Veitsimies hyökkäsi junassa, Saksassa- Poliisi ampui hyökkääjän paikan päällä

Yksi henkilö on kuollut ja kaksi loukkaantunut veitsi-iskussa pohjoisessa Saksassa. Poliisi ei kerro yksityiskohtia tapauksesta ja pidättäytyy ottamasta kantaa esimerkiksi siihen, oliko kyseessä terroristisessa tarkoituksessa tehty isku.

Lähellä Saksan ja Tanskan rajaa, Flensburgin liepeillä tapahtuneessa iskussa kaksi henkilöä sai vakavia vammoja. Toinen uhreista on tämän hetkisten tietojen mukaan 22 vuotias naispoliisi, joka kertoo ampuneensa hyökkääjän junassa.

Saksalaisen DPA-uutistoimiston mukaan hyökkääjä olisi ollut 24 vuotias eritrealainen mies, joka saapui maahan vuonna 2015 pakolaisena. Uutistoimisto kertoo, ettei vielä ole varmuutta siitä, tunsivatko uhri sekä hyökkääjä toisensa entuudestaan tai siitä, oliko kyseessä terrori-isku.

Saksan sisäministeri Horst Seehofer sanoo olevansa hyvin järkyttynyt tapauksesta ja toteaa, ettei väkivaltaa missään tapauksessa pidä suvaita.

Viimeksi eilen Nykysuomi uutisoi 50 turvapaikanhakijan käyneen kahden poliisin kimppuun Dresdenissä, Saksassa.

Lähde: DW, independent

 

10 thoughts on “Veitsimies hyökkäsi junassa, Saksassa- Poliisi ampui hyökkääjän paikan päällä

 • 31.5.2018 at 18:11
  Permalink

  ”Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista. ”
  No, eipä näy asia noin olemaan.

  Reply
 • 31.5.2018 at 18:35
  Permalink

  Oikein ammuttu, mutta omien kansalaisten suojelemiseksi olisi järkevintä poistaa ongelma, eikä vain hoitaa oireita. Saksan päättäjät vihaavat omia kansalaisiaan. Samoin Suomen. Toivottavasti valuutarikollinen ekp:n perseennuolija maanpetturi ja satanisti globalistimultikulttipresidenttimme saa päiväkirurgisessa pikku operaatiossa sairaalabakteerin.

  Reply
 • 31.5.2018 at 19:21
  Permalink

  Angela Merkelin kummi pojat taas asialla. Surkeaa etenkin kun jo Belgiassa tapettiin kaksi naispoliisia saman tahon toimesta. Mielestäni naispoliiseista pitäisi luopua Euroopassa, koska vääräuskoinen nainen on yleensäkin punainen vaate muslimeille ja poliisin tai armeijan virkapuku on erityisen mieluinen kohde muslimiterroristeille. Poliisin ammatissa tarvitaan raakaa miehistä voimaa – jos nyt enää miehiä Euroopassa enää onkaan, sillä hekin ovat pilattuja Ruotsalaisittain siten, että kusevatkin istualtaan – eikä viehkeyttä tai tuttavallista jutustelua tai psykologiaa, jolla vielä auttavasti pärjää normi -länsieurooppalaisen kanssa riippuen ”asiakkaan” luonteesta kännipäissään ja nistit ovatkin sitten täysin päästään sekaisin olevia trippaajia.
  Saksassa ja muualla Euroopassa, jossa kanta-asukkaidenkin harjoittama rikollisuus on jo rajunpaa, siellä ammutaan suorasuuntauksella päin pläsiä, eikä jalkoihin, jolloin ”kansikuva pojasta” tulee elinikäinen elätettävä vapaana ollessaankin, sillä vankilatuomio kestää vain sen vääräuskoisen kananlennon rikos- ja jihad -akatemiassa täkälaisessä ”mukavuuslaitoksessa”, unohtamatta lukuisia kanta-suomalaisia ”morsiamia”, jotka vuotavat tietenkin verta ja ulisevat syvän surun vallassa kuin Jeesuksen ristin juurella konsanaan. Sitä en halua selvittää enkä tietää, kummasta päästä se sitten loppuviimeksi vuotaa.

  Reply
 • 31.5.2018 at 22:06
  Permalink

  ”Saksan sisäministeri Horst Seehofer sanoo olevansa hyvin järkyttynyt tapauksesta ja toteaa, ettei väkivaltaa missään tapauksessa pidä suvaita.”

  Mitä muutakaan mieltä nyt voisi olla, mutta kai tuollaiset itsestäänselvyydet pitää aina sanoa.

  Reply
 • 31.5.2018 at 22:09
  Permalink

  Sipilä jo toisen kerran viikon sisällä shokissa, yllättynyt, järkyttynyt ja pahoittanut mielensä kovasti suvaiten ja ymmärtäen rämä-däniä.
  Taas kerran yksittäistapaus joka oli tekninen vika, mielenterveysongelma tai muuten vain muslimin hätähuuto jolla ei mitään tekemistä islamin tai ylipäänsä minkään kanssa ellei sitten paskan puuron.

  Reply
 • 31.5.2018 at 23:49
  Permalink

  Ihan normaali vallanpitomedian lanseeraama ”hässäkkä”, ei liity yhtään mihinkään.

  Ja seuraava.

  Reply
 • 1.6.2018 at 00:20
  Permalink

  Jaaha että mitähän vittua. Joku suodin nyt suodattaa sitten vai?

  Reply
  • 1.6.2018 at 00:21
   Permalink

   Taitaa tuo akismet suodin tai joku muu imeä nyt ja isosti.

   Reply
 • 1.6.2018 at 06:43
  Permalink

  Monikulttuurisuus on rikkautta.
  T. Alex Stupido

  Reply
 • 1.6.2018 at 10:32
  Permalink

  Nuo villieläimet pitäisi poistaa kokonaan Euroopasta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.