YLE valeuutisoi eurobarometrista – EU-kansalaisten ykköshuoli ei ole ilmastonmuutos

Suomen uutiset kertoo oikaisseensa YLE:lle valtionmedian valeuutisoiman väitteen liittyen eurobarometriin ja siihen, mikä on EU-kansalaisten huolenaihe nro.1. YLE:n mukaan ykköshuolenaihe ja siten oikeutettu ykkösasia kevään EU-vaaleissa olisi ollut ilmastonmuutos.

Todellisuus on kuitenkin vähemmän shokeeraava ja barometrin mukaan EU-kansalaisten ykköshuolenaihe on maahanmuutto. Todellisuudessa ilmastonmuutos oli listalla vasta viidentenä. Viiden kärki oli 1. maahanmuutto 2. Talous ja kasvu 3. Nuorisotyöttömyys 4. Terrorismintorjunta 5. Ilmastonmuutos ja ympäristö.

YLE korjasi juttuaan, mutta toinen valtamedian giganttijyrä, Helsingin sanomat ei ole korjannut uutistaan aiheesta, vaan ovat kopioineet YLE:n virheen omaan artikkeliinsa ”voimassa toistaiseksi”-hengessä.

Sen sijaan suomalaisten ykkösaiheeksi ilmastonmuutos kyllä kiri. Helsingin sanomien juttuun oli ”lipsahtanut” myös yksi aivan oma, joskin yhtä lailla virheellinen lisäys. HS nimittäin kertoi EU-kansalaisten listanneen ilmastonmuutoksen torjunnan ja ihmisoikeuksien puolustamisen tärkeimmiksi aiheiksi. Ihmisoikeudet eivät itseasiassa mahtuneet kansan näkemyksien mukaan tärkeimpien joukkoon.

Lähde: Suomen uutiset

13 thoughts on “YLE valeuutisoi eurobarometrista – EU-kansalaisten ykköshuoli ei ole ilmastonmuutos

 • 20.10.2018 at 10:10
  Permalink

  Tuollainen vääristely on jo aika rumaa, mutta on se myös helposti paljastuvaa.

  Reply
 • 20.10.2018 at 10:11
  Permalink

  Suomen valtamedia muuntelee kaikkien itselleen epämieluisten tosi asioiden uutisointia mieleisekseen. Kertomatta jättäminen ja sellaisten sanojen valinta jotka muttavat mielle yhtymän punavihreään agendaan sopiviksi, kuvien käyttö ja asettelu artikkeleihin tietyllä lailla ja muu sellainen on tarkkaan harkittua aivopesua. Valtamedia pyrkii vaikuttamaan mielipiteisiin tunne tasolla lukijan tai katsojan sitä edes tiedostamatta.
  Valtamedian toimittajat ovat sätkynukkeja, joita Deep State tanssittaa.

  Reply
  • 20.10.2018 at 16:32
   Permalink

   Viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian, erityisesti NWO-cabalin propagandatorvena toimivan Brysselin Pravdan toimittajat ilmeisesti luottavat mm. siihen klassiseen propagandan perussääntöön, että kun valeen toistaa tarpeeksi monta kertaa niin ainakin melkein kaikki uskovat sen, siis tässä tapauksessa epäsuorasti ilmastohuijaus-valeen!

   Reply
 • 20.10.2018 at 12:35
  Permalink

  Maahanmuutto lisää noita kaikkia muita huolia itsensä lisäksi.

  Reply
  • 20.10.2018 at 15:36
   Permalink

   TODELLAKIN!
   Haittamaahanmuutto LISÄÄ näitä kaikkia!
   Kansanvaihdon vastustus EI OLE YHDENASIANLIIKE!
   Kyseessä on moniongelmainen kokonaisuus,
   TALOUS KÄRSII
   TURVALLISUUS KÄRSII
   YHTEISKUNTARAUHA KÄRSII
   DEMOKRATIA KÄRSII
   IHMISOIKEUDET, SIVISTYS, LAINKUULIAISUUS,TASA-ARVO YM on vaarassa kadota Euroopasta!
   Ps. Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen EI meitä pelasta jos Eurooppa TAANTUU kehitysmaiden asteelle. Sisällissotien kaltaista riehuntaa tiedossa, ts. sitä mikä vallitsee nykyään kehitysmaissa.

