Presidentti Sauli Niinistö hyväksyi tänään tiedustelulain muuttamisen – ”Se on siinä”

Oikeusministeri, kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen ilmoitti tänään Twitterissä, että kokoomuksessa ennen nykyistä rooliaan toiminut presidentti Sauli Niinistö on hyväksynyt eduskunnan keskiviikkona kiireelliseksi äänestämän perustuslakimuutoksen tiedustelulain muuttamisesta. Supo puolestaan aloitti asiaan liittyvät laitehankinnat ja rekrytoinnit jo ennen lakimuutoksen hyväksyntää.
Kuvakaappaus: Twitter.

Reformi-liikkeen kansanedustajaehdokas Miki Sileoni otti tuoreeltaan kantaa:

Kuvakaappaus: Twitter.

Muita kommentteja Häkkäsen viestin alla:

– Se vain että Suomi ei ole ollut Perustuslakejaan kunnioittava ja
Oikeusvaltio viimeiseen 38- vuoteen. Suomi on rikollisten johtajiensa hallinnoima Tyrannia.

– = toisinajattelu ja muut epämieluisat arvostelijat saadaan karsittua tehokkaasti

– Toveri Häkkänen on kommunistien jalanjälkiä seuraamassa, sitähän te suomestakin rakennatte, kommunistivaltiota, EU ohjeistuksella. Pieni huomautus, mikään imperiumi ei ole ikuinen, sitä se ei ole EU:kaan. Koska Kommunismi ei vaan toimi, kuin muurahaisten keskuudessa.

– @niinisto Toivon mukaan tällä kertaa ymmärrätte ja tiedätte mitä teette. Nato-jäsenyyden allekirjoittamatta jättäminen mutta eu ja emu jäsenyyden allekirjoittaminen ei ehkä ollut ihan sieltä ymmärtävimmästä päästä….

– Tais hra Presidentti kuitenkin tehdä muutakin liittyen aiheeseen…

Mitä taustalla tapahtuu?

Sauli Niinistön sukulaispoika Jussi Niinistö puolestaan osallistui eilen Naton kokoukseen Brysselissä.

Eikä sekään ole salaisuus, että tiedustelulakiin liittyviä laitteistoja on hankittu jo ennakkoon Suomeen – kenen päätöksellä ja millä valtuuksilla? Iltalehti julkaisi aiheesta artikkelin 30. elokuuta.

Iltalehden julkaiseman jutun mukaan suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari kertoo, että tiedustelulakiin on varauduttu tekemällä laitehankintoja sekä kouluttamalla henkilöstöä. Henkilöstöä on Pelttarin mukaan rekrytoitu suojelupoliisin sisältä. Supon budjetti puolestaan kasvaisi uusien lakien myötä pysyvästi 10 miljoonalla eurolla.

Pelttari kertoo Iltalehden mukaan näkevänsä keskeisenä perusteena tiedustelulaille sen, että voidaan tutkia toimintaa, jossa ei ole selkeää rikosta. Nykyiset toimivaltuudet eivät riitä tiedusteluun tällaisissa tapauksissa.

Kuka valvoo toimijoita?

Nykysuomi avasi tänään oikeusministeriön julkaisemaa tiedotetta aiheesta:

– Perustuslain mukaan kirjeen, puhelun ja muun luottamuksellisen viestin salaisuus on tähän saakka ollut loukkaamaton. Perustuslain muuttamisen jälkeen lailla voidaan säätää välttämättömistä rajoituksista viestin salaisuuteen yksilön tai yhteiskunnan turvallisuutta taikka kotirauhaa vaarantavien rikosten tutkinnassa, oikeudenkäynnissä, turvallisuustarkastuksessa ja vapaudenmenetyksen aikana sekä tiedon hankkimiseksi sotilaallisesta toiminnasta taikka sellaisesta muusta toiminnasta, joka vakavasti uhkaa kansallista turvallisuutta. Sitä, miten esimerkiksi ”kotirauhan vaarantaminen” voisi vakavasti uhata kansallista turvallisuutta, ei toistaiseksi ole tietoa.

Lainoppineiden mukaan menettely perustuslain muuttamiseksi on itsensä perustuslain vastainen.

Helsinkiin avattiin viime vuonna hybridikeskus, jonka toimintaan Nato osallistuu. Nato julkaisi keskuksen julkistamisen aikaan Youtubessa esittelyvideon Helsingin alle rakennetuista tiloista.

