Syyte Ylen faktantarkistajaa Johanna Vehkoota vastaan

Vehkoo oli nimitellyt Oulun kaupunginvaltuutettua Junes Lokkaa sopimattomasti.

Junes Lokka ilmoittaa VK.com-palvelussa, että syyttäjä on tänään ilmoittanut hänelle nostaneensa syytteen Ylen faktantarkistaja Johanna Vehkoota vastaan.

– Tiedossa on massiivinen someraivo piffillä, kirjoittaa Lokka.

17. marraskuuta 2016 Lokka kirjoitti Facebookissa:

”Tapahtumapaikka: Faktantarkistaja Johanna Vehkoon Facebook-seinä
Tapahtuma-aika: torstai 3.11.2016 klo 12.00 – 13.00

Rikosnimike: kunnianloukkaus

Pyydän Oulun poliisia tutkimaan faktantarkistaja Johanna Vehkoon kirjoitusta torstaina 3.11.2016 klo 12.00-13.00. Faktantarkistaja Johanna Vehkoo kirjoitti seuraavasti:

”Vähän asiaa suomalaisista natsipelleistä. Minun piti tänään esiintyä Rosan ja Saaran kanssa Rovaniemellä kirjakaupassa ja sitten vetää Hatun Feministinen kiroiluiltama paikallisessa baarissa. No, tulin kipeäksi, enkä päässyt lähtemään, joten Rosa ja Saara joutuivat ottamaan vastaan minulle tarkoitetun vastaanottopartion.

Tunnettu rasisti Junes Lokka ja Suomen Sisun pohjoissuomalainen aktiivi Tuukka Kuru saivat tietää minun olevan tulossa Rovaniemelle, joten he päättivät väijyttää minut. Aikomus oli esiintyä salanimillä ja ”haastatella” minua videolle ja ylipäätään häiriköidä.

Natsit olivat jutelleet suunnitelmastaan julkisesti Youtubessa, joten sain asiasta vihiä etukäteen. Niinpä kirjakaupassa oli Rosan ja Saaran turvana neljä vartijaa ja yksi siviiliasuinen poliisi.

Mukava tietää, että tällaiset tapaukset otetaan tosissaan.”

Faktantarkistaja Johanna Vehkoo tässä siis kutsuu minua natsipelleksi ja natsiksi, vaikken kuulu mihinkään kansallissosialistiseen järjestöön enkä kannata kansallissosialismia enkä liioin ole pelle. Natsiksi kutsuminen koetaan yleisesti loukkaavana nimityksenä.

Hän kutsuu minua vastaanottopartioksi. En ole vastaanottopartio.

Lisäksi hän kutsuu minua rasistiksi ja rasistiksi kutsuminen on kunnianloukkaus (ks. ennakkotapaus Helsingin käräjäoikeus 3.7.2014, Helsingin poliisin ilmoitus 8010/R/0053479/12).

Hän väittää minun yrittäneen väijyttää hänet, eikä tämä väite pidä mitenkään paikkaansa. Hän väittää, että olisin esiintynyt valenimellä ja että tarkoitukseni olisi ollut häiriköidä. Tämä, kuten koko hänen kirjoituksensa, on puhdas valhe.

Hän yrittää saada minut näyttämään vaaralliselta henkilöltä ja siten vahingoittamaan mainettani. Hän on toimittaja ja faktantarkistaja Yleisradiolla ja väärinkäyttää asemaansa.

Kirjakaupassa oli kolme vartijaa ja kaksi poliisia poliisin haalareissa toisin kuin hän väittää. Poliisit kutsuttiin paikalle aivan turhaan, ja tämäkin on luultavasti rikos, jonka nimikettä en tiedä. Asiaa voi tiedustella Lapin poliisilta, tapahtuma-aika on 2.11. klo 17.30-18.00 Rovaniemellä. Partion kutsui paikalle käsittääkseni facebook-päivityksessä mainittu Rosa Meriläinen. Päivityksessä mainitun Saaran sukunimi on Särmä.

Vaadin Johanna Vehkoolle rangaistusta ja pyydän poliisia tiedottamaan esitutkinnasta esitutkintalain mukaisesti.”

