Kansanedustaja Tavio: YK:n GCM-siirtolaisuussopimus eduskunnan päätettäväksi – Kansalaisadressi sopimusta vastaan

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio moittii kovin sanoin hallituksen tapaa hoitaa asia vähin äänin suljettujen ovien takana niin, ettei eduskunnan kantaa oteta huomioon.

Pääministeri Juha Sipilän hallitus ei ole tuonut YK:n GCM-sopimukseen liittymistä eduskunnan käsiteltäväksi. GCM tulee sanoista Global Compact for Migration. Suomen on tarkoitus allekirjoittaa sopimus 11. joulukuuta YK:n kokouksessa Marokossa. Ainakin USA ja Unkari ovat Suomen Uutisten mukaan ilmoittaneet kieltäytyvänsä allekirjoittamisesta.

– On hyvin valitettavaa Suomen itsemääräämisoikeuden ja demokratian kannalta, että Sipilän hallitus ja asiasta vastaava ulkoministeri Timo Soini (sin.) ovat käytännössä toimillaan salanneet asian kansalaisilta ja medialta, Tavio moittii Suomen Uutisissa.

Tavion mielestä eduskunnassa olisi syytä käydä asiasta keskustelua jo senkin takia, että niinkin suuri maa kuin Yhdysvallat on päättänyt jättäytyä sopimuksen ulkopuolelle, koska sopimus voi jatkossa rajoittaa valtioiden itsemääräämisoikeutta maahanmuuttoasioissa.

Adressit.com-sivustolla kerätään nimiä YK:n suunnitelman pysäyttämiseksi kansalaisaddressilla nimeltään Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi.

Kansalaisadressin mukaan USA:n ja Unkarin lisäksi myös Itävalta, Australia ja Puola ovat ilmoittaneet jättäytyvänsä sopimuksen ulkopuolelle.

Kansalaisadressin mukaan Suomen valtamediassa ei kerrota YK:n suunnitelmasta mitään, kun taas Saksan media kertoo, että Saksan ja Suomen ulkoministerit ovat allekirjoittaneet maidensa nimissä kyseisiä sopimuksia valmistelevan paperin jo huhtikuussa 2018.

”Jos GCM-sopimus allekirjoitetaan, saa jokainen maailman kansalainen maahanmuutto-oikeuden haluamaansa maahan. Kaikki allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä itsenäisesti maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla”, kerrotaan adressit.com-sivustolla.

Lähde: Suomen Uutiset, Adressit.com

8 thoughts on “Kansanedustaja Tavio: YK:n GCM-siirtolaisuussopimus eduskunnan päätettäväksi – Kansalaisadressi sopimusta vastaan

 • 25.10.2018 at 13:31
  Permalink

  Ei kukaan yksityishenkilö allekirjoittaisi mitään sopimusta, jolla menettää oikeutensa määrätä itselleen elintärkeistä asioista. On vähän sama asia kuin allekirjoittaisi itselleen pakkohoitosopimuksen ilman määräaikaa. On vaikea uskoa, että tuo sopimus on oikeasti tuommoinen, mutta nykyisin kaikki näyttää olevan mahdollista. YK:n sopimuksia ei olisi edes pakko noudattaa, mutta Suomen poliitikot ovat näyttäneet tässä kyntensä siten, että kantaväestön etujen yli kävellään aina, kun se vain on mahdollista. Hyvinvointivaltiota leikkivälle Suomelle tuommoinen sopimus tietäisi pikaisesti leikin loppua ja muuttumista hellhole-valtioksi. Tunnelmiensa puolesta Suomi on tosin sitä jo nyt.

  Reply
 • 25.10.2018 at 14:26
  Permalink

  Valtamedia ei taida hiiskua tästäkään sanaakaan? Onneksi on vaihtoehto mediat!
  Hallituksen hillokäpälät luulevat olevansa kansan yläpuolella, vaikka heidän kuuluisi toimia kansan etujen valvojina ja palvelijoina.
  Kiitokset Taviolle asian esille ottamisesta!

