Tšekki kieltäytyi Italian merestä onkimista turvapaikanhakijoista – ”Maahanmuutto vie Euroopan suorinta tietä helvettiin”

Tsekit kieltäytyivät kohteliaasti ottamasta vastaan niitä 450 turvapaikanhakijaa, jotka Italia onki ylös välimerestä. Maan pääministeri Andrej Babis perusteli päätöstä Tsekin radiolle näkemyksellään siitä, että maahanmuutto vie Euroopan suorinta tietä helvettiin.

Italian päätös siitä, että ottavat vastaan turvapaikanhakijat, sotii EU:ssa pakolaispolitiikan saralla saavutettua sopimusta vastaan. Sopimukseen päästiin viimeisimmässä EU-huippukokouksessa ja sen mukaan että Euroopan tulee lähettää ”selviä signaaleja” kolmansille maille siitä, että ovet ovat nyt säpissä etenkin laittomasti maahan pyrkiville.

Italia joka tapauksessa otti vastaan maahanmuuttajia luullen, että ne tultaisiin ”edelleenasuttamaan” muihin EU-maihin, ellei näitä lähetettäisi takaisin mm. Libyaan, josta suurin osa laittomasti Eurooppaan pyrkivistä ovat matkalleen lähteneet. Italia on jo aiemmin valmistellut sopimuksen Libyan kanssa, joka tekee mahdolliseksi palauttaa takaisin ne arabit ja afrikkalaiset, jotka hakevat laittomia reittejä pitkin turvapaikkaa Italiasta.

Tšekkihallitus on torjunut Italian pyynnön ”edelleenasuttamisesta” ja on sitä mieltä, että myöntyminen siihen vain yllyttäisi yhä useampia siirtolaisia pyrkimään Eurooppaan yli välimeren.

Pääministeri Babis näkee, ettei Tsekeillä ole mitään vastuuta niistäkään maahanmuuttajista, jotka jo oleskelevat EU:n sisällä ja, että lisääntyvä maahanmuutto vie Eurooppaa suorinta tietä helvettiin. EU:n sisäiset siirrot tulisivat vain innostamaan salakuljettajia laajentamaan bisnestään ja lisäisi näiden rikollisten voittoja.

 – Euroopan on näytettävä, että olemme tosissamme siinä, että rajat on kiinni eikä Tsekit tule avustamaan siinä, että maahanmuuttajat kolmansista maista, laittomasti saavat mahdollisuuden tulla asumaan Eurooppaa. 

Markku Lindström

Lähde: Fria Tiden

10 thoughts on “Tšekki kieltäytyi Italian merestä onkimista turvapaikanhakijoista – ”Maahanmuutto vie Euroopan suorinta tietä helvettiin”

 • 19.7.2018 at 12:36
  Permalink

  Asiaa! Järki ja ymmärrys valtaa alaa.
  Suomen valtapuolueet vaan edelleen elävät kuplassaan.
  Jossain vaiheessa kansa ei enää niitä äänestä. Hyvä esimerkki ruotsidemokraatit joka kasvaa kohisten. Ehkä liian myöhään, Ruotsi muuttuu islamilaiseksi kalifaatiksi 30-40 vuoden sisällä ja valkoinen vähemmistö pakenee hakemaan turvapaikkaa esim Suomesta.
  Voisimme vaihtokaupassa antaa Ruotsin kalifaatille täällä asuvat somalit ja karvakourat.

  Reply
 • 19.7.2018 at 12:48
  Permalink

  Euroopassa on sentään vielä järkeviäkin johtajia. Luulenpa, että kaikki nämä ”ongelmajätteet” tuodaan ”loppusijoituspaikkaansa” Suomeen muitten luonnollisesti kieltäytyessä moisesta sakista. Rehellisesti sanottuna ottaisin ennemmin maailman ydinjätteitä Suomen peruskallioon sijoitettuina sille kalliolle minkä päällä asun kuin haittamaahanmuuttajia kotikuntaani väh. 50 000 rötöstelijää ja raiskaria, jolloin olet ”rauhoittamaton kantasuomalainen” polpon korjatessa sinut häkkiin sen vuoksi, että olet yrittänyt suojella omaisuuttasi ja itseäsi ryyditettynä suomalaisilla voimasanoilla. Kun sitten ilman pesumahdollisuuksia liasta syyhyävänä pääset lopulta posesta ja saavut kotiisi huomaat sen olevan maan tasalla särjettynä ja raiskattuna kaiken sen vaivannäön valuneena hiekkaan, jota olet kämppääsi ja tontillesi uhrannut niinä aikoina, jolloin vielä tämän kaiken tuhon aikaansaaneet kusipäät eivät vielä olleet syntyneet eivätkä nähneet yön pimeyttä, jonka Suomen päälle vetämisen vuoksi nuo ovat syntyneet tekemään kaikkensa sen eteen ja taakse, ettei ainoatakaan suomalaista kiveä jäisi kiven päälle, vaan sivistys ja järjestys voitaisiin vaihtaa anarkiaan ja barbarismiin tukahduttamalla kaikki ne arvot ja päämäärät, jota aikaisemmat sukupolvet ovat vaalineet henkensäkin kaupalla nähdäkseen vain sen kuinka ne sukupolvet, jotka olisi pitänyt abortilla tappaa hetimiten pois tallaamasta kuoliaiksi jokaisen kukkaniityllä olevan kukan, koska nuo tunnottomat eivät ole koskaan oppineet rakastamaan kauneutta ja rauhaa vaan päinvastoin myrkyttämään niitä ja vaalimaan rikkakasveja, jotka tukahduttavat ja valtaavat kaiken tilan kuristamaan hengiltä kuin kuristajakäärme kaiken sen, minkä vuoksi ihminen voi kaikesta etääntymisestä luontoon ja tärkeistä kiireistään huolimatta joskus pysähtyä sitä ihailemaan ja silmiänsä lepuuttamaan.