   Reply
 • 20.10.2018 at 12:38
  Permalink

  On se ”mukavaa” maksaa ylen paskaveroa siitä että suolletaan päivä toisen jälkeen yleltä pelkkiä valheita ja tuhotaan suomi kehitysmaaksi.

  Reply
 • 20.10.2018 at 13:13
  Permalink

  Miksi YLE saa valehdella ? Miksei kukaan KANSAN EDUSTAJISTA kiinnitä asiaan huomiota? 2 simppeliä kysymystä, joihin kukaan ei tunnu osaavan vastata.

  Reply
  • 20.10.2018 at 16:49
   Permalink

   Kuinka moni heistä edustaa KANSAA?

   Kun he hyväksyivät esim. Suomen itsenäisyyden tuhonneen Lissabonin sopimuksen, liitteineen n. 3000-sivuisen pumaskan LAINKAAN PEREHTYMÄTTÄ siihen, niin ketä he edustivat?

   Ilmeisesti korkeintaan tilataksillinen Brysselin korruptoimia, puolueiden johtoklikkeihin kuuluvia maanpettureita alisti perustuslainvastaisen puoluekurin nojalla nuo aivottomat ja selkärangattomat marionetit tuhoamaan napin painalluksillan Suomen itsenäisyyden.

   Reply
 • 20.10.2018 at 15:33
  Permalink

  YLE poliittisena ”Vallan mediana” toistelee hyödyllisiä näkökulmia uutisissaan, kunnes toisin isolla paineella todistetaan. Näin maamme makaa nyt. Suurimmalle osalla suomalaisista asia on ihan ok. Ihmettelen!

  Reply
 • 20.10.2018 at 17:05
  Permalink

  Alkaa olla jo aika toivotonta toimintaa YLE:ltä tai paremminkin se kuvastaa sitä yleistä piirrettä ja oiretta patologisen valehtelijan kohdalla. Aikansa valehdeltuaan hän ITSEKIN alkaa uskomaan omiin puheisiinsa, joissa hän ”panee omiaan”, niin, että tuskin edes pilkut ja pisteetkään ovat totta.

  Mutta kaikkein tyhmimmät ja uskollisimmat sosiaalidemokraattiset eläkeläiset uskovat kaiken mitä tuosta ”nurkka jumalasta” heille kerrotaan, sillä heidän muistoissaan koko nuoruus ajoiltaan Arvi Lindin toimittamaan ”liturgiaan” kuin Jumalan Sanaan elleivät sitten ole punaisia ateisteja.
  Tuo edellinen tekee varsin tuhoisaa jälkeä niiden raukkojen keskuudessa, jotka ovat jo auttamattomasti pudonneet internetin kärryltä joko nostettuaan suotta kädet pystyyn aikoinaan tuon ”uuden” median marssiessa näyttämölle v. 1994 tai sitten eivät kertakaikkiaan ole koskaan halunneet melkeimpä periaatteesta olla tuon ”monimutkaisen pirun” missään tekemisissä.

