Rattijuoppo tappoi motoristin Padasjoella

Padasjoen eteläpuolella Nyystölässä  tie 24:n ja Nyystöläntien risteyksessä tapahtui kello 16 jälkeen Sunnuntaina henkilöauton ja moottoripyörän yhteentörmäys. Moottoripyörän noin 55-vuotias mieskuljettaja menehtyi paikan päällä elvytyksestä huolimatta ja kyyditettävänä ollut noin samanikäinen naishenkilö loukkaantui sairaalareissun arvoisesti.  Tapahtumapaikalla, tiellä 24 on 100 km/h nopeusrajoitus.

Henkilöauto oli tullut Nyystöläntietä ja kääntynyt oikealle, tielle 24 kohti Padasjokea. Auto oli hitaalla vauhdilla kuitenkin ajautunut vastaantulevien kaistalle suoraan vastakkaisesta, eli Padasjoen suunnasta kohti etelää tulleen moottoripyörän eteen. Moottoripyörä törmäsi henkilöauton etuosaan. Pyörä pysähtyi kuin seinään ja jäi törmäyspaikalle henkilöauton suistuessa ojaan. Auton kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Naisella oli sivutieltä tullessaan ajosuunnassaan väistämisvelvollisuutta osoittava kärkikolmio.

Henkilöauton kuljettaja, noin 65-vuotias nainen loukkaantui myös ja hänet toimitettiin sairasautolla Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi

 

7 thoughts on “Rattijuoppo tappoi motoristin Padasjoella

 • 23.7.2018 at 10:34
  Permalink

  Pitäisi olla tappona rangaistus. Rattijuopit pääsee vähällä aina.

  Reply
 • 23.7.2018 at 10:35
  Permalink

  Alkoholin kanssa näitä sattuu.

  Itselleni tuli eteen tilanne jossa kesätopissaan valkoisella skootterilla pimu tasa-arvoisessa risteyksessä ajoi kaasu pohjassa vasemmalta auton nokan ohi että viuhahti. Lähestyessäni risteystä katsoin että nyt ei skootteri kyllä jarruta ja minä jarrutin. Ja aivan totta, kaasu pohjassa pimu pyyhälsi että housunlahkeiden pitsit vaan lepatti, läpi risteyksen. Mietin että tulikohan ajatuskatkos vai kuvitteleeko se että oikealta tulevilla on väistämisvelvollisuus? No, yhtä kaikki. Ehkä seuraavakin jarruttaa ettei satu pahemmin.

  Reply
  • 23.7.2018 at 16:54
   Permalink

   Toivottavasti tulee sen eteen rekka joka ei väistä, tuollainen ei muuten opi liikenteessä menemään, ihan turha noille on liikennesääntöjä opettaa.

   Reply
 • 23.7.2018 at 14:01
  Permalink

  Valitettavasti moottoripyörän tilalla ei ollut rekka!

  Reply
 • 23.7.2018 at 16:23
  Permalink

  Olipa taas sellainen uutinen, ettei tiedä mitä muuta sanoisi kuin nipun karkeuksia. Nämä rattijuopot pitäisi saada juurittua pois teiltä. viimeistä hikkaa myöten. Vai onko tässä kysymys pelkästä ”iskiaksesta”. Poliisin resurssit olisi kohdennettava todellisiin asioihin, jotka vaikuttavat ihmisten elämään tavalla, joista ei anteeksi pyytämällä selviä. On typerää, siis äärimmäisen typerää, että polpo tsiikaa nk. ”vihapuhetta” netistä ja ottaa anarkistien ja suvakki -huorien ilmiantoja (useinmiten yksi ja sama asia) milloin mistäkin mielensä pahoittamisesta ja syytää resursseja jonnin joutavaan napanöyhtän kaiveluun sillä aikaa kun suomalaisilla teillä tapahtuu keskellä kesää rikoksia ja onnettomuuksia, jotka katkaisevat lapsensa vihdoin maailmalle saattaneiden vanhempien vapauden kaipuun toteutuksen kiertämällä Suomea keskellä heleintä ja ihmeellisintä kesää, jota ei ole koettukaan pitkään aikaan näillä leveysasteilla iänikuisen nollakelin ja kylmän vesisateen normi -suvea.

  Reply
 • 23.7.2018 at 17:20
  Permalink

  Harmi tosiaan että vastaantulija oli moottoripyöräilijä eikä esimerkiksi rekka, vaikka tosin huonohan sitä on rekkakuskin kohdallekaan toivoa, hengenlähtöhän siitä saattaa rahtarillekin tulla ja ainakin ikimuistoinen kokemus. Mutta olisi mummeli saanut olla ajamatta tai ajaa ainakin muille harmittomasti metsään.

  Toivottavasti Kassi-Almalle tuli nyt hieman nykyistä kuivempi kesä ja vaikka toinenkin, mutta tuskin tämän maan ”Oikeus”-järjestelmän tietäen.

  Reply
  • 23.7.2018 at 21:59
   Permalink

   Ei ole ikinä hyvä olla rekkakuskina kun eteen ajaa vaikka helnkilöauto, pahin on monesti kuskille henkinen kärimys ja syytös jopa itseä kohtaan tapahtuneesta vaikka syy ei tosiaan olisi rekkakuskissa, monelta on työt jääneet, ei ole ollut enää uskallusta tullut lähteä tienpäälle.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.