Lähde: Twitter, Iltalehti, Iltalehti, Puolustusministeriö

Aiheeseen liittyvää:

18 thoughts on “Presidentti Sauli Niinistö hyväksyi tänään tiedustelulain muuttamisen – ”Se on siinä”

 • 5.10.2018 at 21:38
  Permalink

  Komppaan artikkelissa esiintyvää kohtaa:

  – Se vain että Suomi ei ole ollut Perustuslakejaan kunnioittava ja
  Oikeusvaltio viimeiseen 38- vuoteen. Suomi on rikollisten johtajiensa hallinnoima Tyrannia.

  Reply
  • 8.10.2018 at 16:30
   Permalink

   ”..keskeisenä perusteena tiedustelulaille sen, että voidaan tutkia toimintaa, jossa ei ole selkeää rikosta.”

   Tuo oli täsmälleen mitä Stalin tarkoitti kommentoidessaan valkoihoisiin ”rasisteihin” kohdistuneita massamurhaamistoimia Neuvostoliitossa. Hän sanoi:

   ”Kyllähän me tuomituille aina oikeudenkäynnin annamme”.

   Eli keksitään se rikos jonka pohjalta saadaan poliittisen opposition edustaja murskattua. Paljon helpompi keksiä, kun on näyttöä etsinnöistä.

   Reply
 • 5.10.2018 at 22:01
  Permalink

  Kohta ”kaukokatseisesti” ruumispusseille on käyttöä kunhan vain ruosteessa oleva, mutta EU:n aseöljyllä rasvattu varmistin on poistettu. Tästä lähin Suomen metsissä paukkuu muulloinkin kuin vain hirvenmetsästys aikoina lokakuussa.
  Samainen tiedustelulaki ajettiin samoin perustein läpi kaksoistornien iskujen jälkeen varsin lavein oikeuksin, jotka mahdollistavat viranomaisille pääsyn omien kansalaistensa eli opposition sekä kansalaisjärjestöjen tietoihin sekä henkilöstö rakenteeseen, jotka paljastavat ja hankaavat ”deep statea” ja kulloisenkin presidentin hallituksen sota politiikkaa sekä talousrikoksia vastaan, joita valtapolitiikot suhmuroivat ylikansallisten pankkimaailman edustajien kanssa järjestämällä erilaisia ”talouskriisejä” ja ”pörssiromahduksia” suoranaisissa rikastumis tarkoituksissa takavarikoimalla kansalaisten henkilökohtaisia säästöjä sekä tietenkin taas palaten uusia ”valtalakeja” ja ”tiedustelulakeja” viittaamalla kyseisiin tekaistuihin ”kriiseihin”, jotka merkitsevät kansalaisille kaikkea muuta kuin lainausmerkeissä olevaa kriisiä, sillä heidän altaan vedetään konkreettisesti ja lopullisesti matto jalkojen alta, joka suistaa heidät orjatyövoimaksi ja ympäröivän yhteiskunnan anarkian ja epäjärjestyksen valtaan, jossa katurikollisuus buusteroituu hyper lukemiin samalla kun talous- ja poliittinen eliitti itse asuu ja hallitsee nk. ”turva-aleilla, turvataloissa ja syvällä kallioperässä maan alla keskellä ei mitään turvallisuusorganisaation, tekniikan, armeijan ja salaisen poliisin suojeluksessa halliten maitaan ja lopulta koko maailmaa yhdestä paikasta ottaen vielä Jumalankin paikan ottamalla itse määräysvaltaan sen kuinka paljon lopulta ”kannattaa” maailmassa pitää, josta on esitetty sellainenkin luku kuin 500 miljoonaa, koska se on jonkin saatananpalvonnallisen riitin mukaan ”optimimäärä”, joka tarvitaan orjatyövoimaksi elämään kuin Brasilian Sao Paolon slummeissa hökkelikylissä ja kaikki maailmasta irti saavat rikkaudet ja luonnonvarat kaiketi vielä puristaen irti viimeisetkin messinki sormukset kurjalliston sormista aina elinkauppaan saakka joita muitta mutkitta vain otetaan varastaen tarpeeksi hyväkuntoisilta ihmisroskilta sekä vielä hienommin lääketeollisuutta varten pykätty lapsituotanto kantasolujen saamiseksi ja elinten kasvattamot. Luonnollisesti ei pidä unohtaa ihmiskokeita erilaisten ”hoitomuotojen” kehittämiseksi valtaapitäville diktaattoreille ja heidän perheenjäsenilleen osan ollessa täyttä ihmisen kidutusta mitä sairaimpien tieteellisten kokeilujen varjolla, jolla huvitetaan johtavaa luokkaa kuin entisaikojen tivolien kummajaisilla ja luonnonoikuilla.
  Kenties paksua, mutta ihmismieli on osoittanut sen todeksi, että loputtomalla ”märehtimisellä” se saadaan oheaksi kuin muurinpohjalettu.