  Reply
 • 25.10.2018 at 14:29
  Permalink

  Näin sitä mennään ”maan tavalla” kun ensin Suomi ujutettiin Euroon ilman päätöksen tuomista Eduskuntaan puhumattakaan, että olisi järjestetty kansanäänestys. Tämä ”uusi” poliittinen kulttuuri, jossa hallitus tuo vain ”itkupotku raivari” -asiat eduskuntaan (taannoinen SDP:n lakko) ja äänestyttää hallituksen luottamuksesta asiasta, joka ei edes sillä hetkellä kuulunut eduskunnalle mitenkään, koska se oli vain päivänpoliittinen asia, joka oli yksin Sipilän hallituksen päänsärky.

  Suomi on ”kirjoittautunut” Natoon ilman eduskuntakäsittelyä, koska eduskunnan ulkoasianvaliokunta jätettiin täysin asian ulkopuolelle ja presidentti Sauli Niinistö vielä allekirjoitutti ”isäntämaasopimuksen” puolustusvoimain komentajalla kenraali Jarmo Lindbergillä, joka on sotilas eikä poliittinen toimija.

  Lisäksi v. 2015 ”pakolais” -ryntäys koordinoitiin täysin salassa EK:lta ja puhumattakaan kansalta väittäen sen olleen ”yllätys”, vaikka salamyhkäisesti oli kaikki suunnitelmat valmiina kyseisen bisneksen harjoittamiseen suomalaisten veronmaksajien rahoilla toimintaan, joka on silkkaa ihmiskauppaa eikä mitään humanitaarista toimintaa, joksi sitä on mainostettu ”naisineen ja lapsineen” parhaassa mies kunnossaan olevien sotilaskarkureiden ja sosiaali siirtolaisten tulvalla, jotka ovat mukamas lähteneet sotaa pakoon ja joka on merkinnyt koko Euroopalle käsittämättömän vaarallisen turvallisuusriskien rahtaamista sen rajojen sisäpuolelle.

  YK:n ”kansanmurha sopimuksen” ratifioiminen Suomessa ”sammutetuin lyhdyin” merkitsee jo itsessään sitä, että niin presidentti kuin hallituskin tietää kyseisen sopimuksen olevan Suomelle hyvin vahingollinen sen valtio rakenteelle, hyvinvoinnille, kulttuurille ja yhteiskuntarauhalle, mutta salakähmäisen lipevästi ovat ajamassa sitä läpi, koska se palvelee yksinomaan globalismia ja kulttuurimarxistien hellimää ”monikulttuurisuutta” sekä yleistä maailman halaamista, jonka edessä on kaikki suomalaisuuteen oleellisena osana olevat vuosisataiset käsitteet uhrattava kevyellä kynän piirrolla, joka on aina merkinnyt Suomen kaltaiselle maalle sitä, että pikemminkin tuosta on seurannut suruliputus kuin hurraa huutojen kaiku, vaikka se tärkein on aina säilynyt eli itsenäisyys ja muistellen WWII sitä, että vain kolmen maan pääkaupungit säilyivät vihollis armeijoiden raskaalta ja nöyryyttävältä miehitykseltä. Nimittäin, Lontoo, Moskova ja Helsinki.

  Ja vielä hirveäksi lopuksi: Kun stubido valitaan pää-stubidoksi EU:n palkkalistoille. Merkitsee tämä, että olemme niin kusessa, ettei meitä voi enää löytää kuin naaraamalla!

  Reply
 • 25.10.2018 at 15:42
  Permalink

  ”Turbovaihde päällä Suomea ajetaan päin helvettiä”.
  Ihan kaikki päätökset tuntuu olevan ”kuin itse saatanasta” ja vauhti vaan tuntuu kiihtyvän.

  Kaikesta näkyy totta tosiaan, että valtaapitävinä on sydämestään isänmaallisia, empaattisia,hyvyydellä varustettuja ”henkilöitä”
  ”This is Road to hell”.