Lähteet: VK.com, Facebook

Aiheeseen liittyvää:

47 thoughts on “Syyte Ylen faktantarkistajaa Johanna Vehkoota vastaan

 • 10.10.2018 at 17:33
  Permalink

  Klonkun, Pätkän ja Paksukaisen feministinen kiroiluiltama baarissa on varmasti mukava kokemus syyttömille viihteelläolijoille. Tosin en tiedä että onko feministeillä ylipäätään koskaan muita iltamia kuin kiroiluiltamia?

  Reply
  • 10.10.2018 at 21:32
   Permalink

   Pahalla päällä femakot tuntuu aina olevan. Niillä ei tunnu ikinä olevan mikään hyvin.

   Reply
 • 10.10.2018 at 17:43
  Permalink

  Muuten, koska Lokka on Marokkolainen tai Marokossa syntynyt, niin jos käy niin harvinainen tapaus että korppi nokkii korpin silmää ja Vehkoo tuomitaan, niin silloinhan täytyy käyttää koventamisperusteena rasistisessa tarkoituksessa tehtyä tekoa, vai mitä suvakit? Mennäänkö samoilla säännöillä kaikille?

  Reply
 • 10.10.2018 at 19:12
  Permalink

  Suvaitsevainen moraaliposeeraaja saa maistaa omaa lääkettään. Feminismi on eräs uuden maailman järjestyksen lukuisista keinoista tuhota kansallisvaltiot särkemällä yhteiskunnan perusyksikön perheen sisäinen koheesio. Jäljet näkyvät aviero tilastoissa ja lasten kärsimyksissä. Sekä edelleen valtion taloudessa.

  Reply
  • 10.10.2018 at 20:41
   Permalink

   Yhdysvaltain kommunistipuolue loi feminismin: ”Feminism Was Created by the US Communist Party”,
   https://www.henrymakow.com/000180.html

   Neuvostoliitossa feminismi oli kielletty.
   Mistä tämä näennäinen ristiriita johtui?
   Feminismi on yhteiskuntaa hajoittava voima, jota kommunistit halusivat Yhdysvaltojen lisäksi ainakin koko läntiseen maailmaan – ei tietenkää Neuvostoliittoon!

   Reply
   • 10.10.2018 at 20:56
    Permalink

    Samaahan haluavat Wall Streetin & Lontoon Cityn Illuminati-pankkigangsterit ja heidän maanpetturi-nukkensa useimpien läntisten maiden johdossa, jotta vähitellen voisivat helpommin alistaa Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaansa koko maailman.
    Pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta täydellistetty EU-diktatuuri on tarkoitettu prototyypiksi, malliksi tuolle tyrannialle.
    Joukko suomalaisiakin maanpetturi-poliitikkoja on käynyt kuuntelemssa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa tuon EU/NWO-diktatuurin rakentamiseen.

    Reply
    • 10.10.2018 at 21:35
     Permalink

     Näinhän se on. Mädätyksen ja yhteiskuntien totaalisen sekasorron kautta globaali valta.

     Ihmetyttää vaan, että kuinka sekopää pitää olla halutessaan ajaa yhteiskunnat sellaiseen tilaan pelkän vallan takia. On varmaan hauskaa sitten hallita.

     Mieluummin itse hallitsisin hyvin menestyvää yhteiskuntaa, jossa ihmisillä hyvä olla.

     Reply
     • 10.10.2018 at 21:39
      Permalink

      Ne ovat sadisteja.

 • 10.10.2018 at 19:14
  Permalink

  Junes Lokka, Marco de Witt ja Ilja Janitskin ovat Suomen tunnetuimpia toisinajattelijoita, jotka ovat saaneet monenlaista paskamyrskyä niskaansa. Kaikkia yhdistää se, että heissä on myös ”ulkomaalaista” verta, joka kaiketi merkitsee sitä, ettei suomalaiskansallista peri -alamais-asennetta ole, vaan nämä tahot uskaltavat nousta puolustamaan heille kuuluvia itsestäänselviä oikeuksia, joita meiltä on oltu ottamassa meiltä pois ”ilmoitusasiana” ja ”turpa kiinni” ylimystö asenteella kuten aatelisto kohteli keropäitä muinaisessa Englannissa. Tällä tarkoitan nimenomaa ”ulkomaalaista” temperamenttia, joka puskee läpi eikä suhtaudu asioihin sillä stoalaisella rauhallisuudella ja nielemällä kerta toisensa jälkeen epäreilua kohtelua, kunnes sitten koittaa se viimeinen kerta, jolloin pato murtuu lopullisesti ja sen jälkeen sattuukin hirveitä aina veri tekoihin saakka, jolloin kaikki kärsitty vääryys maksetaan kaikki kerralla ja vielä korkojen kanssa.
  Tässä en tarkoita väheksyä ”kokonaisia” suomalaisia ja heidän tekojaan, mutta lähes aina ”puoliveristen” kohdalla se ”toinen puoli” tuo täys -suomalaiselta vaikuttavaan ihmiseen sen oman nyanssin. Ei kait sitä tarvita sen enempää kuin, että isä tai äiti on ns. ”hurri”. Jo se lisää perintötekijöiden skaalaa.