  Reply
 • 19.7.2018 at 13:06
  Permalink

  Hienoja kommentteja.Alkaako Suomen kansa viimeinkin,11hetkellä tajuta mihin soppaan,päättävämme ovat kansamme johtaneet.Muistakaa nyt ihmeessä seur eduskuntavaaleissa antaa äänenne niille jotka tajuavat,mihin vaaraan kansamme on johdettu.

  Reply
  • 19.7.2018 at 13:33
   Permalink

   Se on kuule sama mitä me täällä kokeillaan totuutta selvittää, sehän ei tule muuttamaan hallitusparasiittien päätöksiä mihinkään suuntaan.

   Reply
 • 19.7.2018 at 13:52
  Permalink

  EU-eliitti huijasi Italian maahanmuuttovastaista hallitusta ottamaan nuo tulijat merestä lupaamalla muiden EU-maiden ottavan heidät hoitoonsa. EU haluaa jatkaa soros-suunnitelmaansa. Suurin osa EU-maista on kuitenkin ottanut jo tolkun linjan maahanmuuttopolitiikassa ja Saksalla sekä Ranskalla alkaa olla vaikeuksia mamuttaa EU:ta. No Sipilän ja Orpon sekä Mykkäsen Suomi ottaa tulijoista tietenkin kiltisti vastaan sen mitä Merkel ja Macron käskevät. Soros myhäilee Orpon ja muun kokoomuksen kanssa, jotka saavat uutta bisneskarjaa verovaroin pyöritettävään miljardien eurojen pakolaisbisnekseensä. Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Saksan väliaikaiset rajatarkastusluvat EU:lta ovatkin jo tämän arvotavaran siirtymistä rajoillemme liikaa vähentäneet. Oxfordin arvostettu maahanmuuttoprofessori kertoo että Eurooppaan mm. Suomeen tuotettu pakolainen tai iphone-nuorukainen maksaa 135 kertaa sen mitä oikeiden pakolaisten auttaminen oman kulttuuripiirinsä mm. Pohjois-Afrikan pakolaisleirillä. Puleeratut iphone-elintasopakolaiset eivät niihin edes mene. No tämä 135 kertainen kuluerä EU-mailta siirtyy pakolaisbisnestä pyörittävien eturyhmien taskuihin kun invaasio saadaan Eurooppaan. Ei siis ihme etteivät uusliberalistien hallussa olevat EU-maat mm. Suomi, Saksa ja Ranska halua rajoittaa bisnestä eturyhmilleen.

  Reply
 • 19.7.2018 at 14:06
  Permalink

  Hyvä että poimitaan merestä, mutta poimitut pitää viedä takaisin sinne mistä ovat lähteneetkin. Näiden joukossa ei juuri ole pakolaisia. Pakolaiset ne oikeat, eivät pääse minnekkään omin avuin. Nämä tänne hinnalla millä hyvään änkeejät ovat elitason perässä tulevia noin 99% pelkkiä miehiä ja erittäin röyhkeitä.

  Reply
 • 20.7.2018 at 06:22
  Permalink

  Itä-euroopassa on Euroopan järkevintä porukkaa nykysin, miksi tähän on tultu.merkel sai hallita liian kauan EU:ta mutta onneksi Trump palautti akan sinne tasolle mihin olisi kuulunut jo vuosia mutta tuhon jälki on kaamea. Saksa taantuu taas tasolle jossa oli ennen ensimmäistä maailmasotaa ja heti sen jälkeen. Millä se meinaa elättää kansansa ja miljoonat loiset kun kauppasota roihahtaa täydellä teholla.

  Reply
 • 20.7.2018 at 14:19
  Permalink

  Euroopasta löytyy järkeviä maita vielä,jotka tajuavat realiteetit ja huolehtivat ensisijaisesti omista kansalaisista.Suomi ei valitettavasti näihin kuulu,vaan elätetään velaksi kaikki tulevat
  elintasopakolaiset.

  Reply
 • 21.7.2018 at 19:22
  Permalink

  Mietin sitä, että miksi juuri Tsekin ja Unkarin poliitikot pystyvät siihen, että pitävät oman kansan edun etusijalla? Onko poliittinen järjestelmä erilainen vai onko heillä enemmän moraalista ryhtiä tai historian tajua ja ymmärrystä muslimimaailmasta? Vai hakeutuuko Suomessa politiikkaan vain niitä henkilöitä, jotka oman etunsa takia ovat valmiita vaikka äitinsä myymään vai onko jokainen ostettavissa?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.