  Reply
  • 5.10.2018 at 22:05
   Permalink

   ”Korj. …kuinka paljon lopulta kannattaa IHMISIÄ maailmassa pitää, josta…”

   Reply
 • 5.10.2018 at 22:05
  Permalink

  Here comes Pohjois Korea Suomestoliitto.

  Reply
 • 5.10.2018 at 22:17
  Permalink

  ei yllätys hötön höttöä suoltava mielistelevä lipevä ukko. ajatellut vain ja ainoastaan itseään koko ikänsä.

  Reply
 • 5.10.2018 at 22:37
  Permalink

  Tuo ilmastoitkijä on vaarallinen mies Suomen kansalle.

  Reply
 • 5.10.2018 at 23:02
  Permalink

  Vitun mulkku minkä teit,saiko hedi järttäsllgin kaolakissa.Jää kyllä historiaan kreisipänä pressana ikinä..

  Reply
 • 5.10.2018 at 23:55
  Permalink

  Perussionistit yhteisrintamana poliisivaltiota perustamassa -”mestari” Halla-ahon johdolla kansallismielisiä näyttelevä lammaslauma pidetään globalistien talutusnuorassa ettei aito vastarintatoiminta suomessa pääse nousemaan ja häiritsemään eliitin vallankaappausta.

  Perussuomalaisten petosketju sai jälleen jatkoa ja jäämme odottamaan mikä on pettureiden seuraava kansanvastainen teko ja miten se taas kerran selitellään sille jatkuvasti harvenevalle osalle kansaa joka vieläkin (jostain täysin käsittämättömästä syystä) uskoo perussionistien tyhjiin, täysin todellisuudesta irtaantuneisiin valheisiin.

  PS = Pelkkää Sontaa

  Reply
  • 6.10.2018 at 00:03
   Permalink

   Sittenhän on sama jättää äänestämättä kokonaan, kun tuskin muutkaan puolueet sen parempia ovat. Eihän sinisiäkään kukaan tietääkseni äänestänyt, viime vaaleissa ja silti ovat hallituksessa.

   Reply
   • 6.10.2018 at 15:25
    Permalink

    Ruotsissa sentään on jo esim. Vaihtoehto ja jopa natsipuolue. Siis ihan kunnon jengejä. Sielläkin tosin idoootti ,assa äänestää sipnistista valeoppositiota SD. SUomessa ei ole oikein mitään muuta kuin putinistinen pelleily (reformi+SKE). Siis ihmiset äänestävät vuosikymmeniä selvää huijausta. Uskomattomia lampaita

    Reply
 • 6.10.2018 at 06:33
  Permalink

  Teatteri ja draama on nykypoltiikassa vahvasti mukana. Kulisseissa se todellinen päätöksenteko tapahtuu. Lennellään lentokoneilla ja annetaan dramaattisesti lausuntoja, luvataan taloja, itketään käytävillä ja uuvutaan.

  Reply
  • 8.10.2018 at 16:53
   Permalink

   Kreivi Kalergi, jonka nimellä esim. Angela Merkel on saanut kansanmurhamitalin EU:lta, kirjoitti kirjassaan Practicher Idealismus siitä, miten kommunismin ja kapitalismin vastakkainasettelua käytetään juutalaisten toimesta, goyim-valtioiden ”hajoita ja hallitse” -valloittamiseen:

   ”..COMMUNIST DICTATORSHIP: IMPORTANT STEP ON THE WAY
   Russian Bolshevism constitutes a decisive step towards this purpose where a small group of communist spiritual aristocrats govern the country and consciously break with the plutocratic [plutocratic = rule or power through wealth] democratism which nowadays controls the rest of the world.

   The fight between Capitalism and Communism over the inheritance of the beseeched blood aristocracy is a fratricidal war of the victorious brain aristocracy, a fight between individualistic and socialist, egoist and altruist, heathen and Christian spirit.