  Reply
  • 10.10.2018 at 21:44
   Permalink

   Ei suomen ongelmat raastuvassa ratkea -nämä tyhjänpäiväiset ”oikeuden”käynnit vievät ainoastaan huomion pois tärkeämmistä asioista kun niiden puimiseen käytetään järjettömän paljon aikaa. Tätäkin juttua tullaan vääntämään ja kääntämään kymmenissä striimeissä ja se kaikki aika on pois hyödyllisen informaation jakamisesta.

   ”Kansallismielisten” touhuilut muistuttavat nykyisin lähinnä jonkinlaista leikkiä tai peliä jota pidetään yllä yleisön viihdyttämiseksi -koko fokus tuntuu olevan täysin hukassa ja tekeminen keskittyy nippelihommien näpräilyyn ilman järkevää päämäärää. Näin toimien tämä sota hävitään
   varmasti.

   Reply
   • 11.10.2018 at 07:51
    Permalink

    Aivan. Äärioikeisto on maidanista lähtien täyttänyt hupiohjelmien tarpeeni. Lokat on pitkäveteisiä, heidän huvittavuutensa löytyy kokonaistoiminnastaan.

    Oma viihde eri somettajista, alle viiskymppisistä eläkeläisistä, jotka ovat olevinaan ” tärkeässä työssä. ” .Eiköhän toimittaja- astaa keljuta sekin tiedottaja joka laittoi kuvakaappaukset lääkärintodistuksesta nettiin, liikaa juomisesta.

    Reply
    • 11.10.2018 at 08:35
     Permalink

     Nyt Pirkko voit valmistautua sitten lähtöön, et päässyt edes paria viestiä pidemmälle tällä kerralla kun jo aloit levittelemään perättömiä valheitasi toisten juomisista.

     Haluatko oikeasti että joku laittaa henkilöllisyytesi ja yhteystietosi näkyville?

     Reply
     • 11.10.2018 at 09:04
      Permalink

      Kysy astalta ja tiina keskimäeltä. Mm. Piffillä on Tiinan sivuilta otettu valokuva ko. lääkärintodistuksesta.

     • 11.10.2018 at 13:20
      Permalink

      Mikään piffillä oleva ei ole luotettavaa tietoa. Mutta mukavaa että paljastit olevasi piffitrolli, ”Pirkko”. Tietosi taitavat tulla julkisuuteen ihan lähiaikoina.

     • 11.10.2018 at 13:31
      Permalink

      Tarkista jeppes Iljan oikeudenkäynnin pöytä kirjoista,. Sieltä se varmaan löytyy se lääkärintodistus, koska tiedoittaja keskimäki on valokuvan siitä ottanut ja levittisitä nettiin.

     • 11.10.2018 at 13:47
      Permalink

      En aio tarkistaa yhtään mitään, mummo. Voit varautua siihen että sinun tietosi tulevat julkisuuteen nyt.

  • 11.10.2018 at 01:32
   Permalink

   Juhlalta hyvä huomio, että suomen puolustajat ei edes ole ”suomalaisia” alkuperältään.

   Reply
   • 11.10.2018 at 02:10
    Permalink

    Siksipä Vehkoon tulisikin saada mahdollinen kunnianloukkaustuomionsa kovennettuna rasistisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen vuoksi, tai peräti tuomio kiihotuksesta kansanryhmää vastaan, onhan nyt uhrina marokkolaissyntyinen henkilö. Samat säännöt kaikille eikös juu?

