Hollannin Vapauspuolueen jäsen teki itsemurhan jouduttuaan väitetysti muslimien joukkoraiskaamaksi

Hollannissa on noussut esiin tapaus, jossa äärioikeistolaiseksi tituleeratun PVV:n entisen parlamentin jäsenen ja sittemmin Haagin kaupunginvaltuutetun Willie Dillen kerrotaan tehneen itsemurhan tämän jouduttua muslimijengin joukkoraiskauksen uhriksi 2017. Dille syytti joukkoraiskauksen ”tilaamisesta” entistä puoluetoveriaan Arnoud van Doornia, joka on Vapauspuolueesta eroamisensa jälkeen kääntynyt islamiin ja johtaa nykyään paikallista muslimipuoluetta.

Dille kertoi sosiaaliseen mediaan jakamassaan videossa joukkoraiskauksen tapahtuneen 15.3.2017 ja että motiivina olisi ollut tämän vaientaminen poliittisessa toiminnassa. Video on poistettu Facebookista. Myöskin Dillen puoluetoverin Joyce Kardolin aihetta käsittelevä twiitti on poistettu Twitteristä, joten mm. sosiaalinen media tekee kaikkensa aiheen peittelemiseksi.

”Kunnoitatko allahia”

Tapaus on järkyttänyt PVV-puoluetta ja puolueen Haagin osaston johtaja Karen Gerbrands kertoi Dillen todennäköisesti päätyneen ratkaisuunsa, koska ei enää kyennyt elämään tapahtuneen kanssa. Videolla Dille kertoi melko yksityiskohtaisesti tapahtumien kulun.

– Tahdon vain maailman tietävän totuuden. 15 maaliskuuta 2017 minut kidnapattiin, raiskattiin ja pahoinpideltiin muslimijoukkion toimesta, koska he tahtoivat vaientaa minut Haagin valtuustossa. Raiskauksen jälkeen he kysyivät ”Kunnioitatko Muhammedia? Kunnioitatko Allahia? Kunnioitatko Arnoudia?” ja siitä tiesin, että Arnoud van Doorn, joka on myöskin kaupunginvaltuutettu, joka joutui kerran työntekijänä minun erottamakseni ja joka vihaa minua syvästi, kauhea, ilkeä mies on kaiken takana. En kertonut tapahtumista kenellekkään vaan jatkoin elämääni normaalisti.

Poliisi kertoi tapahtumien noustua esiin, ettei Dille ollut tehnyt virallista ilmoitusta asiasta. Poliisin tiedottaja Hilde Vijverberg sanoo Dillen olleen useaan, myös hiljattain yhteydessä poliisiin.

– Kerroimme hänelle että voimme auttaa häntä, mutta hänen olisi tehtävä virallinen rikosilmoitus ja esittää todisteita väitteidensä tueksi. Hän ei kuitenkaan rikosilmoitusta tehnyt saati esittänyt todisteita tutkimuksien aloittamiseksi.

Lähde: geenstijl.nl, Dailymail, dutchnews.nl, Foxnews

 

11 thoughts on “Hollannin Vapauspuolueen jäsen teki itsemurhan jouduttuaan väitetysti muslimien joukkoraiskaamaksi

 • 12.8.2018 at 10:51
  Permalink

  Poliittista islamia. Tästä ei taida valtamediamme kertoa.

  Reply
  • 12.8.2018 at 10:55
   Permalink

   Kieltämättä näyttäisi olevan melko hiljaista sillä saralla…

   Reply
   • 12.8.2018 at 13:49
    Permalink

    Suomalaisen valtavalhemedian uutissulku asiasta on totaalinen.

    Nyt hyvät ihmiset ottamaan noista lähdelinkeistä uutista ja lähdettä ja laittakaa sitä some ja keskustelupalstat täyteen, sensuurista huolimatta. Se että aina joku näkee, riittää. Kun asia leviää tarpeeksi, on valtamedian pakko reagoida ja sen reagoinnin viive ja se että asioista uutisoidaan vasta pakon edessä. osoittaa aina uusille ja uusille lukijoille minkälainen sensuuri maassamme vallitsee.

    Kaksoisstandardi on myös nähtävissä. Voi vain kuvitella mikä paskamyrsky olisi käynnissä jos joukko vaikkapa kansallismielisiä olisi raiskannut johtajansa käskystä jonkun vasemmisto- tai muslimipoliitikon ja tämä olisi tehnyt itsemurhan jouduttuaan uutissulkuun ja vielä poliisin torjumaksi ahdinkoineen.

