Hurja väite Ruotsista: Naiset tarjoavat maahantulijalapsille ruokaa ja katon pään päälle vastineeksi seksistä

Ruotsalaisen facebook-ryhmän ”Lopettakaa palautukset Afganistaniin”-kerrotaan toimivan ”saalistuspaikkana” naisille, jotka tahtovat majoittaa maahantulijanuoren kotiinsa, ruokkia ja vaatettaa tämän vastineeksi seksistä. Asian toi esille kirkon parissa toimiva vasemmistoaktiivi Stefan Linquist, joka on huolissaan hyväksikäytettyjen nuorten asemasta.

Linquistin mukaan hyväksikäyttäjänaiset teettävät nuorilla töitä ja käyttävät näitä seksileluinaan, syyllistyen jopa raiskauksiin. Omien sanojensa mukaan Linquist on yrittänyt kertoa asiasta facebook-ryhmän ylläpidolle, mutta hänet on ensin jätetty huomiotta ja sittemmin blokattu ryhmästä tyystin. Hän kertoo myöskin ryhmän johdon tietävän asiasta, mutta että nämä eivät uskalla kertoa tapauksista edelleen peläten ”rasistien käyttävän tietoa hyväkseen”.

Mahdolliset uhrit eivät Linquistin kertoman perusteella voi itse ilmoittaa tapauksista poliisille, sillä uhrit ovat pääasiassa laittomasti maassa oleskelevia. Ulostulossaan antamien tietojen mukaan hyväksikäyttöringissä on tähän mennessä ollut ainakin kahdeksan naista ja kaksi miestä. Tapauksen tultua ilmi, mainittu facebook-ryhmä on muuttunut avoimesta salaiseksi, joten sen löytäminen Facebookista ilman kutsua on mahdotonta.

Lähde: nyheteridag.se,

Juuri NYT!

 

8 thoughts on “Hurja väite Ruotsista: Naiset tarjoavat maahantulijalapsille ruokaa ja katon pään päälle vastineeksi seksistä

 • 4.7.2018 at 11:01
  Permalink

  No niin, siinä niitä rikkauksia jaellaan….

  Reply
 • 4.7.2018 at 11:18
  Permalink

  No tämän ovat tienneet kaikki joilla on aivot joilla ajatella ja seuraa esim. PT-mediaa. Samaa tapahtuu varmaan Suomessa, ei tarvitse lähetä Afrikan maihin seksilomille kun toyboyt tulevat Eurooppaan. Se että alaikäisiä käytetään hyväksi, ei valtamedia uskalla kertoa tästä, koska kaunis puhtoinen kuva vapaaehtoisista vanhemmista naisista särkyisi ja jos joku vihjaakin, kuittaillaan se naisten seksuaalisella vapautumisella ym. En syyllistä kaikkia muuta joukkoon sopii myös niitä mätiä omenia. Niitä on vain aika paljon.En hyväksy tätä miesten puoleltakaan, muuta jos miehet tekisivät samaa voi niitä kirkuvia otsikoita setämiehistä.

  Reply
 • 4.7.2018 at 12:03
  Permalink

  ”Väite”, hih.

  Jokainen, jopa hyysärit, SPR-horot ja cuckoldit itse ovat tienneet ”auttamisen” motiivin alusta saakka.

  Reply
 • 4.7.2018 at 12:55
  Permalink

  ”Linquistin mukaan hyväksikäyttäjänaiset teettävät nuorilla töitä ja käyttävät näitä seksileluinaan, syyllistyen jopa raiskauksiin.”
  ”mutta että nämä eivät uskalla kertoa tapauksista edelleen peläten ”rasistien käyttävän tietoa hyväkseen”.”
  Niin tuo ensimmänen on vaan sitä parempaa hyväksikäyttöä. :/
  ”Rasisteille” ei pidä antaa mitään mahdollisuutta hyväkskäyttää yhtään mitään. 😉

  Reply
 • 4.7.2018 at 15:59
  Permalink

  Ei ole mikään huhu! Näinhän tapahtuu jo Suomessakin aivan ensipäivästä kun ”vaavi-perseet” toreille ja turuille ehtivät Allahiansa palvomaan. Eli eivät ”pelit” ole vielä Suomen aurinkoa nähneet.
  Lyhyesti sanottuna varsin suuri osa naisista ovat heti huoria kuin vain tilaisuuden saavat. Pitäisihän sen nyt aisankannattajien tietää.

  Reply
 • 4.7.2018 at 20:06
  Permalink

  Hyvin monella äärisuvakilla motiivi olla äärisuvakki on seksuaalinen. Mukana paljon kaiken maailman pervertikkoja ja (piilo)homoja yms.

  Reply
  • 6.7.2018 at 12:32
   Permalink

   Ne itse valehtelevat sen kiimansa itselleen ”tunneälyksi”, niin vapaaehtoistoiminnassa mukana olevat naiset kuin ”miehetkin”.

   Reply
 • 5.7.2018 at 08:59
  Permalink

  On muuten nähty videoita kun vokissa ähhlämi bylsii isoperseistä naistyöntekijää.
  Ei selvinnyt missä maassa…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.