    Reply
 • 10.10.2018 at 20:10
  Permalink

  OHO ! Mä luulin että lait ei koske lainkaan Ylen työntekijöitä. Poliisi kun ei ollut aloittanut edes Jessikka Aron jättimäisestä 30 000$ rahankeräyksestä poliisitutkintaa ( ainkaan toukokuussa 2018 mennessä), vaikka siitä on tehty ilmoitus poliisille jo elokuussa 2016.

  Tutkintapyyntö Jessikka Aron rahankeräyksestä
  Yleisradion toimittaja Jessikka Aro on tunnustanut 16.8. 2016 Facebook-päivityksessään, että hän on kerännyt joukkorahoituskampanjalla 30 649 USD.

  https://mvlehti.net/2016/08/17/tutkintapyynto-jessikka-aron-rahankerayksesta/

  Reply
  • 12.10.2018 at 06:49
   Permalink

   Miksi poliisin pitäisi aloittaa tutkinta asiasta, jossa ei ole tapahtunut rikosta?

   Reply
 • 10.10.2018 at 21:53
  Permalink

  Tavallaan käy sääliksi näitä katkeroituneita femakkoja.
  Ovatko jääneet paitsi kunnon panoa?
  Usein ovat sen näköisiäkin etten koskisi pitkällä kepilläkään.
  Eli ei ole ihme….

  Reply
  • 11.10.2018 at 09:05
   Permalink

   Enemmän sääli noita joutoporukoita joita äärioikeisto on. Eiköhän heidän omaisiaan hävetä. Tai ovat yhtä urpoja.

   Reply
   • 11.10.2018 at 14:02
    Permalink

    Sinä et edes säälitä vaan nauratat. Käyt jo kahdeksatta kymmentäsi joten pitkää aikaa ei enää kenenkään täydy sietää trollaamistasi ja länkytystäsi. Eräänä päivänä viestisi vain loppuvat ja siitä tiedämme että olet edesmennyt 🙂

    Reply
 • 10.10.2018 at 21:55
  Permalink

  Artikkelin kuvan henkilöllä on hämmentävä yhdennäköisyys edesmenneen Pekka Myllykosken kanssa. Liekö elämäntavat ja harrasteet samanlaiset? Molemmat ovat kiroilleet baareissa enemmän kuin tarpeeksi, mutta vain toiselta tuli ajoittain järkeviäkin tekstejä vaikka olikin vihreä ja muutenkin vakavasti sairas.

  Reply
 • 10.10.2018 at 22:27
  Permalink

  Tämä natsihössötys, natsi siellä ja natsi täällä, osoittaa äärimmäistä järjen köyhyyttä ja kyvyttömyyttä tajuta todellisuutta.

  Reply
  • 10.10.2018 at 22:57
   Permalink

   Vai osoittaako se kylmäveristä info-sodan soveltamista tyhmistettyyn vaalikarjaan? Pitäkäämme mielessä, että Koiviston konklaavin myötä ilmi tullutta laajan rintaman salaliittoa yhteiskunnan kaappaamiseksi suuryhtiöiden hallintaan ei olla mitenkään torjuttu, saatikka purettu.

   Reply
   • 11.10.2018 at 11:16
    Permalink

    Tässä on kulmakivi sille, että lusiferia jumalanaan palvovat elitistit levittävät ateismia. Ateismi on rappareiden mielestä tärkeää levittää kansaan, koska silloin löytyy enemmän alistujia alempiin virkatehtäviin, jotka palvovat lusiferilaista agendaa. Nimittäin, ateistille koko lusiferilaisuus on myös satua, ja ateisti on sitä mieltä, että ei mitään väliä kuinka paljon pahaa tekee, koska ei ole mitään kuoleman jälkeen.

    Reply
    • 11.10.2018 at 11:21
     Permalink

     Yritetään uudestaan..

     Ateismi on rappareiden mielestä tärkeää levittää kansaan, koska silloin löytyy enemmän ihmisiä alempiin virkatehtäviin, tottelemaan lusiferilaista agendaa.

     Koska ateistille ei ole mitään lusiferia eikä jumalaa, eikä mitään kuoleman jälkeen. Siksi ateisti voi tehdä paljon pahaa, koska eihän ole mitään lusiferia eikä jumalaa rankaisemassa mistään.

