Jyrki Åland: Viattomuuden loppu

Se oli ihan normaali aamu. Heräsin keitin kahvit ja laitoin hieman aamupalaa. Katselin miten kuusiviikkoiset kissanpennut telmivät lattialla ja koitin olla hiljaa, etteivät lapset heräisi. Olihan heillä vielä ansaitusti lomaa jäljellä. – Aah mikä aamu, noh katsotaanpa mitä maailmalla on tapahtunut? Somessa tulee vastaan juttu, jonka otsikkona on –  Ovatko pedofiiliset ajatukset aina väärin? Näin vastaavat asiantuntijat. Hetkinen mikäs tämä juttu nyt on? Silmät räjähtävät auki kun luen ensimmäisen lauseen ”Onko alaikäisten lasten ajatteleminen seksuaalisen halun kohteena aina väärin?” vastaan äänen, että totta helvetissä se on väärin.

Miksi tälläistä edes tarvitsee kysellä? Jutun luettuani olen sitä mieltä, että meneillään on huolestuttava p********n normalisointiin tähtäävä trendi. Onhan valtamediassa jo moneen kertaan kyseenalaistettu ja alas ammuttu kasvatustieteen professori Tapio Puolimatkan kirjoituksen 27.7 Oikeassa Mediassa – Kampanja p********n laillistamiseksi. Tästä kirjoituksesta seurasi varsinainen paskamyrsky. Ei uskoisi, että Suomessa on sanan- ja mielipiteenvapaus tai yliopistomaailmassa akateemista vapautta olla avoin ja kriittinen. Vanha sanonta on, että ”se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa”. Näitä älähdyksiä on vain tullut niin paljon, että se pistää jo miettimään, että mihin tämän yhteiskunnan arvomaailma on menossa?

”Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalasen ja puheenjohtaja Tiia Forsströmin mukaan mikään seksuaalinen taipumus ei ole sellaisenaan väärä tai sairas, ei edes p*******a”. Tämä pistää jo miettimään, että onko tarkoitus sallia lasten hyväksikäyttö, mihin siis vedetään raja. Onko kohta lehtihyllyjen yläosassa lapsipornolehtiä? Halutaanko tästä tehdä uusi normaali ja jos halutaan niin miksi? Vaikka lapsiavioliitot ja lapsivaimot ovat lämpimienmaiden kulttuurissa normaalia, niin sen ei pidä olla normaalia meillä täällä pohjolassa.

Puhutaan siis hetki arvoista. Olivat arvot mitkä tahansa, niin p*******a ei ole hyväksyttyä missään mielessä. Pelkästään se että sallimme tämän tyylisen keskustelun ”Tämä on hyväksyttävää pedofiliaa”. On jo aivan saatanan sairasta. Kaiken tämän takana on niin sanotut seksuaalivähemmistöjen edustajat, joiden maailman kuva on, että anna kaikkien kukkien kukkia vaan. Itseäni etovat kuvat. jossa lapset on puettu ties miksi seksiobjekteiksi erilaisiin vähemmistöjen marsseihin ja tapahtumiin. Minusta on väärin, että lapsille opetetaan tarkoituksen mukaisesti aikuisten tapoja.

Sexpon kannanotossa sanotaan myös ”Nykyisen tieteellisen ymmärryksen mukaan seksuaaliset taipumukset ovat varhaislapsuuden aikana juurtuvia, ja ne pysyvät varsin muuttumattomina koko elämän ajan”.  Hyvin sanottu, sillä lapsen kehitys on kokonaisuus, johon vaikuttavat monet biologiset, psykologiset, sosiaaliset ja kulttuuriset tekijät. Toisin sanoen se mitä me näytämme ja opetamme lapsille vaikuttaa häneen koko loppuelämänsä.

On siis meistä kiinni miten kasvatamme nuorisomme. ”Lapsi tarvitsee kehittyäkseen tasapainoiseksi yksilöksi rakkautta ja ymmärtämystä. Hänen tulee saada kasvaa, mikäli mahdollista, vanhempiensa huolenpidon ja vastuun alaisena, ja joka tapauksessa ilmapiirissä, jossa hän saa tuntea hellyyttä sekä moraalista ja siveellistä turvallisuutta” näin sanotaan YK:n lastenoikeuksien julistuksessa. Nyt olisi jokaisen hyvä pysähtyä ja pohtia kenen oikeuksia meidän oikeasti kuuluu puolustaa.

