Mieskolmikko selvitteli välejään Salossa: Mukana veitsiä ja nyrkkirauta

Kolme miestä selvitteli välejään Salon Moisiossa lauantai-illalla kello 6:n jälkeen. Ilmeisesti velka-asiaan liittyvä tapaaminen muuttui välittömästi fyysiseksi yhteenotoksi.

Halikkolainen mieshenkilö oli mennyt sovitun mukaisesti tapaamaan salolaismiestä, joka oli saapunut paikalle toisen mieshenkilön kanssa. Salolaismies oli välittömästi käynyt tönien halikkolaismiehen kimppuun.

Tilanne oli edennyt iskujenvaihdoksi, ja välikohtauksen yhteydessä ilmeisesti kaikki tilanteeseen osallistuneet miehet ovat käyttäneet myös erilaisia välineitä toisiaan vastaan.

Poliisipartio tavoitti riidan osapuolet tapahtumapaikalta. Osapuolten kertomukset tapahtumien kulusta olivat hyvin ristiriitaisia. Poliisi taltioi heidän jäljiltään tapahtumapaikan lähistöltä muun muassa 2 veistä ja nyrkkiraudan.

Halikkolaismies kuljetettiin ambulanssilla ensiapuun hänen käteensä tuleen syvän haavan vuoksi. Isompia vammoja välikohtauksessa ei kuitenkaan ehtinyt syntyä. Kaikki kolme miestä ovat kiinniotettuna. He ovat paikalliselle poliisille entuudestaan tuttuja lukuisiin erilaisiin rikoksiin liittyen.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Mieskolmikko selvitteli välejään Salossa: Mukana veitsiä ja nyrkkirauta

 • 16.4.2018 at 10:31
  Permalink

  Miksi poliisi riensi paikalle, kun ei vihapuhetta mainittu julistetun?

  Reply
 • 16.4.2018 at 13:42
  Permalink

  Mitä sitä keskettyämään, jos pojilla oli hauskaa ihan poikaseurassa. Poliisin ilmoitus on uskalias ottaen huomioon, ettei varmuudella tiedä ovatko nuo kolme ylipäätänsä ”miehiä”. Siis ovatko jo päässeet päätöksensä mitassa kalkkiviivoille? Esittäisin riidan syyksi skenaarion siitä, että erimielisyyttä tuli nimenomaan siitä kuka kukin on? Uutinen voisi aivan hyvin olla, että ”kolme naista selvitteli välejään Salossa”! Ja paikkakuntakaan ei ole vielä kirkossa kuulutettu, sillä ei vielä varmuudella tiedetä haluaako Salo olla ”Salo” vaiko ”Hyrsylänmutka”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.