Susi juoksee maantiellä autojen seassa Ranualla – Katso video!

Sosiaalisessa mediassa kiertää video, jossa susi juoksee pitkän matkaa maantietä pitkin autoliikenteen seassa.

Video on kuvattu eilen Nuupaksen kylässä, hieman Ranualta Rovaniemen suuntaan. Videon kuvaaja ei ole itse ladannut videota sosiaaliseen mediaan, vaan se päätyi sinne muuta kautta. Video lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa ja internetin eri palstoilla.

Videosta liikkuu sosiaalisessa mediassa myös huonolaatuisia kopioita, joissa ainakin osassa virheellisesti väitetään, että video olisi kuvattu Kemin eteläpuolella, mikä ei pidä paikkaansa.

Videon susi ei tunnu lainkaan aristelevan ihmistä saati hätkähtävän maantiellä kulkevaa autoliikennettä. Sudesta liikkuu sosiaalisessa mediassa myös muiden autoilijoiden kuvaamia videoita ja valokuvia samalta alueelta.

Eläimen nähneet pitävät sitä varmasti sutena, vaikka jotkut ovat esittäneet arveluja siitä, että kyseessä olisi karannut suurikokoinen koira. Pantaa eläimellä ei ainakaan ole kaulassaan.

Voit katsoa videon suden juoksentelusta alla olevasta upotteesta.

Lähde: Facebook

5 thoughts on “Susi juoksee maantiellä autojen seassa Ranualla – Katso video!

 • 18.4.2018 at 15:13
  Permalink

  Mitä jos annettaisiin viattoman villieläimen juosta rauhassa. Tiedottakaa mielummin, kun jossain liikkuu rattijuoppo tai joku murhamies pääsee vankilasta lomalle tai vapaalle.

  Reply
  • 18.4.2018 at 21:01
   Permalink

   Sinä ja sinun ”viaton” susisi. Laitapa lapsesi pihalle tai koulumatkalle siellä missä sudet irvistelevät rappupäässä.

   Reply
   • 30.4.2018 at 13:05
    Permalink

    Kyllä meillä päinkin on susia, mutta ei ole ikinä pelottanut. Naapurin koirien vuoksi olen kyllä pitänyt kirvestä portailla, kun on lapsi pihalla. Sutta eikä kyykäärmettä tarvitse pelätä, mutta koirat ovat vaarallisia. Tämän asian järkevä ihminen osaa lukea jo tilastoistakin.

    Reply
 • 18.4.2018 at 18:47
  Permalink

  Mistähän Susien leviäminen todella johtuu. Ei täälläpäin ainakaan ollut vielä 70-80 luvulla mitään petoja. kettu taisi olla isoin, mutta harvianinen. Eli jossain vaiheessa suomen historiaa, kaikki ”pedot” hävitettin lähes sukupuuttoon. Petoviha ainakin minun muistaakseni oli jo 60-luvulla todella vahva. Kyykäärmeet luettiin vaarallisiin elämiin ja ne listittiin hengiltä surutta ja sillä kerskuttiin kuin jollain isommallakin urotyöllä. Itse kuljin kersana paljain jaloin pitkin metsäpolkuja ja kanervikoita ja koskaan käärme ei purrut. Tiettyjä paikkoja piti kuitenkin välttää. Erästä vanhaa emäntää napsasi syksyllä kyy kun oli puolukassa ja mättäällä oli muutakin kun isoja puolukoita. Muori oli kait jo heikkokuuloinen, koska käärmeen varoitus sihinän kuulee normaalilla kuulolla yli metrin päähän. Muorin käsi oli melkoinen sinimusta pökkelö pitkän aikaa ja kun hieman toipui kävelykuntoon, esitteli pedon tekemisiä vihellysten kera 🙂 Meni vähän kauas alkuperäisestä mutta….

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.