Sanonpa vaan, että jos me yhteiskuntana sallimme käsitteen hyväksyttävä p*******a, niin tulemme kulkemaan syvissä vesissä. Pikku hiljaa annamme sallimuksen käydä saalistajille ”katsoa saa, mutta ei koskea, kun vain ihan vähän” Missä menee viattoman lapsen hyväksikäytönrajat? Voimme olla yhtä mieltä, että yhdyntä ei tule kuuloonkaan, mutta entä hyväily, suukot ja halaamiset sekä koskettelut? Ainahan kaikki lähtee jostain viattomasta teosta ja sen hyväksynnästä liikkeelle.

Entä miten lapsen oma näkökanta ympäröivään maailmaan muuttuu? Mikäli me luomme yhteiskuntaamme mallin ja ajatuksen siitä, että p*******a on hyväksyttävää. Lisäksi pedofiliakeskustelu on sallivaa, eikä tuomitse ketään, niin siitä syntyy uusi normaali, koska kaikki seksuaalisuus on hyväksyttävää. Luonnollisesti oppiva ja vielä identiteettiään etsivä lapsi ymmärtää, että tämä koskettelu on normaalia. Koska hänelle ei pääse syntymään ajatusta, että kuolaavan sedän hellässä kaulailussa ei ole mitään epänormaalia. Sanonpa vaan, että tämän kaltainen yhteiskunta ei ole sellainen, johon haluaisin tulevat lasteni lapseni syntyvän.

Muistutuksena suvaitsevaistolle, joka monasti siteeraa YK:n periaatteisiin. Lapsen tulee saada nauttia erityistä suojelua ja hänelle tulee lainsäädännöllä tai muulla tavoin suoda edellytykset ruumiillisesti, henkisesti, moraalisesti, sielullisesti ja sosiaalisesti terveeseen ja normaaliin kehitykseen vapaissa ja ihmisarvon mukaisissa oloissa. Säädettäessä tätä tarkoittavia lakeja lapsen etujen tulee olla tärkeimpänä näkökohtana. Nämä sanat kirjattiin jo vuonna 1959, jolloin länsimaiset arvot olivat aivan erilaiset kuin nykyisessä uusliberaalisessa yhteiskunnassa, jossa suvaitsevaisuuden määrällä ei ole rajoja.

Minä sanon, että ihmiskunnan velvollisuutena on antaa lapselle paras mitä se pystyy sille tarjoamaan. En voi sanoa muuta kuin. että yhteiskuntamme on sairas, jos tämä on se paras mitä meillä on tarjota.

Jyrki Åland

 

8 thoughts on “Jyrki Åland: Viattomuuden loppu

 • 10.8.2018 at 16:48
  Permalink

  Täysin samaa mieltä jyrkin kaa. Sexpon hörhöt voisi lähetää kursuselle lähitään. pilallepantavaksi..Vittu mikä järjenjuoksu,ennen muinoin pervot vietiin nurkan taa. No aika on tuleva ,kun tämänkaltaiset lyödään lähtökuoppiin takaisin.

  Reply
 • 10.8.2018 at 17:28
  Permalink

  Lapseni kertoi muutama vuosi sitten, kuinka koulussa oli keskusteltu abortista. Opettaja oli määritellyt jo valmiiksi sen, että kohdussa oleva ihminen ei ole vielä ihminen, joten sen lopettaminen ei tarkoita ihmisen murhaamista. Tässä määrittelyssä näkyi koulun kulttuurimarksilainen ote asiaan. Nyt kulttuurimarksilaiset hivuttavat pedofiliaa hyväksyttäväksi määrittelemällä, että sitä harjoitetaan lasten omien taipumusten hyväksi ja vahvistamiseksi.

  Sekä abortin käyttämisessä ehkäisykeinona että p********n lobbaamisessa on ääneensanomattomana taustalla ajatus, että lapset ovat käytettävissä aikuisten haluja varten. Kulttuurimarksilaisten mielestä aikuisten haluja on suojeltava, lasten suojelusta ei tarvitse välittää! Tapetaan osa lapsista ja käytetään jäljellejääneitä hyväksi. Pedofilialla on mahtavia taustavoimia, kuten esim. Englannin, Belgian ja Yhdysvaltojen skandaalit osoittavat.

  Raamattu ottaa kantaa asiaan: ”Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Viettelysten täytyy tulla, se on väistämätöntä, mutta voi sitä, jonka kautta ne tulevat! Parempi olisi hänelle, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa, kuin että hän johdattaa lankeemukseen yhdenkään näistä vähäisistä.” (Luuk 17:1-2).

