Teininä seksiorjaksi siepatun 12 vuotta helvettiä Englannissa – 8 aborttia

Tesco-marketin parkkipaikalta siepattu vaaleahiuksinen brittityttö pakotettiin islamilaiseen avioliittoon kahdesti, häntä raiskattiin toistuvasti ja hän kävi läpi kahdeksan aborttia. Hän ei ole vieläkään turvassa, sillä seksijengi haluaa hänet takaisin alistukseensa.

Ujo, kätilön ammattiin collegessa opiskeleva 15-vuotias Sarah (nimi muutettu) ei tiennyt mikä häntä odotti, kun hän lähti syksyisenä iltapäivänä vuonna 2005 ostoksille kotinsa lähellä sijaitsevaan Tesco-markettiin. Tyttö siepattiin kaupan parkkipaikalta.

Tytön siepannut ryhmä pakotti hänet seksiorjaksi ja yksi seksiringin jäsenistä otti tytön vaimokseen. Avioliitto sinetöitiin tytön tahdon vastaisesti; itse asiassa tyttö ei ollut edes paikalla. Liiton virallisti paikallisen moskeijan imaami kirjallisesti. Eräänä päivänä, vuosien aikana tapahtuneiden lukuisten raiskausten ja useiden aborttien jälkeen mies yllättäen ilmoitti ottavansa eron tytöstä sanomalla arabiaksi kolme kertaa ”eroan sinusta”.

Yhtä yllättäen tyttö naitettiin toiselle miehelle. Tämä tapahtui vuonna 2012 eli noin seitsemän vuotta sieppauksen jälkeen. Tyttö puettiin hääasuun, vietiin huoneeseen, jossa ihmiset taputtivat, ja muutamaa minuuttia myöhemmin hän oli taas naimisissa.

Puoli tuntia sen jälkeen, kun tyttö oli nähnyt ensimmäisen kerran tulevan aviopuolisonsa, mies jo raiskasi häntä talon yläkerrassa sijaitsevassa makuuhuoneessa, kun alakerrassa vielä juhlittiin avioliiton solmimista.

Britannian ylähuoneen edustaja Caroline Cox pitää Sarahin tapausta vakavimpana esimerkkinä maassa esiin tulleesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

– Tunnen Sarahin ja hänen perheensä, sanoo Caroline Cox.

– Jokainen hyväksikäyttötapaus on hirvittävä, mutta Sarahin kokeman sieppauksen pituus ja hyväksikäytön julmuus on pahinta, mitä olen koskaan kohdannut.

Sarahin perhe kertoo, ettei se saanut mitään apua tilanteessa. Perheen mukaan poliisi jopa kieltäytyi alussa kirjaamasta Sarahia kadonneeksi sanoen, että kyllä tyttö vielä reissultaan kotiin palaa. Daily Mailin mukaan tuohon aikaan poliisi pyrki olemaan poliittisesti erittäin suvaitsevainen ja välttämään rasismileimaa.

Sarahia siirrettiin asunnosta toiseen, häneltä estettiin pääsy puhelimeen ja tietokoneeseen, ja hänelle syötettiin vahvoja rauhoittavia lääkkeitä päivittäin, jotta hän pysyisi tottelevaisena.

Karmean kokemuksensa aikana Sarah kävi läpi kahdeksan aborttia. Viisi niistä teki kunnallisen sairaalan lääkäri ja kolme tehtiin laittomilla ”takapihan klinikoilla”.

Sarah pakotettiin opettelemaan koraania arabian kielellä. Hän sai puhua vain Pakistanin kielillä. Hän joutui pukeutumaan islamilaisittain.

Vasta viime vuonna Sarah onnistui pakenemaan. Hän oli silloin 26-vuotias. Sarah on nyt erityissuojeluohjelmassa, jotta hänen sieppaajansa eivät löytäisi häntä.

Sarah pääsi pakenemaan eräänä aamuna, kun hänen miehensä nukkui yläkerrassa. Sarah löysi miehen puhelimen, otti miehen farkkujen taskusta 20 puntaa ja soitti taksin. Kun taksi tuli, Sarah kiiruhti autoon ja pyysi kuskia viemään hänet veljensä osoitteeseen. Kuukautta myöhemmin Sarah muutti muualle Britanniaan suojellakseen perhettään. Mutta jengi löysi hänet ja otti uudelleen kiinni. Raiskaukset jatkuivat.

Yhden erittäin vakavan pahoinpitelyn jälkeen naapuri soitti paikalle poliisit. Sarah vietiin sairaalaan. Hän alkoi kertoa poliiseille vuosien kokemuksistaan siepattuna. Yhdessä kuulustelussa muslimipoliisi laittoi nauhoituksen pois päältä ja pyysi Sarahia vetämään syytteet pois ”todisteiden puutteessa”. Peloissaan Sarah teki niin.

– Poliisi tuli samasta yhteisöstä kuin jengi, mutta sittemmin hänet itsensä on tuomittu lapsiin kohdistuvista seksirikoksista, kertoo Sarah Daily Mailille.

Tapauksen tutkinta jatkuu edelleen, mutta Sarah ei kuitenkaan ole turvassa, suojelusta huolimatta, sillä seksirinki etsii häntä jatkuvasti.

Vasta viime viikolla hän sai soiton Jerryltä, alkuperäiseltä sieppaajaltaan. Mies oli saanut selville Sarahin puhelinnumeron, mutta ei onneksi hänen osoitettaan.

– Hei valkoinen ihmisroska, sanoi mies, ennen kuin hän katkaisi puhelun.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvää: