Touko Aalto luopuu skandaalien jälkeen Vihreiden puheenjohtajuudesta – Masennus iski

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on tänään ilmoittanut Facebook-seinällään luopuvansa Vihreiden luotsaamisesta. Hän on sairaslomalla vuoden loppuun. Hän kertoo sairastuneensa masennukseen noin vuosi sitten.

Aallon mukaan päätös ei ollut helppo.

– Olen pitkän ja huolellisen pohdinnan jälkeen tullut siihen lopputulokseen, että väistyn Vihreiden puheenjohtajan paikalta, kirjoittaa Aalto Facebookissa.

– Tarvitsen lisää aikaa toipumiseen. Vihreät puolestaan tarvitsee puheenjohtajan, joka voi johtaa puolueen kohti vaaleja tässä ja nyt.

Kuvakaappaus: Facebook.

Aalto oli tänä syksynä otsikoissa vierailtuaan ruotsalaisella homoklubilla, jossa hän läimi miestä takamukseen ja poseerasi transvestiittien kanssa.

Viime syksynä MV-lehti kertoi useissa artikkeleissaan Touko Aallon sivusuhteesta, joka johti avioeroon.

Monet muistelevat kaiholla sitä Vihreää puoluetta, joka piti luonnon eikä luonnottomuuden puolta. Toivottavasti seuraavalla puheenjohtajalla on luonto muutenkin ohjelmassaan, kuin haluna kieltää puiden polttaminen takassa.

Lähteet: Facebook, MV-lehti, Seiska

8 thoughts on “Touko Aalto luopuu skandaalien jälkeen Vihreiden puheenjohtajuudesta – Masennus iski

 • 24.10.2018 at 18:57
  Permalink

  Vihreiden filosofia on masentavaa.
  Tutkimusten mukaan jatkuva valehtelu altistaa patologiseen masennustilaan.

  Reply
 • 24.10.2018 at 19:27
  Permalink

  kuplassa elävä otus. eipä käy sääliks

  Reply
 • 24.10.2018 at 20:01
  Permalink

  Nyt kun Toukolla on aikaa niin hänen kannattaa lukea Mikko Paunion kirja: Vihreä valhe ja Juha Ahvion kirja: Vaarallinen vihreä valhe. Saattaa silmät aueta.
  Juuh, syyllisyys laukaisee helposti masennuksen.
  Onneksi vihreät eivät ole seuraavassakaan hallituksessa, vaikka valtamedia on toiminut suurella teholla vihreiden vaalimainos toimistona.

  Reply
  • 24.10.2018 at 20:34
   Permalink

   Ei kannata suositella, tuollainen luupää jos paranee vihreydestä niin se palaa kommunistiksi joka oli aikaisemmin.

   Reply
 • 24.10.2018 at 20:06
  Permalink

  Kyllähän se masentaa, kun polku silataan eliitin toimesta kullalla, eikä itse tarvitse panna tikkua ristiin. Joku muu ajattelee Touko Aallonkin puolesta ja laatii valmiit käsikirjoitukset, joita riittää, että noudattaa. Ministerit, kuten Stubb ja Orpo antoivat koulutuslupaukset ja pettivät sen. Vihreät ottivat kunnallisvaaleissa koulutuslupauksen vaaliteemakseen ja saivat pääasiassa nuorten äänillä vaalivoiton. Nyt kukaan ei muista koko lupausta. Päätökset vihreidenkin puolesta tekee joku muu niinpä Touko-poukokin saattoi keskittyä bailaamiseen ruotsalaisella homoklubilla, ikävä kyllä käsikirjoitukseen ei sisältynyt kohtaa, miten selviytyä negatiivisesta julkisuudesta.

  Olenko ainoa, joka on huomannut, kuinka eri puolueiden kulloisetkin teemat välttelevät varsin ketterästi yhteiskuntamme todellisia ongelmia? Sen sijaan äänestäjiin menee kuin häkä esim juuri tuo koulutuslupaus. Kapealla sektorilla yhteiskuntamme eri toimintoja voi pienpuolue nousta neljänneksi suurimmaksi ja saada eniten paikkoja. Ja tuloksesta saadaan kärsiä seuraavat neljä vuotta.

  Reply
 • 24.10.2018 at 20:33
  Permalink

  Touko taisi löytää itsestään sadistisen pikku pakaraporarin homppeliflubilla.Johan siinä piilohinttari järkytyy kun ei jopoa kiinnosta viiva,vaan parvainen miehen persse..

  Reply
 • 24.10.2018 at 22:38
  Permalink

  Mitenkäs siinä toukoaallon ja janitoivolan yhteiskuvassa se teksti menikään??
  Ku (Mikään)kaan ei veny ikuisesti. Ilmeisesti sen enempää tekosuvaitsevaisen valehtelevan piilohomon perse kuin omatuntokaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.