Reijo Tossavainen: Ruotsin ja Tanskan demarit persuuntuvat

Suomessa perussuomalaisia lukuunottamatta kaikki muut puolueet kannattavat maahantulijoiden hyysäämistä. Samalla ummistetaan silmät suomalaisten asunnottomuudelta ja aina vain piteneviltä ruokajonoilta. Heille ei tarjota asuntoja eikä ruokaa seisovista pöydistä. Ja heitä on kymmeniä tuhansia!

Ruotsin päähallituspuolue sosiaalidemokraatit esittää useita kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan. Tavalla, joka monen suomalaisen demarin mielestä on rasismia!

Demarien tuore ohjelma sisältää tiukennuksia turvapaikanhakijoiden määriin, vastaanottoon ja palauttamiseen. Osa on jo voimassa määräaikaisina ensi vuoteen asti, ja demarit tekisivät niistä pysyviä.

HS-Pravda kertoo pääministeri Stefan Löfvenin sanoneen perjantaina, että Ruotsi on ottanut viime vuosina liikaa turvapaikanhakijoita maan väkilukuun suhteutettuna.

Demarit keskittäisivät turvapaikkahakemusten vastaanottamisen muutamaan paikkaan ja rajoittaisivat hakijoiden oikeutta valita itse asuinpaikkansa. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden säilöönottoa lisättäisiin, ja heidän poistumistaan maasta tehostettaisiin.

Kunnat eivät enää maksaisi toimentulotukea ihmisille, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kielteisen päätöksen saaneiden lapset eivät enää voisi käydä koulua.

Mahdollisuus työperusteiseen oleskelulupaan kielteisen päätöksen jälkeen lopetettaisiin tai sitä rajoitettaisiin voimakkaasti.

”Jos on saanut kielteisen päätöksen eikä ole lupaa olla maassa, ei voi olla osa ruotsalaista hyvinvointia samalla tavalla kuin ihmiset, jotka kuuluvat tänne”, Löfven sanoi Aftonbladetin mukaan.

Nykyiset väliaikaiset rajatarkastukset Ruotsin Schengen-rajoilla jäisivät pysyviksi.

Ruotsin sosiaalidemokraatit seuraavat tanskalaisten aatetoverien jäljissä, mutta eivät mene ehdotuksissaan yhtä pitkälle.

Tanskassa oppositiopuolue sosiaalidemokraatit esitti talvella muun muassa, että turvapaikkaa ei enää voisi hakea lainkaan Tanskan maaperällä ja että Tanskaan otettavien ei-länsimaalaisten määrälle asetettaisiin raja.

Tanskan oikeistohallitus esitteli helmikuun lopussa laajan ghetto-ohjelman, joka määräisi maahanmuuttajavaltaisille alueille muun muassa lasten päiväkotipakon ja tietyistä rikoksista kaksinkertaisen rangaistuksen.

Todellakin. Muualla Euroopassa yhä useammassa maassa ja yhä useammat puolueet ovat askel askeleelta kiristäneet suhtautumistaan maahanmuuttoon. Jostakin ihmeen syystä meillä Suomessa silmät eivät ole vielä avautuneet arjen todellisuudelle. Sekin päivä vielä väistämättä tulee.

……………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

5 thoughts on “Reijo Tossavainen: Ruotsin ja Tanskan demarit persuuntuvat

 • 4.5.2018 at 18:07
  Permalink

  Suomen demarit vihreentyvät kovaa vauhtia.Demarien feministiosasto pitää siitä huolen että Suomen pitäisi olla maailman sosiaalitoimisto ja omat vanhukset ja lapset ”unohdetaan” Demareissa on liikaa harhaisia feministejä ja valkoisten miesten vihaajia.

  Reply
 • 4.5.2018 at 18:48
  Permalink

  Pakkohan niiden on persuuntua. Ruåtsissa on vaalit jo syyskuussa ja Tanskassa ensi vuonna.

  Reply
 • 5.5.2018 at 06:54
  Permalink

  Suomessa demarit, vasemmisto, vihreät, keskusta ja etunenässä kookomus Petteri Orpoineen haluaa apinoida Ruotsin holtittoman maahanmuutto mallin sellaisenaan Suomeen. Orpo haluaa vaimonsa turvapaikka hakemus bisnekseen keskittyneen lakitoimiston kukoistavan.
  Poliitikoita saatanallisempia otuksia ei löydy kuin helvetistä.

  Reply
 • 5.5.2018 at 07:53
  Permalink

  Ehkä suomen desimaalisomokraatit haluavatkin tehdä asiat paremmin kuin hurrikollegansa, eli hyysätään vielä 2X lisää niin kyllä hyvä tulee. Ruåtsi on jo rikastettu ääriään myöten täyteen mutta Hölmölä ei ole kunnolla edes aloittanut. Eihän meillä ole edes miljoonaa taikasanamaahantunkijaa väestörakennetta paikkaamassa. Tosin matujen jakaantumistahdilla asia on ”korjattu” parissa vuosikymmenessä.

  Reply
 • 5.5.2018 at 12:18
  Permalink

  Suomessa pitäisi demareissa päästä valtaan työläissiipi joka on mamukriittistä. Nyt Arkadianmäellä huseeraa feministipolitiikkaa tekevä porukka joka on sdp:n kannattajien enemmistön kanssa täysin eri linjoilla. Kun jokunen kansanedustajademari saa munat ja äänivyöryn 2019 eduskuntavaaleissa Tanskan sosiaalidemokraattien tyylisten maahanmuuttolinjausten avulla niin sdp:n kannatus on äkkiä 30%. Ruotsinkin demarit näköjään tervehtyvät nopeammin.

  Se on kuitenkin varmaa että kokoomus tulee jatkamaan mamutuslinjaasa koska sen eturyhmät tekevät miljardibisnestä veronmaksajien rahoilla pakolaisbisneksellä ja EK:n kokoomukselta vaatimat matuhalpatyömarkkinat ja suomalaisen tes-palkatun työvoiman ulosliputus on vielä kesken.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.