Satojen poliisien operaatio vastaanottokeskuksessa Saksassa- Tarkoituksena saada yksi Togolainen ulos

Saksalaisessa Ellwangenin kaupungissa olevaan vastaanottokeskukseen tehtiin tänään mittava poliisoperaatio. Yksi togolainen turvapaikanhakija ei suostunut lähtemään ja 27 muuta turvapaikanhakijaa estivät poliisin työn tekemistä, eli togolaisen poistamista rakennuksesta ja koko maasta.

23 vuotias kohdehenkilö oltiin yritetty jo aiemmin karkoittaa Saksasta Italiaan, mutta 150-200 turvapaikanhakijaa olivat estäneet tämän. Operaation yhteydessä poliisi pidätti viisi muutakin vastaanottokeskuksen asukasta epäiltyinä varkauksista ja huumausainerikoksista. DW:n mukaan muutama turvapaikanhakija loukkaantui hypätessään ulos VOK:n ikkunoista.

Paikallisen poliisin johtaja Bernhard Weber on kommentoi tapausta: ”Emme suvaitse minkäänlaisten ”lakivapaiden” alueiden syntymistä”.

Alueen maahanmuuttoviranomaisten mukaan Ellwangenin vastaanottokeskus ei ennen maanantaina alkunsa saaneita tapahtumia ole ollut erityisen hankala tai rauhaton. Kyseisen viranomaisen edustajan Sean McGinleyn mukaan tällaisissa keskuksissa kuitenkin on omat ongelmansa. Hänen mukaansa joka paikassa olot eivät ole tarpeeksi hyvät ja joissakin tapauksissa pakolaisten olot ovat jopa laillisesti kyseenalaiset. McGinley kuitenkin pohtii, kuinka paljon tällaisista tapauksista voidaan laittaa olosuhteiden piikkiin?

Tapaus on saanut aikaan valtavan mediamylläkän Saksassa eikä se olisi voinut tulla huonompaan aikaan. Oikeistokonservatiivit pelkäävät äärioikeiston nousua maassa ja ovat jo aiemmin alkaneet nojautua nuiviin asenteisiin maahantulijoita kohtaan. Saksan tuore sisäministeri Horst Seehofer luonnehtii tapausta ”iskuksi vasten lainkuuliaisten kansalaisten kasvoja”.

Lähde: DW

12 thoughts on “Satojen poliisien operaatio vastaanottokeskuksessa Saksassa- Tarkoituksena saada yksi Togolainen ulos

 • 4.5.2018 at 18:29
  Permalink

  Varmaan huumediileri kun on noin paljon puolustajia.

  Reply
 • 4.5.2018 at 18:36
  Permalink

  Onko Togossa sota vai mitä vittua tämä kehitysmaalainen ylipäätään euroopassa notkuu?

  Reply
 • 4.5.2018 at 18:55
  Permalink

  Vokit lakivapaita alueita?
  Sipilä shokissa?

  Reply
 • 4.5.2018 at 19:02
  Permalink

  Sitä saa mitä tilaa. Euroopan johtajat tilasivat paskasakkia, murhia, raiskauksua ym.

  Reply
 • 4.5.2018 at 22:59
  Permalink

  Pojat on onnistuneet luomaa kunnon kalifaatin Saksaan kun sinne ei pienemmällä porukalla uskalleta mennä. No, ghetto on vain osa rauhanuskonnon edustajien tekosia.

  Reply
 • 4.5.2018 at 23:02
  Permalink

  Ketä tässä tarkoitetaab lainkuuliaisella?

  Reply
 • 5.5.2018 at 04:06
  Permalink

  Kommentoin MV-median uutista

  Yhteydenpitorajoitukset on eilen purettu ja Ilja on päässyt eristyksistä Vantaan vankilan yleiselle osastolle.

  Iljalle voi lähettää postia osoitteeseen Vantaan vankila, Siltaniitynkuja 2, 01260 Vantaa.

  HUOM!

  Vankila avaa ja lukee kaiken postin! Vankila avaa ja lukee kaiken postin!

  Joten älkää vain mitään arkaluontoista, luottamuksellista tai muuten tärkeää, mahdollisesti salassa pidettävää tai taktisista syistä tärkeitä asioita kirjoittako.

  https://mvlehti.net/2018/05/04/ilja-soitteli-vantaalta/

  Reply
 • 5.5.2018 at 06:02
  Permalink

  Saksaankin alkaa muodostua matujen omia reservaatteja lähivuosina mihin poliiseilla ei ole mitään asiaa. Rikollisuus saa aivan uusia ulottovuuksia kun rikollisilla on oma suojapaikka kuten lännenelokuvissa aikanaan lainsuojattomilla. Jos yhden neekerin hakemiseen menee noin paljon voimavaroja, mitä ne sadat tuhannet muut aiheuttavatkaan. Aijajai, kyllä muutamat Eroopan maat ovat auttamattomasti kusessa näiden sotaa pakenevien kanssa lähivuosina. Edes armeija ei pysty purkamaan noita matu gehttoja ”siististi” vaan ruumiita tulee ja paljon.

  Reply
 • 5.5.2018 at 07:06
  Permalink

  Euroopan maiden munattomuus puolustaa omia kansalaisiaan on mitätön. Eu on täysin impotentti. Eikä ihme Merkeliä pusutteleva Oidipus kompleksista kärsivä Macron yhdessä juoppolalli Juncerin kanssa on ihmis saastaa läpi kotaisin.
  Maahan tunkeutujista olisi äärimmäisen helppo päästä eroon armeijan avulla jos vain poliittista tahtoa löytyisi. Vaan kun ei löydy. Sen sijaan maahantunkeutujille syydetään rahaa niin että omat köyhät jäävät heitteille.

  Reply
 • 5.5.2018 at 10:30
  Permalink

  Eiks ne 200 olis pitäny samalla karkottaa? Yksi on aivan liian vähän.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.