Laura Huhtasaari: Mielipidevanki (video) – Jösse Järvenpään tapaus

Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja ottaa kantaa suomalaisten, ja viimeisimpänä tapauksena Jösse Järvenpään, oikeuteen ilmaista mielipiteitään. – Yhteiskuntamme on taantunut, toteaa Huhtasaari.

Laura Huhtasaari ruotii videoblogissaan suomalaisten sananvapauden tilaa. Hän sai eilen tietoonsa, että lauluntekijä Jussi ”Jösse” Järvenpää halutaan vankeuteen sanojen käytöstä lauluissaan.

– Mulle on ihan turha tulla selittään, että tässä on mistään muusta kysymys, kuin ’mielipidevanki’.

– Jössestä tehdään mielipidevanki, toistaa Huhtasaari asiaa painottaakseen.

Huhtasaari toteaa, että kiihottamispykälä on tarpeellinen silloin, kun kiihotetaan väkivaltaan jotakin kansanryhmää kohtaan, oli sen kansanryhmä mikä tahansa.

Hän toteaa myös, että pykälä on siinä mielessä vaarallinen, että tulkitsijasta riippuen melkein mitä tahansa voidaan tulkita panettelevaksi tai solvaavaksi, jolloin kirjoittajalle, tai tässä tapauksessa lauluntekijälle, voidaan vaatia rangaistukseksi jopa vankeutta.

– ”Kivapuhe” ei tarvitse sananvapautta, vaan nimenomaan sellainen, joka häiritsee ja järkyttää ihmisiä, ja tuo epäkohtia esiin. Sen takia me sananvapautta tarvitaan. Olen aina sanonut, että jos meillä ei ole sananvapautta, meille tulee uskonpakko – että meidän kaikkien on pakko ajatella asioista tietyllä tavalla, kerran on ”ajatusrikoksia” olemassa.

– Yhteiskuntamme on taantunut – meille tulee mielipidevankeja. Tämä on aivan käsittämätöntä. Oikeasti, tämä on todella huolestuttavaa.

Huhtasaari analysoi videoblogissaan myös ihmisoikeuksia.

Katso Laura Huhtasaaren vlogi kokonaisuudessaan tästä:

Lähde: Laura Huhtasaari / YouTube

Aiheeseen liittyvää:

6 thoughts on “Laura Huhtasaari: Mielipidevanki (video) – Jösse Järvenpään tapaus

 • 25.9.2018 at 18:09
  Permalink

  Miksi Israelin typy Huhtasaari halua akieltää PVL:n?

  Reply
 • 25.9.2018 at 19:28
  Permalink

  Kulttuurimarxistit haluavat suomalaisen kulttuurin katoavan. Ei tule onnistumaan. Suomen kansa on lauhkeaa, mutta suututettuna on piru irti. Matut painetaan suonsilmään ja mädätyksestä vastuulliset globalistipoliitikot kaivetaan vaikka helvetin pimeimmästä kolosta tuomiolle.

  Reply
  • 25.9.2018 at 20:24
   Permalink

   Jesse korkeinta suomalaista kulttuuria? Sibelius mädätystä.

   Reply
   • 26.9.2018 at 12:50
    Permalink

    Se taas riippuu siitä kuinka korkealle arvostat muuan Irwin Goodmanin (1943-1991)? Jos joku pitää oikeana tällaista Suomea ja kannattaa avoimen mielipidevainon ja sananvapauden kahlehtimisen on mieleltään sairas ja poliittiselta näkemykseltään staliinisti, joka haukotellen lukee lehdestä kun toisinajattelijoita viedään ”pakkohoitoon” mielisairaaloihin ja tuomitaan keskitysleireille pakkotyöhön sekä ”parhaimmassa” tapauksessa soramontun reunalle ja muut sukulaiset sinne leirille.

    ”Kun valhe on vallalla, totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!”
    George Orwell (1903-1950).

    Reply
 • 25.9.2018 at 23:50
  Permalink

  Oikeuslaitoksen käyttäminen poliittiseen toimintaan on täysin demokraattisen ja tasavaltaisen hallitusmuodon vastaista ja tyypillistä lähinnä diktatuurimaille. Tasavalloissa se on ehdottoman kiellettyä ja tuomiovallan tulisi olla riippumaton ja henkilöiden poliittista taustaa katsomaton.

  Tasavalloissa noudatetaan yleensä oppia vallan kolmijaosta. Poliittinen toiminta on lainsäädäntövallan, ei tuomiovallan alaista toimintaa. Voidaan puhua jopa valtiorikoksesta, jos oikeuslaitoksen edustajat käyttävät valtaansa väärin poliittisiin tarkoituksiin. Tietenkin, jos lakiin on jo ehditty kirjoittaa tiettyä poliittista suuntausta syrjivää tekstiä, se tulisi sieltä poistaa tai jättää se huomiotta esimerkiksi Perustuslain vastaisena. Normaalijärkinen tuomari pystyisi sen tekemään, mutta ei demla-tapaus.

  Reply
 • 28.9.2018 at 02:42
  Permalink

  Ohoh politiikkaa oikeuslaitoksessa. K

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.