Oppositio vaatii Timo Soinille potkuja – Esittää ulkoministerille epäluottamusta

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) on täyttänyt opposition ”käsimysten maljan” ja oppositio aikoo Sdp:n puheenjohtajan mediavastaava Dmitri Qvintusin mukaan esittää ulkoministerille epäluottamusta.

Timo Soini on entinen Perussuomalaisten puheenjohtaja ja nykyisin Sinisen tulevaisuuden riviedustaja, joskin myös ulkoministeri. Erityisesti närää ovat herättäneet mm. Soinin aborttipuheet ja Qvintusin mukaan ”toistuva toiminta naisten oikeuksia ja Suomen ulkopoliittista linjaa vastaan”.

Twiittinsä kommenttiosiossa Qvintus jatkaa vielä:

– Moni Keskustan ja Kokoomuksen kansanedustaja ja ministeri irtisanoutui ulkoministeri Soinin aborttipuheista. Moni on arvostellut Soinia Suomen ulkopoliittisen linjan vastaisesta toiminnasta. On mielenkiintoista nähdä, äänestävätkö nämä samat henkilöt Soinin luottamuksen puolesta.

Soinille voi siis tulla lähtö ministerin pallilta jopa ennen huhtikuun vaaleja siitäkin huolimatta, että hallitus on pitänyt kritiikistä ja toistuvasti epäonnistumisiksi tulkituista toimista välittämättä kiinni vallan kahvasta eikä ole suostunut hajoamaan.

Lähde: Twitter

14 thoughts on “Oppositio vaatii Timo Soinille potkuja – Esittää ulkoministerille epäluottamusta

 • 7.9.2018 at 15:06
  Permalink

  Soinin kesän 2017 perussuomalaiset-puolueen hajottaminen puolueensa sisäistä demokratiaa halventaen ei närästänyt oppositiota.
  Kun Soini puolustaa ihmiselämää, niin se onkin oppositiolle kauhea trauma. Vihreät, vasemmisto ja sdp eivät välitä ihmisoikeuksista lainkaan, koska kannattavat puolustus kyvyttömän ihmistaimen tappamista. Miten syntymättömän lapsensa tappaminen voisi olla naisen ihmisoikeus? Jos harrastaa sukupuoli yhdyntää on huomioitava raskauden mahdollisuus ja toimittava sen mukaan. Abortti ei saa olla ehkäisy keino.

  Reply
 • 7.9.2018 at 17:36
  Permalink

  Maanpetos on ihan ok mutta abortin vastustus ei? Tässä varsin hieno esimerkki mitä vitun pelleilyä on ”edustuksellinen demokratia”

  Reply
  • 7.9.2018 at 18:18
   Permalink

   Tää on punavihervasemmiston asioiden hoitoa. Muuhun kun eivät kykene, paitsi matujen hyysäykseen.

   Reply
 • 7.9.2018 at 17:52
  Permalink

  Kuuluuko abortti Suomen ulkopoliittiseen linjaan. Lapsenmurha on pyhä asia, mutta kunniamurha on rikoksista suurin. Eli tämä ”paremman” väen ”parempi” akan tappo, joka on ympärivuotista toimintaa ilman erinäisiä nk. ”metsästysaikoja”.
  ”Naisten oikeudet”, mutta missä ovat ne valkoisten lihaa syövien heteromiesten oikeudet? Ai niin. ”Naisten oikeuksiin” sisältyvät myös miesten oikeudet… olla hiljaa…

  Reply
 • 7.9.2018 at 18:17
  Permalink

  Ite kannatan aborttia. Soini saa vastustaa sitä halutessaan, mutta on todella tyhmä jeesustellessaan asialla.

  Punavihervasemmisto taas nostaa asian tikunnokkaan ihan vaan politiikkateatterisyistä. Matut saa silpoo naisiaan, kurittaa ja vaikka tappaa sukulaisiaan. Siihen punavihervasemmistolla ei ole mitään sanottavaa.

  Summa summarum: Tekemällä tehty ajojahti typerää takinkääntäjä Soinia kohtaan, ja tässä tilanteessa ei voi olla kummankaan puolella.

  Reply
  • 7.9.2018 at 19:14
   Permalink

   Oikea syy sika-soinin epäluottamukselle on se ettei vatikaanin juoksupoika ole saanut aikaiseksi palautussopimusta irakin kanssa aikaiseksi. Nämä abortti öyhötykset ovat pelkkää ilmaa todellisten maanpetosten rinnalla joihin soini on ministerinä ollessaan syyllistynyt.

   Helvetin surullista seurattavaa tämä suomen rypeminen. JOS olisimme oikeusvaltio niin tämänhetkisestä eduskunnasta lähtisi 45-50 tyyppiä suoraan tiilenpäitä lukemaan -näytöt ulkopuolelta vastaanotetuista käskyistä on monen kohdalla varsin kiistattomia.

   Reply
   • 9.9.2018 at 05:52
    Permalink

    ”Sika-Soini” Otsikon kuvasta tuli juurikin joku syöttö sika mieleen. Lihotetaan talvea varten.

    Mitä aborttiin tulee, niin kyllä siihen pitää olla oikeus.
    Kuinka moni haluaisi kasvattaa lasta esim. raiskauksen uhrina?
    Entä jos raskaus uhkaa molempien terveyttä?

    Reply
 • 7.9.2018 at 19:01
  Permalink

  Soinista voi olla lähinnä yhtä mieltä, mutta mielipiteiden vuoksi vainon kohteeksi joutuminen ei ole hyväksyttävää vaikka vaino onkin paskemmiston pääasiallinen toimintatapa. Ja mistä lähtien muuten lasten tappaminen on ollut naisten oikeus?

  Reply
  • 7.9.2018 at 19:18
   Permalink

   Abortit ovat osa väestönvaihtoa.

   Reply
 • 7.9.2018 at 21:23
  Permalink

  Kyllä se Soinin pesti loppuu ensi keväänä älkää huoliko.

  Reply
 • 8.9.2018 at 06:20
  Permalink

  Aikaisemmin pidettiin kovimpina pää- valtionvarain ja ulkoministeriä.
  Soinin aikana ulkoministeri(ö) on tippunut ”perusministerien” joukkoon.

  Reply
 • 8.9.2018 at 06:31
  Permalink

  Pistetäänkö Timo lihoiksi ennen joulua, kuka tietää. No se tietää tämän valehallituksen loppua myös. Virkamieshallitus pystyyn loppuajaksi ja kunnon vaalit oikeaan aikaan.

  Reply
 • 8.9.2018 at 09:06
  Permalink

  Soini on röyhkeä takinkääntäjä, joten hänen tilalleen vaihtaisin mieluusti jonkun muun. Toisaalta tämä aborttijuttu ei kyllä minusta ole mikään syy potkuille. Abortteja saa liian helpolla ja niitä tehdään liian pitkälle edenneissä raskauksissa. Ihmisten pitää olla vastuullisempia mitä tulee petipuuhiin, abortti EI saa olla esimerkiksi mikään ehkäisykeino!

  Abortti pitäisi rajoittaa aiemmille raskausviikoille, koska kyllä sen nyt hoksaa hölmömpikin jos kuukautiset jää välistä tai on syytä epäillä raskautta. Abortin saisi jos on raiskauksen uhri, raskaaksi tullut lapsi tai jos raskaus olisi vaaraksi äidin hengelle. Myös jos sikiöllä on vakava vamma. Mutta muuten ei saisi esimerkiksi ihan vaan omasta hölmöydestä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.