisteille aivan kaikki on poliittista eikä sillä asialla ole suojaikärajojakaan. Varsinaisia namusetiä.

   Reply
 • 2.11.2018 at 10:28
  Permalink

  Ben-on-Jerry on lanseeraamassa myös toisen uutuuden, ”Taqiyya Vaniljan” joka onkin oikeasti suklaanmakuinen.

  Reply
 • 2.11.2018 at 17:02
  Permalink

  kunpa saataisiin jädeä missä lukee sipilä valtakunnan oikeuteen, ostaisin tuhansia litroja moista mannaa….

  Reply
 • 2.11.2018 at 23:37
  Permalink

  Eipä ole näköjään myyntiä heikentänyt ja tuskin tuleekaan heikentämään

  Reply
 • 3.11.2018 at 10:00
  Permalink

  Muistaakseni muutama vuosi sitten ostin tätä jäätelöä. Hirveetä ja ylimakeaa liisteriä. Sisältää takuuvarmasti fruktoosiglukoosisiirappia tai muulla peitenimellä lisättyä maissista valmistettua halpaa sokerin korviketta. Nykyisin lisätään ihan järjestään myös suomalaisiin jäätelöihin ja joka paikkaan: karkkeihin, juomiin, valmisruokiin yms.

  Vie kylläisyyden tunteen ja näin herättää tarpeen saada ja syödä aina vaan lisää – loputtomasti. On siis mainio makeutusaine valmistajalle: halpa ja ostattaa sekä syötättää lisää. Ei todellakaan mikään laihdutustuote. Kannattaa varoa.

  Tätä makeutusasiaa pitäisi penkoa enemmänkin lehdissä. Mutta on selvää, että vastustus on globaalien suuryritysten taholta massiivista, koska tutkimusrahoja evätään ja tuloksia vääristellään – suurella rahalla.

  Elikkä monta syytä jättää tämä tuote ostamatta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.