Kaikki Suomen yläastelaiset homotuksen kohteena?

Nykysuomi julkaisi tänään jutun, jossa kerrottiin erään helsinkiläisen koulun kasiluokkalaisten viemisestä teatteriesitykseen, jossa edistettiin homosaatiota.

Nyt on yhteydenottojen mukaan ilmennyt, että muutkin alueen yläkoululaiset ovat saman homosaation kohteena. Onko sama ilmiö toteutuksessa myös muualla Suomessa, kuten näyttäisi?

Osa lapsista on ollut kauhuissaan homoteatteriesityksistä.

Erään yläasteen oppilaan vanhemman mukaan: ”Miehet riisuivat toistensa housut ja kävivät toisiinsa kiinni, ollakseen lähekkäin.”

Vanhemmat, ottakaa yhteyttä lastenne kouluihin ja kysykää, mihin kaikkeen lapsenne altistetaan. Ottakaa myös yhteyttä Nykysuomen toimitukseen, jotta saamme selville tämän toiminnan laajuuden.

Lähde: Yksityinen

19 thoughts on “Kaikki Suomen yläastelaiset homotuksen kohteena?

 • 27.9.2018 at 21:53
  Permalink

  Suomen koulumaailma on mennyt melkoisen sairaaksi. Aivan punavihervasemmiston kulttuurimarxistisia oppeja myötäillen.

  Reply
 • 27.9.2018 at 22:02
  Permalink

  Nyt ei harmita yhtään kun pääsin peruskoulusta pois jo yli 10v sitten. Kerran tuollaista hevonpaskaa sielläkin nykyään tarjoillaan.

  Reply
 • 27.9.2018 at 22:28
  Permalink

  Kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen on opetusministeri. Yläaste ikäisten homo-ohjelmointi on siis punavihertyneen kokoomuksen kärkihanke.
  Onko Sannilla tähtäimessä Euroopan investointipankin varajohtajuus? Vai kenties super komissaariuksen runsas tilipussi? Koskapa täystuho Katainen palaa ensi kevääksi Suomeen vaimonsa vaalikampanjaa suhmuroimaan.

  Reply
 • 27.9.2018 at 23:10
  Permalink

  Ei vetti mitä menoa. Kuka kouluissa päättää tästä? Kohta alkaa tulemaan henk.koht. palauttetta näille teatteriin vaatijille.

  Reply
  • 28.9.2018 at 07:08
   Permalink

   Magneettimedia on suljettu käräjäoikeuden päätöksellä

   Reply
   • 28.9.2018 at 12:27
    Permalink

    Kommunistisen Demlan tuomarit yrittivät sitä.

    Mikä on Demla?

    ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.” – http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

    Itse asiassa silloinen valtakunnansyyttäjä Mika Illman edustaa Suomessa niitä aikoinaan Etelä-Venäjältä lähtöisin olevien juutalaisuuteen kääntyneitä KASAARIEN jälkeläisiä, jotka muodostavat enemmistön nykyisen Israelin väestöstä ja valheellisesti väittävät olevansa ”raamatunaikaisten israelilaisten” jälkeläisiä – murhaten ja ryöstäen palestiinalaisia, jotka ovat todellisia parintuhannen vuoden takaisten israelilaisten jälkeläisiä. Ks. ”The Fraudulent Khazar Claim to Palestine”, https://www.henrymakow.com/2018/09/fraudulent-khazar-claim.html – Artikkelin kirjoittaja on kanadalainen kristiuskoon kääntynyt juutalainen, jolla oli puolanjuutalaiset vanhemmat.

    Reply
   • 28.9.2018 at 14:43
    Permalink

    Magneettimedia toimii, ihme tuubaa joku väittää ettei toimi.

    Reply
    • 28.9.2018 at 17:47
     Permalink

     Kappas. On taas auennut. Päiväkausiin ei toiminut. Pohjoisen perinne r.y. ei joka tapauksessa saanut enää julkaista sitä. Veikkaan, että on seuraava lakkatuslistalla kuitenkin PVL:n jälkeen

     Reply
     • 29.9.2018 at 14:08
      Permalink

      No näköjään MMedian vallanneet putinistit ovat pistäneet minut ip-banniin

 • 28.9.2018 at 01:51
  Permalink

  SKE:n striimissä oli karmea pieni tarina monikulttuurin pakkosyötöstä. Jonkun lapsen äitiä oli kehotettu viemään lapsensa maahanmuuttajaäitien kokoontumiseen ja kieltäytymisestä oli saanut leimattu selväsanaisesti rasistiksi. Näistä voi seurata jatkossa tehostettua tarkkailua, lastensuojeluilmoituksia yms.

  Eli lasten kautta Suomen kansaa puristetaan vihervasurimädättäjien haikailemaan muottiin. Touhun fanaattisuus panee kysymään, onko päämääränä lopettaa kokonaan perinteinen ihmisyys ja siirtyä nk. transhumanismiin, jossa ihmiset sirutetaan ja kytketään pysyvästi verkkoon eli kontrollijärjestelmään vaille mitään yksilöllisyyttä. (= Raamatussa ennustettu 666 pedon merkki-järjestelmä).

  Reply
  • 28.9.2018 at 11:27
   Permalink

   Suvakkijumalilta käsky käynyt: sinun pitää lapsesi matuille uhraaman…
   Sadistista tai satanistista menoa vaikka ei homo-ohjelmointia sisältäisikään.

   Reply
 • 28.9.2018 at 06:40
  Permalink

  Kyllä tämä on ministeriöistä johdettua toimintaa: Suomen perustuslaki 118 §… kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi LAPSIA; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan. ( asiaa kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä ”vihreän” oikeusministerin aikana ).

