Rekkaa päin ajanut autoilija selvisi törmäyksestä hengissä Ylivieskassa

Kalajokinen v. 1950 syntynyt mies loukkaantui vakavasti ajauduttuaan vastaantulijoiden kaistalle ja törmättyään vastaansa tulleen perävaunullisen rekan perävaunun kulmaan.

Mies oli ajamassa Ylivieskan suunnasta Kalajoen suuntaan. Muiden tiellä tapahtuma-aikaan liikkeellä olleiden kertoman mukaan henkilöauto oli seilannut usean kilometrin matkan tiellä laidasta laitaan ja vastaantulijat olivat joutuneet väistämään pientareelle. Rekka-auton kuljettaja ehti väistää kaistalleen tulleen välttäen näin keulakolarin mutta henkilöauto törmäsi perävaunun etukulmaan.

Henkilöautossa yksin ollut ja pahoin loukkaantunut, tajuton mies kuljetettiin helikopterilla OYS:aan. Rekka-auton kuljettaja ei loukkaantunut.
Pieni henkilöauto romuttui täysin ja rekan perävaunu vaurioitui. Tie oli poliisin kertoman mukaan onnettomuuspaikalla suljettuna tunnin verran. Keliolosuhteet olivat hyvät ja onnettomuuspaikalla tieosuus suora. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

Artikkelin kuvassa oleva auto ei liity tapaukseen.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Rekkaa päin ajanut autoilija selvisi törmäyksestä hengissä Ylivieskassa

 • 15.5.2018 at 23:41
  Permalink

  a) Ukkeli ei muistanut juoda riittävästi ja nestehukka yllätti?

  b) Sipilän hallituksen leikkaukset ovat ilmeisesti aiheuttaneet lähes 70 vuotiaalle niin kovan kiireen, ettei voinut poiketa kunnon juoma ja syömä tauolle?

  c) Sipilän nerokkaan työuran pidennys-kiky-sopimuksen uuvuttama vanhus oli uupunut liiaksi ylitöissä ja menetti ajokuntonsa?

  Reply
 • 16.5.2018 at 06:02
  Permalink

  Haluaisin taas saada kuvan tämmöisestä perävaunullisesta rekasta kiitos

  Reply
  • 16.5.2018 at 13:22
   Permalink

   ”Puoliperävaunuyhdistelmään on mahdollista liittää keskiakseliperävaunu. Näin saatavaa moduuliyhdistelmää koskevat samat koko- ja painorajoitukset kuin moduulirakenteista täysperävaunuyhdistelmää. Tämän yhdistelmän epävirallinen kutsumanimi on lusikka-haarukka sen liukkaalla ikävien taipumusten vuoksi. Tätä yhdistelmää koskevat samat rajoitukset kuin muitakin moduuliyhdistelmiä. Tällaisen moduulirekan taaemmasta keskiakselivaunusta käytetään myös nimeä vasikka”.
   Wikipediasta löytyy kuvakin 😉

   Reply
 • 16.5.2018 at 08:43
  Permalink

  Vanhuksille pitäisi määrätä jokavuotiset terveystarkastukset ajokorttia varten.

  Reply
  • 16.5.2018 at 13:34
   Permalink

   Ja matuille ilmaset kortit verovaroin, niin kuin käytännössä tehdään.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.