   The general staff of both parties is recruited from Europe’s spiritual leader race [Führerrasse] the Jews…”

   https://europathelastbattle.wordpress.com/2017/10/21/the-kalergi-plan-for-european-genocide/

   Mietittävää ylläolevaan liittyen:

   ”Mielestäni on outoa että KAIKKI suuret nationalistiset puolueet kannattavat israelia. Eka asia mitä FRP teki päästyään hallitukseen oli myydä aseita Israeliin. Ruotsidemokraatit ovat kutsuneet israelia veljekseen ja Geert Wilders Vapauspuolue on pähkähulluna rakastanut kyseiseen valtioon. UKIP itsenäisyyspuolue iso brittanniassalla on joka vuosi ”UKIP Friends of Israel” niminen tapahtuma . Kreikkalainen Golden Dawn lienee ainoa suurempi nationalistinen puolue joka ei ole suostunut kumartamaan israelille ja pari kuukautta sitten kun kannatus nousi yli 20%, niin poliisi tuli vangitsemaan heidän puoluejohtajansa. ”

   Reply
 • 6.10.2018 at 06:59
  Permalink

  EU komission puheenjohtajaksi pyrkivä Alexander Stubbin CIA-uskottu Jori Arvonen on ollut Naton ja EU:n perustaman Hybridikeskuksen aivot.

  Arvonen on luotsannut keskuksen syntyä. Alexander Stubbin erityisavustajana Arvonen lupasi CIA:lle, että Suomi menee Kokoomuksen johdolla Natoon.

  WikiLeaks on julkaissut Arvosen keskustelun CIA:n kanssa.

  Reply
 • 6.10.2018 at 07:02
  Permalink

  Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA pystyy salakuuntelemaan yleisimpiä älypuhelimia, vuotosivusto Wikileaksin mukaan. Kehittämiensä haittaohjelmien avulla CIA voi sivuston mukaan saada haltuunsa puhelimen sijaintitiedot, viestit, mikrofonin ja kameran.

  Wikileaksin mukaan CIA:lla on käytössään ainakin tuhat erilaista hakkerointijärjestelmää, tietokonevirusta ja muuta haittaohjelmaa. Sen hakkerit työskentelevät CIA:n päämajan ohella Yhdysvaltojen konsulaatissa Frankfurtissa.

  Wikileaksin mukaan CIA:n haittaohjelmat pystyvät murtautumaan älypuhelinten ohella myös tablettitietokoneisiin, yleisimpiin tietokoneiden käyttöjärjestelmiin, internetpalvelimiin ja jopa älytelevisioihin.

  Samsungin älytelevisiosta voi tehdä salakuuntelulaiteen haittaohjelmalla, jonka CIA on kehittänyt yhdessä Britannian tiedustelupalvelujen kanssa, sivusto kertoo. Televisio voi lähettää nauhoittamiaan keskusteluja CIA:n palvelimelle jopa silloin, kun se näyttäisi olevan suljettuna.

  CIA:lla on asiakirjojen mukaan omat yksikkönsä iPhonen IOS-käyttöjärjestelmää ja Googlen Android-järjestelmää vastaan. Edes viestiohjelmien kuten Whatsappin tai Telegramin viestit eivät pysy turvassa haittaohjelmien saastuttamissa puhelimissa.

  Reply
 • 7.10.2018 at 20:44
  Permalink

  Hyvä veli järjestelmän sylikoirat, presidentti Niinistö ja pääministeri Sipilä kutsuvat Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n Suomeen joka tunnetaan salamurhista, kiduttamisesta, vakoilusta, hakkeroinnista, yrityshäirinnästä ja kaikenlaisesta muusta rikollisesta toiminnasta.

  Sen sijaan Pohjoismainen vastarintaliike PVL kielletään hyvä veli järjestelmän sylikoira hovioikeuden päätöksellä. PVL tunnetaan tarrojen kiinnittämisestä ja rauhanomaisten tilaisuuksien järjestämisestä.

  Reply
 • 7.10.2018 at 21:06
  Permalink

  ”Frankfurtissa yli 4000 työntekijää CIA:n nettivakoilukeskuksessa. Entä CIA:n lonkerot Kaivopuistossa?

  CIA:n yli 4000 työntekijän nettivakoilukeskuksesta keskellä Eurooppaa vaietaan visusti Suomessa, vaikka jopa saksalainen Spiegel kirjoittaa asiasta. Onko Suomessa tilanne parempi, kun Kaivopuistosta Yhdysvaltain lähetystöstä koordinoidaan nettivakoilua suomalaisia vastaan?