  Kyseessä oli lainsäädännöllinen lasten ja hetero-aviomiesten haasteoikeudettomuus omia asioitaan kohtaan. (nythän tämä on sementoitu perustuslakiin 118 §:n muodossa.)

  Adoptio-oikeus homoille saatiin kiristyksellä ja lahjonnalla . ( Sanaomat24 keskustelupalsta; rekeisteröitynyt käyttäjä timpuri).

  Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahoilla Kataisen hallitusneuvotteleujen aikana. Vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministerinpestiä .

  Heidi Hautala oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan.

  Tämä asia on pyydetty myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta käsittelemään ( EIT 24221/06 leino verus Suomi).

  EOA kanlsiapäätös 1350/4/08 todistaa kuinka asia peiteltiin Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimessa …(archive.is/kimmoleaks.fi).

  Suomessa siis perhepoliittisissa asioissa EI ole samanlaisia ihmisoikeuksia Lapsilla ja hetero-aviomiehillä; kuin on homoilla . ( perheen sisäinen adoptio-oikeus ).

  8.9. 2005 Porin poliisilla asiasta jätetty rikosilmoitus yhä on ”esitutkinnassa”.

  Eoa päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti) … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Asetus 84/2008 (2009 ?)… yhdenveratisuuslain nojalla ei kuitenkaan ole haasteoikeutta perhepoliittisissa asioissa… allekirjoittajina TarJa Halonen ja Tuija Brax !

  PL 118 §:n ”esitöinä” estettiin kaikkien PL 118 §:n mukaisten asioiden rantautuminen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen LAHJOMALLA se He 55/2007:n avulla … sitä seurannut sopimus:

  Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-oikeudenkäynnin ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”… vertaa PL 118 §; EOA 876/2/06 ; Eoa kanlsiapäätös 1350/4/08 … archive.is/kimmoleaks.fi .

  Olen koska tahansa valmis todistamaan asioista Valtakunnanoikeudessa 9. 12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti .

  Todistajaksi voidaan kutsua Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen sihteeri P. Pietarinen; jolta sain kirjeen: Vastedes lähettäkää kaikki kirjattuna ja säilyttäkää kuitti.

  Eoa kansliapäätöksen 1350/4/08 mukaisen ”seulonnan” takia voin todeta hänen tienneen kuinka EIT suojelee Suomen päättäjiä virkarikostutkinnalta !

  Reply
 • 28.9.2018 at 11:50
  Permalink

  Mihin vittuun on maailma mennyt, aivopestään homoiksi, tai sekotetaan muuten päät? Sitten on nämä sekopää uusavuttomat, jotka eivät tiedä edes mitä sukupuolta ovat, jolloin piti keksiä kolmas sukupuoli, ei vittu sentään!!

  Reply
  • 28.9.2018 at 12:08
   Permalink

   No menisi edes sinne mutta kun nykymuodin mukaan menee… yök.

   Tämä on osa länsimaisen valkoisen väestön populaation heikentämistä ja lisääntymisen hidastamista.

   Reply
 • 28.9.2018 at 13:47
  Permalink

  Tämä on vasta alkua. Pian laillistetaan ja normalisoidaan p*******a, elimiinsekaantuminen, sukurutsa ja kakki mahdollinen perverssiys.
  Tervetuloa kivikaudelle.

  Reply
  • 28.9.2018 at 14:22
   Permalink

   Tuo elimiinsekaantuminen on varmasti kirjoitusvirhe? Ainakin toivon niin, noille perversseille kun kaikki on mahdollista…

   Reply
 • 28.9.2018 at 20:36
  Permalink

  LGBT, Feministit, kulttuurimarxistit, juutalaiset, George Soros, kommunistit, Tarja Halonen, Vihreät, liberaalit, globalistit ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä itse Saatana haluavat tuhota länsimaiseen kristillisiin arvoihin perustuvat perhearvot, heteroseksuaalisuuden, sukupuoli käsitteet, perheen heteroseksuaalisen perustamisen, kulttuurin, filosofian, lapsensuojelun seksuaalisesta hyväksikäytöltä (suojaikärajan tuhoaminen), yhteiskuntamoraalin, käytöstavat, vanhempien kunnioittamisen, ihmisarvon, itsekunnioituksen,
  terveen itsetunnot, terveet elämäntavat, huumeettoman elämän, abortin jokapäivästäminen ”ehkäisykeinona”, normaalin valkoisen lihaa syövän heteromiehen normaali aseman (arvostus) yhteiskunnassa, naisen normaalin ymmärryksen yhteiskunnan osana ja perheessä (oikea tasa-arvo), miehen terve arvostaminen yhteiskunnan osana ja perheessä, rotu konfliktien epäpolitisoimisen, rotujen luonnollinen tasa-arvo lain edessä, työssä, koulutuksessa, yhteiskunnassa ilman positiivista syrjintää lähtökohdan ollessa jokaisen ihmisen rodusta riippumatta vastuusta omista toistaan, valinnoistaan, tekemättä jättämistä ja tehdyistä teoista, jotka asemoituvat henkilökohtaisesta moraalista, älykkyydestä, kasvatuksesta ja yhteiskunnallisesta asemasta, josta ova vastuussa niille, jotka ovat hänet sille paikalle valinneet hänen omien ominaisuuksiensa, koulutuksensa ja ammattitaitonsa perusteella… etc… etc…

  Reply
 • 4.10.2018 at 07:43
  Permalink

  Ei helvetti mitä kehitystä tämä on? Sitä mitä ”liki kaiken omistava isoveli” toivoo, jotta millään ei olisi väliä kun alkaa isoveljen suvereeni hallinta. Enkä puhu nyt Venäjästä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.