Kaksiviikkoinen vauva Belfastin teho-osastolla – vauva raiskattiin

25-vuotiasta miestä syytetään raiskauksesta ja tahallisesta vahingoittamisesta. Vauva on Pohjois-Irlannissa sairaalassa vakavassa tilassa.

Vauva on hoidossa lasten hoitamiseen erikoistuneessa Belfastin sairaalassa kriittisessä tilassa. 25-vuotiasta miestä syytetään raiskauksesta ja vakavasta, tahallisesta ruumiinvamman aiheuttamisesta. Miestä vastaan esitettiin syytteet tiistaina.

Pohjoisen Irlannin poliisin edustaja kertoi Daily Mailin nettiversiolle MailOnlinelle, että vakavien rikosten yksikön etsivät tutkivat tapausta, jossa vastasyntyneeseen lapseen kohdistui vakavia vammoja. 25-vuotiasta miestä syytetään raiskauksesta ja tahallisesta vammojen aiheuttamisesta.

Lähde: Daily Mail

8 thoughts on “Kaksiviikkoinen vauva Belfastin teho-osastolla – vauva raiskattiin

 • 5.10.2018 at 22:18
  Permalink

  YLE hyppii riemusta. ”Kyllä pedo, pedo, pedofilista löytyy”. mukaelma Kisu Jernnströmin älyvapaasta renkutuksesta, jota jonnet ei muista.

  Reply
 • 5.10.2018 at 22:31
  Permalink

  Tuon hirviön saisi syöttää erittäin hitaasti jalat edellä energiahakesilppuriin.

  Reply
  • 5.10.2018 at 23:07
   Permalink

   Puoleen väliin, sitte voitas huilata muutama viikko.

   Reply
   • 5.10.2018 at 23:20
    Permalink

    Mikään rangaistus ei ole tarpeeksi noille ihmishirviöille!

    Reply
 • 6.10.2018 at 01:51
  Permalink

  ”vastasyntyneeseen lapseen kohdistui vakavia vammoja.”, Jo on taas oikein virke

  Reply
  • 6.10.2018 at 11:12
   Permalink

   Jotakin luonteestasi osoittaa se että et keksi tämänlaisesta tapauksesta muuta kommentoitavaa kuin jostakin kirjoitusvirheestä nillittämisen. Sen päälle et osaa itse laittaa edes pistettä lauseesi perään. 🙂

   Reply
 • 6.10.2018 at 04:46
  Permalink

  Kaikki pedofiilit tulisi laskea häkissä rikkihappo altaaseen. Hitaasti.

  Reply
  • 9.10.2018 at 17:04
   Permalink

   Kaikki raiskaajat myös….joukkoraiskaajat yhdessä rikkihappoon kun kerran on joukkuepelistä kyse.Vauvan raiskaaja voisi kokea keskiaikaista tapaa…seiväs pyllyyn ja nostetaan seiväs pystyyn…ei voi mitään,tulee niin vihaiseksi ja surulliseksi kun näitä lukee.Voi vauvaparka!!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.