     Ateistin tarvitsee vain nauttia nyt, rikollisuutta täysillä tukevan lusiferilaisen hallintovallan alla. Näin korruptoituneen ateistin tärkeimpiä tehtäviä on tuhota kristinusko, koska sen levitessä tulee moraali, vastuu teoista, hyvän hallintovallan vaatimus, ja muuta, mikä ei sovi narsistisen elämäntyylin valinneelle.

     Ateisti on paras hyödyllinen idiootti lusiferilaisille valtaapitäville.

     Reply
  • 12.10.2018 at 06:52
   Permalink

   Tämä suvakkihössötys, suvakki siellä ja suvakki täällä, osoittaa äärimmäistä järjen köyhyyttä ja kyvyttömyyttä tajuta todellisuutta.

   Reply
 • 11.10.2018 at 06:08
  Permalink

  Oletteko ajatelleet; että näitä femakkoja käyttää poliittinen eliitti hyväkseen. Heille on päähän iskostettu jokin ”aate” jota he ajavat, mutta hyödyn tästä keräävät poliittisen eliitin ja Suomen kansallisomaisuuden VARASTAJAT, jotka tämän julkisuuden takana voivat rauhassa mellastaa !

  Esimerkkinä tästä; Kari Uotin tekemää haastetta Suomen harjoittamasta KIDUTUKSESTA 90-luvun laman uhreihin EI uutiosida.

  Kansallaisten rahstojen varkauksia ei juuri uutisoida: Iltalehti : 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata.

  Tein 2015 julkisen rikosilmoituksen tästä miljardivarkaudesta … sitä ”poliisi” ei ole edes kirjannut diaariin !

  PL 118 §:n valtiopetoksesta ei saa edes julkisesti keskustella… kaikki ketjut poistetaan heti !

  Kaikki tämä onnistuu vain, koska meillä on näitä ”aatteen” henkilöitä, joiden edesottamuksia kansa seuraa kuin parasta TV-viihdettä.

  Tämän kaiken takana kansan ”valitsemat” ovat rahanahneudessaan MYYNEET lainsäädäntövallan kansainvälisille toimijoille !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.”

  Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Tätä lainsäädäntövallan myymistä varten YLE piti ottaa 2005 hallituksen valtaan tiedon leviämisen estämiseksi ! ( ennen ylen muutosta teetettiin rapaortti; joka karusti kertoo: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE”.)

  Kaikessa tässä; kuten myös ”tiedustelulaissa” kyse on todellisen TOTUUDEN peitteleminen; siittä kuka Suomea todellisuudessa hallitsee .

  Taas on tulossa ”pakolliset” vaalit; joten kansalle on tarjottava leipää ja sirkushuveja … jotakin jota somessa heittää ”kivellä”.

  Tämä; jotta sitä kiveä eivät saa TODELLISET rikolliset; kuten MILJARDIVARKAAT ( laki 444/2012) ja valtiopetoksen tehneet ( PL 118 §) tai lainsäädäntövaltansa MYYNEET !

  Jo 2005 tämä kaikki oli niin näkyvää, että jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon Lasten; hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien lainsäädännnöllisen syrjinnän lopettamiseksi ! ( Eoa päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiasa.)

  PL 118 §:n takia ( valtiopetos ) takia juttu EI periaatteelisena tule koskaan vanhenemaan !

  Mutta sen käsittelyä on viivytetty lahjomalla Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa 2008 ( oikeusministerin allekirjoittama ”sopimus”: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. )

  archive.is/kimmoleaks.fi sisältää tarvittavat tiedot rikostutkinnan aloittamiseksi missä tahansa kansainvälisessä elimessä: mutta yksi toisensa jälkeen ne on LAHJOTTU :

  Mm. 2013 syksyllä Suomen eduksuntaa vain ”informoitiin”: EIT:n suomalaisjaos siirtyy 1.1. 2014 yhden suomalaistuomarin seulontakokoonpanoon; oikeudella seuloa pois käsittelystä ”selvästi” aiheettomat valitukset ( seulontaprosenttio 99 % !!! ).

  Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunta siis OHITTI Suomen eduskunnan antamalla vain ”tiedonannon” näin valtavasta muutoksesta Suomen kansainväliseen ihmisoikeus-sopimukseen !

