Viikonlopun aikana useita murtoja ravintoloihin Lounais-Suomessa

Liekö poliisin erityinen panostus päättäjäisviikonlopun juhlijoiden valvontaan havahduttanut murtomiehet työn touhuun Lounais-Suomessa, sillä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä murtauduttiin neljään ravintolaan suhteellisen pienellä alueella. 

Loimaan Alastarolla, Virttaan kylässä kaksi ravintolaa joutui murron kohteeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Toiseen ravintolaan murto jäi yritykseksi, mutta toiseen teko onnistui ja ravintolasta varastettiin omaisuutta. Samoin Loimaalla, Mellilän kylässä murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ravintolaan ja varastettiin omaisuutta.

Myös Auran keskustassa murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ravintolaan ja saalis oli melko samanmoinen kuin aiemmissakin tapauksissa.

Poliisi pyytää vihjeitä tapauksiin mahdollisesti liittyvistä autoista, henkilöistä tai muusta epäilyttävästä ja pyytää ilmoittamaan mahdolliset murtoja koskevat tiedot Loimaan poliisille numeroon 0295 444 933.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Viikonlopun aikana useita murtoja ravintoloihin Lounais-Suomessa

 • 5.6.2018 at 00:56
  Permalink

  Sama porukka asialla ilmeisesti kun samoilla nurkilla pyöritty. Kellonajat paljastaisi ajetun reitin.

  Reply
 • 5.6.2018 at 02:37
  Permalink

  Kytätäkää vaan lisää autoilijoita ja onko jollain alamaisella kivaa,
  Ei muuten kriminaalit pääse oikeisiin töihin. Siat!

  Reply
 • 5.6.2018 at 15:15
  Permalink

  Murtoliigat Baltiasta päin varmaankin?
  On tää hienoa kun rajat on auki.
  Pakoloiset, kerjäläiset, murtokoplat, taskuvarkaat, huumediilerit, huorat, salakuljettajat ja muu paskasakki marssii rajan yli rikastuttamaan yhteiskuntaamme.

  Reply
 • 5.6.2018 at 20:49
  Permalink

  Niin, tästäkin saamme kiittää paljolti Schengen sopimusta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.