Katso kuvat: Haminalaisen atk-firman asiakaspalvelussa parannettavaa – ”voit painua vittuun pelle”

Sosiaalisessa mediassa leviää erään haminalaisen atk-yrityksen asiakkaan asiakaspalvelukokemuksesta otetut kuvakaappaukset, jotka saattavat modernissa, asiakaslähtöisessä Suomessa kasvanutta kummastuttaa. Oheisissa kuvissa asiakkaan yrityksen kanssa käymä keskustelu yrityksellä myytävänä olleesta käytetystä läppäristä.

Ensimmäisessä viestissä asiakas tiedusteli läppärin ominaisuuksia ja yrityksen asenne tuli kyllä välittömästi selväksi…

 

 

 

 

 

 

Kysyttäessä ”speksejä”, ne jäivät saamatta. Sen sijaan yritykseltä tuli kehotus katsella muita läppäreitä. Asiakas kyseenalaisti yrityksen toimintamallin ja seuraavassa viestissä yrityksen edustajan mylly hirtti ylikierroksille…

 

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelija haukkui asiakkaan mm. idiootiksi ja kehoitti painumaan vittuun. Mitään ei kuulemma koskaan ole jäänyt myymättä, uskoo ken tahtoo…

 

 

 

 

 

 

Asiakas heitti tuplamerkityksellisen lyhennetervehdyksen ”HV”, joka voi tarkoittaa joko ”Hei vaan” tai vulgaarimmin ”Haista vittu”.

 

 

 

 

 

 

Asiakas teki selväksi, että viestikeskustelu päätyy julkisuuteen, mutta 240 000 liikevaihdolla operoivan yrityksen asiakaspalvelija kuittasi tämän toteamuksen lakonisesti ”Ei kiinnosta”-heitolla ja vakuutteli sitten, ettei ”online trollien” viestit vaikuta myyntiin.

”Vitun surkeaa loppuelämää”-toivotus on myöskin varmasti sellainen, jota vain aniharva on päässyt asiakaspalvelutilanteessa kokemaan.

 

 

Lähde: facebook

 

 

 

 

18 thoughts on “Katso kuvat: Haminalaisen atk-firman asiakaspalvelussa parannettavaa – ”voit painua vittuun pelle”

 • 12.9.2018 at 15:39
  Permalink

  Haukku teki syvän haavan ja siihen ainoa lääke on toimia, kuten ilmiantoyhteiskunnassa toimitaan !! Taas esimerkki siitä. Toivottavasti nykysuomi ajattelee asiaa myös osallistuessaan ilmianto toimiin, joista ei ainakaan lukijat tule antamaan arvostusta.

  Reply
  • 12.9.2018 at 16:19
   Permalink

   Ilmiantotoimista ei ole kyse, sillä ne osat, joista yrityksen voisi tunnistaa, on sensuroitu.

   Reply
  • 12.9.2018 at 17:48
   Permalink

   Kyllä ainakin itse lukijana arvostan sitä, että tuodaan julki niin hyvä kuin tässä tapauksessa huonokin asiakaspalvelu. Osaa ainakin itse välttää kyseistä liikettä tämän perusteella. Taitaa kyseinen yrityksen edustaja olla väärällä alalla jos asiakaspalvelu on noin ala-arvoista.

   Reply
  • 13.9.2018 at 02:56
   Permalink

   Nykysuomen lukijana arvostan objektiivista tietoa ja tiedotusta, jonka avulla voin esimerkiksi välttää haaskaamasta aikaani, vaivaani ja rahojani paskafirmoihin. Rehellisiä ja hyviä firmoja ja yrittäjiä on ja sellaista toimintaa tuen omalla panoksellani.

   Reply
 • 12.9.2018 at 16:28
  Permalink

  Tuollainen kielenkäyttö on tavallista ja jopa hauskaa raskasta fyysistä työtä tekevien työkavereiden välillä, mutta ei kyllä kuulu myyjä-asiakas dialogiin.