  Kun huomioidaan tässä viitekehyksessä EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT:n suomalaishenkilökunnan jääviyksiä EI voida tutkia; voidaan puhua Suomen tahallaan pyyhkineen persettä ihmisoikeus-sopimuksella 2005- 2018 !

  Suuri joukko Suomen kansalaisia siis ovat IHMISOIKEUDETTOMIA !… tämä on heiltä ennen äänestystä salattava !

  Että äänestävät PL 118 §:n valtiopetoksen tehneitä; lailla 444/2012 miljardit varstaneita ja lainsäädänövaltansa MYYNEITÄ uudelleen !

  Eikä tarvitse ministerien pelätä ”anonyymiä” nettikirjoittelua: tämän kainen olen omalla nimellä tehnyt; kuten valituksen Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimeen ! ( EIT 24221/06 Leino versus Suomi ).

  Ja rikosilmoituksen Porin poliisille 8.9. 2005 Eoa päätöksen ”kaltaisessa” asiassa sekä PL 118 §:n valtiopetoksesta . ( tuota ei ole edes kirjattu diaariin ).

  Tässä JULKINEN rikosilmoitus Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta ! Julkiset todisteet ovat jo EIT:llä ; Euroopan neuvoston vetoomusvaliokunnalla ja archive.is/kimmoleaks.fi .

  Nyt olen TEHNYT konkreettisia asioita Suomen lainsäädäntövallan palauttamiseksi kansalle… tee siis SINÄKIN ja JAA kimmoleaks-sivusto kaikelle kansalle ennen vaaleja KIITOS !

  Demokratia on palautettava tähän maahan … ja poliisin TODELLINEN esitutkintaoikeus myös PL 118 §:n mukaisissa asioissa !

  Reply
 • 11.10.2018 at 07:42
  Permalink

  Jules on hupityyppi. ”Melkein maisteri” .Yli nelikymppisen teinipoikana, vaimonsa ” melkein ylioppilas” 35_ vuotiaana. Koska ehtinevät työelämään?
  Yhteistä heille on kaikkia koulutettuja naisia kohtaan tekeemänsä ulkonäön pilkkaaminen huoritteleminen.

  Tuominen oululaisena heidän kamunaan nostaa noin turhan uutisen jopa tähän toimittamaan SA poliittiseen julkaisuun. Nykysuomen erikoistunut hörhöjen puolustamiseen, äärioikeistolaisten somettavan.

  Reply
  • 11.10.2018 at 08:02
   Permalink

   Sinähän voit verrokiksi kertoa omat meriittisi, Pirkko? Ethän ole oppinut edes kirjoittamaan.

   Reply
   • 11.10.2018 at 09:07
    Permalink

    Töitä ainakin tein työikäni. En elänyt kerjäämällä ja hölmöjä höynäyttämällä

    Reply
    • 11.10.2018 at 11:43
     Permalink

     Anna esimerkki mainitsemastasi ”höynäytyksestä”, jonka Lokka olisi tehnyt. Vai käykö tässä niin, että mitään esimerkkiä väitteesi tueksi ei ole esittää?

     Kaikella kanssaihmiselle kuuluvalla kunnioituksella.

     Reply
     • 11.10.2018 at 11:55
      Permalink

      Laittakaa rahaa ja elektroniikkaa niin puhun mitä tahdotte kuulla, haukun mamut, toimittajat, vasurit, naiset alatyylisesti.

     • 11.10.2018 at 13:54
      Permalink

      Lokkahan on puhunut ainoastaan totta.

    • 11.10.2018 at 13:49
     Permalink

     Eli sinulla ei ole mitään meriittejä.

     Reply
  • 12.10.2018 at 20:10
   Permalink

   Nyt kotiäidillä vähän pätkii..ei tästä ota kukaan selvää.Kuka on Jules?Onko se siitä elokuvasta ”Jules ja Jim”?Hyvä leffa!Kotiäiti rules!:D

   Reply
 • 11.10.2018 at 08:41
  Permalink

  Sinänsä huomionarvoinen seikka, että juuri tällaiset puoliksi suomalaiset havaitsevat, että suomalainen kansa, kulttuuriperinne ja luonto on puolustamisen arvoinen seikka. Näin se oli jo yli sata vuotta sitten. Suomi ei silloinkaan olisi kyennyt nousemaan siitä alistumiskierteestä, jota ruotsalaiset ja sittemmin myös venäläiset harjoittivat passiivisessa horteessa vaeltavia suomalaisia kohtaan. Näillä puolisuomalaisilla ja suomalaistuneilla ulkomaisilla henkilöillä oli juuri sitä axonia, jolla jahkailevat kantasuomalaiset saatiin liikkeelle ja ymmärtämään, että itse on ajettava omia etujaan, koska valtaapitävät eivät sitä tee.

