Raintolasta käännytetyllä tuli riitaa terassilla istuneen miehen kanssa- Kuristi tämän seuralaista

Juhannuspäivänä Tampereella poliisi hälytettiin puoli yhdentoista aikaan illalla Aleksanterinkadulla sijaitsevan baarin edustalle, jossa oli ilmoituksen mukaan tapahtunut pahoinpitely. Baariin oli pyrkinyt pariskunta, jota ei oltu päästetty sisälle voimakkaan päihtymyksen takia ja kuten tässäkin tapauksessa, siitä se ”riemu usein repeää”…

Ravintolasta käännytyksen jälkeen jälkeen baarin terassilla olleen miehen ja baariin pyrkineen miehen välille oli syntynyt suusanallinen riita. Kesken kahden miehen riitelyn, yht´äkkisesti baarin pyrkinyt mies oli käynyt kiinni terassilla istuneen miehen naisseuralaisen kaulaan ja puristanut. Tämän jälkeen baariin pyrkinyt pariskunta poistui paikalta.

Terassilla istunut kuristettu nainen tunsi poliisin mukaan kipua kaulallaan ja paikalle kutsuttiin ambulanssi tarkastamaan hänen vammansa. Paikalta poistunutta miestä ei enää illan tai yön mittaan tavoitettu.

Havaintoja ja vihjeitä tekijästä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022. Mies oli n. 190cm pitkä, iältään yli nelikymppinen ja yllään hänellä oli sininen takki.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Raintolasta käännytetyllä tuli riitaa terassilla istuneen miehen kanssa- Kuristi tämän seuralaista

 • 24.6.2018 at 12:21
  Permalink

  Valmiiksi ärsyyntynyt mies ja toinen riita kelpoinen, josta sai kärsiä naisseuralainen. Miksi hän vai tuliko sanotuksi jotain ”osuvaa”?

  Reply
  • 24.6.2018 at 17:26
   Permalink

   Kuulostaa erään kulttuurin ominaiselta toiminnalta kurmuuttaa naista pahan olonsa vuoksi.

   Reply
 • 24.6.2018 at 16:07
  Permalink

  Raintola, missä lie, levoton paikkakunta.

  Reply
 • 24.6.2018 at 21:00
  Permalink

  Perisuomalaisia känniääliöitä. Ei kun antabusta ruiskulla perseeseen niin katsotaan kauanko ryppäävät.

  Viina on viisasten juoma. Tyhmät älkööt juoko.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.