  Olen muuten sitä mieltä, että kaikki ”hyvävelisisko verkostot ”saisi kieltää lailla, muistaakseni näin oli joskus ,olisiko 100vuotta sitten öpaut, tosin muutosta on turha odottaa ennenkuin kaikki mahdollisesti muuttuu.

  Reply
 • 25.10.2018 at 15:48
  Permalink

  Tämänkö takia VALTIOPETOKSELLINEN PL 118 § piti ottaa ”perustuslakiin” ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  archive.is/kimmoleaks.fi ( muita syitä valtiopetoksen tekemiseksi )

  Reply
 • 25.10.2018 at 15:54
  Permalink

  Kannattaako esim. Jaana Pelkonen(kokoomus) tätä sopimusta?

  Jaana Pelkonen oli ehdolla Helsingin vaalipiirissä eduskuntavaaleissa 2015 ja sai lähes 16000 ääntä!

  Mistä nämä äänet oli revitty?

  Ohjataanko ehdokkaalle joka on NATOn , Guggenheimin ja poliisivaltio kehityksen kannattaja enemmän ääniä kuin mitä äänestäjät ovat äänestäneet?

  Perseelllään istuminen eduskunnassa tulee kalliiksi veronmaksajalle.

  Jaana Pelkonen on ollut hiljaa kuin kusi sukassa tästä massasiirtolaisuuden sopimuksesta. Jääkö kansanedustajalta aikaa tällaisen vaatimattoman asian hoitamiseen kun on kiire tv:n tanssiohjelmaan?

  Reply
 • 25.10.2018 at 16:19
  Permalink

  Kuka tarvitsee vielä lisää todisteita siitä että hallitus on maanpetoksellinen ja suomalaisten vihollinen.

  Sipilän hallinto on suomalaisten vihollinen.

  ”Koska en halua turvautua ns. vaihtoehtomediaan, vaan hankkia tästä meihin kaikkiin vaikuttavasta sopimuksesta luotettavaa tietoa, käännyin Googlen puoleen etsiäkseni sitä luotettavaa tietoa.

  Mutta mutta. Googlen tarjoamat linkit olivat vain vaihtoehtomediaan. Oli Kansalainen.fi, Hommaforum, Vauva-lehden keskustelu, ja toki myös Suomen uutiset, mutta se luotettavista luotettavin valtamedia loisti poissaolollaan.

  Oletan, että koko GCM -sopimus on pelkkää äärioikeiston huuruista salaliittoteoriafiktiota. Onhan?? Ei kai muuten voi olla mahdollista, että näin iso asia jätetään eduskunnassa keskustelematta, A-studiossa käsittelemättä ja Hesarissa kirjoittamatta?

  En siis voi liittää tähän ”luotettavaa” linkkiä, joten tässä Kansalainen.fi:n versio: https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-sopimus-pyyhkii-rajat-kartoista-lopullisesti/

  Mediassa on kuitenkin kirjoitettu eräästä toisesta siirtolaisuuteen liittyvästä asiasta, nimittäin mahdollisuudesta maksaa matalampaa palkkaa ulkomaalaistaustaisille, lähinnä kielitaidottomille ja kouluttamattomille siirtolaisille. Tätä puoltaa mm. median lemmikki, talousnobelisti Bengt Holmström…

  Nyt kun yhdistää nuo kaksi asiaa, massasiirtolaisuuden, jota ei GCM-sopimuksen mukaan saa edes yrittää padota, sekä siirtolaisille mahdollistettavan alemman palkkatason, jokainen voi miettiä, millainen Suomi, millainen Eurooppa meillä tämän kehityksen myötä kohta tulisi olemaan.”

  http://tuulakomsi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263124-onko-gcm-sopimus-aarioikeiston-luomaa-salaliittofiktiota

  Reply
 • 25.10.2018 at 19:13
  Permalink

  YK:n globalisti-pedofiilit on pysäytettävä eikä aikaa ole hukattavaksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.