  Teemu Vehkala kirjoittaa 12. maaliskuuta NWO-havaintoja –nimisellä sivustollaan CIA:n yli 4000 työntekijän nettivakoilukeskuksesta Saksassa, Frankfurtissa.

  Aiheesta halutaan visusti vaieta Suomessa, kuten näkyy eräiden suomalaistoimittajien happamista ja vihaisista kommenteista Twitterissä.

  Vehkala viittaa CIA:lta vuodettujen Vault 7 –asiakirjojen paljastukseen siitä, kuinka Saksan Frankfurtissa työskentelee yli 4000 työntekijää nettivakoilukeskuksessa, jollaisena Yhdysvaltain pääkonsulaatti toimii.

  Näissä väitteissä kyse ei ole vain Vehkalan mielipiteistä, vaan samasta asiasta kertoo myös Michael Sontheimer Spiegel-lehden artikkelissa 8. maaliskuuta. Tiedot perustuvat WikiLeaksin julkaisemiin 8761 CIA-asiakirjaan.

  Suomalaisille valtaapitävien (vale)medialle aihe on osoittautunut hyvin kiusalliseksi – mahdollisesti toimittajien vierailtua liian usein Yhdysvaltain suurlähetystössä Kaivopuistossa.

  Suomessa Yhdysvaltain ja Britannian tiedustelun harjoittama nettivakoilu suomalaisia vastaan on osittain hajautettu eri toimijoille, joista osa palvelee Helsingin Sanomissa ja Ylessä, osa WG Konsultointi –yrityksen kaltaisissa puljuissa, mutta koordinaatio tapahtuu suulähetystöstä.

  Suomessa Amerikan Yhdysvaltojen suurlähetystössä työskentelevät diplomaatit ovat tunnetusti tehneet aivan viime päivinäkin vakoiluraportteja suomalaisista kansalaisaktivisteista ja järjestöistä sekä lähettäneet näitä ”tuloksiaan” ulkomaille profiloinnin ja luokittelun sekä infosodan tarpeita varten. Allekirjoittanut on nähnyt erään sellaisen salaisen asiakirjan.”

  https://www.magneettimedia.com/frankfurtissa-yli-4000-tyontekijaa-cian-nettivakoilukeskuksessa-enta-cian-lonkerot-kaivopuistossa/

  Reply
 • 8.10.2018 at 02:01
  Permalink

  Niinpä niin. Kun on on valvottuna ja kontrolloituna kuin tikku paskassa, niin olo on turvallinen. On turvallista, kun ei tee mitään normaalista poikkeavaa ja arkielämässäkin kulkee aina vain samoja reittejä. Onneksi on Prisma ja bonukset ja ässä-arpa ja Juhla-Mokka, jotka eivät koskaan muutu. Perkele, kun naapurissa nuoriparin luona kulkee jos jonkinlaista vierasta ja kohta kai hankkivat rääkyviä ja tömisteleviä lapsiakin. Täytyypä alkaa savustaa niitä hyvissä ajoin ulos yhtiöstä. Ettei vain taloyhtiön maine kärsisi. Kuka perkele tuollakin rappukäytävässä kolistelee ja hissin ovea paukuttaa.

  Nyt on tullut onneksi se uusi tiedustelulaki. Loppuu kaiken maailman hiippareiden ja rosvojen temppuilut tässä maassa. Ehkä yhtiökokouksessa ajankin läpi, että valvontakamerat on saatava rappukäytäviin, yhteisiin tiloihin ja kernaasti asuntoihinkin että saadaan kolistelijat, älämölön pitäjät ja kaiken maailman hasis-tehtailijat heti tuoreeltaan kiikkiin ja häätöuhkauskirjeet ajoissa liikkeelle. Niin ja roska-katokseen kunnon kamerat ja tunnistimet, ettei biojäteastiasta taas löydy jotain sinne kuulumatonta, josta jäteyhtiö uhkailee lisälaskuilla. Ja lämmityskuluja ja vedenkäyttöä on ilman muuta valvottava huoneistokohtaisesti. Ikkunoita ei saa avata koskaan eikä oviakaan klo 23-04 välisenä aikana. Niin ettei vain pääsisi se taloyhtiön maine sitten heikkenemään eikä asukkaiden elämä turhaan häiriintymään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.