  Reply
  • 10.8.2018 at 18:26
   Permalink

   Ehkäisy ei aina toimi, ja tulee vahinko, ja sinun mukaan tuo pitäsi saattaa maailmaan vaikka sitä ei halua nainen eikä mies, ehkäisy kun petti, tuo ei ole kun sairaiden uskovaisten mielipide, nehän sanoo että ei edes raiskattu nainen saisi tehdä aborttia, eli täyttäkää maapallo on sanomanne.
   Minun mielipide on että lapsella pitää olla rakastavat vanhemmat jos ei, abortti on kaikista paras ratkaisu, sillä toista väittävät ei tiedä paskan vertaa siitä mitä lapsi joutuu kärsimään kun häntä ei rakasta kumpikaan vanhempi.

   Reply
   • 10.8.2018 at 19:27
    Permalink

    Kuten sanot, aborttiin on olemassa perusteltuja syitä, jotka voivan jäädä minua asiantuntevampien määriteltäviksi. Siksi tekstissäni käytin sanontaa ”abortin käyttämisessä ehkäisykeinona”. Parit, jotka ovat käyttäneet ehkäisyä, ovat olleet vastuuntuntoisia.
    Raskauksia alkaa kuitenkin tilanteissa, joissa ei välitetä tai tiedetä seurauksista. Silloin voi kysyä, houkuttelevatko kulttuurimarksilaiset vastuuttomiin kokeiluihin sellaisia, jotka eivät ole vielä kasvaneet vastaamaan tekemisistään?

    Reply
 • 10.8.2018 at 17:32
  Permalink

  Kaikenlaiset perversiot pyritään oikeuttamaan väittämällä ettei henkilö taipumuksilleen mitään voi.
  Vika lienee korvien välissä.
  Mikä sitten on korjattavissa, siinäpä kysymys.

  Reply
 • 10.8.2018 at 21:42
  Permalink

  Kulttuurimarxistis-feministiset pervertikot ovat soluttautuneet yliopistoihin ja lähes koko valta-VALE-mediaa dominoivat viherkommunisti-toimittajat vetävät yhtäköyttä heidän kanssaan. Näin nuo kansanviholliset ovat pieneen lukumäärääräänsä nähden onnistuneet kovaäänisellä rähinöinnillä hankimmaan suhteettoman suuren vaikutusvallan. Lisäksi kulttuurimarxistis-feministiset perversiot vähintäänkin hyväksyvän punaliberaalin punaporvari-kansanpetturihallituksen alainen Opetushallitus pakottaa koulut suoltamaan noita perversioita lasten tajuntaan ja kansanpetturihallituksen propagandakone Yle suoltaa samaa saastaa myös aikuisille.

  Reply
 • 11.8.2018 at 17:26
  Permalink

  Ja eipä tästä ole pitkäkään loikkaus siihen, että aletaan agitoimaan alaikäisten ihmisoikeuksien poistamista, nekrofilian normalisointa yms. Jos ei moraalista selkärankaa ala kansalta löytymään, niin ollaan lopulta tilanteessa jossa jopa murhaamisen ja kiduttamisen todetaan olevan vain ihmisen hyväksyttävää monimuotoisuutta.

  Reply
 • 11.8.2018 at 21:00
  Permalink

  Hyvä kirjoitus. Maailma on menossa siitä vessanpytystä aina vain paskaisempiin atmosfääreihin kuten ennen suurta finaalia tuleekin tapahtuvaksi. Kaikki irvokas sairaus ja mielipuolisuus on edennyt ”uittamalla” vähä kerrallaan aivan kuten homolobbynkin kohdalla meneteltiin Suomessa ja se saatua saavutetuksi seuraavaksi Seta ja kumpp. ajoivat läpi homoparien ”oikeuden” lapsiin ja tietysti vihkimiseen avioliittoon kirkon vielä lisätettä tuulta purjeisiin ottamalla kannan kirkolliseen vihkimykseen siinä missä heteroparienkin kohdalla.
  Tästä vielä edetessä ajassa näemme vielä kirkkohäät miehen ja vuohen tahi jonkun muun ”luontokappaleen” välillä, jossa ”miehen” puoleinen suku hillitysti pyyhkii kosteita silmäkulmiaan ja morsmaikun ”sukulaiset” kiipeilevät pitkin kirkonpenkkejä ja syövät kasukat suihinsa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.