  Reply
 • 12.9.2018 at 18:04
  Permalink

  Ehkäpä syynä on nykyajan ”myyntihakuinen” ilmapiiri ja heti tissiäissä saatu surkea kotikasvatus, joka kantaa hedelmää koko ”vitun surkean loppuelämän” tietysti niin, että asianomaiselle ”kultaisen käytöksen kirjan” kannestakanteen tavannut ei sitä edes itse ymmärrä itsekeskeisyyden ja hedonismin kaihin jo aikaa sitten tehneen sokeaksi omalle nk. ”käytökselle” maailmassa, jossa vain kaikki ”muut” tyrivät ja ovat väärässä pilaten jokaisen päivän vuodessa aina niin kauan kun tämä ”jumalolento” vaeltaa tämän puoleisessa, joka on täynnänsä niitä muita ”s-tanan tunareita”, joista itse presidentti Urho Kaleva Kekkonenkin puuskahti kiukusta kihisten ammoisina aikoina ”kekkoslovakiassa” hänen diktatuurinsa alla kansan nähdessä nälkää vain TV:stä pää-uutislähetyksissä klo 10.30, josta jaksettiinkin syyllistää päivän töistään väsyneitä suomalaisia, jotka ovat ikiaikaisista ajoista alkaen repineet leipänsä tästä karusta maasta suoraan sanottuna lumihangesta taaten sen, että kädestä suuhun on eletty ilman jäsenyyttä ”painonvartijoissa” tai luunahkaisen emännän joka viikkoisia salivuoroja piukee -peppu harjoitussarjoja tunnollisesti toistaen pedanttisen hitaasti ajatuksena vain se kuinka kiree se kulloinkin on.
  Ajat muuttuvat niin kuin tavatkin ja jokaisen itsensä vastuulle jää se, kuinka kulloisenkin ajan arvottaa sekä mistä pitää ja minkä taas haluaa unohtaa.

  Reply
 • 12.9.2018 at 18:19
  Permalink

  Miksi edes sensuroidaan. En ymmärrä. Tuo firma nyt on veloissa korviaan myöten joka selviää asiakastiedosta, josta johtuen varmaan hieman kismittää kyselevät asiakkaat jotka ei heti anna rahojaan.

  Reply
 • 12.9.2018 at 22:24
  Permalink

  Kuka ostaa Suomesta ylihintaan tietokoneita tai edes osia ?…ebaystä saa paljon halvemmalla kokonaisia tietokoneita, vaikka briteistä, tai cpu-coolereita yms..osia kiinasta. Ostin kiinasta 10€ hintaan prosessorijäähdyttimen, mikä maksaa Suomessa 30-50€, samoin AMD 4-ydinprosessorin hommasin kiinasta, vanhan 2 ytimisen tilalle. Monet emolevytkin paljon halvempia ebayssä. Esim. hobbyhall pyytää pelitietokoneesta 1300€, britanniasta tai saksasta saat paremman pelikoneen 800-900€.

  Reply
 • 13.9.2018 at 06:00
  Permalink

  Tämä on kutenkin lievemmästä päästä.

  Moni teistä on pelannut netissä pokeria tai jotain muuta peliä.

  Rahapelifirma näyttää keskisormea ja sanoo ”voit painua vittuun pelle, me otetaan sun rahat”.

  Tässä on iso ero.

  Yksi sanoo vain suomeksi ”voit painua vittuun pelle”.

  Toinen sanoo saman sen jälkeen kun on vienyt sinun rahasi!

  Rekisteröityneen pelaajan ip-osoite ja henkilötiedot viimeistään varmistavat sen että emme koskaan pääse voitolle.

  Netissä pyörivät rahapelit on ohjelmoitu siten että emme koskaan pääse voitolle.

  Kokeilkaa itse!

  Ehkä jos lähettäisi johtajalle sähköpostiviestin mikä alkaisi sanoilla Hyvä veli…
  …saattaisi tulla myös voittoja.

  Rikollisella toiminnalla joka on puettu hyväksyttävään ulkoasuun on yhteiskunnan siunaus.

  Maailmaa hallitaan rikoksilla. Rikolliset hallitsevat maailmaa.

  (ei ole muuten rikollista sanoa ”voit painua vittuun pelle”, ei varmasti tunnu hyvältä mutta ei ole rikollista)

  Reply
 • 13.9.2018 at 06:47
  Permalink

  Syyskuun 11 päivä tuli ja meni.

  Sillon pahat pojat sanoivat : ”painukaa vittuun pellet ja kuolkaa!”

  Muutama tuhat ”pelleä” kuoli torneissa jotka oli tuomittu helvettiin. Eliitille se on pelkkä tilasto.