    No, kuitenkaan näin ei ei ole tapahtunut ”oikeiston” eikä kansallismielisten toimesta, eikä tapahdu, vaan aina toisin päin; vasemmisto ja islamistit turvautuvat väkivaltaan. Mitähän se kertoo ideologioista ja niiden rehellisyyden ja humaaniuden eroista?

    Reply
 • 12.8.2018 at 11:03
  Permalink

  Ilmeisesti Hollannissa on otettu myös islamilaiset käytännöt voimaan raiskausten osalta:

  ”Poliisin tiedottaja Hilde Vijverberg sanoo Dillen olleen useaan, myös hiljattain yhteydessä poliisiin.

  – Kerroimme hänelle että voimme auttaa häntä, mutta hänen olisi tehtävä virallinen rikosilmoitus ja esittää todisteita väitteidensä tueksi. Hän ei kuitenkaan rikosilmoitusta tehnyt saati esittänyt todisteita tutkimuksien aloittamiseksi”

  Mistä lähtien rikoksen uhrin on täytynyt esittää todisteet niin että rikoksen tapahtumisen mahdollisuutta voitaisiin vasta sitten ryhtyä tutkimaan? Ja mistä lähtien poliiisi ei ole itse voinut tehdä rikosilmoitusta ja aloittaa tutkintaa epäillessään rikoksen tapahtuneen?

  T’ässä haisee se että poliiisikin on tietyn väkivaltaisen uskonnollispoliiittisen tahon taskussa.

  Reply
 • 12.8.2018 at 12:02
  Permalink

  Kauhea islamofobi kun traumatisoituu jostakin joukkoraiskauksesta.

  Reply
 • 12.8.2018 at 12:31
  Permalink

  Ovatko nuo islamistit pääsääntöisesti homoja? Tuntuu siltä kun niitä kiinnostavat nuoret pojat ja valkoiset miehet.

  Reply
  • 12.8.2018 at 12:56
   Permalink

   Tässä raiskattu oli kylläkin nainen. Mutta hyvä kysymys silti, vaikuttaa siltä että tykkäävät puuhastella poikaporukassa, ja lykkiä käyrää sapeliansa reikään jossa loiskuvat jo kaverin liemet. Eli noin niinkuin epidemiologisesti olisi ihan sama vaikka lykkisivät sitten toisiaan, ja varmaan raiskattukin toimii vain välikappaleena siinä mitä ei kehdata tai uskalleta uskonnon vuoksi tehdä vaikka mieli tekisi.

   Ja taisi olla jossakin osissa islamilaista maailmaa, olikohan Saudeissa, kun kaduilla liikkuu shariapoliisipartioita jotka koostuvat miehistä, tarkkailemassa näkyykö merkkejä homoseksualismista tai peräti homoilta vaikuttavia miehiä. Tavattaessa nämä otetaan kiinni ja….. *rumpujen pärinää’…

   – Raiskataan rangaistukseksi! Ei sillain mitenkään homosti tietenkään…

   Reply
 • 12.8.2018 at 17:34
  Permalink

  Tapaus kertokoot puolestaan kaiken. Siis ihan KAIKEN!!!
  Ne, jotka omaavat jotain häpyä ja ihmisyyttä voivat vetää perin selvät johtopäätökset tästä kuvottavan likaisen irvokkaasta tapauksesta, joihin en edes minä musta sieluisena ihmisenä keksi oikeita sanoja kuvaamaan tuota. HYI, Saatana!!!

  R.I.P. On varmaa, että teon tehneet tulevat joutumaan sellaisen Tuomarin eteen joka ei armahda ja hyysää rikollisia eläimiä vaan ne palavat helvetissä iäisyydestäiäsyyteen.

  Reply
 • 12.8.2018 at 19:37
  Permalink

  ”teki itsemurhan jouduttuaan väitetysti muslimien joukkoraiskaamaksi”
  Pitäisi olla ”teki väitetysti itsemurhan jouduttuaan…”
  Häntä kiellettiin puhumasta asiasta ja uhkailtiin tappamisella, vetäkää itse jotopäätökset.

  Reply
 • 12.8.2018 at 19:56
  Permalink

  Uskon Willie Dillen puheisiin. Tuskin kukaan omalla verellään allekirjoittaisi tällaista lausuntoa, ellei se olisi totta. Saadankseenko nautintoa kostosta?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.