  Toinen perinteinen media eli paperiset sanomalehdet on se ”perinteistä tyyliä” omaava media, jota on totuttu wanhastaan pitämään luotettavana uutisoijana, jossa kuten YLE:ssäkin kerrottiin edes osapuilleen totuudellisesti ja ne, jotka olivat asioista poliittiselta kannalta toista mieltä erotti kyllä ”punakynän jäljen”, sillä olihan yleisradio jo heti WWII jälkeen tukevasti kommunistien käsissä pääjohtajana sodan aikainen Neuvostoliiton vakooja Hella Wuolijoki (1886-1954), joka muuten sivumennen sanottuna on erään Erkki Tuomiojan (SDP) isoäiti. Koko vasemmistolaisen rienauksen ja taistolaisen vesikauhuisen vaahtoisen vimman vuodet ajoittuivat 1960-luvun loppupuolelle, joka tunnettiin ns. ”Repo -radiona” Eino S. Repo (1919-2002) , jolloin kaikki Suomen pyhät arvot revittiin alas niille kuuluvilta paikoilta niin TV:ssä kuin radiossakin.
  Esim. erästä pohjanmaalta kotoisin olevaa näyttelijää Veikko Uusimäkeä (1921-2008) tuon ajan kukkein ja ”lahjakkain” teatteriohjaaja vaati TV-teatterin ”tuotantoa” olevassa näytelmässä tanssimaan alushoususillaan Suomen valtiolipun päällä. Veikko Uusimäki kieltäytyi tästä jyrkästi ja näytelmä jäi hänen osaltaan siihen. Peilaten tätä päivää vasten luonnollisesti tästä oli seurauksena ”työtilaisuuksien” jyrkkä väheneminen, syystä jonka jokainen voi päätellä. Mutta yhtä kaikki tuo isänmaallinen aikansa kasvatti ei tuohon episodiin kaatunut, vaan päinvastoin taistolaisten vimman tyyntyessä Revon saadessa potkut virastaan ja tilalle valittiin sosiaalidemokraatteja edustava Erkki Raatikainen (1930-2011), joka edes vähän reivasi YLE:n linjaa maltillisempaan suuntaan. Tämä oli yhteiskunnallinen pakko, koska Suomen kansa oli jo kurkkuaan myöten täynnä ”repoa”.

  Nyt jäljestäpäin on selvinnyt, että koko taistolaisten äärikommunistien harjoittama ”kulttuurivallankumous” Eino S. Revon suosiollisella avustuksella Neuvostoliiton masinoimaa ja sieltä johdettua toimintaa, jonka tavoitteena oli saada aikaan Suomessa bolshevikkien vallankumous ja tehdä maastamme kommunistinen valtio. 1960-luvulla vasemmisto oli muutoinkin voimissaan omistamalla mm. eduskunnassa enemmistön kansanedustajien määrän osalta. Muutoinkin koko yhteiskunnassa vallitsi punainen terrori, jolla häirittiin puhelin häirinnällä aktiivisesti työnantajapuolen pääkeskusjärjestö tason johtajia ja toimijoita. Muutama heistä jopa ajettiin itsemurhaan jatkuvien uhkaus soittojen ja yksityiselämän häirinnällä, joka meni tietenkin perheen lapsien terveyden uhkaamisen tasolle.

  Mm. tästä syystä pimeimpinä kommunismin aikoina 1970-luvun alussa perustettiin Suomeen uusi järjestö Elinkeinoelämän valtuuskunta (EVA), jonka tehtävänä oli toimia porvarien puolustus linnakkeena vaikuttamassa Suomen yhteiskunta ilmastoon tuomalla vastapainoa kommunistien hallitsemaan propaganda sotaan, joka hallitsi silloista ”ilmatilaa” suvereenisti. Olihan tuolloin varsin yleistä ja peittelemätöntä uhkailua henkeen käyvästi ”työläisten verta imeviä” kapitalisteja kohtaan aina paikallistasolle saakka puhumattakaan ns. ”isoista kaloista”. Tuolloiset ”kapitalistit” muistelevat, että noina aikoina kommunistisen vallankumouksen kirous roikkui konkreettisella tavalla ilmassa, eikä kyseessä enää ollut mistään ”heikko hermoisuudesta”, vaan vyörytys oli hyvin konkreettista ja päämäärähakuista toimintaa kaikilla tasoilla.

  Reply
 • 10.1.2019 at 17:08
  Permalink

  Suomihan vaikuttaa uudelta pohjois-korealta =D

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.