Koulu tuhoutui tulipalossa Uppsalassa – kaksi tyttöä kiinni murhapoltosta

Poliisi sai hälytyksen palosta viime yönä kello 02.42. Gottsundaskola Ruotsin Uppsalassa oli tulessa. Koulu koostuu kolmesta toisiinsa liitetyistä rakennuksista.

Palo oli niin voimakas, ettei yhtäkään koulun rakennuksista voitu pelastaa. Pelkona oli, että tuli leviää läheiseen Gottsundan puukirkkoon, jolloin koulun sijaan palolaitos pyrki estämään palon leviämisen koulusta lähiympäristöön.

Tulen sytyttäjiksi epäillään kahta teini-ikäistä tyttöä. Tytöt on pidätetty epäiltyinä törkeästä murhapoltosta.

Koulun rehtori on järkyttynyt tapauksesta.

Lähde: Fria Tider

6 thoughts on “Koulu tuhoutui tulipalossa Uppsalassa – kaksi tyttöä kiinni murhapoltosta

 • 8.10.2018 at 12:28
  Permalink

  Kuvio voi olla näinkin:

  Tummat voimavarat tuumasivat, että jos joku muu tekee työn, he ovat helpommin vapaina jatkossa. Siispä löydettiin pari raiskattavaa dhimmiä, ja tehtiin selväksi, että tiedetään mitä kuolua käyvät, ja missä asuvat. Sitten tarjous:

  Joko teet näin, tai saatte raiskauspahoinpitelyn..

  Olisi tyypillistä jihadismia?

  Toinen vaihtoehto on, että tyttöjä on pahoinpidelty koulussa tulijoiden toimesta, ja kun heitä ei olla kuunneltu, ja sisäinen kipu on kasvanut äärimmilleen, piti koulu polttaa kostona vihervassareille koulussa, ja jotta ei tarvitse mennä taas kidutettaviksi sinne kouluun, ainakaan vähään aikaan.

  Reply
  • 8.10.2018 at 12:41
   Permalink

   Vaihtoehto 3. Suvakkitytöt ovat kääntyneet islamiin discoläpsyttelijä poikkiksia miellyttääkseen ja ovat radikalisoituneet imaamin puheista. Niinpä länsimaista sivistystä edustava koulu sai olla jihadistisen raivon kohteena.

   Reply
 • 8.10.2018 at 15:34
  Permalink

  Epätodennäköisempi vaihtoehto:

  Tytöt ovat tajunneet minkälainen poliittinen aivopesulaitos koulu on ja päättäneet polttaa sen.

  Toki eihän koulurakennus ole kuin platformi aivopesulle, mutta silti kokko lämmittää varmasti mieltä kun on tajunnut miten mätä koululaitos on.

  Reply
 • 8.10.2018 at 16:44
  Permalink

  En ole muuta kuin alkusoittoa siihen, mitä tuleman pitää….ehkä vähän lisää alkuasukkaita islamistimaista???

  Reply
 • 8.10.2018 at 17:18
  Permalink

  Törkeä murhapoltto? Tytöt olivatkin tumma-ihoisia?

  Näin Lontoossa:

  Reply
 • 8.10.2018 at 18:39
  Permalink

  Yksi ynnä yksi. Eikö ”murhapoltto” tarkoita sitä, että poltettavassa kiinteistössä pitää olla joku jossain arvossa pidettävä olento. Ei tietenkään ruotsalainen. Veikkaampa, että tytöt saivat kotonaan kunnon halaukset ja rahaa 2000 ekeä, mitä se sitten tekkkee ruunuissa, kun Ruotti jäi valluuttaunioonista pois, Lipposen harmiksi, joka syytti Ruotsia tuoreeltaan perin halpamaisesta teosta. No, jos se oli sellainen, se oli vain yksi muiden joukossa, jota voisi leikillään kutsua jäniksen papanoista tehdyksi ”helminauhaksi”. Mutta väliäkös sillä. Se vain tietää, että hankitaan entistä ehompi ja punaisempi matto, kun Kalle rouvineen tulee kylään ja entistä syvempään, josta sitten suomi-tollot keskenään toisilleen retostelevat, että ”Tulipa taas uusi ennätys ja se tietää sitä, että suomalaisilta otetaan taas entistä enemmän pois ja annetaan ”oikeille suomalialaisille.” Heja Sverige!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.