Nykysuomen haastateltavana Reformin aktiivit Panu Huuhtanen ja James Hirvisaari

Nykysuomen pienpuolueiden haastattelut saavat jatkoa. Tällä kertaa vuorossa on itseasiassa eräänlaisen ”anti-puolueen” roolin omaksunut Reformi-liike ja sen aktiivit Panu Huuhtanen ja James Hirvisaari.

Nettisivuillaan Reformi kuvailee itseään seuraavasti:

– Reformi on puolueisiin kyllästyneitten suomalaisten yhteinen ja rohkea hanke, jonka tavoitteena ovat eduskuntavaalit vuonna 2019. Kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien, tavallisten fiksujen suomalaisten joukko asettuu ehdolle omilla listoilla ja yhteistyössä koko maassa. Jokainen sitoutuu sananvapauteen sekä Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa kansallisessa ja kansainvälisessä politiikassa ja päätöksenteossa. Jokainen Reformin ehdokas ja kansanedustaja on tekemisistään ja ohjelmastaan vastuussa vain itselleen ja äänestäjilleen. Puoluekuria ei ole. Eikä tule.

Mitä muuta hankkeelle kuulu? Katso Reformin haastattelu oheiselta videolta!

Lähde: Reformi

Aiheeseen liittyvää:

7 thoughts on “Nykysuomen haastateltavana Reformin aktiivit Panu Huuhtanen ja James Hirvisaari

 • 16.10.2018 at 20:02
  Permalink

  James Hirvisaaren puhe: Teidän syytänne on kaikkien aikojen paras puhe eduskunnassa.

  Reply
 • 17.10.2018 at 05:07
  Permalink

  Suomen historian aikajanassa toistuu jatkuvasti tämä ilmiö. Katolisen kirkon, Kalmarin unionin, Ruotsin ja Venäjän valtakausien ja EU:n aikana vihamielisyys isänmaallisia kohtaan ja sanavauden kahlitsiminen on suomalaisten omien johtajien myötävaikutuksella pyritty elinimoimaan. Sakari Topelius mm. teoksissaan hyvin kuvaa tätä suomalaista piirrettä. Puoluevalta ja -kuri on kuitenkin välttämätön, jotta demokratia toimisi. Esim. Puola halvaannutti hallintonsa yksityistämällä politiikan jokaiselle parlamenttiedustajalle antaen veto-oikeuden jokaiselle puolueesta riippumatta. Päätösten aikaansaaminen jumitui ja maa joutui sekasortoon. Viimein naapurimaat Venäjjä, Itävalta ja Preussi kyllästyivät siihen ja kun Puolalaiset eivät saaneet aikaan päätöstä maan puolustamisesta, ottivat hallinnon siltä pois jakaen maan keskenään omiksi hallinta-alueikseen. Persut olivat tässä tiedusteluasiassa liian ison asian edessä joidenkin isänmaallisten ryhmien etuja katsoen viivyttääkseen lain valmistelua. Jos nyt sattuisi tiedustelulain puutteiden syyksi luokiteltava terroriteko lähitulevaisuudessa se tulkittaisiin persujen syyksi. Kovastihan yritettiin Breivikin tekosiakin vierittää halla-aholaisten niskoille. Toisaalta persut näkevät nämä liikkeet kilpailijoina, jotka saavat hoitaa ongelmiaan itse. Suomen isänmaallisten liikkeissä on aina ollut hajaannusta ja hajoittajia. Erimielisyydet ja nurkkakuntaisuus vahvojen henkilöhahmojen ollessa kyseessä on vallitseava ilmiö tulevien toimintatapojen muotoilussa. Vastus yhtenäisyyden saavuttamiseksi ei vielä ole riitävän suuri. Sata vuotta sitten painittiin samojen ongelmien kanssa ja vasta sosiaalidemokraattien agressiivinen vallankumous ryöstöineen ja murhineen sai isänmaalliset voimat yhteiseen ponnistukseen ja erimielisyydet siirtymään sen verran eteenpäin, että voitiin välitön toimintatapa päättää. Sitten myöhemmin Mäntsälässä ratkottiin linjariitoja edelleen. Vihamielisyys isänmaallisuutta kohtaan alentaa suomalaisten sivistyksellisiä, tieteellisiä, taiteellisia, hallinnollisia, kilpailulullisia ym. kykyjä pärjätä omin voimin maailmassa ja näin ollen palvelee globaalisuuden kannattajien etuja.

  Reply
  • 17.10.2018 at 06:46
   Permalink

   ”Jos nyt sattuisi tiedustelulain puutteiden syyksi luokiteltava terroriteko lähitulevaisuudessa se tulkittaisiin persujen syyksi. Kovastihan yritettiin Breivikin tekosiakin vierittää halla-aholaisten niskoille.”

   Jo on selitykset! Sitäpaitsi Breivik oli persu

   Reply
   • 17.10.2018 at 11:54
    Permalink

    Breivik oli Perussuomalainen korkeintaan jossakin mielikuvitusmaailmassasi. Tyyppi oli sitä paitsi norjalainen..

    Reply
    • 17.10.2018 at 17:28
     Permalink

     No sionisti natsien vihaaja perusnorjalainen sitten

     Reply
 • 17.10.2018 at 18:53
  Permalink

  Hirvisaarta suoraselkäisempää suomalaisten puolustajaa ei eduskunnassa ole koskaan ikinä milloinkaan ollut!
  Näkisimmepä hänet uudelleen eduskunnassa!
  Hieno mies!

  Reply
  • 17.10.2018 at 19:48
   Permalink

   Hän sanoo vihaavansa natseja. Lisäksi vaikuttaa Israleia ja juutalaista kansaa palvovalta lahkolaiselta

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.