  Reply
 • 11.10.2018 at 11:14
  Permalink

  Jos joku pariskunta tekisi jatkuvia halventavia päivityksiä ja youtube-lähetyksiä halventaa minua ja ulkonäköäni, en myöskään haluaisi heitä fyysisesti paikalle,. Missä teen omaa juttuani.

  Myös femakoilla on oikeus mielipiteisiinsä ja sananvapaus siinä kuin äärioikeistollakin.

  Wiik on vastakohta feministeille. Wiik ei pärjää itsekseen kun ei työnteko huvita. Hän on miehistä riippuvainen kotiäiti, kuten yleensä kansallismieliset naiset.

  Reply
  • 11.10.2018 at 11:50
   Permalink

   Feministit ovat suurelta osin riippuvaisia miehistä. Näiden verovaroja käyttävät, joko sosiaalituilla hilluessaan, tai työllistyessään monikulturismin levittämiseen liittyviin useisiin satoihin uus-ammatteihin. Toinen suuri ryhmä, ainakin USA:ssa, on riippuvainen erään miehen, George Soroksen suomista, agendalla myrkytetyistä almuista.

   Reply
   • 11.10.2018 at 13:35
    Permalink

    Et edes tiedä mitä feminismi on. Heh heh. Minna Canth oli aikansa feministi. He olivat myös, jotka ovat ajaneet naisten äänioikeutta,. Oikeutta opiskella yliopistossa,. Oikeutta hallita omaisuuttaan, periä vanhempansa veljiensä lailla jne.

    Reply
    • 11.10.2018 at 13:49
     Permalink

     Nykyajan feminismi on vittujen virkkaamista, vitusta puhumista sekä oman tai vieruskaverin sellaisen ajattelemista.

     Reply
    • 11.10.2018 at 13:55
     Permalink

     Kerropas Pirkko missä ovat muslimimaiden naisten oikeudet, tasa-arvoisuus miesten kanssa ja feministit ylipäätään?

     Reply
     • 11.10.2018 at 14:06
      Permalink

      Afrikkalaisen naisen kirjaa naisten asemasta jaettiin yläasteella:. Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä.
      Mitä tekivät kansallismieliset, eivät antaneet lastensa lukea sitä.
      Sun mielestä Suomen naisten pitäisi olla kuin noissa maissa ? Niinhän se Lokan vaimokin, vastustaa naisten äänioikeutta, pitää naisten ansiotyössä käymistä naisille liian raskaana;. Eihän sitä enää jaksaisi s***iä jos töissä kävisi

     • 11.10.2018 at 14:10
      Permalink

      Millä vitun vinksahtaneella logiikallasi suomen naisten pitäisi olla yhtä alistetussa asemassa kuin muslimimaissa ja afrikassa? Olet kyllä uskomattoman tyhmä.Juttusi ovat muutenkin täysin sekopäisiä. Onneksi olet jo niin vanha että et enää kauaa jaksa vaan potkaiset tyhjää. 🙂

     • 13.10.2018 at 19:46
      Permalink

      Eikö ”Kotiäidit” vieläkään tajua, että nykymenon jatkuessa saamme tosiaan afrikan tai arabimaiden kaltainen status kaikille maamme naisille ja lapsille?

      Mitä feminismiin tulee, tarkoitan yllä proge-feministejä, joista eräs Pat Condell antaa erittäin realistisen kuvauksen:

      ”FEMINIST WHORES FOR ISLAM”

      https://www.youtube.com/watch?v=gZKAewadF9U

      ”..ehkä te feministit voisitte sanoa edes jotakin kriittistä islamilaisesta misogyniasta silloin tällöin, ihan vaan jotta voisimme varmistua että ette ole niin totaalisen selkärangattomia, itseään täynnä olevia kaksinaismoralisteja kuin me kaikki ajattelemme teidän olevan (ei millään pahalla)?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.