  Jos ei vieläkään ymmärrä mitä silloin todella tapahtui voi katsoa esimerkiksi tämän dokumentin.

  https://www.youtube.com/watch?v=aeiABz8NtFA

  (Maailmaa hallitaan rikoksilla. Rikolliset hallitsevat maailmaa.)

  Reply
 • 13.9.2018 at 07:33
  Permalink

  Jotenkin jäi sellainen käsitys tuosta viestittelystä, ettei myyjä ymmärtänyt koneen teknisiä tietoja..

  Reply
 • 13.9.2018 at 12:37
  Permalink

  Ihan varmaan joku vihervasemmistolaissuvakkifirma.

  Reply
 • 16.9.2018 at 11:33
  Permalink

  Kuvatun kaltaisella palvelulla ei voi muuta olettaa ku että pajan pitäjällä on kova hinku siirtyä työttömäksi.

  Reply
 • 31.1.2020 at 02:50
  Permalink

  Niin, tai ehkäpä teitä vtn surkeita idiootteja jotka ette saa muuta kuin sen 400e kuukaudessa käyttörahaa, vituttaa kun joku on keksinyt keinon, miten teiltä perk*leen luusereilta huijataan ne loputkin 400e, joita valtio ei ole vielä saanut verottamalla teiltä kusetettua. Trolli-Idiootti kyselee kannettavan speksejä, vaikka tietää niiden 100% varmasti olevan hitaimmasta päästä ja juuri 99e hintaluokkaan sopivat ja sen, ettei 99e hintaisen takuunalaiseen, virheettömässä kunnossa olevaan kannettavaan, johon sisältyy kuljetuskustannukset, varmasti sisälly SSD-levyä (vuoden 2018-SSD-hinnoilla). Eli ihan oikeat vastaukset kyselijälle ja te muut vajakit voitte painua vi**uun, mä en kuitenkaan jää koskaan rahattomaks toisin kuin te köyhät apinat täällä jotka lahjoittavat ne pois vapaaehtoisesti! AHAHHAHAHAAA!!!

  Reply
  • 31.1.2020 at 03:02
   Permalink

   Ai niin ja niille jotka tulevat kommentoimaan kaikkea paskaa joka palstalle ilman minkäänlaista tajua ja ymmärrystä mistään, niin miten te aina unohdatte mainita ne 142 positiivista jotka saivat tavaransa ajallaan ja aina pakattu ja toimitettu kuin suoraan Verkkiksen hyllyiltä, paitsi että nopeammin: https://www.huuto.net/kayttaja/2606239 142-positiivista jotka kaverilla on vs.11 negaa ja edelleen 92,8 %. Jos ei olis niitä vitun trolli-ulisijoita maailma täynnä, niin nyt olis jo 500 pos. vs. 0 neg. Joten syyttäkää trolleja, koska kaikella tässä maailmassa on rajansa. Kiitos ja hyvästi.

   Reply
 • 31.1.2020 at 04:08
  Permalink

  Ja vielä yksi juttu… luottotiedot menivät 16-vuotiaana, joten miksi vit*ssa alkaisin nyt maksamaan veroja kun ulosotossa on noin 500.000e, lopetin laskemisen 15.000e kohdalla, vai olivatko ne peräti vielä markkoja siihen aikaan, ei voi muistaa tai välittää. Te luulitte, että mä menetin jotain. Tarkoitus oli lopettaa muutenkin 2018 lopussa. Alan jätkät tietää miten nämä jutut menevät, ne eivät vaan koskaan jaksa vaivautua kommentoimaan, koska nauravat teille idiooteille, jotka lahjoitatte viimeiset rahanne pois ja nyt itkette täällä kommentoimassa vaikka yksikään teistä ei koskaan ollut yrityksen asiakkaana.

  Tiedän sen siitä, että meidän korjaukset ja huollot hoidettiin 99.99% ainoastaan 1-2 täysin kädetöntä idioottia tuli valittamaan kun eivät osanneet käynnistää kannettavaansa kun oli akku loppu tai jotain muuta täysin turhaa paskaa, jota en edes jaksanut kuunnella, vaan passitin tämän asiakkaan suoraan pihalle.

  Ei oltu, yritetty olla, tai tulla olemaan Verkkokauppa. Siks mä voin aina nauttia elämästä ilman stressiä.

  Muuten en jaksaisi näitä edes kommentoida, mutta kerran vuosikymmenessä teidät idiootit pitää palauttaa maan pinnalle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.