Kuorma-auto törmäsi kippi pystyssä rautatiesiltaan Savonlinnassa

Kuorma-auto törmäsi rautatiesiltaan Savonlinnassa tänään aamulla hieman kahdeksan jälkeen. Kuvan auto ei liity tapaukseen.

Kuorma-auto oli ajamassa Schaumannintietä rautatiesillan ali, mutta auton kippilava oli pystyasennossa jolloin auto ei sopinut sillan alta vaan törmäsi rautatiesiltaan n. 40 km/h nopeudella.

Lava putosi törmäyksen vuoksi kadulle. Liikenne kulkee joten kuten, tällä hetkellä yhtä kaistaa pitkin yhden kaistan ollessa raivaustöiden alla. Poliisi ja pelastuslaitos ovat paikalla ohjaamassa liikennettä ja raivaamassa onnettomuuspaikkaa.

Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä eikä ota toistaiseksi kantaa siihen, johtuiko onnettomuus esimerkiksi huolimattomuudesta.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Kuorma-auto törmäsi kippi pystyssä rautatiesiltaan Savonlinnassa

 • 28.6.2018 at 11:28
  Permalink

  …vai oliko kyseessä terroriteko… Junan suistaminen radalta aihetutaisi paljon kuolleita.

  Reply
 • 28.6.2018 at 11:44
  Permalink

  sama tapahtui Tammisaaressa joku vuosi sitten, näitä sattuu……..

  Reply
 • 28.6.2018 at 18:37
  Permalink

  Tekevälle sattuu. Erittäin harvinaislaatuinen tapaus kuorma-auto urakoinnin työmääriin nähden.

  Reply
 • 28.6.2018 at 21:13
  Permalink

  Onko tässä kysymys nyt niistä ”ohituskaistalla” halvalla pannut kuskit, joille yhteisöllisyyden nimissä lahjoitetut huokeat rekkakortit ym. lava-autojen schaföörit ovat saaneet kuin postikortin ennen maalimassa naapurin tytöltä kun kävi peräti kirkolla limonadia maistelemassa. Tarkoitushan on peri hyvä ja hyödyllinen, koska muualla maailmassa on käynyt toteen sen kauhuskenaario, etteivät muslimit osaa ajaa raskaita ajoneuvoja, mikä on tullut kuolemaksi todistettua lukuisissa väärästi uskovien yliajoissa, koska ”Allahu Akbar” -lempinimellä kutsutut ”jalkakäytävien ritarit” ovat huristelleet pitkin kauppakatuja vain siksi, että kyltit ovat kirjoitetut sellaisilla buukstaaveilla, joista ei ota selvää itse Allahkaan (ainakaan pimeällä), sillä menee heti vituralleen oikein kunnolla, koska vääräuskoiset lukevat väärästä suunnasta länsimaisia kirjaimia, jotka ovat synnissä kuorrutetut ja itse asiassa täysiä ”huoria” sellaisenaan, joten siitä vaan yli kuin entinen ”rauhanneuvottelija” Mekassa. Toisaalta vihreä puolue on esittänyt käänteentekevän esityksen siitä, että kaikki kauppakadut ja torit varustetaan kesäkuumalla suurilla kylmiö tiloilla eli kotoisemmin pakastimilla, jonne ”inhimillisyyttä” osakseen saaneet ajasta väistyneet suomalaisuuden taakkaa harteillaan kantaneet maailmanjärjestyksen suistajat ja sen suorinta tuhoon vievät ebolan kaltaiset tuomiopäivän taudit voidaan kätevästi sekä perin innovatiivisesti ”purkittaa” kuin sillit purkkiin ja polpon vasteaika saadaan näin kalibroitua ”sattumuksen” -by ”Rähmispossu” vaatimaan kuosiin, sillä prioriteettilistalla kukkulan kuninkaana oleva kansallismielisten pamputtaminen sekä raahaaminen putkiin yhtä putkea vie leijonanosan ajasta sekä vihahenkilöstön jaksamisesta, mutta kun voi samalla yhdistää työn ja harrastuksen eli sen suurimman rakkauden kohteen, jota elämässä vain kokea voi tästä osuvan mojovasti todeta, ettei yksikään vaihtaisi päivääkään pois, sillä aito internationalistinen punikki ei vaivojaan säästele kun on kysymys ”demokratian” varjelemisesta eli pitämällä niiltä turvat tukossa, joilla on jotain sanottavaa, eikä sitä huligaanin edes vielä mitään sanoakaan, sillä jo alkava suun aukaisu riittää todisteeksi siitä, että vihapuhetta pukkaa. Sisäministeriö ja Pääministeri Juha Sipiä kuunneltuaan ensin Saksan Liittokanslerin Angela Merkelin paksusuolen jumpsutusta esittää bolsevikkisellä periksiantamattomuudella laajentaa polpon toimintaa aivan hirveän laajaan rikosvyyhtiin, sillä kuten Suomi tunnetaan tuhansien järvien maana, joet ja lampareet siihen vielä päälle. On ensiarvoisen tärkeää tutkintalinja suunnata kaikkiin noissa vesissä lymyäviin kaloihin, sillä nehän aukovat suutaan koko ajan lakkaamatta ja ovat pahempia kuin pahin muija, sillä ne eivät lakkaa koskaan mäkättämästä Suomi ninimisen ”Aktiivimallin” (orjakaleerin nimi) pakolaispolitiikan väärästä hoidosta ja mikä pahinta fisut ovat antaneet Euroopan komission puheenjohtajalle Jean-Claude Junckerille lempinimen ”Kännikala”!!!

  Reply
 • 29.6.2018 at 05:35
  Permalink

  Vähän sama kun työkaveri ajoi aikanaan pientä seisaaltaan ajettavan sähkötrukin takaperin puomi ylhäällä tiiliseinään. Trukki oli pysähtynyt kirjaimelliseti kuin seinään ja kaveri oli jatkanut matkaa lentäen tai sanotaanko juossut varsin nopeasti puoleen väliin hallia. Ei kuulemma ollut edes kaatunut.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.